Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-طلای سیاه نخستین ساعات معاملات روز دوشنبه را در سایه تداوم قرنطینه های چین و آزاد سازی ذخایر استراتژیک کشورهای ثروتمند، با کاهش آغاز کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از رویترز، بهای جهانی نفت پس از اعلام برنامه‌های برخی از مصرف‌کنندگان برای آزادسازی حجم بی‌سابقه نفت خام و فرآورده‌های نفتی از ذخایر استراتژیک و ادامه قرنطینه‌های چین، در اوایل معاملات روز دوشنبه آسیا 2 دلار در هر بشکه کاهش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهای نفت در دو هفته اخیر سیری نزولی را از سر گذرانده است.
صبح امروز بهای هر بشکه نفت خام برنت دریای شمال با 2 دلار و 4 سنت یا 2 درصد کاهش به 100 دلار و 74 سنت رسید، در حالی که هر بشکه نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با 1 دلار و 94 سنت یا 2 درصد کاهش، 96 دلار و 32 سنت معامله شد. هفته گذشته، بهای برنت 1.5 درصد کاهش داشت در حالی که بهای نفت آمریکا یک درصد کاهش را تجربه کرد.
بازار شاهد تحولات چین بوده است، جایی که مقامات شانگهای، شهری با 26 میلیون نفر را تحت تدابیری شبیه به قرنطینه قرار داده اند. چین بزرگترین واردکننده نفت جهان است.
کشورهای عضو آژانس بین‌المللی انرژی (IEA) ظرف شش ماه آینده 60 میلیون بشکه نفت آزاد خواهند کرد و ایالات متحده نیز به عنوان بخشی از عرضه 180 میلیون بشکه‌ای خود که در ماه مارس اعلام شد، با این مقدار برابری خواهد کرد. هدف از این اقدامات جبران کسری نفت خام روسیه پس از تحریم های سنگین مسکو در پی عملیات نظامی در اوکراین است.
تینا تنگ، تحلیلگر CMC Markets در این خصوص می‌گوید: «نفت به دلیل تلاش‌های مشترک آمریکا و کشورهای آژانس بین‌المللی انرژی برای آزادسازی ذخایر نفت، همراه با تضعیف تقاضا در بحبوحه گسترش قرنطینه‌های چین، جایی که هر دو قطب تولید، شن‌یانگ و شانگهای، تولید گسترده را متوقف کردند، در حال از دست دادن تب و تاب خود است.»
عرضه و آزادسازی بی‌سابقه 240 میلیون بشکه، معادل بیش از یک میلیون بشکه در روز، به کاهش قیمت‌ها و کاهش شدید منحنی‌های قیمت نفت کمک کرده است. با این حال، مشخص نیست که آیا این امر به طور کامل کمبود نفت روسیه را جبران خواهد کرد زیرا هند که با تخفیف های گسترده مواجه است، واردات نفت خود را افزایش می دهد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: بهای نفت میلیون بشکه درصد کاهش نفت خام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۶۱۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۵ درصدی مبادلات تجاری ایران و هند

به گزارش خبرگزاری مهر جدیدترین آمار منتشر شده از سوی وزارت بازرگانی و صنعت هند نشان می‌دهد کل مبادلات تجاری این کشور با ایران در دو ماهه نخست سال جاری میلادی به ۳۷۷ میلیون دلار رسیده است.

مبادلات تجاری ایران و هند در ماه‌های ژانویه و فوریه ۲۰۲۴ با رشد ۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده است. ارزش تجارت دو کشور در دو ماهه نخست سال ۲۰۲۳ بالغ بر ۳۵۸ میلیون دلار اعلام شده بود.

صادرات هند به ایران در دو ماهه نخست ۲۰۲۴ با رشد ۲۰ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده و به ۲۶۹ میلیون دلار رسیده است. هند در مدت مشابه سال قبل ۲۲۴ میلیون دلار کالا به ایران صادر کرده بود.
اما واردات هند از ایران در ماه‌های ژانویه و فوریه سال جاری میلادی افت ۱۹ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل داشته و به ۱۰۸ میلیون دلار رسیده است. هند در ماه‌های ژانویه و فوریه سال قبل ۱۳۴ میلیون دلار کالا از ایران وارد کرده بود.

برنج، میوه و کنجاله دانه‌های روغنی مهم‌ترین کالاهای صادراتی هند به ایران در دو ماهه امسال بوده است. هند در این دوره ۱۳۴ میلیون دلار برنج، ۶۰ میلیون دلار کنجاله، ۱۸ میلیون دلار میوه و ۷ میلیون دلار چای به ایران صادر کرده است.

میوه، مواد خام تولید رنگ، و فرآورده‌های نفتی نیز مهم‌ترین کالاهای وارداتی هند از ایران در دو ماهه نخست ۲۰۲۴ بوده‌اند. هند ۵۸ میلیون دلار میوه، ۱۷ میلیون دلار مواد خام تولید رنگ و ۱۱ میلیون دلار فرآورده‌های نفتی از ایران در این مدت وارد کرده است.

کد خبر 6097019 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • صادرات نفت عراق کاهش یافت
  • ریزش ۷۹ درصدی تورم تولید/کاهش تورم مصرف‌کننده ادامه دارد؟
  • صادرات نفت ونزوئلا کاهش یافت
  • افزایش ۵۹۳ درصدی قیمت کره حیوانی از سال ۱۳۹۹/ پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال/ انتقاد وزیر صمت از مافیای واردات خودرو/ صف میلیونی برای دریافت وام اجاره
  • واردات نفت خام آسیا در ماه آوریل کاهش یافت
  • احتمال تداوم کاهش تولید نفت خام اوپک‌پلاس
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • رشد ۵ درصدی مبادلات تجاری ایران و هند
  • تجارت ایران و هند با رشد ۵ درصدی به ۳۷۷ میلیون دلار رسید
  • افزایش ۱۲ درصدی حجم ذخایر سد‌های استان اردبیل