Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم استان سیستان و بلوچستان گفت: توسعه‌ی مشارکت‌های مردمی در راستای پیشگیری از جرایم و آسیب‌های اجتماعی، مهم‌ترین راهبرد پیشگیری از شکل‌گیری جرایم در محلات و پرونده‌های واصله به محاکم قضایی هستند. خبرگزاری میزان- حجت‌الاسلام و المسلمین نجفی در راستای توسعه محلی با ساکنین محله آزادی شمالی در مسجد امام حسین (ع)  دیدار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان سیستان و بلوچستان با اشاره به برنامه‌های تحولی قوه قضاییه در سند تحول به دستورالعمل مشارکت‌های مردمی اظهار کرد: بدون شک توسعه ی مشارکت‌های مردمی در راستای پیشگیری از جرایم و آسیب‌های اجتماعی، مهم‌ترین راهبرد پیشگیری از شکل‌گیری جرایم در محلات و پرونده های واصله به محاکم قضایی هستند.
وی افزود : در این راستا ظرفیت‌های متعدد و متنوعی همچون مصلحین و حکمین قرآنی، خانه‌های سازش، بستر سامانه سجام و گزارش‌گیری های مردمی از طریق دیده‌بانان اجتماعی مدنظر قوه قضاییه قرار گرفته و اقدامات مؤثری نیز در این حوزه عملیاتی شده‌است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: همراستا با طرح مطالبات مردمی به ‌ویژه در سکونتگاه‌های غیررسمی و حاشیه‌نشین، ضرورت دارد تا شهروندان این محلات نیز به تکالیف خویش واقف شده و در فرآیندهای مرتبط با راه‌اندازی زیرساخت‌های شهری و صیانت از پروژه‌های عمرانی و فرهنگی در حاشیه ی شهر، نهایت همکاری و مساعدت را با دستگاه‌های حاکمیتی به‌ویژه شهرداری‌ها به عمل آورند.
حجت‌الاسلام و المسلمین نجفی یکی از معضلات جدی و اولویت‌دار مناطق حاشیه‌نشین در شهر زاهدان را تصرف اراضی حاکمیتی و ساخت‌وسازهای غیرمجاز و بدون درنظرگیری پیوست‌های نظام مهندسی، گمنامی موجود در حاشیه شهر و کثرت مصادیق عینی خرده‌فروشی مواد مخدر دانست و افزود: قطعا بدون مشارکت مؤثر مردم در اجرای طرح‌های پیشگیرانه توفیق مطلوب و تأثیرگذار در این حوزه نائل نمی‌شود و ضرورت دارد تا مردم به‌عنوان نقش‌آفرینان و کنشگران اصلی در محلات ایفاگر نقش‌های توانمندسازی و جامعه‌پذیری باشند.
وی ادامه داد: در سال جاری با ابلاغ برنامه‌های تحولی در حوزه ارتقای نقش‌آفرینی مردم و سازمان‌های مردم‌نهاد با اولویت محلات در معرض آسیب،از طیف گسترده‌ای از آسیب‌های اجتماعی اولویت‌دار در این محلات پیشگیری خواهد شد.   در این نشست که با هدف بررسی مشکلات ساکنین محلات حاشیه‌نشین انجام گرفت مهمترین مطالبات مردم در حوزه حامل های انرژی و تسریع در پروژه های گاز رسانی، بهبود و ارتقاء کیفیت آب شرب شهری، سازوکارهای روشنایی معابر، انفعال فرهنگی دستگاه های متولی در حوزه نهادینه سازی حقوق و تکالیف شهروندی و ضعف در زیرساخت های ارتباطی به ویژه در حوزه ی آنتن دهی تلفن همراه و اینترنت طرح  و مورد بررسی قرار گرفت.
گفتنی است نشست های مردمی با تمرکز بر مساجد محلات حاشیه نشین شهر زاهدان تا پایان ماه مبارک رمضان برگزار، مطالبات مردمی استماع و در راستای برون رفت از آن سیاستگذاری شود.
انتهای پیام/ برچسب ها: سیستان و بلوچستان نشست های مردمی نقش آفرینی مردم

