Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - استاندار سیستان و بلوچستان گفت: نگاه تجاری مطلق به منطقه آزاد سیستان آفتی بزرگ است و زمینه لازم باید فراهم شود تا با احداث کارخانجات و صنایع مختلف مردم منطقه حداکثر بهره‌ را از ظرفیت منطقه آزاد ببرند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان ، به نقل از روابط عمومی استانداری، حسین مدرس خیابانی در نشست بررسی وضعیت فعالیت منطقه آزاد سیستان اظهار داشت: نگاه تجاری مطلق به منطقه آزاد سیستان آفتی بزرگ است و زمینه لازم باید فراهم شود تا با احداث کارخانجات و صنایع مختلف مردم منطقه حداکثر بهره‌ را از ظرفیت منطقه آزاد ببرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: عملیات عمرانی و زیربنایی منطقه آزاد سیستان باید هرچه سریع‌تر آغاز شود؛ زیرا با شروع این پروژه حدود دو هزار نفر در حوزه خدمات، ساخت و ساز و حمل و نقل مشغول به کار می‌شوند.

وی افزود: ایجاد اشتغال در منطقه سیستان به دلیل آنکه مشاغل و معیشت مردم بر اثر خشکسالی آسیب دیده و از بین رفته، برای ما مهم است بنابراین تبدیل این منطقه به بارانداز و مرکز فروش کالاهای وارداتی و فعالیت صرف تجاری دو اشتباه است که در مناطق آزاد دیگر رخ داده و نباید اجازه داد در منطقه آزاد سیستان تکرار شود.

بخش معدن پیشران فعالیت‌های توسعه سیستان و بلوچستان است نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان: مردم از وضعیت ارائه خدمات درمانی گلایه دارند بخشی از قاچاق سوخت و کالا در استان سیستان و بلوچستان توطئه معاندین است

مدرس خیابانی تصریح کرد: منطقه آزاد سیستان باید به محل احداث کارخانجات و زیرساخت‌های تولیدی تبدیل شود و از ظرفیت این منطقه برای تبدیل به مرکز لجستیک و احداث کارخانجات مختلف استفاده شود. منطقه آزاد سیستان با توجه به موضوع حمل و نقل و ترانزیت کالا باید به مرکز لجستیکی و تعمیرگاهی خودروها و شناورهای دریایی تبدیل شود.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: در منطقه آزاد سیستان به دنبال ایجاد شهرک پوشاک و تکمیل زنجیره کامل پوشاک از کشت پنبه تا نخ‌ریسی، رنگرزی، پارچه‌بافی و صنایع پوشاک هستیم.

وی توجه به ایجاد صنایع خلاق و دیجیتال، صنایع بسته‌بندی و فرآوری محصولات کشاورزی و خدمات تجاری و ایجاد بندر خشک در این منطقه را بسیار مهم دانست و بر تحقق آن تاکید کرد.

استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه مشاور تهیه طرح جامع منطقه آزاد سیستان انتخاب شده بیان کرد: جامعه نخبگانی و دانشگاهی استان به‌ویژه دانشگاه سیستان و بلوچستان به عنوان سومین دانشگاه کشور در تهیه طرح جامع منطقه آزاد سیستان مشارکت داده تا مزیت‌های واقعی استان در این طرح لحاظ شود.

مدیر دفتر اجرایی منطقه آزاد سیستان هم در این نشست گزارشی از اقدامات انجام شده در مورد مقدمات آغاز فعالیت این منطقه ارائه داد و گفت: اساسنامه منطقه آزاد سیستان تهیه شده که به زودی در هیئت دولت و شورای عالی مناطق آزاد سیستان تصویب می‌شود.

واعظی‌پور افزود: وسعت منطقه آزاد سیستان 21 هزار هکتار است که 9 هزار هکتار آن در زون "رامشار" و 12 هزار هکتار دیگر آن در زون "نیاتک" قرار گرفته است.

در این نشست همچنین موضوعات مربوط به فنس‌کشی، رفع معارضات، طرح توسعه زون صنعتی و تجاری منطقه آزاد سیستان و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

انتهای پیام/392/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان منطقه آزاد سیستان احداث کارخانجات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۹۰۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشکده علوم پزشکی چابهار از نظر مالی مستقل شد

ایسنا/سیستان و بلوچستان سرپرست معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: استقلال مالی دانشکده علوم پزشکی چابهار پس از ۶ ماه تلاش بی وقفه و توجه ویژه دولت سیزدهم محقق شد و این نوید دهنده حل مشکلات بهداشتی و درمانی و ارتقای شاخص های سلامت منطقه جنوب سیستان و بلوچستان است.

