Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-29@05:34:21 GMT

مصصم به روشن کردن موتور توسعه صنعت مس هستیم

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۷۶۰۰۴

مصصم به روشن کردن موتور توسعه صنعت مس هستیم

برای حرکت موتور توسعه صنعت مس و تبدیل این صنعت به یک توسعه‌دهنده در کشور و استان‌های کرمان و آذربایجان شرقی به حمایت جدی مسئولین نیاز داریم. دکتر علی رستمی مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران در دیدار با مجمع نمایندگان استان کرمان و همچنین زینی‌وند استاندار کرمان با بیان این مطلب گفت: ۱۷ میلیارد تن ماده معدنی در کشور کشف شده که این میزان ماده معدنی برای ۲۰۰ سال فعالیت شرکت مس کافی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: این در حالی است که تنها در ۷ درصد از کشور اکتشاف مس صورت گرفته است.
مدیرعامل «فملی» با بیان اینکه برنامه‌های اکتشافی با قدرت ادامه خواهد یافت، ادامه داد: با خرید تجهیزات اکتشافی، فعالیت‌های اکتشافی در شرکت رشد بیشتری خواهد یافت.
دکتر رستمی اظهار داشت: در حال حاضر به رغم دارا بودن رتبه ۷ در ذخایر معدنی و داشتن بیش از ۵ درصد ذخایر مس دنیا در تولید مس تصفیه دارای رتبه ۱۹ هستیم.
مدیرعامل شرکت مس افزود: بنا داریم در دولت آقای دکتر رییسی تولید مس را از ۲۸۵ هزار تن کاتد به یک میلیون تن برسانیم و اگر به این میزان تولید دست یابیم به رتبه ۵ در تولید مس کاتد ارتقا پیدا می‌کنیم.
دکتر رستمی گفت: یک میلیون تن کاتد ۱۰ میلیارد دلار درآمد صادراتی، به همراه خواهد همچنین این هدف اشتغال‌زایی ۵۰ هزار نفری برای کشور را به دنبال خواهد داشت.
وی تصریح کرد: برای تحقق این موضوع ۱۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری تعریف شده و امیدوارم با اجرایی شدن آن شاهد برکات آن برای کشور باشیم.
مدیرعامل شرکت مس تأکید کرد: عقب افتادن صنعت مس دلایل زیادی می‌تواند داشته باشد، ولی معتقد هستم که توسعه نیافتگی صنعت مس در طی سال‌های گذشته ارتباطی به تحریم‌ها نداشته و نمی‌توان از آن به عنوان دلیل یاد کرد. به نظر می‌رسد دلیل اصلی به ریسک ناشی از اجرای طرح‌های توسعه و شجاعت به خرج ندادن مجموعه مدیریتی است.
وی گفت: ما مشکلاتی مانند نیروی انسانی متخصص در حوزه مس، مسائل مالی، ماده معدنی و بازار نداریم بلکه برای توسعه فقط به شجاعت مدیریتی نیاز داریم.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: شرکت مس شرکت ملی مس شرکت ملی صنایع مس شرکت ملی صنایع مس ایران مس سرچشمه صنعت مس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۷۶۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرن بیست و یکم قرن گردشگری

صدای ایران/حميد سعادتی-بر اساس گزارش سازمان جهانی گردشگری، صنعت گردشگری در حال تبدیل شدن به بزرگترین و پرسودترین صنعت در سطح جهان است. در حال حاضر، 11٪ به تولید ناخالص داخلی (GDP)، 10٪ در اشتغال، 5٪ به صادرات، و 5٪به سرمایه گذاری جهانی کمک می کند.

رشد سریع صنعت گردشگری بسیاری از کارشناسان را بر آن داشته است تا قرن بیست و یکم را قرن گردشگری بدانند.

از منظر اقتصادی، گردشگری بین المللی درآمد قابل توجهی برای کشورها ایجاد می کند. توسعه گردشگری نقش مهمی در تشویق سرمایه گذاری زیرساختی، تامین درآمد دولت و ایجاد فرصت های شغلی مستقیم و غیرمستقیم در سراسر جهان ایفا می کند.

کشورهای پیشرفته و توسعه یافته اکنون اهمیت اقتصادی گردشگری را درک می کنند. آنها به دلیل هزینه های اولیه ای که گردشگران برای خدمات مصرفی انجام می دهند، آن را یک منبع مالی می دانند. در نهایت این امر به رشد و توسعه اقتصادی کمک می کند.

با این حال، برای کشورهای در حال توسعه، توسعه گردشگری می تواند چالش هایی مانند نرخ بالای بیکاری، محدودیت منابع ارزی و اتکای بیش از حد به یک بخش اقتصادی را نیز به همراه داشته باشد.

اهمیت گردشگری از نظر تولید و اشتغال همواره مورد تاکید بوده است. در سطح جهانی، گردشگری 70% صادرات و30%صادرات خدمات را به خود اختصاص داده است. علاوه بر این، 10٪ به تولید ناخالص داخلی جهان (GDP) کمک می کند.

توسعه گردشگری منجر به رشد اقتصادی و اشتغال در مناطق مقصد می شود. همانطور که گردشگران تقاضای نهایی خود را برای محصولات افزایش می دهند، هم بخش های مرتبط با گردشگری و هم بخش های غیر گردشگری تولید را گسترش می دهند. در نتیجه رشد اقتصادی رخ می دهد و تقاضا برای نیروی کار نیز افزایش می یابد. رشد اقتصادی ناشی از ایجاد اشتغال به کاهش فقر و بهبود توزیع درآمد در جوامع کمک می کند.

شایان ذکر است که از هر ده شغل در سراسر جهان، یک شغل مربوط به گردشگری است. توسعه گردشگری به طور قابل توجهی بر تنوع اقتصادی تأثیر می گذارد و به دستیابی به اهداف اقتصادی در کشورها کمک می کند.

به طور خلاصه، گردشگری یک صنعت بزرگ جهانی است که درآمد قابل توجهی را برای کشورها به ارمغان می آورد. به عنوان یک محرک اقتصادی حیاتی عمل می کند، تنوع در فعالیت های اقتصادی را تقویت می کند و بستر مناسبی را برای دستیابی به اهداف اقتصادی فراهم می کند.

دیگر خبرها

  • چشم‌انداز روشن توسعه همکاری ایران و آفریقا طی ۲ دهه آینده
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • شرکت مگاموتور در تولید روزانه انواع پیشرانه رکورد زد
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع برای تمام اقشار
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی
  • «ثمسکن» باید برندی توسعه‌گر شناخته شود
  • خرید حمایتی مرغ به هزارتن در روز رسید
  • گشایش نمایشگاه گل و گیاه در اصفهان