Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرزانه ترکان، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی، درباره عوامل تاثیرگذار در مدیریت دولت در ایران گفت: عملکرد قوه مجریه در کشور ما تابع شرایط مختلفی است که هم در تصمیم گیری ها و هم در نحوه مدیریت اقتصاد و اجتماعی کشور بروز و ظهور می کند.

او در اینباره افزود: عملکرد دولت در کشور ما تا اندازه زیادی وابسته به قانون گذاری قوه مقننه است به این معنی که ممکن است، قوانین دست دولت را ببندد یا اختیارات زیادی به دولت بدهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترکان درباره موضوع سیاست خارجی نیز تصریح کرد: سیاست خارجی کشور دست دولت نیست اما بحث سیاست خارجی کاملا بستر را برای پیشرفت و عدم پیشرفت دولت فراهم یا محدود می کند.

مدیران دولت سیزدهم فاقد حداقل های تجربه و تخصص برای مدیریت هستند/ همراهی‌های بیشتری با دولت رییسی می‌شود

ترکان با بیان این که نسبت به مدیران در دولت سیزدهم انتقادات جدی وارد است، گفت: علی رغم همه انتقادات به دولت روحانی- که بعضا خود ما نیز در عرصه های مختلفی انتقاداتی داشتیم- چرخه معیشت مردم و اقتصاد کشور با دست اندازهای بسیار می چرخید و امروز هم نمی بینیم، وضعیت معیشت مردم تغییری کرده باشد علی رغم اینکه همراهی های بیشتری با دولت آقای رییسی می شود.

مجلس قبل مکررا با قوانین و مصوبه های مختلف دست دولت را می بست

او خاطر نشان کرد: مجلس قبل مکررا با قوانین و مصوبه های مختلف دست دولت را می بست اما حداقل در این زمینه دولت رییسی چنین محدودیت هایی ندارد اما خروجی متفاوتی نیز دیده نمی شود.

نه فقری ریشه کن شد و نه وضعیت معیشت بهبود پیدا کرد که حتی بدتر نیز شده است

ترکان با انتقاد از انتصابات دولت سیزدهم نیز گفت: استفاده از افراد صاحب فکر و صلاحیت، کم و بیش در دولت قبل رخ می داد و خود ما از منتقدینی بودیم که می گفتیم دولت می تواند از افراد کارآمدتری استفاده کند، این چرخه چرخیده و امروز منتقدین روحانی با شعار تامین معیشت و از بین بردن فقر بدون هیچ برنامه ای روی کار آمدند و سکان اجرایی را در دست گرفتند اما نه فقری ریشه کن شد و نه وضعیت معیشت بهبود پیدا کرد که حتی بدتر نیز شده است.

بیشتر بخوانید:

نماینده سابق مجلس :«بانیان وضع موجود» را به انتقام‌گیری بزرگ از مدیران تبدیل کرده اند

عضوشورای مرکزی حزب موتلفه: شناخت رئیس جمهور از فضای سیاسی کشور دقیق نیست/در برجام،تیم مذاکره از غرب امتیاز نگرفت اما آنها از ما امتیاز گرفتند

او با اشاره به شعارهای حاکمیت یکدست در ایام تبلیغات انتخاباتی نیز تاکید کرد: به اذعان خودشان حاکمیت را یک دست کردند و سه قوه از یک جناح سیاسی و فکری خاص در کنار هم قرار گرفتند و حتی منتقدینی مثل ما هم راضی بودیم که شاید این وضع، نفعی برای معیشت مردم داشته باشد.

ترکان در اینباره تصریح کرد: اتفاقاتی که در طی این مدت گذشته رخ داد نشان از روند معکوس و منفی در وضعیت داشته یعنی علی رغم همان سیاست خارجی ای که دست دولت را بسته بود و با این که مجلس جلوی دولت روحانی ایستاده بود و در قبال دولت رییسی چنین رویه ای ندارد، اما افت اقتصاد و وضعیت معیشت ادامه دارد و توفیقی نیز در سیاست خارجی حاصل نشده است.

او با اشاره به عدم تصمیم گیری در برجام و سیاست خارجی نیز گفت: یک سال و نیم از دولت بایدن گذشت و فرصت ها از دست می رود؛ امروز حقانیت ظریف بهتر درک می شود که می گفت منتقدان برجام حتی نمی توانند یک برگ توافق با غرب امضا کنند و می بینیم که چقدر توافق با غرب سخت است و کار او چقدر بزرگ بود و چقدر با فشارهای داخلی و خارجی مقابله کرد.

