Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران درباره برخی دغدغه‌ها و مشکلات ایثارگران پرداخت و در مورد اشتغال فرزندان شهدا و جانبازان 70 درصد، توضیحاتی داد.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با گرامیداشت یاد و نام شهیدان در مورد رونمایی از بخش ایثار و ایثارگران سند تحول دولت مردمی گفت: برنامه محور بودن فعالیت‌های دولت مورد تأکید مقام معظم رهبری بوده و دولت نیز بر این اساس قبل از تنفیذ و استقرار اقدام به تهیه برنامه کرد و پس از تنفیذ نیز مجموعه‌ای برای کار بیشتر روی این سند اقدام کرد و سند تحول که 37 بخش داشت را ارائه کرد که یکی از این بخش‌ها حوزه ایثار و شهادت بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: علاوه بر این برنامه عملیاتی، کنترل و نظارت، زمان‌بندی و برنامه عملیاتی در دو ماه گذشته در بنیاد شهید و امور ایثارگران اجرایی شده است و البته در راستای یکپارچه‌سازی برنامه‌های دولت، ستادی در دولت تشکیل شد و دیروز بخش ایثار و ایثارگران سند تحول دولت مردمی است و از این پس مبنا قرار خواهد گرفت.

خاطرات والدین شهدا در دو سال آینده ثبت و ضبط شود

معاون رئیس جمهور در مورد ثبت و ضبط خاطرات والدین شهدا و ایثارگران گفت: میانگین سنی جمعیت خانواده ایثار و شهادت 28 سال بالاتر از میانگین کشور است. میانگین سنی جمعیت کشور حدود 31 سال و میانگین سنی خانواده ایثارگران 59 سال است و اکثریت والدین شهدا بیش از 70 سال و تعدادی زیادی نیز بالای 80 سال سن دارند و بر این اساس در دو سال آینده با همکاری صدا و سیمای استانی مقرر شده است خاطرات والدین شهدا ثبت و ضبط شود.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در مورد چگونه زیستن و تربیت شهدا گفت: پس از این فرمایشات برنامه دوساله‌ای تهیه شد تا خاطرات شفاهی والدین عزیز شهید با بیش از 60 سال سن ثبت و ضبط شود.

داستان زندگی قهرمانان ایثارگر به فیلم و سریال تبدیل می‌شود

معاون رئیس جمهور در پاسخ به سؤالی در مورد انتقال و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت افزود: قهرمانان غربی خیالی و پوشالی هستند و آنها دچار بحران قهرمان هستند اما قهرمانان ما واقعی و در عرصه و صحنه هستند و خداوند رحمان هر از چند گاهی پرده‌ای از این قهرمانان کنار می‌زند که به عنوان نمونه در روزهای اخیر دو طلبه شهید در مشهد را داشتیم که زندگی جالبی داشتند که می‌توان به آن پرداخت.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: سه وظیفه از 4 وظیفه در اساسنامه، بیانات امامین انقلاب، سیاست‌های ابلاغی در حوزه ایثار، جهاد و شهادت فرهنگی است و برنامه‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران در این حوزه به جز ثبت و ضبط خاطرات ایثارگران در بخش آثار و موزه‌ها، هنر، انتشارات و کتاب خاطرات، موسیقی و ...تعریف شده است. ساخت فیلم و سریال درباره یک شخصیت حوزه ایثار و شهادت از هر استان در هر سال و تقبل 30 درصد از هزینه‌های آن توسط بنیاد از برنامه‌های آینده است و البته در این مسیر باید از ظرفیت تمام دستگاه‌ها استفاده شود و امیدواریم سازمان‌ها و شرکت‌های ساخت فیلم و سریال نیز در این حوزه فعالانه وارد شوند تا این جریان شکل بگیرد.

وی افزود: زندگی والدین شهدا، جانبازان، آزادگان و خانواده آن‌ها و سایر قهرمانان ما قابلیت تبدیل به فیلم و سریال دارند و وقتی بعد از سال‌ها به آنها سر می‌زنیم از آنها درس صبر و ایستادگی و غیرت می‌گیریم و همه این ایثارگری‌ها به جامعه قابل عرضه و الهام‌بخش است.