منصور نعیم آبادی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: پس از استقلال مالی و افتتاح حساب ۲۷۰ میلیارد ریال برای نخستین بار پس از راه اندازی این دانشکده به حساب شبکه‌های بهداشت و بیمارستان‌های تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی چابهار واریز شد.

وی گفت: اعتبارات در قالب برنامه ۱۰۰ روزه و مبتنی بر عملکرد مراکز تحت پوشش تخصیص و به حساب واریز می‌شود و امیدواریم شاهد تحولی در خدمت‌رسانی به مردم عزیز منطقه باشیم.

وی تصریح کرد: تزریق اعتبارات در چندین مرحله ادامه خواهد داشت و از سوی دیگر نظارت بر عملکرد و نحوه هزینه کرد نیز موشکافانه توسط کارشناسان ستادی انجام خواهد گرفت.

سرپرست معاونت توسعه دانشکده علوم پزشکی چابهار ضمن تقدیر از نگاه ویژه وزارت بهداشت به دانشکده علوم پزشکی چابهار و تقدیر از ‌حمایت‌های سرپرست دانشکده ابراز امیدواری کرد، در مدت کوتاهی بخشی از مشکلات زیرساختی و تجهیزاتی با رویکرد برنامه ۱۰۰ روزه مرتفع خواهد شد.

نعیم آبادی با اشاره به اینکه مشکلات بهداشتی و درمانی در جنوب سیستان و بلوچستان خیلی زیاد و محرومیت ها فراوان است مثلا در شاخص‌های بهداشتی، چابهار تنها منطقه‌ای است که پوشش سیستم شبکه آن ۵۰ درصد هست، افزود: شما در هیچ کجای کشور همچنین موردی را نخواهید دید، در همین استان سیستان و بلوچستان سراوان و زابل شاخص بهداشتی ۱۰۰ درصد است.

وی بیان کرد: سرانه‌ی تخت بیمارستانی در کل کشور به ازای هر یک‌هزار نفر ۱.۸ تخت در سیستان وبلوچستان ۹ دهم، جنوب بلوچستان  ۶ دهم و در چابهار (منطقه سواحل مَکُران)  ۴ دهم است این یعنی به این معنا است که در شهرستان های دشتیاری، زرآباد و قصرقند حتی یک تخت بیمارستانی وجود ندارد و حداقل در ۶ شهرستان حوزه تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی چابهار بیش از یک هزار و ۴۰۰ تخت تخت نیاز است تا به سرانه استاندارد کشوری در حوزه سلامت برسد.

به گزارش ایسنا، استان سیستان و بلوچستان در حوزه بهداشت و درمان ۴ دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی در شهرهای زاهدان، ایرانشهر، زابل و چابهار دارد.

دانشکده علوم پزشکی چابهار یکی از مراکز آموزش عالی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در شهر چابهار است که در هشت اسفند ۱۴۰۰ و جلسه ۲۵۸ شورای گسترش دانشگاه علوم پزشکی با تأسیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی در چابهار موافقت کرد و در تاریخ ۱۵ مهر ۱۴۰۲ رسما شروع به کار کرد و مدیریت سلامت ۶ شهرستان(شامل چابهار، کنارک، نیک‌شهر، دشتیاری، قصرقند و زرآباد) با یکهزار روستا و با جمعیت ۷۰۰ هزار نفر از منطقه بلوچستان را بر عهده دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ثبت سفارش میلیاردی صنایع دستی سیستان و بلوچستان در اکسپو
  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • ضعف شدید پیشاهنگی کرج در زیرساخت‌های شهری
  • دانشکده علوم پزشکی چابهار از نظر مالی مستقل شد
  • معرفی ظرفیت‌های مختلف تولیدی و صادراتی سیستان و بلوچستان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • ساخت بیش از ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی درسیستان و بلوچستان
  • معرفی ظرفیت‌های تولیدی وصادراتی سیستان وبلوچستان درنمایشگاه اکسپو
  • ظرفیت‌های مختلف تولیدی و صادراتی در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ معرفی می شود
  • حضور پررنگ صنایع دستی سیستان و بلوچستان در نمایشگاه اکسپو
  • بندر چابهار در آینده نزدیک یک بندر ریل پایه خواهد شد