Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان شمالی معاون توسعه و عمران زیربنایی اداره کل عشایری خراسان شمالی از نگرانی ها برای تامین آب عشایر این استان در مناطق ییلاقی خبر داد.

رضا قربانی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: متاسفانه خشکسالی ها طی امسال شدیدتر از سال گذشته بوده و این امر، اداره کل را با نگرانی های بیشتری مواجه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در حال حاضر بسیاری از چشمه هایی که عشایر در گذشته در مناطق ییلاقی از آب آن برای شرب خود و دام ها استفاده می کردند خشک شده اند و یا کم آب تر شده اند و این امر مشکلات ما را در سال جاری چندین برابر خواهد کرد.

قربانی افزود: این احتمال وجود دارد که جمعیت عشایری استان بعد از رفتن به مناطق ییلاقی مدت زمان کمتری را به علت وجود مشکلات آب باقی بمانند و کوچ خود را از آنجا زودتر انجام دهند.

وی ادامه داد: کمبود منابع آبی از یک سو، فرسوده و مستهلک بودن ناوگان آبرسانی سیار از سوی دیگر مشکلات عشایری این استان را برای تامین آب دو چندان کرده است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه ۱۳ دستگاه تانکر آبرسان، امر آبرسانی را به عشایر استان انجام می دهد، تصریح کرد: اما اغلب این دستگاه ها خراب بوده و مشکل موتوری و شاسی دارند و به نمی توانند به صورت مداوم، آبرسانی را انجام دهند.

وی به سفر رئیس جمهور به خراسان شمالی نیز اشاره و تاکید کرد: یکی از درخواست های این اداره کل در این سفر اختصاص ۵ دستگاه خودروی تانکر آبرسان است تا مشکل آبرسانی به جمعیت عشایری این استان تاحدودی حل شود.

معاون توسعه و عمران زیربنایی اداره کل عشایری خراسان شمالی گفت: این درخواست انجام شده اما هنوز مورد تایید قرار نگرفته است.

وی در ادامه با بیان اینکه آب مورد نیاز جمعیت عشایری استان از شرکت آب و فاضلاب و آب منطقه ای تامین می شود، اظهار کرد: بابت اختصاص آب از سوی شرکت آب منطقه ای به این شرکت نیز بدهکار هستیم که میزان مطالبه این اداره کل به شرکت آب منطقه ای ۶۰۰ تا ۷۰۰ میلیون تومان برآورد می شود.

قربانی افزود: مقداری اعتبار جذب شده و در حال پرداخت بخشی از مطالبات به این شرکت هستیم.

گفتنی است در حال حاضر عشایر خراسان شمالی در مناطق قشلاقی استان گلستان مستقر هستند و از اوایل اردیبهشت ماه به مناطق ییلاقی این استان کوچ می کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی خراسان شمالي آبرساني سيار عشاير تانکرهای آبرسانی مناطق ییلاقی خراسان شمالی اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۷۳۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین معین برای ۱۷ استان سیل زده | بازگشایی ایمن راه‌ های روستایی و عشایری 

به گزارش همشهری آنلاین سخنگوی مدیریت بحران کشور با اعلام خبر به همشهری گفت: «با توجه به اینکه بارش‌های اخیر زمین را از آب اشباع کرده و آبگرفتگی معابر در استان‌های ایلام، لرستان، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان و کرمانشاه رخ داده است، علاوه بر آماده باش نیروهای امدادی استان‌های معین برای ۱۷ استان در غرب کشور تعیین می‌شود تا در صورت بحرانی شدن شرایط راهکارهای لازم بگیرد.»
حسین ظفری افزود: «این در حالی است که با صدور هشدار نارنجی هواشناسی قبل از آغاز بارش نیروهای امدادی و خدماتی آماده‌باش بودند.»
او درباره مدیریت خروجی سدها نیز گفت: «از آنجا که بارندگی چند روز اخیر باعث شده ظرفیت سدها در استان‌های غربی به میزان مطلوب برسد و برخی از سدها سرریز کرده، اعلام شده تا خروجی سدها بیشتر شود تا خسارتی از این جهت متوجه استان‌ها نشود.»
به گفته ظفری، فرا رسیدن موعود کوچ در تقویم کوچ عشایر نیز با توجه به شرایط جوی تغییر کرده‌است. او ادامه داد: «با بزرگان عشایر در استان‌های غربی کشور گفتگوی چهره به چهره انجام شده و شرایط جوی و هشدار هواشناسی برای آنان اطلاع رسانی شده تا در شرایط بحرانی از کوچ صرفنظر کنند.»
ظفری افزود: «اصلی‌ترین فعالیت ما بازگشایی ایمن راه‌های روستایی و عشایری است که در روزهای اخیر به دلیل بارش سیل‌آسا آسیب دیده است.»
سخنگوی مدیریت بحران کشور از همکاری بخش خصوصی در یاری رسانی به افراد آسیب دیده از سیل نیز اشاره کرد و افزود: «طی فراخوانی از بخش‌ خصوصی و صنایع بزرگ نیز خواسته‌ایم تا در صورت بحرانی شدن شرایط در بارش‌های روزهای آینده به کمک نیروهای امدادی و خدماتی بیایند. گروه‌های مردمی نیز پای کار هستند.»
او در پایان یادآور شد: «وضعیت مخاطرات هشدار نارنجی هواشناسی و توصیه‌های لازم به شهروندان از صدا و سیما و دیگر رسانه‌های جمعی اطلاع‌رسانی می‌شود.»

بیشتر بخوانید:
ماجرای امدادرسانی به عشایر آبدانان با طناب | رفع مشکل عشایر برای همیشه از زبان فرماندار آبدانان + فیلم

کد خبر 849757 برچسب‌ها سيل مدیریت بحران استان ایلام

دیگر خبرها

  • رفع مشکل اسکان عشایر کوچ‌نشین سملقان با پیگیری دستگاه قضایی
  • هشدار نارنجی هواشناسی در خراسان شمالی
  • تشنگی سد‌های خراسان‌شمالی با وجود افزایش بارندگی‌ها/ بهبود کشاورزی با بارندگی️
  • تعیین معین برای ۱۷ استان سیل زده | بازگشایی ایمن راه‌ های روستایی و عشایری 
  • ثبت‌نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران غیرشاغل مناطق روستایی و عشایری
  • عشایر لرستان سالانه ۱۷ تن روغن حیوانی تولید می‌کنند
  • سه‌شنبه بارانی در خراسان شمالی
  • خسارت ۵۰۰ میلیارد تومانی سیل به زیرساخت‌های مناطق عشایری
  • کشف بزرگترین مزرعه استخراج «ارز دیجیتال» در استان خراسان شمالی
  • طرح ملی جهاد آبرسانی امیدبخش روستا‌های تشنه خراسان شمالی