 بهبود وضعیت درمانی و برنامه‌ریزی برای سفر جانبازان در دستور کار قرار دارد

قاضی‌زاده هاشمی در مورد دغدغه‌های همسران جانبازان معزز نیز تصریح کرد: حدود 580 هزار جانباز تحت پوشش بنیاد شهید و امور ایثارگران هستند که 200 هزار جانباز بالای 25 درصد و 400 هزار جانباز نیز کمتر از 25 درصد از کارافتادگی دارند. نیازها و دغدغه این عزیزان متفاوت است و برخی نیازهای درمانی و برخی دغدغه فرزندان خود را دارند که برای هر یک برنامه‌های متفاوتی باید اجرایی شود.

معاون رئیس جمهور افزود: بهبود وضعیت درمانی و همچنین برنامه‌ریزی برای سفر و نشاط این عزیزان که دچار اختلال شده است در دستور کار قرار دارد و به عنوان مثال برای سفر عتبات عالیات والدین شهدا برنامه‌ریزی شده است.

10 درصد از برنامه دولت در حوزه اشتغال و 5 درصد در حوزه تأمین مسکن دولت به ایثارگران اختصاص یافت

قاضی‌زاده هاشمی در مورد رفع مشکل تأمین مسکن و اشتغال ایثارگران تأکید کرد: 10 درصد از برنامه دولت در حوزه اشتغال و 5 درصد از برنامه تأمین مسکن دولت به ایثارگران اختصاص یافته است و این برنامه‌ها در موضوعات مختلف در بازه‌های زمانی مختلف مشخص شده و اجرایی خواهد شد.

57 هزار ایثارگر تبدیل وضعیت شدند

معاون رئیس جمهور در ادامه به توضیحاتی در مورد برخی دغدغه‌ها و مشکلات ایثارگران پرداخت و در مورد اشتغال فرزندان شهدا و جانبازان 70 درصد گفت: دولت موظف است مطابق قانون برنامه ششم توسعه تا پایان برنامه همه فرزندان شهدا و جانبازان 70 درصد را به استخدام در آورد. 33 هزار نفر از این عزیزان فاقد شغل هستند و بر اساس تفاهم صورت گرفته با سازمان اداری و استخدامی 17 هزار ظرفیت شغلی ایجاد شد که استخدام 7 هزار نفر در حال انجام است و 10 هزار نفر نیز در سال جاری استخدام می‌شوند و برای عزیزانی که حداقل شرایط را ندارند برنامه‌های دیگری در دست طراحی است. علاوه بر این سال گذشته 57 هزار ایثارگر در دستگاه‌های اجرایی تبدیل وضعیت شده‌اند که این روند ادامه دارد.

مراکز فرهنگی، ورزشی و توانبخشی ایثار تا پایان سال 1402 تکمیل می‌شود

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در مورد سایر نیازهای ایثارگران گفت: بر اساس جمع‌بندی‌ها به مراکز بیمارستانی، آسایشگاه و خانه‌های ایثار برای نگهداری و پرستاری از ایثارگران نیاز داریم که برنامه‌هایی برای این موضوع طراحی شده است و علاوه بر این ساخت مراکز جامع فرهنگی، ورزشی و توانبخشی ایثار که از گذشته آغاز شده بود پایان نیافته و تنها یک یا دو فاز بهره‌برداری شده بود که در سفرهای استانی رئیس جمهور بودجه مناسب به آنها اختصاص داده می‌شود و تا پایان سال 1402 این مراکز تکمیل می‌شود تا ایثارگران خدمات کامل دریافت کنند.

مشکل بیمه درمان تکمیلی ایثارگران کاهش می‌یابد

معاون رئیس جمهور در مورد بیمه‌های تکمیلی ایثارگران گفت: چندین برنامه در این حوزه طراحی شده است. موقع تحویل مسئولیت بنیاد 14 هزار و 800 میلیارد تومان بدهکار بود و 2400 میلیارد تومان کسری بودجه وجود داشت که بخشی از آن در مورد بیمه تکمیلی بود که با کمک دولت این مشکل حل شد و امیدواریم با پیش‌بینی صورت گرفته وضعیت سال جاری بهبود یابد.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: در تمامی دفاتر بنیاد در سراسر کشور محلی به شرکت بیمه‌گر اختصاص داده شده و علاوه بر آن افزایش تخت‌های ملکی بیمارستانی در دستور کار قرار گرفت و علاوه بر این به زودی در مراکز توانبخشی مراکز و کلینیک سرپایی برپا خواهد شد و با تأمین اعتبارات لازم مشکل درمان تکمیلی ایثارگران کاهش خواهد یافت.

بنیاد شهید و امور ایثارگران به سازمان مددکار، پاسخگو و هوشمند تبدیل می‌شود

معاون رئیس جمهور تصریح کرد: بنیاد شهید و امور ایثارگران به سازمان مددکار، پاسخگو و هوشمند تبدیل می‌شود. نقش عنصر انسانی کاهش می‌یابد و بسیاری خدمات به صورت وب‌سرویس ارائه می‌شود. طرح‌هایی مانند ارائه خدمات در منزل و مراقبت در منزل در حال برنامه‌ریزی است و به شرکت متد ابلاغ شده است که بخشی از آنها در مورد بیماری کرونا اجرایی شده است.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران یکی از برنامه‌های مهم بنیاد را رویکرد علمی و دانش‌بنیان کردن کلیه عرصه‌های خدمات، تولید محصولات و نحوه مدیریت اعلام کرد.

راهبرد بنیاد شهید و امور ایثارگران حرکت از بنگاه‌داری به سهامداری است

معاون رئیس جمهور در مورد فعالیت‌های اقتصادی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: سازمان اقتصادی کوثر 40 شرکت دارد که 16 شرکت آن زیانده است. برنامه سه ساله‌ای طراحی شده که در آن مشخص شده است که سازمان اقتصادی کوثر از کدام شرکت‌ها باید خارج شود و وضعیت کدام شرکت‌ها اصلاح شود.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: درآمدهای بنیاد از سازمان‌های اقتصادی در سال 1399 کمتر از 300 میلیارد بوده که با اقدامات صورت گرفته درامد آنها تنها در 6 ماهه سال گذشته 350 میلیارد تومان بوده که با پیش‌بینی‌های صورت گرفته این درامد در سال آینده بیش از 3000 میلیارد تومان است که به ساخت آسایشگاه‌ها و خانه‌های ایثار اختصاص خواهد یافت.

وی با تأکید بر اینکه بنیاد شهید و امور ایثارگران نباید بنگاه‌داری کند خاطرنشان کرد: بنیاد به عنوان سازمانی راهبردی و فرهنگی و اجتماعی تنها باید در جایی بنگاه‌داری کند که جامعه هدف به خدمات آن نیاز دارد مانند شرکت داروسازی و یا ارتز و پروتز و در سایر موارد راهبرد بنیاد شهید و امور ایثارگران حرکت از بنگاه‌داری به سمت سهامداری است.

