Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-29@07:25:23 GMT

ماشین‌سازی؛ گرفتار بی‌تدبیری‌ها

تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۶۵۴۶۲

ماشین‌سازی؛ گرفتار بی‌تدبیری‌ها

در سال‌های گذشته برخی تیم‌های فوتبال که پرطرفدار بودند از عرش به فرش رسیدند و برخی هم دیگر نامی در فوتبال ندارند. تیم‌هایی مانند برق شیراز،کشاورز، بهمن، فجرسپاسی شیراز، استقلال اهواز، چوکای تالش، ملوان و خیلی تیم‌های دیگر. اما در این میان داستان ماشین‌سازی تبریز بسیار متفاوت و البته تأمل‌برانگیز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بویژه برای آن دسته از طرفدارانی که همواره برای آذربایجان و فوتبالش عشق می‌ورزیدند.

به گزارش ایران آنلاین، ماشین‌سازی، تیمی که با استاد حسین فکری بر سر زبان‌ها افتاد، تیمی که با عشق و علاقه و تلاش بی‌وقفه صنعتگران مطرح آذربایجان، همچون مرحوم توکلی شکل گرفت؛ تیمی که مرحوم حسین فکری با یاری جوانان بومی و ورزش‌دوست آذربایجان و انتخاب آنها از میدان‌های خاکی تبریز شکل داد. این تیم، زودتر از تصور، وارد رقابت‌های حرفه‌ای شد و  به یکی از تیم‌های مطرح فوتبال کشور با انبوهی از هواداران پر و پاقرص تبدیل شد. ماشین‌سازی در ادامه، بزرگان زیادی را به فوتبال ملی معرفی کرد و حتی در مقطعی، اسطوره بنام فوتبال ایران، ناصر حجازی سکان هدایت آن‌ را بر عهده گرفت. از این‌‌ها که بگذریم تیم ماشین‌سازی بعد از جدایی از گروه ماشین‌سازی همچون فرزند ناخوانده از حمایت‌ها محروم شد و نه تنها هیچ کس برای آن زحمت نکشید بلکه سکوی پرتاب دیگران شد. در این میان ناتوانی سازمان ورزش و جوانان استان و هیأت فوتبال تبریز مزید بر علت شد تا رفته رفته از اقتدار این تیم کاسته شود. سئوال اینجاست، واگذاری‌هایی که بدون هیچ بررسی و تحقیقی و تنها برای رفع مسئولیت انجام شد، بر اساس کدام منطق و دلیل بوده است. سرانجام، این تیم به مالک جدید، یونس قربانی واگذار شد؛ قربانی هر چند تحصیلات ورزشی دارد اما به اظهار کارشناسان فوتبال از شایستگی لازم برای تیم‌داری برخوردار نیست. البته خودشان نیز این امر را تأیید کرده‌اند و آنطور که مشخص است، اداره‌کل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی از همان ابتدا او را به عنوان مالک نپذیرفته و در مکاتباتی که از طرف بهتاج در شروع واگذاری به فدراسیون فوتبال فرستاده شده، این واگذاری نادرست و ملغی اعلام شده است. در این میان هیأت فوتبال، هیچ اقدامی برای حفظ امتیاز این تیم ریشه‌دار و قدیمی انجام نداده است. اینکه بگوییم، واگذاری‌های متعدد ماشین‌سازی از همان ابتدا با شروع واگذاری به زنوزی( مالک باشگاه تراکتور) اشتباه بوده، بیراه نگفته‌ایم.
زنوزی در مقابل دیدگان هواداران فوتبال آذربایجان، ماشین‌سازی را قربانی تراکتور کرد و وقتی که ماشین‌سازی در سخت‌ترین شرایط به حیات خود ادامه می‌داد با پرداخت نکردن بدهی‌ها و نداشتن مالکیت این باشگاه، بزرگترین ضربه را به یکی از ستون‌های فوتبال تبریز وارد کرد؛ مسأله‌ای که باعث شد، ماشین‌سازی همچنان دنده عقب بروند. تأمل‌برانگیزتر اینکه هیچ یک از مسئولان فوتبالی این استان، نه تنها اظهار نظری در این باره نمی‌کنند بلکه به دنبال راهکاری هم برای پایان دادن به اضمحلال این تیم ریشه‌دار نیستند.
ضعف بزرگ سازمان ورزش و جوانان و هیأت فوتبال استان باعث شد که تیم ماشین‌سازی بدون هیچ کار کارشناسی به زنوزی و بعد به دست عده‌ای دیگر مانند قربانی بیفتد. این نام‌ها همیشه در تاریخ ثبت خواهند شد. کسانی که فوتبال آذربایجان را به انزوا کشاندند.
سئوال اینجاست، قربانی و امثال آن در کجای فوتبال این کشور  جای داشتند. چه کسی به زنوزی این اجازه را داد که با تحویل گرفتن تراکتور دو تیم مطرح تبریز را به نام خودش کند.
به راستی هیأت فوتبال بر چه اساسی و با کدام مدارک، ماشین‌سازی را بعد از زنوزی به مالک جدید واگذار کرد. همه اینها پرسش‌هایی است که باید جواب داده می‌شد اما تماس‌های خبرنگار ایران‌آنلاین با هیأت فوتبال استان مبنی بر انجام مصاحبه بی‌نتیجه ماند و پاسخی از سوی هیأت فوتبال دریافت نشد. امید است؛در روزهای آینده شاهد پاسخ و شفاف‌سازی هیأت فوتبال استان درخصوص واگذاری‌های ابهام دار شویم.

