Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزبه روحی نژاد، فوق تخصص جراحی کلیه،مجاری ادراری و ناباروری در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، اظهار کرد: سنگ‌های سیستم ادراری، بسیار در میان مردم شیوع دارد و این شیوع به منطقه جغرافیایی،گروه‌های سنی، مشاغل و ... بستگی دارد.

وی افزود: برخی از بیماری‌ها مانند دیابت، فشارخون، قلبی و شرایط زمینه ای بیماران، احتمال افزایش میزان سنگ کلیه را بالا می‌برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فوق تخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری و ناباروری با اشاره به تأثیر برخی داورها در تشکیل سنگ کلیه، ابراز کرد: ممکن است مصرف برخی داروها موجب تشکیل سنگ کلیه در برخی بیماران شود.

وی ادامه داد: شیوع تولید سنگ در آقایان بیشتر از زنان است و در سنین ۴۰ تا ۶۰ سال میزان ابتلا به سنگ در مردان بیشتر است.

 روحی نژاد در پاسخ به این پرسش که آیا املاح موجود در آب می‌تواند باعث تشکیل سنگ کلیه شود، خاطرنشان کرد: اینکه املاح موجود در آب در تشکیل سنگ موثر است یا خیر، بررسی موارد بسیاری نشان داده که تأثیری در تشکیل سنگ کلیه و مثانه ندارد.

 وی ادامه داد: یکی از سوالات این است که چرا سنگ تشکیل می شود، تشکیل سنگ یک فرآیند است که عواملی مانند کلسیم و منیزیم باعث تشکیل سنگ و سیترات مانع تشکیل سنگ در بدن می‌شود. در واقع وقتی تعادل مواد سنگ ساز  و مانع سنگ به هم بریزد، سنگ در بدن تشکیل می‌شود.

 فوق تخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری و ناباروری تأکید کرد: سیترات‌ها که مانع تشکیل سنگ در بدن افراد هستند به طور طبیعی در بدن انسان وجود دارند، در برخی از افراد به صورت مادرزادی، شرایط مکانی یا کاری، تولید این ماده ضد سنگ در بدن آنها کاهش می یابد و این‌ها مستعد تشکیل سنگ در بدن هستند.

وی تأکید کرد: تشخیص سنگ‌های ادراری موضوع بسیار مهمی است، دقیق ترین روش برای تشخیص این سنگ‌ها، سی تی اسکن بدون رنگ است، بسیاری از اوقات ممکن است فردی با درد شکم مراجعه کند و این سی تی اسکن در ۹۹ درصد سنگ‌ها را شناسایی می‌کند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سنگ کلیه سنگ مثانه عوامل تشکیل تشکیل سنگ کلیه تشکیل سنگ کلیه سنگ در بدن سنگ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۷۸۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گورهای جمعی بیمارستان ناصر در غزه/ احتمال ربوده شدن اعضای بدن شهدای فلسطینی توسط اسرائیل + عکس های وحشتناک

به گزارش جماران؛ به نقل از ایسنا، فیلم‌ها و عکس‌های مستند شده در مجتمع پزشکی ناصر در خان یونس، در جنوب نوار غزه، منجر به بروز شبهاتی در خصوص سرقت اعضای بدن برخی از قربانیان شده است.

پس از عقب‌نشینی نیروهای اشغالگر رژیم صهیونیستی از شهر خان یونس، دست کم ۳۹۲ جسد از سه گور جمعی کشف شده در مجتمع پزشکی ناصر پیدا شد.

طبق گزارش خبرگزاری فلسطینی «وفا»، از میان اجساد، ۱۶۵ تن به دلیل تغییراتی که اشغالگران در علائم ویژه برای شناسایی ایجاد کرده بودند، مجهول الهویه بوده و قابل شناسایی نبودند.

به نوشته ایسنا، فیلم‌ها و عکس‌های مستند برخی از اجساد قربانیان گورهای جمعی را نشان می‌دهند که روی آنها آثار شکنجه و بسته شدن دست‌هایشان با بندهای پلاستیکی وجود داشت.

