Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از دانشگاه واشنگتن، بررسی مغز کودکان دو زبانه نشان می‌دهد که فعالیت در مناطق مربوط به کارکردهای اجرایی افزایش یافته است. مطالعات متعدد در زمینه عملکرد مغز ثابت کرده‌اند که بزرگسالان دوزبانه عملکرد بهتری در حوزه‌های کارکردی مانند مهارت‌های حل مسئله، تغییر توجه و سایر ویژگی‌های مطلوب شناختی نشان می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یافته‌های جدید ثابت می‌کند که تفاوت حاصل از دوزبانه بودن در فعالیت‌های مغز، در اوایل ۱۱ ماهگی مشهود است؛ یعنی زمانی‌ که نوزادان در آستانه تولید اولین کلمات خود هستند. به این معنا که نوزادان خانواده‌های چند زبانی حتی پیش از شروع تکلم در حال ارتقای کارکردهای اجرایی مغز خود هستند. در واقع کارکردهای زبانی و بیش از آن، کارکردهای شناختی مغز آن‌ها در حال رشد است.

در مقایسه با فرزندان خانواده‌های تک‌زبان، کودکان خانواده‌های چند زبانه در یادگیری زبان‌های جدید و اصوات گوناگون نیز مهارت بیشتری دارند. نوزادان تک‌زبانه در ۱۱ ماهگی درک پایین‌تری از صداها نشان می‌دهند و دیگر نمی‌توانند صداهای یک زبان خارجی را  که در ۶ ماهگی با موفقیت تشخیص‌ می‌دانند، تمییز دهند. اما ذهن فرزندان یک خانواده دو زبانه برای درک اصوات جدید یک زبان بیگانه تا مدت زمان بیشتری باز است. این سازوارپذیری ذهنی اتفاقی مطلوب و موثر در رشد ادراک شناختی آن‌هاست.

این پژوهش نشان داد مغز یک کودک ۱۱ ماهه در حال یادگیری هر زبانی است که در محیط اطراف او موجود است و به همان اندازه که در یادگیری یک زبان توانمند است، توانایی یادگیری دو زبان را نیز دارد. نتایج این پژوهش تایید می‌کند که کودکان بسیار خردسال، نه تنها قادر به یادگیری چندین زبان هستند، بلکه کودکی بهترین زمان برای شروع است.

مرکز علوم اعصاب پرینستون نیز در پژوهشی ثابت کرد، کودکان نوپای دوزبانه مهارت بیشتری در حل درگیری‌ها دارند زیرا ذهن انعطاف‌پذیر آن‌ها می‌تواند از قواعد پیش‌آموخته خود عبور کند و در حل مناقشه‌های جدید راه‌حل‌های تازه‌ای به کار گیرد.

یادگیری چندزبان در کودکی ذهن و طرحواره‌های ذهنی کودک را انعطاف‌پذیر می‌کند و او می‌تواند در شرایط مختلف راه خود را سریع‌تر پیدا کند. از دیگر سو این کودکان از نظر هوش احساسی و همدردی نیز در سطح بالاتری قرار می‌گیرند. این توانایی به آن‌ها کمک می‌کند تا گفتگوها و روابط بهتری را  در اجتماع شکل دهند و این به شادی و موفقیت آن‌ها کمک می‌کند.

بنابراین به نظر می‌رسد این یک راه‌حل به نسبت ساده برای افزایش مهارت‌های کودکان خردسال باشد.

نوزادان تازه متولد شده دنیا را چه شکلی می‌بینند؟ کد خبر 669279 برچسب‌ها تربیت خبر مهم کودکان مهارت‌ها فرد خانواده مهارت‌های زندگی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: تربیت خبر مهم کودکان مهارت ها فرد خانواده مهارت های زندگی مهارت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۷۳۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفته و ها و ناگفته های معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور

خاطرات شیرینی که عمدتاً در ارتباط با دانش‌آموزان و کمک به آنها شکل می‌گیرد اما مشکلات که تعدادشان هم کم نیست، سال‌هاست ثابت و در حال تکرار است و گویی اراده‌ای برای حل آن ها وجود ندارد.

معیشت، کلاس‌های شلوغ مدارس دولتی و افت کیفیت در این مدارس، دلزدگی و بی‌انگیزه بودن دانش‌آموزان برای درس خواندن به‌دلیل محتوای آموزشی غیرکاربردی و... از جمله مشکلاتی است که ریشه کهن در نظام آموزش و پرورش ایران دارد.

جعفر عالی‌پور؛ دکترای تخصصی از دانشگاه شهید بهشتی، مدرس  دانشگاه فرهنگیان و دبیر علوم تجربی از استان چهارمحال بختیاری با اشاره به دیدار فرهنگیان با رهبر معظم انقلاب اسلامی و رئیس جمهور گفت: در دیدار با رئیس‌جمهور نکات مختلفی از سوی فرهنگیان به‌عنوان مشکلات آموزش و پرورش مطرح شد.

وی افزود: یادگیری در مدارس باید پایدار باشد و اگر می‌خواهیم در سطح جهانی رقابت داشته باشیم باید یادگیری در مدارس مفهومی باشد و این موضوع نیاز به ابزار و وسایل دارد.

مدرس دانشگاه فرهنگیان با اشاره به اینکه یادگیری مفهومی یعنی دانش‌آموز از طریق انجام آزمایش و فعالیت‌های مختلف به دانش برسد نه اینکه بر حفظیات تأکید شود، گفت: یکی از دغدغه‌های معلمان تجهیز مدارس دولتی و اجرای رتبه‌بندی به‌نحو احسن بود که در دیدار با رئیس جمهور ذکر شد.

عالی‌پور ادامه داد: امیدواریم روزی برسد که به‌جای شعار عمل کنیم، هرچه در آموزش و پرورش سرمایه‌گذاری کنیم در تمام جنبه‌های کشور شاهد رشد خواهیم بود.

همچنین سلمان رستمی؛ دانشجوی دکترای تکنولوژی آموزشی با اشاره به اینکه رهبر انقلاب دغدغه‌های بسیاری در حوزه آموزش دارند و آن را به گوش مسئولان می‌رسانند، گفت: در جلسه دیدار فرهنگیان با رئیس جمهور به‌عنوان سخنران تأکید کردم که تمام جامعه باید به فکر ترمیم و گسترش آموزش و پرورش باشد و اگر این اتفاق بیفتد، توسعه سریع‌تری خواهیم داشت همچنین معلمان باید خودشان را تجهیز کنند تا به درجه علمی بالا برسند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • گفته و ها و ناگفته های معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور
  • هوش مصنوعی به زبان ساده برای کودکان و نوجوانان
  • زبان برنامه نویسی پایتون چیست و چگونه می‌توان آن را یاد گرفت؟
  • مفقود شدن بیش از ۵۰ هزار پناهنده خردسال در اروپا
  • آموزش: با این راهکار ساده دمای گوشی خود را پایین بیاورید!
  • CPU چیست؟ به زبان ساده و نحوه کار
  • چند روش ساده برای تقویت مو
  • راهکار ساده برای کمک به رژیم‌تان؛ نوشیدن آب داغ چگونه باعث کاهش وزن می‌شود؟
  • تعریف حباب قیمت به زبان ساده + فیلم
  • مادران ۴ فرزندی الگوی عینی برای خانواده‌ها