تفاوت وضعیت دولت قبل و فعلی فاحش است/ با فاجعه جدی در مدیریت کشور مواجه شدیم

ترکان با بیان این که با فاجعه جدی در مدیریت کشور مواجه شدیم، گفت: افرادی که لایق نشستن بر پست هایی که نیازمند تخصص است نیستند با فامیل بازی در دولت با سرنوشت کشور بازی می کنند. افرادی بر مسند امور اجرایی کشور در وزارتخانه ها هستند که بلاتکلیف بوده و تنها می خواهند امروز را به فردا برسانند و نداشتن برنامه در ساختار اجرایی مشهود است.

عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی ایران با اشاره به حذف ارز ترجیحی نیز گفت: نمونه روشن این رویه، آشفتگی برداشتن ارز ترجیحی بود که بدون فراهم کردن کردن زیر ساخت به این تصمیم اقدام کردند و نتیجه آن در معیشت و سلامت مردم بحران زا خواهد بود.

روحانی خیلی بهتر از رییسی بلد بود دستور بدهد و این تصور اشتباه است که با دستور می توان، کشور را اداره کرد

ترکان با اشاره به بستن فضای سیاسی و افزایش نارضایتی اجتماعی و فراموش کردن مشکلات اصلی کشور در دولت فعلی تاکید کرد: متاسفیم که هم آقای رییس جمهور و هم کابینه او تصور می کنند حل مشکلات کشور دستوری است؛ با دستور جلوی فساد گرفته می شود و اقتصاد اصلاح می شود در حالی که دستورها راه به جایی نمی رود.

او ادامه داد: رییس جمهور می گوید من دستور دادم حذف ارز ترجیحی باعث حذف تورم نشود مثل این که من دستور دادم علی رغم اینکه روز است اما هوا تاریک شود یعنی مشاورین او شفاف نکردند که حذف این ارز چه نتایجی دارد.

عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی خاطر نشان کرد: روحانی خیلی بهتر از رییسی بلد بود دستور بدهد و این تصور اشتباه است که با دستور می توان کشور را اداره کرد.

۲۱۲۱۷

کد خبر 1622164

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: حزب کارگزاران دولت سیزدهم حسن روحانی وضعیت معیشت سیاست خارجی دست دولت مرکزی حزب علی رغم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۰۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قالیباف: اگر بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز برنامه ندهد مجلس برنامه خود را ارائه خواهد کرد

به گزارش قدس آنلاین، روز گذشته دومین نشست بررسی مسائل ارزی با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس، سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و امور دارایی، محمدرضا فرزین، رییس کل بانک مرکزی، سید محمد حسینی معاون پارلمانی رییس جمهور، محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی، سیدشمس الدین حسینی رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید،  عزت الله اکبری تالارپشتی رئیس کمیسیون صنایع و معادن، حجت الاسلام محمدحسین حسین زاده بحرینی و محسن زنگنه از نمایندگان اقتصاددان مجلس و تعدادی از کارشناسان مرکز پژوهش‌ها در مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

در این نشست، قالیباف با بیان اینکه نباید به ارائه گزارش اکتفا کرد گفت: در نشست قبلی به اندازه کافی گزارش ارائه شد. دوستان دولت باید به طور روشن و شفاف رویکرد رو به جلو برای مدیریت بازار ارز ارائه کنند.

در نشست قبلی به اندازه کافی گزارش ارائه شد. دوستان دولت باید به طور روشن و شفاف رویکرد رو به جلو برای مدیریت بازار ارز ارائه کنندرئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد:  ما دنبال تکرار جلسات نیستیم و جلسه سومی وجود ندارد؛ بنابراین باید در مورد موضوع به جمع‌بندی برسیم و نتیجه نهایی را به صحن علنی ارائه کنیم. در این رابطه با توجه به اصرار نمایندگان برای بررسی موضوع در صحن علنی، به صورت مشخص به نمایندگان گفتم اگر به جمع‌بندی و اتفاق نظر با دولت نرسیم، مجلس خود به جمع‌بندی روشن می‌رسد.