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: هیأت فوتبال ماشین سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۶۵۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پناه عجیب اریک تن هاخ به تاریخ؛ وقتی تیم‌سازی مفهومش را از دست می‌دهد

 اریک تن هاخ معتقد است تیم او مانند منچستریونایتد در فصل 05-2004 به دلیل «تیم‌سازی»، فوتبال خوبی بازی نمی‌کند. 

طرفداری | پس از پیروزی مقابل تیم بیستم جدول در اولدترافورد، منچستریونایتد نتوانست مقابل برنلی رده نوزدهمی به مسیر پیروزی متوالی در لیگ برتر بازگردد. 

در روزهایی که جیسون ویلکاکس وظیفه نظارت بر روی رویکرد فنی و مدیریتی اریک تن هاخ را برعهده گرفته است، شیاطین سرخ در کنار از دست دادن رتبه چهارم، ممکن است با بدترین رتبه تاریخش در لیگ برتر مواجه شوند. در واقع، اندک امید منچستریونایتد برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان اروپا با ناکامی تیم‌های انگلیسی در رقابت‌های اروپایی از بین رفت. در صورت دو پیروزی توسط نمایندگان آلمان در لیگ قهرمانان و لیگ اروپا، سهمیه پنجم فصل آینده به بوندسلیگا اختصاص خواهد یافت. با این حال، مشکلات منچستریونایتد فراتر از حضور در رقابت‌های اروپایی است. تیم تحت هدایت اریک تن هاخ در دومین فصل سرمربی هلندی در یک کابوس به تمام معنا قرار گرفته است. در کنار انبوهی از رکوردهای منفی و حذف تحقیرآمیز در لیگ قهرمانان اروپا، رویکردهای تاکتیکی و فنی تن هاخ زیر سوال رفته است. منچستریونایتد با وجود بحران مصدومیت هرگز نتوانسته است فوتبال پویا و امیدوارکننده به نمایش بگذارد. 

در کنار مشکلات داخل زمین، اخیرا اریک تن هاخ در فضای رسانه‌ای نیز درگیر حواشی متعددی شده است. تن هاخ تصمیم گرفته است به سوالات خبرنگاران منتقدش پاسخ ندهد. اتفاقی که مطابق قوانین رسانه‌ای حق طبیعی اوست اما به نظر نمی‌رسد حرکت درستی برای دفاع از «پیشرفت» و «تیم‌سازی» باشد. مرد هلندی پس از تساوی مقابل برنلی تصمیم گرفت سیری در تاریخ داشته باشد. او به فصل 05-2004 اشاره کرد و گفت که «منچستریونایتدِ بزرگ» در آن فصل فوتبال بسیار خوبی بازی نمی‌کرد:

مقایسه تیم جوان و در حال پیشرفت فعلی با منچستریونایتد سابق عادلانه نیست. کاملا اشتباه است. آن‌ها منچستریونایتد 05-2004 را فراموش کرده‌اند، آن تیم نیز فوتبال فوق‌العاد‌ه‌ای بازی نمی‌کرد. 

ادعاهای مرد هلندی باعث تعجب آدام کرفتون، ژورنالیست اتلتیک شد. او در پاسخ به تن هاخ نوشت:

تیم فصل 05-2004 در رتبه سوم قرار گرفت. تنها 5 بازی را در لیگ برتر واگذار کرد، تفاضل گل 32+ داشت، از گروهش در اروپا صعود کرد و 19 کلین شیت به ثبت رساند! 

یک کاربر در پاسخ به کرفتون نوشت:

در ضمن آن فصل فرگوسن با رقم زدن یکی از بهترین عملکردهاش، قهرمان فصل را رفت و برگشت شکست داد. گارناچو و مینو خوب هستند اما آن‌ها رونی و رونالدو نخواهند شد.  

کاربر دیگری به شوخی نوشت:

می‌خوای اتلتیک هم از کنفرانس خبری محروم بشه؟ 

منچستریونایتد در هفته سی و پنجم لیگ برتر تفاضل گل 1+ دارد. آن‌ها که تا مقطع فعلی 12 بار شکست خورده‌اند، در ادامه به مصاف کریستال پالاس، آرسنال، نیوکاسل و برایتون خواهند رفت. 

از دست ندهید ????????????????????????

ژوزه مورایس: باافتخار مسلمان شدم و عضوی از یک خانواده ایرانی‌ام آرنه اسلوت سرمربی جدید لیورپول لغو قانون رشد چگونه فوتبال ایتالیا را نابود می‌کند؟ بازیکن فرانسوی به دلیل عوارض واکسن کرونا از فایزر شکایت کرد!

دیگر خبرها

  • مدارس نیمه‌تمام آذربایجان‌غربی تکمیل می‌شود
  • پناه عجیب اریک تن هاخ به تاریخ؛ وقتی تیم‌سازی مفهومش را از دست می‌دهد
  • تکمیل مدارس نیمه تمام آذربایجان‌غربی با جذب ۱۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار
  • هویت بخشی به مدارس آذربایجان‌غربی در دستور کار است
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • ۲ تدبیری که مانع «قبض روح» فوتبال می‌شود
  • تشکیلات‌، شبکه‌ و جریان‌‍سازی ۳ اصل مهم در دانشگاه‌های آذربایجان غربی
  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی نیازمند اقدامات فرهنگی است
  • فیلم| پیاده‌روی خانوادگی با طعم بی‌تدبیری / مردم در گِل ماندند
  • استقلال ملاثانی به دنبال شگفتی‌سازی دیگری در جام حذفی