Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروهی از قانونگذاران دموکرات آمریکا شامل چهار سناتور و یک نماینده مجلس نمایندگان کنگره این کشور قرار است طی یک سفر ۹ روزه به کشورهای لهستان، هند،‌ آلمان، امارات متحده عربی و نپال رفته تا به جلب حمایت برای اوکراین بپردازند.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه هیل، مارک کلی، سناتور دموکرات آمریکایی یکشنبه عصر در یک ایمیل این سفر را اعلام کرد اما گفت که اطلاعات و جزئیات بیشتر مربوط به برنامه زمانی آن بنا به نگرانی های امنیتی قابل انتشار نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دیگر سناتورهایی که مارک کلی را در این سفر همراهی می‌کنند شامل کرستن گیلیبراند، کوری بوکر، اد مارکی و همینطور موندر جونز، نماینده دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا هستند.

این قانونگذاران در بیانیه مشترکی اعلام کردند: این هیات قدرتمند اعزامی کنگره آمریکا این فرصت را خواهد داشت تا با رهبران و سربازان ارتش آمریکا در هلند دیدار کرده و دریابد که چطور آمریکا می‌تواند حمایت از اوکراین و متحدان کشور ما در ناتو علیه جنگ بدون تحریک قبلی و غیرموجه روسیه را ادامه دهد.

او در ادامه این بیانیه اضافه کرد: علاوه بر آن این هیات کنگره با چند تن از رهبران مهم خارجی در کشورهای لهستان، امارات متحده عربی، هند، نپال و آلمان با هدف تقویت روابط در طول این دوره همراه با تنشهای تشدید شده جهانی دیدار خواهد کرد.

در حالی که جنگ اوکراین از ۵۰ روز بیشتر شده، کشورهای قرار گرفته در برنامه این سفر بجز لهستان با تلاشهای تحت رهبری آمریکا به منظور منزوی ساختن روسیه همکاری چندانی نداشته‌اند.

هند به عنوان بزرگترین دموکراسی جهان، به واردات نفت روسیه ادامه داده و در رای گیری‌های سازمان ملل در خصوص خشونتهای رخ داده در اوکراین بی طرف مانده است.

کشورهای حوزه خلیج فارس نیز در برابر درخواستهای آمریکا برای افزایش تولید نفتشان در بازار جهانی با هدف کاستن از قیمتهایی که در پی تحریم روسیه و تلاشها برای محدود کردن صادرات نفت و گاز این کشور بالا گرفته‌اند، مقاومت کرده‌اند.

آلمان نیز با درخواستها از سوی آمریکا و کشورهای دیگر در اروپا به منظور تحت فشار قرار دادن ذخایر ارزی روسیه از طریق قطع واردات نفت و گاز مخالفت کرده است.

لهستان، به دلیل نزدیکی جغرافیایی خود به اوکراین، سهم مهمی در پاسخ بین‌المللی به جنگ این کشور ایفا کرده و با سازمان‌های غیرانتفاعی برای اسکان دادن و تامین تغذیه جمعیت چند میلیونی پناهندگانی که از آغاز جنگ از اوکراین فرار کرده‌اند، همکاری می‌کند.

نپال از جمله معدود کشورهای آسیایی است که حمله روسیه به اوکراین را محکوم کرده و از سیاست بی طرفی بین‌المللی خود فاصله گرفته است.

این گروه از قانونگذاران آمریکایی یکی از چندین هیات اعزامی کنگره آمریکا است که از زمان شروع جنگ  مذکور به سفرهایی که عمدتا متمرکز بر اروپا بوده، رفته‌اند.

یک گروه از قانونگذاران دو حزب اصلی کنگره آمریکا به رهبری کوین مک کارتی جمهوریخواه، رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا در اوایل ماه جاری میلادی از لهستان بازدید کردند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: امارات متحده نپال آلمان ارتش آمریکا اوکراین امارات متحده عربی روسیه روسيه کنگره آمریکا حمله روسيه به اوكراين کنگره آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۱۷۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله جنگنده ها و موشک های روسیه به قطار حامل تسلیحات غربی/ تهدید روسیه به نابود کردن تسلیحات هسته ای آمریکا در لهستان

بین الملل تابناک: هفتصد و هفتاد و هشتمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

یونان ارائه سامانه دفاع هوایی به اوکراین را رد کرد ۱۴۰۳/۰۲/۰۷ - ۲۰:۵۷

نخست‌وزیر یونان اعلام کرد که این کشور نمی‌تواند در پاسخ به فشار اتحادیه اروپا و متحدان سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) برای ارسال کمک‌های نظامی بیشتر به اوکراین، سامانه‌های دفاع هوایی مانند «پاتریوت» یا «اس-۳۰۰» در اختیار کی‌یف قرار دهد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، کیریاکوس میتسوتاکیس اواخر روز پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه تلویزیون «اسکای» یونان گفت: آتن قرار نیست اس-۳۰۰ (S-300) یا پاتریوت (Patriot) به اوکراین بفرستد.

وی اظهار داشت: از ما [در این باره] درخواست شد و ما توضیح دادیم که چرا نمی‌توانیم این کار را انجام دهیم.