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان نشست های مردمی نقش آفرینی مردم پیشگیری از وقوع جرم سیستان و بلوچستان حاشیه نشین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۲۵۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت های مردمی در اجرای طرح نماد بکارگیری شود

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدمهدی اعلایی در جلسه شورای آموزش و پرورش استان قزوین اظهار داشت: همه مدیران استان باید در ایام هفته معلم برای قدردانی از زحمات این قشر زحمتکش در مدارس و جمع معلمان حضور پیدا کنند و تقسیم بندی لازم در این زمینه هر چه سریعتر صورت گیرد.

وی افزود: معاونین استاندار به همراه رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان هم در روز معلم در یکی از شهرستان ها حضور پیدا کنند و از خدمات معلمان سراسر استان تجلیل کنند.

اعلایی اضافه کرد: زحمات و خدمات جامعه تعلیم و تربیت استان قزوین بسیار مطلوب ارزیابی می شود و اقدامات خوب مدیران و دست اندکاران این حوزه مورد تایید دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی هم قرار گرفت و ایشان این حجم از همدلی و همگرایی در حوزه موضوعات فرهنگی را قابل تقدیر بیان کردند.

استاندار قزوین اضافه کرد: طرح نماد جزو طرح های خوب در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی است و باید برای اجرای هرچه بهتر آن از ظرفیت های مردمی بیشتر استفاده شود و در این مسیر حتی می توان از ظرفیت دانشجویانی که علاقمندی و توانایی لازم را دارند هم استفاده کرد.

نماینده عالی دولت در استان اظهار داشت: جریان های مردمی باید در حوزه صیانت از دانش آموزان به کارگیری شود و آموزش و پرورش باید با نگاهی باز از ظرفیت مساجد و مجموعه های فرهنگی استفاده کند تا بدین وسیله شاهد کاهش آسیب های اجتماعی در بین دانش آموزان باشیم.

وی با بیان اینکه باید با همگرایی و هم افزایی مشکلات را کاهش داد، افزود: انجمن اولیا و مربیان می تواند با شکل جدیدی فعالیت کند و علاوه بر حوزه های ماموریتی خود در حوزه های تربیتی هم خدمت رسانی کند.

اعلایی گفت: جا دارد در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی در بین دانش آموزان انجمن های مختلفی تاسیس شوند تا با حمایت دولت و با دلسوزی بیشتر برخی از مشکلات را کاهش دهند.

استاندار قزوین اضافه کرد: برگزاری اردو در افزایش روحیه و نشاط دانش آموزان بسیار موثر است و باید در این زمینه یک کار ویژه در استان صورت گیرد، البته استان همچنان منتظر نگاه مثبت وزارت آموزش و پرورش در موضوع اردوگاه یانس آباد است که امیدواریم هرچه سریعتر محقق شود و بتوانیم این مجموعه را به یک مجموعه اردویی فاخر در سطح کشور تبدیل کنیم.

کد خبر 6090298

دیگر خبرها

  • آغاز فعالیت ستاد اربعین وزارت تعاون در سیستان و بلوچستان
  • پویش «مشهد مهربان»، عامل یکپارچه‌سازی اجتماعی مشهد مقدس
  • تاکید استاندار بر ضرورت ایجاد تعاونی‌های گردشگری در سیستان و بلوچستان
  • تبادل فرهنگ گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه تقویت شود
  • وقوع سرقت در سیستان و بلوچستان ۱۸ درصد کاهش یافت
  • مردم سیستان و بلوچستان به احدی اجازه تفرقه‌اندازی نمی‌دهند
  • دستگاه‌های مختلف مردمی و فرهنگی در انتخابات همکاری داشتند
  • ظرفیت های مردمی در اجرای طرح نماد بکارگیری شود
  • ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند