Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم با تأکید بر اینکه در دانشگاه‌ها نیز باید از ظرفیت‌های قرآنی و عترتی بهره‌مند شویم گفت: باید فضای انس با قرآن و انس با اهل بیت (ع) در دانشگاه‌ها با جدیت بیش‌تری دنبال شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، غلامحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم شامگاه سه شنبه در نشست خبری سی و ششمین جشنواره ملی قرآن و عترت در جمع خبرنگاران در دانشگاه قم اظهار داشت: اصلی‌ترین خاستگاه اجتماعی در کشور ما قرآن و عترت است، هر اقدام فرهنگی که بخواهد در کشور صورت بگیرد نمی‌تواند دو عنصر قرآن و عترت را نادیده بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با تأکید بر اینکه در دانشگاه‌ها نیز باید از ظرفیت‌های قرآنی و عترتی بهره‌مند شویم، اظهار داشت: باید فضای انس با قرآن و انس با اهل بیت (ع) در دانشگاه‌ها با جدیت بیش‌تری در کشور دنبال شود.

کلانتری گفت: در چندسال گذشته بسیاری از بودجه‌های فرهنگی دانشگاه‌ها در محل‌های دیگری هزینه شد و از اقدامات فرهنگی پویایی لازم را نداشته است.

وی با تأکید بر تأثیرات مخرب بیماری کرونا در مباحث علمی در مراکز آکادمیک کشور گفت: فرآیند جامعه‌پذیری به همراه آداب و شیوه‌های رفتاری دانشجویان باید در یک دوره زمانی کوتاه به قبل از دوران شیوع بیماری کرونا باز گردد.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اهمیت فعالیت‌های قرآنی و فرهنگی در دانشگاه‌ها تاکید کرد: قرآن و عترت پایه و ستون اصلی جامعه است که مهمترین سرمایه اجتماعی نیز به حساب می‌رود و هیچ تلقی واقع گرایی نمی‌تواند جامعه ایرانی را بدون این دو عنصر تاثیرگذار تحلیل و تفسیر کند.

کلانتری اظهار کرد: با وجود اقدامات انجام شده در حوزه قرآن و عترت در سال‌های گذشته، اما هنوز دانشگاه‌ها در این مباحث در ابتدای کار هستند؛ انس با قرآن و عترت در توسعه پایدار و متوازن در سطح ملی و بین المللی کشور تاثیر بسزایی دارد.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: باید فضا برای نقش آفرینی کنشگری فعالان فرهنگی با محوریت فعالان قرآنی و حوزه‌های دینی در سطح دانشگاه‌های کشور فراهم شود.

وی بیان کرد: بازگشایی کامل دانشگاه‌های کشور با شیب مناسبی در حال انجام است و بتدریج پویایی گذشته خود را بدست خواهد آورد.

کلانتری ضمن ابراز خرسندی نسبت به بازگشایی دانشگاه‌ها اظهار کرد: با این اتفاق فضای پویای دانشگاه‌ها شکوفا خواهد شد و امیدواریم در ادامه نیز شاهد بروز اتفاقات مبارک در دانشگاه‌ها باشیم.

خاطرنشان می‌شود، اختتامیه سی وششمین جشنواره ملی قرآن و عترت ۱۱ خردادماه جاری به میزبانی دانشگاه قم برگزار می‌شود. این جشنواره در ۹ بخش (آوایی، معارفی، پژوهشی، هنری، ادبی، فناوری، نوآفرینی‌های قرآنی، نهج البلاغه و صحیفه سجادیه) برگزار می‌شود.

در مرحله ملی دانشجویان هشت دستگاه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، فنی حرفه ای، فرهنگیان، علمی کاربردی، دانشگاه آزاد، دانشگاه پیام نور و معارف قرآنی به رقابت با یکدیگر خواهند پرداخت.

پوستر سی و ششمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان رونمایی شد / دانشگاه قم میزبان جشنواره

گفتنی است با حضور کلانتری و حجت الاسلام و المسلمین عسگر دیرباز رئیس دانشگاه قم آئین رونمایی از پوستر سی و ششمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سالن جلسات دانشگاه قم برگزار شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: قرآن عترت معاون فرهنگی وزیر علوم دانشگاه جشنواره ملی قرآن و عترت معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ها انس با قرآن دانشگاه قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۲۰۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهانت به قرآن کریم در کشور سوئد یک جنایت فرهنگی است

نمایندگان ادیان الهی در مجلس در بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن اهانت به قرآن کریم در کشور سوئد، این اقدام را یک جنایت فرهنگی دانستند. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، نمایندگان ادیان الهی در مجلس شورای اسلامی اهانت به قرآن کریم در کشور سوئد را یک جنایت فرهنگی دانسته و ضمن محکوم کردن آن از مقامات سوئدی خواستند از این قبیل اقدامات علیه مقدسات اسلامی و بشری دست برداشته و با عذرخواهی از تمام مسلمانان و موحدان، جهان درصدد جبران آن برآیند.

متن بیانیه به شرح زیر است؛

اهانت به قرآن کریم، اقدام ضد اندیشه، ضد اخلاق و ضد بشری مدعیان آزادی بیان در اهانت به قرآن کریم که تحت حمایت استکبار جهانی، رژیم غاصب صهیونیستی و ایادی غرب در کشور سوئد که با حمایت مقامات این کشور انجام می‌شود یک جنایت فرهنگی است.

مقامات سوئدی که مسبب ایجاد این جنایت بوده‌اند باید از این قبیل اقدامات علیه مقدسات اسلامی و بشری دست برداشته و با عذرخواهی از تمام مسلمانان و موحدان، جهان درصدد جبران آن برآیند.

اهانت به قرآن، هتک فضیلت انسانیت و اخلاق است و دولت سوئد در این اقدام شرم آمیز، آزادی بیان را به مسلخ برد. تکرار زنجیره‌ای این اهانتها در کشورهای غربی، نشانه‌ی برنامه ریزی‌های پنهان جریانهای ضد دینی در اسلام ستیزی است، که این نشان از استیصال غرب و کارنامه سیاه خود که نشان از اسلام هراسی در آن مثل روز روشن بوده که طبعا اقدامات دین ستیز و جنون آمیز با شعارهایی همچون آزادی بیان، پرده از صورت کریه و دستان ناپاک مستکبرین عالم برداشته و ضمیر شیطانی آنان را رسوا کرده و در آینده نیز خواهد کرد.

ما نمایندگان ادیان الهی در مجلس شورای اسلامی ایران این اقدام جنایتکارانه هتک حرمت به قرآن کریم را محکوم می‌کنیم و نیز نفرت و انزجار خود را از این تصمیم شوم و عمل کوردلانه اعلام کرده و اقدام قاطعانه تمام نهادهای بین المللی در تقابل با اینگونه رفتارهای مذبوحانه و جریحه دار کردن عواطف برادران و خواهران مسلمان را خواستاریم و از همه آزادی خواهان جهان میخواهیم در کنار مسلمانان با سیاست پلید توهین به همه مقدسات و نفرت پراکنی مقابله کنند.

روبرت بگلریان نماینده مسیحیان ارمنی اصفهان و جنوب ایران
همایون سامه یح نجف آبادی نماینده کلیمیان ایران
اسفندیار اختیاری نماینده زرتشتیان ایران
آرا شاوردیان نماینده مسیحیان ارمنی تهران و شمال ایران
شارلی انویه تکیه نماینده مسیحیان آشوری و کلدانی ایران.

انتهای‌پیام/

دیگر خبرها

  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • مرحله استانی مسابقات قرآن عترت و نماز در چرام
  • فرید مرجایی، تحلیل گر مسائل آمریکا و مقیم این کشور: جنبش دانشجویی سپهر غالب بر فضای سیاسی آمریکا را به چالش کشید/ شبکه های اجتماعی امپراطوری رسانه ای را زیر سوال بردند/ تظاهرات دانشجویی خط قرمز انتقاد از اسرائیل را شکسته است
  • خلیلی: طرح گذرگاه‌های ورزش با جدیت در کشور دنبال می‌شود
  • اهانت به قرآن کریم در کشور سوئد یک جنایت فرهنگی است
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر در دانشگاه فردوسی آغاز شد
  • رقابت ۱۸۰ فرهنگی در مسابقات قرآن و عترت درمبارکه
  • دشمن به دنبال از بین بردن هویت گفتمان انقلاب اسلامی است
  • مسابقات قرآن و عترت مرحله ۱۴ گانه در سپیدان
  • روایتی از نامهربانی مردم با یار مهربان + فیلم