Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-29@06:14:47 GMT

قیمت‌های عجیب عسل وحشی

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۱۲۹۳۱

قیمت‌های عجیب عسل وحشی

فرارو- احتمالا برای شما هم پیش آمده است که هنگام خرید عسل، با دسته بندی‌های متعددی از سوی فروشنده مواجه می‌شوید. آن‌ها می‌گویند که عسل از نظر رنگ و بو تنوع بسیار زیادی دارد و معمولا براساس تغذیه زنبور‌ها دسته بندی می‌شود. اما عمده عسل‌های تولیدی در ایران در دو دسته جعبه کندویی و وحشی قرار می‌گیرند. ترکیب طعم و رنگ عسل نیز به گلی که زنبور از آن تغذیه کرده بستگی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عمده آن‌ها نیز از نوع گل آویشن، کُنار، گون، مرکبات، کلزا، چهل گیاه، گشنیز، گزانگبین، کتیرا، اکالیپتوس، آفتابگردان و... است.  

به گزارش فرارو، از نظر قیمتی نیز معمولا فروشندگان موضوع را این گونه پیش می‌کِشند که هر نوعی از عسل قیمت خودش را دارد، اما اگر عسل خوب بخواهید، عسل گیاهان کوهستان همچون آویشن، گون، چهل گیاه و کتیرا قیمت بیشتری دارند. اگر هم عسل وحشی باشد و از کوهستان و شاخه درختان کوهستانی جمع شده باشد، قیمت بالاتر هم می‌رود.

اما اگر راستش را بخواهید قیمت ثابتی برای عسل در بازار وجود ندارد. مثلا این گونه نیست که در سراسر کشور عسل آویشن را به قیمت هر کیلو ۱۵۰ هزار تومان بفروشند، یا عسل مرکبات را به قیمت هر کیلوگرم ۱۰۰ هزار تومان. در واقع اگر سری به پلتفرم‌های خرید و فروش آنلاین و سایت‌های فروشگاهی عسل زده باشید و آن‌ها را با هم مقایسه کنید، می‌بینید که قیمت‌ها منطق خاصی ندارند.

هر کیلوگرم عسل چند؟

در هر صورت شما می‌توانید یک کیلوگرم عسل را در کمترین حالت ۱۰۰ تا ۱۳۰ هزار تومان از سایت‌های خرید و وفروش آنلاین تهیه کنید. البته برخی از فروشندگان برای فروش عمده قیمت کمتری می‌دهند. مثلا یک آگهی دهنده که ساکن خرم آباد است، عسل طبیعی به شرط آزمایش اش را کیلویی ۹۰ هزار تومان اعلام کرده است. این فروشنده تاکید کرده که خردفروشی ندارد و عسل را به صورت عمده به فروش می‌رساند. البته در میان آگهی ها، قیمت‌های عمده بین ۶۰ تا ۸۰ هزار تومان هم دیده می‌شود.  

متوسط قیمت نیز برای هر کیلوگرم عسل در میان آگهی دهندگان نیز بین ۱۳۰ هزار تومان تا ۲۵۰ هزار تومان است. در فروشگاه‌ها نیز، برند سرآمد هر کیلوگرم عسل کنار و آویشن را بین ۱۸۵ تا ۲۲۰ هزار تومان می‌فروشد. این بازه قیمتی برای محصولات شمسیا بین ۲۳۰ تا ۲۵۰ هزار تومان است.

اما در نظر داشته باشید که در بازار قیمت‌های بالاتری برای عسل طبیعی وجود دارد که گاه به ۶۰۰ هزار تومان هم می‌رسد. این آگهی دهندگان مدعی اند که درصد خلوص عسل شان بالا است و زنبور‌ها تنها از گل تغذیه کرده اند.

یک آگهی دهنده که ساکن زنجان است، برای هر کیلوگرم عسل کندو صددرصد سالم، قیمت ۵۵۰ هزار تومان تعیین کرده است. از این آگهی دهنده سوال می‌کنیم که منظور او از صد در صد سالم چیست؟ او پاسخ می‌دهد که به زنبور‌ها شکر نداده است و عسل تغذیه‌ای نیست. اشاره این آگهی دهنده به عسل تغذیه‌ای است که در این فرایند کندودار به زنبور‌ها آب و شکر می‌دهد تا از آن عسل تولید کنند.

او مدعی است که برخی هم از قند و میوه‌های شیرین عسل تقلبی تولید می‌کنند و با قیمت بسیار پایین‌تر سر مشتریان شان کلاه می‌گذارند.