نخست‌وزیر یونان افزود: این سامانه‌ها برای توانایی بازدارندگی ما حیاتی هستند.

ال پائیس: اسپانیا موشک‌های پاتریوت به اوکراین می‌فرستد ۱۴۰۳/۰۲/۰۷ - ۲۰:۵۶

روزنامه «ال پائیس» اسپانیا امروز (جمعه) نوشت که اسپانیا «تعداد کمی موشک پاتریوت» به اوکراین ارسال می‌کند.

در حالی که اسپانیا تحویل پرتابگرهای ضدهوایی به اوکراین را رد کرد، اما به کی‌یف گلوله خواهد داد.

«ال پائیس» گزارش داد که اسپانیا سه توپخانه دارد که آنها را در سال‌های ۲۰۰۴ و ۲۰۱۴ از آلمان خریداری کرد.

این روزنامه به نقل از منبعی ناشناس، خبر داد که مادرید «تعداد کمی موشک پاتریوت» در اختیار کی‌یف قرار خواهد داد.

بر اساس این گزارش، وزارت دفاع اسپانیا هنوز به درخواست این روزنامه برای اظهار نظر پاسخ نداده است.

با این حال یک منبع دیپلماتیک اسپانیایی روز گذشته به خبرنگاران گفت: ما باید تعهد خود نسبت به اوکراین را افزایش دهیم.

روزنامه «فایننشال‌تایمز» نیز روز دوشنبه گزارش داد که کشورهای یونان و اسپانیا تحت فشار شدید متحدان خود در اتحادیه اروپا و سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) هستند تا سامانه های دفاع هوایی بیشتری را برای اوکراین تامین کنند.

حمله جنگنده ها و موشک های روسیه به قطار حامل تسلیحات غربی

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد، نیروهای این کشور به یک قطار باری که تجهیزات نظامی تامین شده از سوی غرب را برای اوکراین حمل می کرد، حمله کرده اند.

 این وزارتخانه امروز (جمعه) در بیانیه‌ای اعلام کرد که در این حمله ترکیبی از جنگنده‌ها، موشک و توپخانه استفاده شده است.

به نقل از شبکه خبری راشاتودی، در این بیانیه همچنین آمده است: « یک قطار با سلاح و تجهیزات نظامی غربی در منطقه شهرک اوداچنویه در دونتسک مورد اصابت قرار گرفت.»

به گفته وزارت دفاع روسیه، پرسنل و تجهیزات تیپ ۶۷ مکانیزه نیروهای اوکراینی نیز در ایستگاه بارگیری راه آهن در منطقه شهرک «بالاکلیا» در منطقه خارکیف اوکراین مورد حمله قرار گرفتند.

تهدید روسیه به نابود کردن تسلیحات هسته ای آمریکا در لهستان

ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت خارجه روسیه هشدار داد که چنانچه تسلیحات اتمی آمریکا در لهستان مستقر شود، در صورت وقوع یک درگیری مستقیم فرضی بین روسیه و ناتو، این سلاح‌های اتمی بلافاصله نابود خواهند شد.   به گزارش اسپوتنیک، زاخارووا در یک نشست مطبوعاتی با بیان اینکه به نظر می‌رسد که ورشو دیوانه‌وار به دنبال جلب توجه برنامه‌ریزان نظامی در ستاد کل ارتش روسیه است، گفت: تصور این موضوع سخت نیست که در صورت استقرار سلاح‌های اتمی آمریکا در خاک لهستان، محل استقرار آنها در صورت وقوع یک درگیری مستقیم فرضی با ناتو، به هدفی مشروع برای روسیه تبدیل شده و بلافاصله نابود خواهند شد.   به نوشته اسپوتنیک، آندری دودا رئیس جمهور لهستان پیشتر گفته بود که ورشو آماده استقرار سلاح‌های اتمی آمریکا در خاک این کشور است.   در پی این اظهار نظر رئیس جمهور لهستان، دونالد تاسک نخست‌وزیر این کشور نیز گفته بود: می‌خواهم با دودا ملاقات کنم و بدانم که چه چیزی وی را به ایراد چنین اظهاراتی برانگیخته است.

 

 

دیگر خبرها

  • حمله گسترده روسیه به زیرساخت های انرژی اوکراین در سه منطقه
  • اوکراین| کی‌یف به صلاح خود از موشک‌های دوربرد استفاده می‌کند
  • بلینکن در دیدار با رئیس جمهور چین : پکن می تواند از طریق نفوذش بر ایران در کاهش تنش‌ها نقش داشته باشد
  • درخواست بلینکن از رئیس جمهور چین درباره ایران
  • حملات تروریستی نتیجه حمایت کشورهای غربی از گروه‌های تروریستی است
  • حملات تروریست نتیجه حمایت کشورهای غربی از تروریست‌ها است
  • حمله جنگنده ها و موشک های روسیه به قطار حامل تسلیحات غربی/ تهدید روسیه به نابود کردن تسلیحات هسته ای آمریکا در لهستان
  • استولتنبرگ: وعده‌های ناتو به اوکراین عملی نشد
  • شویگو: روسیه هرگز ناتو را تهدید نکرده است
  • مقاومت برخی کشورهای اروپایی برای ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی از روسیه