قالیباف با تاکید بر اینکه باید بر روی اصل موضوع بحث و گفت و گو کنیم و در مورد رویکردها، اشکالات و راهکارها به جمع‌بندی برسیم، بیان کرد: واقعیت این است که ناترازی‌ها در قیمت ارز تاثیرگذار است؛ بنابراین نمی‌توان نظام یکپارچه اقتصادی را نادیده گرفت؛ دولت و مجلس باید به این مهم توجه داشته باشند.

وی با بیان اینکه حکمرانی از دو بخش تشکیل می‌شود، گفت: یک بخش تشخیص علمی و دیگری تصمیم سیاسی است؛ تشخیص‌های علمی ما به دلایل مختلف تحت تاثیر تصمیم‌های سیاسی قرار دارد که اگر ترکیب آنها را با هم رعایت کنیم، می‌توانیم مشکلات را حل کنیم اما اگر تشخیص علمی را فدای تصمیم سیاسی کنیم به طور حتم دچار مشکل خواهیم شد. همچنین اگر به تشخیص علمی بدون شرایط سیاسی کشور توجه کنیم با مشکل مواجه خواهیم شد بنابراین تعادل این موضوع مهم است.

حکمرانی از دو بخش تشکیل می‌شود: تشخیص علمی و تصمیم سیاسی؛ تشخیص‌های علمی ما به دلایل مختلف تحت تاثیر تصمیم‌های سیاسی قرار دارد؛ اگر تشخیص علمی را فدای تصمیم سیاسی کنیم به طور حتم دچار مشکل خواهیم شدرویکرد اقتصادی و مدیریتی در موضوع ارز اشکال دارد
همه اختیارها را به رئیس بانک مرکزی دادیم، اما ...

قالیباف با تاکید بر اینکه مجلس در عین اختلاف سلیقه و اختلاف دیدگاه با سیاست‌های ارزی دولت همراهی کرده است، گفت: همه اختیارهای موجود در قانون دائمی را به رئیس بانک مرکزی دادیم و هر چه ایشان در جلسه سران قوا بیان کردند قبول کردیم اما شرایط کنونی نشان می‌دهد که هم رویکرد اقتصادی و هم رویکرد مدیریتی در موضوع ارز دچار اشکال است.

وی با اشاره به تورم کالاهای اساسی که با ارز ترجیحی وارد می‌شوند و تاکید بر ضرورت اصلاح رویکردهای اقتصادی در این زمینه، گفت:  به طور روشن و مشخص امروزه در سیاست‌های ارزی از نگاه اقتصادی دچار مشکل هستیم و طرح جامعی برای رویکرد اقتصادی در ارز وجود ندارد.

قالیباف خطاب به مسئولان اقتصادی حاضر در نشست گفت: ما رویکرد اقتصادی مان در حوزه مدیریتی را اعلام کردیم و تا روز یکشنبه هفته آینده برای دریافت برنامه دولت منتظر می‌مانیم اما اگر برنامه و سیاست ارزی دولت ارائه نشود، مجلس جلسه خواهد گذاشت و طرح خود را ارائه می‌کند.

در این جلسه محمدرضا فرزین رییس کل بانک مرکزی گزارشی از وضعیت بازار ارز و تحولات اقتصاد کلان کشور ارائه کرد.

همچنین وزیر اقتصاد و  روسای کمیسیون های اقتصادی، صنایع و معادن و جهش و رونق تولید مجلس هم به تشریح راهکارهای خود برای کنترل نرخ ارز پرداختند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • سرنوشت توماج صالحی چه می‌شود؟ 
  • قالیباف: منتظر برنامه دولت برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • منتظر برنامۀ بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • قالیباف: اگر بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز برنامه ندهد مجلس برنامه خود را ارائه خواهد کرد
  • مقاومت سخت برای عزل وزیر اقتصاد؛ افاضات قبل از تکیه بر صندلی را ببینید | فیلم
  • سرنوشت سیاسی بایدن در گروِ تحریم نفتی ایران | فارن پالسی: بایدن به دام افراطیون برای تحریم ایران نیفتد
  • مردم عزیز ما در معیشت و مسکن با مشکلات زیادی مواجه هستند که باید برای حل آن تدبیر فوری کرد
  • نیازمند تشکیل مجلس قدرتمند و کارآمد هستیم
  • تحلیلگر صهیونیست: اسرائیل در آستانه شکست کامل و نابودی است
  • خسرو حیدری ۱۱ بازیکن برتر تاریخ ایران را انتخاب کرد | از فامیل بازی تا حضور عجیب برخی از هم تیمی ها