Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، یکی از برنامه‌ها و اولویت‌های کاری مرکز بهداشت و مشاوره دانشگاه لرستان که زیر نظر معاونت دانشجویی دانشگاه فعالیت می‌کند این است که سراهای دانشجویی (خوابگاه‌ها) به‌راحتی در همان مکان سرا، به مشاور روانشناس، دسترسی داشته باشند.

در راستای اجرای این برنامه کاری، کارشناسان مرکز بهداشت و مشاوره دانشگاه لرستان به‌صورت منظم از سراهای دانشجویی بازدید می‌کنند که در اکثر این بازدیدها، متخصصان روانشناسی نیز حضور دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیدحسام‌الدین حجازی، سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان در این رابطه گفت: زیرساخت‌های سراهای دانشجویی دانشگاه لرستان به گونه‌ای در حال تغییر هستند که روانشناس، بتواند حتی در ساعات شب در سراهای دانشجویی حضور داشته باشد و مشاوره‌های لازم در رابطه با بهداشت روان را از نزدیک و با رویکرد گفتگو محوری، به دانشجویان ارائه کند.

وی ادامه داد: در این رویکرد کاری، به‌جای آنکه، دانشجویان در صورت بروز مشکلات مرتبط با بهداشت و سلامت روان، به مرکز مشاوره دانشگاه لرستان مراجعه کنند روانشناسان و متخصصان این حوزه به سراهای دانشجویی می‌روند و از نزدیک، در همان محیط‌های خوابگاهی، انواع مشاوره‌های علمی و کاربردی را به دانشجویان ارائه می‌کنند.

سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان با اشاره به حضوری شدن کلاس‌های دانشگاه‌ها و مدارس کشور بعد از دو سال آموزش غیرحضوری گفت: در همین راستا، برخی دانشجویان در زمینه مسائل روحی و روانی و بهداشت روان، ممکن است دچار مشکلات یا آسیب‌هایی شوند که برنامه‌ریزی و کوشش مرکز بهداشت و مشاوره دانشگاه لرستان، آن است که با رویکرد پیشگیری و اقدام به‌هنگام، بتواند میزان آسیب‌های احتمالی در این حوزه را کاهش بدهد.

وی عنوان کرد: باید بازدیدهای میدانی از حوزه‌های کاری مختلف معاونت دانشجویی از جمله بازدید از سراهای دانشجویی، تقویت شوند تا دانشجویان به‌راحتی بتوانند مطالبات و مشکلات احتمالی صنفی خود را با دست‌اندرکاران مربوطه، مطرح کنند.

کد خبر 5464065

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه لرستان خوابگاه دانشجویی خدمات مشاوره روانشناسی دانشجویان ویروس کرونا بوشهر کرمانشاه گرد و غبار آلودگی هوا خراسان رضوی مشهد ماه رمضان 1401 آمار کرونا خطبه های نماز جمعه هفته هنر انقلاب اسلامی ماه مبارك رمضان مشاوره دانشگاه لرستان دانشجویی دانشگاه معاونت دانشجویی سراهای دانشجویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۵۹۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای انتشار اسامی روان‌شناس‌نماها به کجا رسید؟

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا،‌ طبق ماده پنج قانون سازمان نظام روانشناسی و مشاوره، مشاوران و روانشناسان برای هرگونه اشتغال در حرفه خود باید دارای‌ پروانه از سازمان نظام روانشناسی باشند.

اما خرداد ماه سال ۱۴۰۱ بود که سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور اسامی افراد غیر روانشناس و فاقد مجوز را در قالب سه لیست منتشر کرد که در نوبت اول ۱۴۴ نفر، نوبت دوم ۶۱ نفر و در نوبت سوم ۲۱۹ فرد یا صفحه مجازی که به صورت غیرقانونی در حیطه روان‌شناسی فعالیت می‌کردند را شامل می‌شد؛‌ این اعداد رقمی بالغ بر ۴۵۶ فرد یا صفحه مجازی بود که نه تنها مجوز و پروانه اشتغال از سازمان نظام روانشناسی و مشاوره نداشتند بلکه بعضا تحصیلات مرتبط با روانشناسی نیز نداشتند.

در همان زمان رئیس وقت سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور با بیان اینکه اسامی اعلام شده از بین ۴۵۰۰ روانشناس‌نما شناسایی شده منتشر شده و اسامی باقی روانشناس‌نماها به زودی منتشر می‌شود، از ارسال این اسامی به قوه قضائیه خبر داد و گفت: هم اکنون بر قوه قضائیه واجب است به این امر ورود کرده، این افراد را فرا بخواند و احضار کند.

اما، علی فتحی آشتیانی، رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور با اشاره به فعالیت روانشناسان نماها به ایسنا اظهار می‌کند: در سه نوبت اسامی روانشناسان زرد طی ادوار گذشته توسط سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور شناسایی و منتشر شد؛ این اتفاق در ظاهر خوب بود، اما نتیجه خوبی نداشت چراکه هنوز این روانشناس نماها به کار خود ادامه می‌دهند.

وی افزود: اگرچه این روانشناس نماها معرفی شدند اما اتفاق خاصی درخصوص توقف فعالیت آنها نیفتاده است، این در حالی است که مهم‌ترین عاملی که می‌تواند بر توقف فعالیت روانشناس‌نماها اثرگذار باشد، ارتقای سواد سلامت روانی جامعه است، به عبارتی دیگر مردم باید به قدری آگاهی‌شان افزایش پیدا کند تا بتوانند روانشناسان واقعی را از روانشناس نماها تشخیص دهند.

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور ادامه داد: افزون بر آن مردم می‌توانند با مراجعه به سایت سازمان نظام روانشناسی و مشاوره، روانشناسان دارای پروانه را شناسایی کنند.

دیگر خبرها

  • آئین گرامیداشت روز جهانی روانشناس و مشاور برگزار شد
  • مصالحه ۷۰ درصدی پرونده‌ها در اصفهان
  • ویزیت‌های نجومی روانشناسان؛ ۴۵ دقیقه ۲ میلیون تومان!
  • اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان برای ساخت خوابگاه‌ دانشجویی
  • مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است
  • پیام تبریک روز مشاوره ۱۴۰۳ + متن، عکس و استوری روز روانشناس
  • سرکوب اعتراضات دانشجویی ضدصهیونیستی، رسوایی غرب در ادعای آزادی بیان است
  • افتتاح خوابگاه متأهلی برای ۱۲۰ دانشجوی علوم پزشکی تهران
  • استقرار دانشجویان پسر در خوابگاه ملکی دانشکده پرستاری طبس
  • ماجرای انتشار اسامی روان‌شناس‌نماها به کجا رسید؟