قیمت‌های عجیب عسل وحشی؛ از ۳۵۰ هزار تومان تا ۳ میلیون تومان!

اگر گذرتان به مغازه‌های عسل فروشی یا پلتفرم‌های خرید و فروش آنلاین خورده باشد، احتمالا نام عسل وحشی با آن قیمت عجیب به گوش تان آشنا است. عسلی که برخلاف عسل‌های موجود در بازار از کندو‌های جعبه‌ای جمع آوری نمی‌شود و معمولا روی سنگ ها، سقف غارها، صخره‌ها و شاخه‌های درخت دیده می‌شود.

اما اگر در پلتفرم‌های خرید و فروش آنلاین واژه عسل وحشی را جستجو کنید، شما هم احتمالا با دیدن قیمت‌های جدید بیشتر از گذشته شگفت زده خواهید شد. بررسی ما نشان می‌دهد که آگهی دهندگان هر کیلوگرم عسل وحشی را در بازه قیمتی ۳۵۰ هزار تومان تا ۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسانند. البته در مواردی این قیمت‌ها به ۲ تا ۳ میلیون تومان هم می‌رسد.

در این رابطه یک آگهی دهنده که ساکن شهریار در استان تهران است برای هر کیلوگرم عسل وحشی مبلغ ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان طلب کرده است. با او وارد گفتگو می‌شویم و سوال می‌کنیم که قیمت ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان درست است؟ اگر صحیح است چرا چنین قیمتی را اعلام کرده است.

این آگهی دهنده قیمت را تایید می‌کند و می‌گوید که عسل اش را به سختی و بالای یک صخره در ارتفاعات البرز به دست آورده است، علاوه بر این عسل وحشی اش خواص درمانی و دارویی دارد و برای صبحانه مناسب نیست. بعد سراغ عسل‌های دیگران می‌رود و تاکید می‌کند که خیلی‌ها عسل را داخل قوطی ارسال می‌کنند و ادعا می‌کنند که عسل وحشی و کوهستانی است. اما حرف شان راست نیست و مربوط به کندو است. چرا که عسل کوهستان با شاخه یا به شکل طبیعی اش ارسال می‌شود تا اطمینان خریدار جلب شود.

در ادامه از او می‌پرسیم که چگونه مطمئن شویم، عسل او اصل و وحشی است. او می‌گوید که عکس‌های عسل به صورت طبیعی اش را می‌فرستد و اگر قصد دیگری داشت، دست دیگران را رو نمی‌کرد و از روش آن‌ها برای فروش عسل غیر وحشی به جای وحشی به ما استفاده می‌کرد.  

منبع: فرارو

کلیدواژه: قیمت عسل کیلوگرم عسل فروش آنلاین هزار تومان آگهی دهنده زنبور ها عسل وحشی قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۱۲۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاربران دیوار چطور به حفظ زمین کمک کردند؟

۹۲ درصد تلویزیون‌ها و ۸۷ درصد لپ‌تاپ‌هایی که در سال گذشته در دیوار آگهی شده‌اند، اقلام دست دوم بوده‌اند. خریدوفروش این دستگاه‌ها معادل جلوگیری از انتشار ۹۳ میلیون کیلوگرم دی‌اکسید کربن در طبیعت است.

به نظر شما زمین و محیط زیست از دیوار سود می‌برند یا آسیب می‌بینند؟ ممکن است این سوال در نگاه اول کمی بی‌ربط به نظر برسد، اما خیلی هم سوال پرتی نیست. جواب ساده و سرراستش این است که پلتفرم‌های خریدوفروش آنلاین با راحت‌تر کردن خریدوفروش اقلام دست دوم، در واقع به اقتصاد چرخشی کمک می‌کنند و از این طریق می‌توانند به زمین هم کمک کنند، البته در مقیاس خودشان. شاید این حرف کمی شعاری به نظر برسد. اگر باورش برای‌تان سخت است، کافی است نگاه مختصری بیندازیم به آگهی‌های اقلام دست دوم در دیوار در سال گذشته و تأثیری که خریدوفروش این اقلام می‌تواند بر محیط زیست بگذارد.

 
دست دوم‌های پررونق

۶۲ درصد آگهی‌های منتشر شده در کل دسته‌های «کالایی» دیوار، در سال ۱۴۰۲، مربوط به اقلام دست دوم و ۳۸ درصد آن‌ها مربوط به کالاهای نو بوده‌اند. منظور از دسته‌های کالایی ۴ دسته اصلی «کالای دیجیتال»، «خانه و آشپزخانه»، «سرگرمی و فراغت» و «وسایل شخصی» است.

