Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی حسینی نژاد گفت: ۱۷۳۸ پروانه بهره برداری صنعتی در شمال استان داریم که تقریبا ۴۵ درصد واحد های ما به تعداد ۷۹۰ تا نیمه فعال و ۱۹ درصد راکد که ۳۶۱ واحد را شامل می شوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "راه آرمان"اولین جلسه شورای معادن در سالن شهید مرتضوی  برگزار شد، درابتدای این جلسه مهدی حسینی نژاد به نمای کلی شورا و موضوعات مورد بررسی پرداخت و گفت: برای چشم انداز سال هزار و ۴۰۱  رشد ۷/۷ درصد را پیش بینی کرده ایم  که از این عدد ۱۲ درصد در عرصه معدنی و ۹و نیم درصد در عرصه صنعتی و ۶ درصد هم دربخش کشاورزی برنامه ریزی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: در استان ۷۰۲ پروانه بهره برداری از معادن را صادر کرده ایم اما تعداد واحد فعالی که حقوق دولتی را می پردازند و فعال هستند تنها ۴۸۸ پروانه است.

حسینی نژاد اذعان کرد: ۱۷۳۸ پروانه بهره برداری صنعتی در شمال استان داریم  که تقریبا ۴۵ درصد واحد های ما به تعداد  ۷۹۰ تا نیمه فعال و ۱۹ درصد راکد که ۳۶۱ واحد را شامل می شوند.

وی با بیان اینکه هدف گذاری ما در سال جدید بر روی  واحدهای نیمه فعال است، گفت: عوامل مختلفی در غیر فعال بودن آنها بر اساس عارضه یابی که شده است دخیل بوده است که مهمترین های آن، ضعف مدیریت، ضعف تکنولوژی و کمبود تجهیزات توسعه ایی بوده است.

مدیر کل صمت استان کرمان با بیان اینکه ۴۰ درصد از مشکلات واحد های تولیدی به ضعف مدیریتی بر می گردند،گفت: هر زمانی مدیری توانمند حضور داشته است سیل حمایت ها و خدمات نیز به مجموعه تولیدی وارد شده است.

وی به زیر ساخت های موجود جهت طرح های توسعه ایی استان اشاره کرد و گفت: وضع موجود ما درخصوص اب ۷۰ میلیون متر مکعب است و مجوزهای صنعتی تا چشم انداز ما نشان می دهد که به ۲۶۰ میلیون  متر مکعب آب و بالای ۱۱ میلیون متر مکعب گاز تا افق ۱۴۰۵ لازم داریم.


حسینی نژاد  راهکار های پیشنهادی را عنوان کرد و گفت: نیاز است تا یک نهاد چابک با محوریت شورای معادن ادر عرصه فناوری و تحقیقاتی ایجاد شود و مباحث دانش بنیانی از طریق شورای دانش بنیان و فناور پیگیری شود.

وی به هدایت سرمایه از بخش  معافیت مالیاتی اشاره کرد و گفت: بهره وری در سال ۱۴۰۱ برای ما ۲و ۴ دهم درصد پیش بینی شده است اما  با  اخذ ۲۰ درصد سهم معافیت حقوق دولتی معادن از محل مسولیت های اجتماعی می توان افزایش بهره وری را شکل داد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: حسینی نژاد نیمه فعال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۹۱۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۸ درصدی تعداد کارگاه‌های فعال استان مرکزی

ایسنا/مرکزی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی گفت: تعداد کارگاه‌های فعال استان مرکزی نسبت به سال ۹۹، افزایش هشت درصدی را نشان می دهد.

جمشید امیدی ۱۱ اردیبهشت در جشنواره امتنان استان مرکزی(تجلیل از کارگران، گروه های کار و واحدهای نمونه) اظهار کرد: هر قدر کارگر و کارآفرین بیشتر تلاش کنند و هر قدر زمینه تلاش موثر برای اینها فراهم شود توفیقات بیشتری نصیب کشور و ملت خواهد شد.

وی افزود: فراخوان برگزاری جشنواره امتنان استان مرکزی از ۱۰ مهرماه سال گذشته آغاز شد و تا اول آذرماه ادامه داشت که در نهایت منجر به ثبت‌نام ۴۴۰ کارگر، ۵۹ گروه کار و ۱۲۱ واحد در سامانه این جشنواره شد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی تصریح کرد: پس از پایان مهلت ثبت‌نام، کمیته ارزیابی تشکیل و بر اساس اسناد و مدارک بارگذاری شده، ۱۰۸ مورد بازدید میدانی هم صورت گرفت.

وی گفت: هشت واحد برتر استانی، سه کارگر نمونه و دو گروه کار نمونه به تعداد هشت نفر به عنوان برگزیدگان این جشنواره انتخاب شدند که در هفته کار و کارگر تجلیل می‌شوند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی افزود: این استان در سنوات گذشته کارگر ملی نداشت اما امسال کارگر نخبه ملی و واحد نمونه ملی از استان مرکزی انتخاب شده است.

امیدی بیان کرد: اشتغال ایجاد شده در استان مرکزی( آمار شاغلین ۱۵ سال به بالا) در سال ۹۶ به ۴۲۵ هزار نفر رسیده بود اما این آمار تا سال ۹۹ به ۳۷۴ هزار نفر رسید و روند نزولی داشت که یکی از مهمترین علل آن شرایط کرونا بود، اما این آمار در سال ۱۴۰۱ به ۳۸۹ هزار و ۷۲۰ نفر رسید و ۱۵ هزار و ۷۲۰ اشتغال
از سال ۹۹ تا ۱۴۰۱ به استان اضافه شد و آمار سال ۱۴۰۲ تا پایان فصل بهار امسال اعلام می‌شود.

امیدی خاطرنشان کرد: نرخ بیکاری استان مرکزی در سال ۱۴۰۰ به هفت و هشت دهم درصد، در سال ۱۴۰۱ به هفت و سه دهم درصد و در سال گذشته به هفت درصد رسید.

وی اظهار کرد: نرخ مشارکت اقتصادی این استان در سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱، بدون تغییر به ۳۶ و ۶ دهم درصد و در سال گذشته به ۳۶ و سه دهم درصد رسید. یکی از علل پایین بودن نرخ مشارکت اقتصادی استان مرکزی، خارج شدن کارگران از محیط‌های کاری به دلیل سخت و زیان‌آور بودن مشاغل است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی افزود: تعداد کارگاه‌های فعال استان مرکزی نسبت به سال ۹۹، دارای افزایش هشت درصدی است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • احداث شهرک‌های مسکونی کارگری در مجاورت مجتمع‌های صنعتی را دنبال می‌کنیم
  • کمبود ۱۲ هزار نفری نیروی کار د‌ر واحد‌های تولیدی و صنعتی قم
  • تولیدات خوزستان در نمایشگاه اکسپو مورد توجه فعالان اقتصادی
  • احیای واحدهای راکد در آذربایجان‌غربی
  • تسهیلات و نبود نقدینگی عمده مشکلات واحد‌های صنعتی در قوچان است
  • ۸۳ درصد اشتغال صنعتی در نیشابور مربوط به ۱۰ واحد بزرگ است
  • رشد ۸ درصدی تعداد کارگاه‌های فعال استان مرکزی
  • یک‌هزار و ۷۰۰ واحد بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی قم فعال هستند
  • باز شدن پای محصولات صنعتی قزوین به بازار‌های بین المللی
  • بزرگترین واحد تولید اسپری در تویسرکان آماده راه‌اندازی است