Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، مهدی اسماعیلی درباره سرانجام طرح ساماندهی استخدام کارکنان وزارت آموزش و پرورش گفت: «درباره تعیین تکلیف استخدامی کارکنان آموزش و پرورش دو موضوع وجود دارد؛ یکی اینکه طرحی را در مجلس در دست داریم که اگر بتوان آن را به قانون تبدیل کرد از این به بعد به طور کلی وضعیت استخدامی معلمان مشخص می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

بیشتر بخوانید:

رتبه بندی معلمان و وعده‌های جدید آموزش و پرورشی‌ها

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: «بر اساس این طرح مشخص می‌شود که آموزش و پرورش با چه مکانیسمی از این به بعد کمبود نیروی انسانی خود را تامین خواهد کرد. در چندین ماه گذشته این طرح در مجلس بررسی و چکش کاری شده‌ و مراحل پایانی را می‌گذارند.»

اسماعیلی ادامه داد: «علت تاخیر در آن بررسی رتبه‌بندی معلمان بود. این طرح شامل ساماندهی کارکنان آموزش و پرورش یعنی تمام معلمانی می‌شود که از سال ۹۱ به بعد در آموزش و پرورش مشغول به کار هستند همچنین اگر آموزش و پرورش بخواهد در سال‌های آتی نیرو جذب و استخدام کند باید با این رویکرد این دستورالعمل و قانون اقدام کند.»

رئیس کمیته آموزش و تحقیقات کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این طرح‌ها شامل مناطق مدارس غیرانتفاعی نیز می‌شود توضیح داد: «علاوه بر این عده‌ای هم که علاقه‌مند به استخدام در آموزش و پرورش باشند بر اساس این قانون به‌کارگیری خواهند شد. گروه بعدی معلمانی هستند که مراحل قانونی را طی و دوره‌های پودمانی را سپری کردند اما سازمان امور اداری و استخدامی از صدور کد شناسه استخدامی برای آن‌ها خودداری کرده است این افراد معروف به مرحله سومی‌ها و چهارمی‌ها هستند.»

اسماعیلی ادامه داد: «در قالب این طرح برای تمام معلمانی که مراحل سوم و چهارم را سپری کردند، آزمون‌های مربوطه را دادند، تمام مسیر را طی کرده باشند و فقط منتظر صدور کد شناسه استخدامی هستند، حکم استخدامی صادر می‌شود.»

وی گفت: «معلمانی داریم که تمام این مراحل را طی کردند اما علی رغم پیگیری‌هایی که وزارت آموزش و پرورش و مجلس کرده براساس اعلام سازمان امور اداری و استخدامی اگر به تدریج این افراد در آموزش و پرورش مشغول به کار شدند شناسه استخدامی برای آن‌ها صادر می‌شود و بر همین اساس مشکل استخدام و کارگزینی این معلمان حل خواهد شد.»

منبع: پانا

انتهای پیام/

کد خبر: 1136253 برچسب‌ها وزارت آموزش و پرورش

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۶۵۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم

حجت الله الماسی با بیان اینکه مدارس خاص اوتیسم جزو گروه مدارس آموزش و پرورش استثنایی هستند گفت: گروه‌های مختلف در سازمان استثنایی شامل کم توان ذهنی، ناشنوا، نابینا، معلول جسمی حرکتی هستند که اوتیسم جز یکی از این گروه‌هاست.

وی با بیان اینکه در مدارس اوتیسم دانش‌آموزان با اختلالات طیف اوتیسم تحصیل می کنند افزود: پایه‌های تحصیلی آن ها از پیش دبستانی تا متوسطه دوم و کار و دانش ویژه است؛ الگوی آموزشی در این مدارس از پیش دبستانی تا پایان دوره ابتدایی معمولاً آموزش انفرادی که در دنیا رایج است صورت می‌گیرد و کمتر کار گروهی و فعالیت گروهی انجام می‌شود.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی حداکثر تراکم کلاس در مدارس اوتیسم را پنج نفر عنوان کرد و ادامه داد: در متوسطه اول و یا به عبارتی پیش حرفه‌ای و کار و دانش خاص با توجه به ویژگی‌های هر کدام از گروه‌های دانش آموزان با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم، در گروه‌های کوچک آموزش‌های کلاسی ارائه می‌شود.

الماسی تفاوت این مدارس را با مدارس عادی اینگونه توضیح داد: در این مدارس سعی می‌کنیم متناسب با نیاز دانش‌آموزان طیف اوتیسم که عموما به ارتباط نداشتن و تعامل با محیط و عدم توجه دچار هستند، مناسب سازی‌ لازم انجام شود به عنوان مثال نور در چنین مدارسی باید خاص باشد.

وی با بیان اینکه طیف اوتیسم در سه سطح خیلی شدید، شدید و خفیف تعریف می‌شود گفت: میزان آموزش‌ها با توجه به شدت معلولیت انجام می‌شود. در آموزش با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم بیشتر تمرکز بر ارائه محتوای دیداری و تصاویر است و کمتر متن و سایر رسانه‌های دیگر اهمیت دارند.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی تعداد دانش آموزان با اختلالات اوتیسم در کشور که در مدارس استثنایی تحصیل می‌کنند را حدود ۳۵۰۰ نفر عنوان کرد و افزود: حدود ۳۵۰ نفر طیف اوتیسم با شدت کم یا خفیف در مدارس عادی مشغول به تحصیل هستند.

الماسی با بیان اینکه در کشور ما ۳۵ مدرسه خاص اوتیسم وجود دارد اظهار کرد: در استان‌های مختلف گاه بیشتر از یک مدرسه وجود دارد و بعضی استان‌ها مدرسه ندارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • مسابقات ورزشی کارکنان دولت استان کرمان در ایستگاه آخر
  • استخدام بیش از هزار و ۵۰۰ معلم در چهارمحال و بختیاری
  • آغاز بارگذاری مدارک پذیرفته‌شدگان «آزمون آموزگاری» + مراحل گزینش و مدارک امتیازآور
  • استخدام دانشجویان دانشگاه‌ها در آموزش و پرورش/جزییات طرح راتبه معلمی
  • از «سید محمد مولوی» چه می‌دانیم/از آموزش و پرورش تا بهارستان
  • ثبت‌ مدارک پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی آموزش و پرورش از امروز
  • ثبت مدارک پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی آموزش و پرورش از امروز
  • گلایه شهروندان از اختلال در سامانه آموزش و پرورش
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • مرادصحرایی: امتیاز ویژه دانشجو معلمانی که زودتر از فارغ‌التحصیلی سرکلاس درس می‌روند