چرا فقط سراغ این ۴ دسته و زیردسته‌های مرتبط با آن‌ها رفته‌ایم و سایر دسته‌های دیوار را بررسی نکرده‌ایم؟

در سایر دسته‌های دیوار، یا اساسا تفکیک نو و دست دوم بی‌معنی است، مثل دسته‌های «استخدام و کاریابی» و «خدمات»؛ یا اینکه مثل دسته‌های «املاک» و «خودرو»، کالاهای «سرمایه‌ای» آگهی می‌شود و «دست دوم» بودن در آن‌ها به این معنی نیست که ممکن است گوشه انباری خانه بی‌استفاده بمانند و خریدوفروش‌شان بخشی از اقتصاد چرخشی به حساب بیاید.

البته، سهم آگهی‌ها از اقلام دست دوم و نو در همه «دسته‌های کالایی» برابر نیست. مثلا آگهی‌های اقلام دست دوم در دسته «کالای دیجیتال» حدود ۳ برابر اقلام نو در همین دسته است. به عبارت دیگر، ۷۳ درصد آگهی‌های این دسته متعلق به اقلام دست دوم و ۲۷ درصد متعلق به اقلام نو است. دسته «کالای دیجیتال» از این نظر در صدر جدول قرار دارد. در پایین جدول هم دسته «وسایل شخصی» قرار گرفته که سهم آگهی‌های اقلام دست دوم و نو تقریبا با هم برابر است (وسایل شخصیِ نو کمی بیشتر از دست دوم آگهی شده است).

این «اقتصاد چرخشی» دقیقا یعنی چی؟

اقتصاد چرخشی به زبان بسیار ساده یعنی اینکه تا حد ممکن از مصرف منابع، مواد اولیه و انرژی برای تولید و عرضه کم کنیم و دورریز و ضایعات را به حداقل برسانیم. حالا پلتفرمی مانند دیوار کجای این داستان است؟ دیوار با کمک به خریدوفروش اقلام دست دوم، در واقع از دورریز و ضایعات شدن اقلام بسیار زیادی که هنوز قابل استفاده هستند جلوگیری می‌کند و آن‌ها را به چرخه مصرف برمی‌گرداند. به این ترتیب، نیاز بخشی از مردم با همین اقلام دست دوم رفع می‌شود و برای‌شان صرفه اقتصادی هم دارد. در عین حال، دیگر نیازی نیست این تعداد کالا تولید شود. پس به همین میزان، هم در مصرف منابع طبیعی بسیار مهمی مثل آب و درخت صرفه‌جویی می‌شود و هم جلوی انتشار گازهای گلخانه‌ای، مانند دی‌اکسید کربن، گرفته می‌شود. همچنین در بسیاری از موارد پلاستیک کمتری مصرف و تبدیل به زباله می‌شود. چند قرن ممکن است طول بکشد تا هر تکه پلاستیک تجزیه شود و به طبیعت بازگردد.

 
دیوار دقیقا چه کمکی به زمین می‌کند؟

سهم ۶۲ درصدی اقلام دست دوم در کل آگهی‌هایی کالایی دیوار را اگر در کنار جمعیت ۵۳ میلیونی کاربران این پلتفرم در سال گذشته قرار دهیم، شاید بهتر بتوانیم سهم آن را در کمک به اقتصاد چرخشی و کمک به حفظ منابع طبیعی و محیط زیست تصور کنیم.

برای آنکه از نزدیک با بخشی از این تأثیر مثبت بر محیط زیست آشنا شویم، آگهی‌ها و خریدوفروش چند کالای عمومی را در دیوار بررسی مختصری کرده‌ایم.

 

تلویزیون

۹۲ درصد تلویزیون‌هایی که در سال گذشته در دیوار آگهی شده‌اند، دست دوم بوده‌اند. طبعا همه این آگهی‌ها منجر به معامله نمی‌شود؛ با این حال، بر اساس میانگین انتشار دی‌اکسید کربن برای تولید هر تلویزیون جدید، تلویزیون‌های معامله‌شده از طریق دیوار در سال گذشته، از انتشار نزدیک به ۷۳ میلیون کیلوگرم دی‌اکسید کربن در جو زمین جلوگیری کرده‌اند. توجه داشته باشید که به دلیل فن‌آوری ساخت تلویزیون‌های جدید، میزان انتشار دی‌اکسید کربن هنگام تولید آن‌ها، کمتر از تلویزیون‌های قدیمی است. طبعا، اگر تلویزیون‌های معامله‌شده شامل مدل‌های قدیمی باشد، میزان جلوگیری از انتشار این گاز، بیشتر از این حد خواهد بود.