نیروهای امدادرسانی می‌گویند: آنها اجسادی را با دستان بسته، شکم باز شده و بخیه زده پیدا کردند که با روش‌های معمول بخیه زدن زخم‌ها در نوار غزه مغایرت دارد و این موضوع شبهه‌هایی را در مورد سرقت برخی از اعضای بدن انسان ایجاد می‌کند.

 

 

این نیروها افزودند: جسد یک شهروند با لباس اتاق عمل نیز مشاهده شده که این موضوع تردیدهایی را در مورد زنده به گور کردن وی ایجاد می‌کند.

این منابع در همین راستا خاطرنشان کرد: «جسد دختری که دست و پاهایش قطع شده بود مشاهده شده درحالیکه لباس اتاق عمل به تن داشت که این موضوع تردیدهایی را در مورد زنده به گور شدن وی ایجاد می‌کند.»

این نیروها مشاهده کردند که دست تعدادی از شهدا با بند پلاستیکی بسته شده و لباس سفیدی به تن داشتند که اشغالگران از آنها به عنوان لباس اسیران موجود در بیمارستان ناصر استفاده می‌کردند و آثار شلیک گلوله در ناحیه سر آنها دیده می‌شد این مسائل شبهه‌هایی را در مورد انجام تیرباران و نابودی میدانی آنها ایجاد می کند.

آنها همچنین اجساد زیادی را مشاهده کردند که کفن‌هایشان عوض شده و در کفن‌های سیاه و آبی جدید قرار داده شده‌اند که شامل کیسه‌های نایلونی پلاستیکی بودند که با رنگ‌های مورد استفاده در غزه فرق داشتند. آنچه شبهات را بیشتر می‌کند این است که هدف اشغالگران از انجام این کار، افزایش دمای اجساد به منظور تسریع روند تجزیه و پنهان کردن شواهد جنایاتشان بود.

 

 

همچنین در این میان تدفین تا عمق بیش از سه متر، علاوه بر انباشته شدن اجساد روی هم مشاهده شد.

نیروهای دفاع مدنی همچنین گفتند تمام شواهد قبلی حاکی از آن است که اشغالگران مرتکب جنایات علیه بشریت شده و در محوطه مجتمع پزشکی ناصر به عنوان بخشی از جنگ نسل کشی که از هفتم اکتبر علیه مردم نوار غزه به راه انداخته‌اند تیرباران‌های میدانی انجام داده‌اند.

از سوی دیگر، آمریکا روز چهارشنبه پس از کشف گورهای جمعی در نوار غزه، از اشغالگران اسرائیلی توضیح خواست.

جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی رئیس جمهور جو بایدن، گفت: «ما می‌خواهیم این موضوع به طور کامل و شفاف بررسی شود.»

کشف اجساد باعث شد تا سازمان ملل خواستار تحقیقات مستقل شود و اتحادیه اروپا نیز از این درخواست حمایت کرد.

 

 

سرگرد نداو شوشانی، سخنگوی ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی نیز مدعی شد که قبرستان مجموعه ناصر «چند ماه پیش توسط ساکنان غزه حفر شده است».

ارتش اشغالگر اذعان کرد که «اجساد دفن شده توسط فلسطینی‌ها» به دست سربازان در جستجوی اسیران مورد بازرسی قرار گرفته‌اند، اما مستقیماً به اتهام دست داشتن نیروهای اسرائیلی در این قتل‌ها اشاره نکرد.

دیگر خبرها

  • اگر حکومت دینی برپا نمی‌شد چه اتفاقی می‌افتاد؟
  • لزوم تشکیل کارگروه مشترک برای ایجاد تغییر در طرح ترافیک
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • ابداع جوراب‌هایی الکترونیکی برای رهایی‌بخشی بیماران دیابتی از زخم پا
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • گورهای جمعی بیمارستان ناصر در غزه/ احتمال ربوده شدن اعضای بدن شهدای فلسطینی توسط اسرائیل + عکس های وحشتناک
  • شوک سیاسی جدید رخ ندهد، احتمال دارد دلار به دامنه ۵۰ هزار تومان برگردد
  • مواد غذایی شگفت انگیزی که بوی بد یا عجیب و غریبی به ادرارتان می‌بخشند
  • نجات جان ۱۰ بیمار در کمتر از یک هفته با تلاش تیم پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • چگونه کشور‌های جهان از خورشید طلا و از باد پول می‌سازند؟