انتهای پیام/

بیشتر بخوانید تکذیب یک خبرسازی/ مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران با جدیت در پی اجرای برنامه‌های سال ۱۴۰۱ هستند سزارین‌های ایران بیشتر از استانداردهای جهانی است/ وظایف وزارت بهداشت در درمان ناباوری مشخص شد لینک کپی شد ارسال به دیگران وبگردی بنیاد شهید و امور ایثارگران درمان رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران قانون عناوین مرتبط تکذیب یک خبرسازی/ مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران با جدیت در پی اجرای برنامه‌های سال ۱۴۰۱ هستند سزارین‌های ایران بیشتر از استانداردهای جهانی است/ وظایف وزارت بهداشت در درمان ناباوری مشخص شد واریز ۴ هزار و ۲۷۰ میلیارد ریال برای بیمه تکمیل درمان بنیاد شهید فریده سپاه‌منصور به کرونا مبتلا شد معوقات مشمولان ماده ۳۸ قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران پرداخت می‌شود نظر شما نام ایمیل نظر خود را بنویسید: ارسال پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی ۱ روزه کله گنجشکی چگونه گرفته می‌شود؟ ۲ آشنایی با نمازهای مخصوص هر شب ماه مبارک رمضان ۳ زندگی نامه حضرت خدیجه علیها السلام اولین زن مسلمان دنیا ۴ چگونه در ماه رمضان سفر کنیم تا روزه ی ما باطل نشود؟ ۵ روش هایی جالب برای سیاه شدن موهای سفید ۶ دعای روز ششم ماه رمضان / درخواست از خدا برای عذاب نکردن ۷ ضارب ۳ روحانی در حرم مطهر رضوی کیست؟+عکس ۸ تلاوت قرآن کریم در ماه مبارک رمضان دقیقا چقدر ثواب دارد؟ ۹ دعای روز هفتم ماه مبارک رمضان / درخواست از خدا برای روزه خاص ۱۰ رئیس کل دادگستری: متهم پرونده حادثه حرم رضوی یک نفر است ۱۱ پیامبر حضرت خدیجه را با چه تعبیری به جبرائیل معرفی کردند؟ ۱۲ حمید نوری به خاطر پیامک تبریک سال نو روحانی مورد بازخواست قرار گرفت! ۱۳ زمان وقوع حمله قلبی چه کنیم؟ ۱۴ دعای روز هشتم ماه رمضان / درخواست از خدا برای کمک به ایتام مهمترین اخبار حذف ارز ترجیحی، به ضرر یا به نفع بیماران؟/ دارو گران خواهد شد اما مردم نباید این گرانی را بپردازند! تا کِی نگران افزایش قیمت مسکن باشیم؟! افشاگری مربی تیم ملی از خوراکی که آلوده به مواد بود/ دلارام ذاکرانی: امکانات فدراسیون کشتی برای ما رویایی است! یحیی مقصر نیست/ مدیران قبلی ظلم بزرگی به پرسپولیس و هوادارانش کردند گلایه زائران عتبات از خدمات دهی ضعیف/ مسئولیت تامین رفاه کربلایی‌ها با چه کسی است؟ آخرین اخبار اجتماعی 57 هزار ایثارگر تبدیل وضعیت شدند/ مشکل بیمه درمان تکمیلی ایثارگران کاهش می‌یابد روش های سنتی در اداره شهر دیگر جواب نمی دهد/ روش های دانش بنیان هزینه اداره شهر را کاهش و کیفیت را افزایش می دهند از خوردن ماکارانی در ماه رمضان غفلت نکنید! مجاز به انتخاب رشته شدن بیش از 137 هزار نفر در آزمون دکتری نیمه متمرکز سال 1401 صبح دوشنبه‌ای پر ترافیک در شهر تهران/ ترددها آغاز و ترافیک در حال شکل گیری است تراکم و کندی حرکت خودروها اطراف مدارس می تواند حادثه ساز باشد هوای تهران آلوده است گلایه زائران عتبات از خدمات دهی ضعیف/ مسئولیت تامین رفاه کربلایی‌ها با چه کسی است؟ حس «ویار» از کجا در بدن آب می‌خورد؟! این بیماری مسری‌ترین بیماری ویروسی در بین کودکان است رانندگان تعقیب کننده آمبولانس‌ها با طرح کوچه نجات جریمه می‌شوند ۷ توصیۀ کلیدی پیامبر (ص) دربارۀ مراقبات ماه مبارک رمضان تفسیر دعای روز یازدهم ماه رمضان اوقات شرعی مشهد در 24 فروردین 1401 دعای روز یازدهم ماه رمضان / درخواست از خدا برای خوب بودن قاچاق معکوس دارو بهانه‌ای برای تسریع آزاد سازی نرخ دارو/ 700 میلیون یورو اعطایی حمایت از تولید دارو کجا رفت؟ اخبار برگزیده درخششی که برای رهایی از شکست کافی نبود رکورد عجیب مجیدی در جام حذفی بازتاب بیانات مقام معظم رهبری در رسانه‌های خبری عرب زبان منطقه آشغال 4000 میلیاردی! قیمت کاغذ سرسام آور شد! هدیه جذاب دیوید بکام به پسرش! جام حذفی در انتظار یک قهرمان جدید واکنش طالبان به حمله به کنسولگری ایران جای خالی که با گزینه مناسب پُر نشد پیاده‌روی روی اعصاب سرخ‌پوشان لواندوفسکی با بارسلونا به توافق رسید ۹ شهربازی در استان تهران پلمب شد قرعه‌کشی خودرو با افزایش عرضه حذف می‌شود شبکه اجتماعی نشست خزعلی با امضا کنندگان بیانیه" آزار زنان" رونالدو: به شما مربوط نیست پسرم چه می‌پوشد اتاق فرمان قتل طلبه های سنی و شیعه به احتمال قوی یکی است! ۸۷ درصد متقاضیان، وام ازدواج خود را دریافت کردند آخرین اخبار  بازار اخبار پربازدید اخبار برگزیده قیمت زنده نرخ سکه و ارز لیگ ایران و جهان آرشیو اخبار صفحه نخست | ارتباط با ما | درباره ما | آرشیو |

تمام حقوق برای خبرگزاریبرنامحفوظ است. استفاده از مطالب با ذکر منبع آزاد است

طراحی سایت خبری و خبرگزاری آسام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بنیاد شهید و امور ایثارگران درمان رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران قانون رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران بنیاد شهید و امور ایثارگران درخواست از خدا ماه مبارک رمضان میلیارد تومان ایثارگران گفت ایثار و شهادت رئیس جمهور هزار ایثارگر کاهش می یابد فیلم و سریال تبدیل وضعیت برنامه ریزی والدین شهدا بنگاه داری ماه رمضان برنامه ها ثبت و ضبط دعای روز هزار نفر مشخص شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۰۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایثارگران میدان‌داران واقعی حکم‌رانی جمهوری اسلامی ایران هستند

ایسنا/لرستان استاندار لرستان گفت: ایثارگران به عنوان میدان‌داران واقعی حکم‌رانی جمهوری اسلامی ایران هستند و با کار جهادی برای رفع مشکلات مردم و جامعه ایثارگران باید گام برداشت.

ابوطالب شفقت، امروز در دیدار صمیمی با گروه‌ها و تشکل‌های شاهد و ایثارگر در مجتمع توانبخشی ایثار اظهار کرد: ایثارگران و جانبازان شاهدان قابل رویت هستند.

استاندار لرستان افزود: برای دیدن شهدای والامقام باید بصیرت داشته باشیم و باید از شهدا درس بگیریم.

وی از ایثارگران به عنوان میدان‌داران واقعی حکم‌رانی جمهوری اسلامی ایران یاد کرد و گفت: با مهربانی مردم به ویژه جامعه ایثارگر مشقت کاری برای ما آسان می‌شود.

شفقت خاطرنشان‌کرد: در دوران بعد از انقلاب ضمن اینکه دشمنان هجمه‌های مختلفی برای ما داشتند و دارند و خواهند داشت، با وجود همه این مشکلات توانسته ایم رو به جلو حرکت کنیم. 

وی بیان‌ کرد: تمام توان و تلاش را بکار خواهیم گرفت که مشکلات را برطرف کنیم و مسئولین باید جهادی کار کنند تا کم‌کاری‌ها جبران شود. 

استاندار لرستان با اشاره به نقش ایثارگران در جامعه اظهارکرد: به پشتیبانی جامعه ایثارگر افتخار می‌کنم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مجوز قبولی بیمه اتکایی دی به زودی صادر می شود
  • استقرار ناوگان امور اجرایی بنیاد مسکن در امامزاده ابراهیم
  • عقب‌ماندگی‌های لرستان را با کار جهادی جبران کنیم
  • طرح ملی مهارت‌افزایی دانشجویان شاهد و ایثارگر برگزار می‌شود
  • خانۀ ایثار در لرستان افتتاح می‌شود
  • ایثارگران میدان‌داران واقعی حکم‌رانی جمهوری اسلامی ایران هستند
  • برخورد بدون اغماض با ترک فعل‌ها درباره خدمات‌دهی سلامت به والدین شهدا
  • ۳۱ هزار مجوز استخدام فرزندان ایثارگر کسب شده است
  • دیدار رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهدا در قائم شهر
  • برخورد با ترک فعل‌ها درباره خدمات دهی سلامت به والدین شهدا