لپ‌تاپ

۸۷ درصد انواع لپ‌تاپ‌های آگهی‌شده در سال ۱۴۰۲ اقلام دست دوم بوده‌اند. با توجه به میانگین انتشار گاز CO2 برای این دو نوع کامپیوتر، دستگاه‌های دست دومی که در این مدت کاربران دیوار از طریق این پلتفرم معامله کرده‌اند، از تولید و انتشار بیش از ۲۰ میلیون کیلوگرم از این گاز گلخانه‌ای جلوگیری کرده است. همچنین، خریدوفروش این لپ‌تاپ‌ها باعث صرفه‌جویی ۶۰۵ میلیون لیتر آب نیز شده است.

مبلمان و لوازم چوبی منزل

در میان مبلمان و لوازم چوبی آگهی‌شده در این مدت، ۷۹ درصدِ اقلام، دست دوم بوده‌اند. میزان انتشار دی‌اکسید کربن برای تولید لوازم چوبی بسیار بالاست. بخش مهمی از این دی‌اکسید کربن در مرحله فرآوری چوب منتشر می‌شود. هرچند همه آگهی‌های دست دوم لوازم چوبی دیوار، در سال گذشته منجر به معامله نشده، اما همان تعداد مبلمان و لوازم چوبی دست دومی که کاربران در سال گذشته معامله کرده‌اند، مانعِ انتشار ۵۴۳ میلیون کیلوگرم دی‌اکسید کربن شده است.

تلفن همراه

۷۳ درصد کل موبایل‌های آگهی‌شده را دستگاه‌های دست دوم تشکیل می‌دهند. با آنکه فن‌آوری تولید انواع موبایل بسیار پیشرفته است، هنوز هم میزان مصرف آب در این صنعت بسیار بالاست. به همین دلیل، خریدوفروش گوشی‌های همراه در سال گذشته از طریق آگهی‌های دیوار باعث صرفه‌جویی در ۱۱۱ میلیون لیتر آب شده است. همچنین جلو انتشار بیش از ۶ میلیون کیلوگرم دی‌اکسید کربن را گرفته است. 

کنسول‌های بازی

کنسول‌های بازی دست دوم بین کاربرهای دیوار خیلی پرطرفدارند. برای اینکه حال و هوای گیمرهایی که آگهی فروش منتشر می‌کنند یا برای خرید به دیوار سرمی‌زنند دست‌تان بیاید، می‌توانید این گزارش را در اتاق خبر دیوار بخوانید. ۶۶ درصد کنسول‌های آگهی‌شده در سال گذشته اقلام دست دوم بوده‌اند، که بخش قابل توجهی از آن‌ها از طریق دیوار معامله شده است. تولید این تعداد کنسول معادل انتشار بیش از ۲۸ میلیون کیلوگرم د‌ی‌اکسید کربن و استفاده از بیش از ۵۶ تن پلاستیک است. طبعا، خریدوفروش این کنسول‌های دست دوم به همین اندازه به محیط زیست کمک کرده است.

معجزه‌ای در کار نیست!

هدف اصلی دیوار ارائه خدمات هر چه بهتر به جمعیت ۵۳ میلیونی کاربرانش است تا راحت‌تر و مطمئن‌تر بتوانند در این پلتفرم با هم معامله کنند. طبعا خریدوفروش اقلام دست دوم در بین چنین جمعیتی می‌تواند به همین میزان، اقتصاد چرخشی را رونق دهد و از همین طریق به زمین و محیط زیست هم کمک کند؛ زمینی که تا اطلاع ثانوی،‌ تنها پناهگاه نسل ما و نسل‌های آینده است. همین و بس!

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • کاربران دیوار چطور به حفظ زمین کمک کردند؟
  • «خالی فروشی» حواله خودرو
  • فیلم| دزدی با آگهی اجاره خانه ؛ ماجرا چیست؟
  • دزدی با آگهی اجاره خانه ؛ ماجرا چیست؟
  • قیمت عجیب و نجومی سنگ قبر دوباره سوژه کاربران شد + عکس
  • قیمت عجیب حواله‌های خودرو جانبازی؛ 12 میلیارد ناقابل!
  • مورد عجیب فروش کارت سوخت با ۳۰ میلیون تومان
  • هشدار به‌ پلتفرم‌های آگهی جواب می‌دهد؟
  • آیا هشدار به‌ پلتفرم‌های آگهی جواب می‌دهد؟
  • قیمت عجیب حواله‌های خودرو؛ ۱۲ میلیارد تومان ناقابل!