Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرهاد قلی نژاد روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: هدف اصلی این برنامه اقدام ملی جلوگیری از آلودگی محیط ناشی از نبود مدیریت پسماند درشهر و روستا، راه‌های ارتباطی و سواحل است که منجر به ایجاد نارضایتی عمومی برای گردشگران و طبیعت‌دوستان شده است.

وی بیان کرد: مسئولیت مدیریت پسماندها در شهرها با شهرداری‌ها، در روستاها با دهیاری و در حومه آنها بخشداری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر با بیان اینکه اجرای این مهم به هر طریق ممکن ضروری و متولیان درحال ساماندهی و اجرای آن هستند.

قلی نژاد ادامه داد: سازمان حفاظت محیط زیست به طور مجدد نسبت به اجرای مدیریت پسماندها در قالب طرح ملی مسیر سبز، ایران پاک تاکید دارد و نیاز است تا با تشکیل کارگروه‌های مدیریت پسماند در استان و شهرستان‌ها و تصویب مصوبه‎های لازم گام‎های مهم و موثری در این زمینه برداشته شود.

وی تاکید کرد: طرح یاد شده مورد تاکید رئیس سازمان حفاظت محیط زیست است که با ابلاغ به استانداری‎‌های سراسر کشور به صورت اولویتی مهم به آن نگاه می‌شود.

قلی‌نژاد اضافه کرد: طرح ملی مسیر سبز، ایران پاک بیشتر با توجه به وجود معضلات محیط زیستی موجود در سطح استان‌ها و ناشی از نبود مدیریت پسماند در حاشیه راه‎های ارتباطی، مناطق تحت حفاظت محیط زیست، مناطق ساحلی، دریایی و شهرها پیشنهاد شد تا با هماهنگی استانداران نسبت به پاک‎سازی این مسیرها اقدام شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر گفت: در این راستا اداره کل محیط زیست استان بوشهر به مدت یک هفته به عنوان طرح پاک‌سازی ورودی شهرها و روستاها به تمام اداره‎‌های محیط زیست شهرستانی اعلام کرد که هر کدام از شهرستان‎ها با هماهنگی شهرداری‌ها و دهیاری‌ها مسیرهای ورودی‌های خود را پاک سازی کردند.

وی ادامه داد: در قالب طرح ملی "مسیر سبز، ایران پاک" در چند نقطه استان بوشهر ایستگاه نوروزی محیط زیستی با همکاری سمن‎ها و همیاران محیط زیست اجرا شد که در این ایستگاه‎ها بروشور ، پیام‎های محیط زیستی، کیسه‌های پلاستیکی تا ۱۳ فروردین به عنوان روز طبیعت اجرایی شد.

قلی نژاد ادامه داد: در این طرح ۵۰ هزار کیسه پلاستیکی بین مسافران نوروزی و شهروندان توزیع شد تا نسبت به جمع آوری زباله تولیدی خود اقدام کنند.

وی گفت: همچنین در یک طرح نیز نسبت به پاک‌سازی پارک ملی دریایی نایبند، دیر-نخیلو، نطقه حفاظت شده بیرمی به کمک محیط زیست و بومیان منطقه اقدام شد.

قلی نژاد یادآور شد: برنامه‌های این چنینی مانند طرح ملی مسیر سبز، ایران پاک مردم محور است و تلاش می‎شود تا در این رویکرد علاوه بر اشاعه فرهنگ زیست محیطی، حس مسئولیت پذیری آنان نسبت به حوزه محیط زیست تقویت شود.

وی تاکید کرد: محیط زیست متعلق به همگان است و در این حوزه باید هر فردی به سهم خود نقشش را اجرایی کند.

برچسب‌ها بوشهر سازمان حفاظت محیط زیست مدیریت پسماند پارک ملی دریایی نایبند

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر سازمان حفاظت محیط زیست مدیریت پسماند بوشهر سازمان حفاظت محیط زیست مدیریت پسماند پارک ملی دریایی نایبند حفاظت محیط زیست مدیریت پسماند محیط زیست استان بوشهر ایران پاک قلی نژاد پاک سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۰۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم/ معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک

به گزارش خبرگزاری مهر، حلیا سادات حسینی، در چهارمین روز از هفته زمین پاک و در مراسم پیاده روی خانوادگی و پاکسازی، در تفرجگاه نرجس خاتون در منطقه ۱۵ در جمع فعالین محیط زیست به اهمیت و مشارکت مردم در قبال کاهش پلاستیک و نجات زمین و حفظ آن برای نسل‌های آینده اشاره کرد.

وی به معضلات محیط زیستی که منجر به عدم داشتن زمینی پاک می‌شود اشاره کرد و افزود: عواملی چون توسعه شهرها، افزایش جمعیت، توسعه نامتقارن و عدم رعایت عدالت محوری در توسعه شهرها، منجر به بروز معضلات متفاوت و گریبان گیر زمین می‌شود.

حسینی در ادامه گفت: آمارها حاکی از آن است که وقتی فرسایش خاک داریم معضلات بسیار زیاد را با از دست دادن اکوسیستم خاک به دست می‌آوریم. لذا می‌بایست حفاظت از خاک را به معنای واقعی جدی بگیریم و به مواردی چون نقاط انفصال فاضلاب‌ها، استفاده از گیاهان بومی، مصرف آب‌های زیرزمینی، کاشت گیاهان همسو و هم جهت با شرایط اقلیمی توجه ویژه‌ای داشته باشیم تا بتوانیم خاک حاصلخیز و پویا را حفظ کنیم.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در ادامه به پاکسازی طبیعت اشاره کرد و گفت: در هفته زمین پاک و با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست، قصد داریم با انجام کارهای نمادین این هفته را مهم جلوه بدهیم و حساسیت را در بدنه شهروندان ایجاد کنیم تا نسبت به محیط زیست پیرامون خود و حفظ زمین پاک، دغدغه مند شوند.

وی در پایان به موضوع فرهنگ سازی و توانمند سازی شهروندان اشاره کرد و افزود: آمارها نشان می‌دهد که ۶ درصد از آلایندگی کره زمین مربوط به استفاده از صنایع شیمیایی و پلیمری است که منجر به تولید پلاستیک می‌شود.امیدواریم در آینده با فرهنگ سازی و دغدغه مند کردن شهروندان نسبت به کاهش مصرف پلاستیک و حفظ محیط زیست، شاهد هیچ نوع آلایندگی که حیات خاک را به خطر می‌اندازد نباشیم.

کد خبر 6089248

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت «ارس» تنها پلنگ ایرانی باغ‌وحش مشهد
  • دستگیری متخلفان شکار و صید در مازندران
  • فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود
  • تاثیر هنر در حفاظت از محیط زیست
  • حفاظت از لاک‌پشت‌های دریایی در بوشهر/برداشت بارناکل غیرقانونی است
  • فصل زاد و ولد حیات وحش از راه رسید؛ زنده‌گیری نوزادان پیگرد قانونی دارد
  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • فصل زاد و ولد حیات وحش؛ به محیط زیست آنها نزدیک نشوید
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم/ معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک