Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، «جواد قناعت» استاندار خراسان‌جنوبی صبح امروز در دیدار با مدیرعامل کشت و صنعت زرین در دفتر استانداری در تهران، اظهار داشت: پیاده‌سازی و تکمیل زنجیره ارزش محصولات استراتژیک و منحصر بفرد استان مهم‌ترین راهکار برای ایجاد ارزش افزوده در این محصولات است.

وی با اشاره به حجم تولید محصولات استراتژیک زرشک، زعفران و عناب در استان، تصریح کرد: با وجود این حجم قابل تأمل تولید زرشک، زعفران و عناب در استان متأسفانه عایدات کشاورزان ما از این محصولات بسیار اندک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار خراسان‌جنوبی متذکر شد: استان درخصوص جلب و جذب سرمایه‌گذارانی در زمینه ایجاد صنایع فرآوری محصولات کشاورزی اهتمام ویژه‌ای دارد و هدف از این کار، ایجاد ارزش افزوده و افزایش درآمد کشاورزان از تولیدات آنان است.

قناعت با اشاره به اهمیت حضور سرمایه‌گذاران در استان بر تلاش دستگاه‌های متولی و مرتبط در زمینه تسهیل شرایط برای حضور سرمایه‌گذاران و هلدینگ‌های سرمایه‌گذاری تأکید کرد.

به گزارش فارس؛ در این دیدار که با حضور «شریعتی» سرپرست دفتر هماهنگی امور سرمایه‌گذاری و اشتغال و «جعفری» رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان برگزار شد، پیشنهاد مدیرعامل شرکت کشت و صنعت زرین در خصوص انتفاع حداکثری استان از محصولات استراتژیک مطرح و مقرر شد سازمان جهاد کشاورزی با هماهنگی دفتر امور سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری نسبت به بررسی فرآیند اجرای پیشنهاد اقدام نمایند.

انتهای پیام/۳۶۳۵/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: استاندار خراسان جنوبی جواد قناعت محصولات استراتژیک استانداری خراسان جنوبی محصولات استراتژیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۲۵۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای برنامه‌های راهبردی برای دو زنجیره مهم مازندران

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران از شناسایی ظرفیت‌های متعدد در زنجیره‌های مرکبات، کیوی و گردشگری و صنایع‌دستی با ارائه برنامه‌های راهبردی مطرح کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، حسن خیریان‌پور_ شامگاه _شنبه هشتم اردیبهشت _ در مراسم آغاز به کار ایران اکسپو ۲۰۲۴ در جمع خبرنگاران، با اشاره به حضور مازندران در نمایشگاه اسپور ۲۰۲۴ به منظور شناساندن زنجیره‌های ارزش راهبردی این استان به همراه ۳۰ استان کشور اظهار کرد: در وضعیت موجود دو زنجیره ارزش مرکبات و کیوی و زنجیره ارزش گردشگری و صنایع دستی برای استان مازندران تعریف شده است.

وی افزود: به جهت ظرفیت‌هایی که استان مازندران دارد ۱۰ زنجیره دیگر نیز تهیه شده و با تاکید استاندار مازندران در برنامه‌های زنجیره ارزش راهبردی قرار می‌گیرد.

معاون استاندار مازندران با تاکید بر اینکه در حوزه مرکبات و کیوی مازندران بالغ بر دو میلیون و ۷۰۰ هزار تن مرغوب‌ترین نوع مرکبات کشور و بالغ بر ۲۲۰ تن کیوی در این استان تولید می‌شود، گفت: در این استان زنجیره این محصولات به صورت کامل فعالیت دارند و از مرحله تأمین نهال، نهال اصلاح شده و دقیق و نیز در مراحل بعدی در زمینه تولید و شناسنامه‌دار کردن باغ‌ها، سردخانه‌ها و سورتینگ‌ها مازندران ظرفیت‌های مناسبی در بخش کیوی و مرکبات دارد.

خیریان‌پور با اشاره به اینکه وجود پایانه‌های صادراتی برای تأمین مصرف نیاز داخلی و صادرات محور کردن ظرفیت مهمی در استان به شمار می‌روند، یادآور شد: توجه به صنایع تبدیلی فرآوری و برندسازی از موارد دیگری است که موجب می‌شود تولید و فروش این محصولات از حالت خام فروشی محصول را خارج کند و با ارزش افزوده بیشتری به بازار ارائه شود.

وی با اشاره به امر گردشگری و صنایع دستی در مازندران از وجود ظرفیت متعدد عنوان و مطرح کرد: گردشگری سلامت، طبیعت گردی، پرنده‌نگری و گردشگری دریایی در کنار ظرفیت‌های تولید انواع صنایع دستی از ظرفیت‌های مهمی در این استان هستند که می‌توانند در حوزه اقتصادی مورد توجه قرار گیرند.

کد خبر 748545

دیگر خبرها

  • تقویت زنجیره های ارزش محصولات کشاورزی مازندران
  • گلستان با ۸۸ درصد تحقق الگوی کشت جزو استان‌های پیش ‌رو است
  • پایش سطح زیرکشت محصولات استراتژیک کشاورزی با استفاده از داده‌های فضایی
  • اجرای برنامه‌های راهبردی برای دو زنجیره مهم مازندران
  • ظرفیت‌های فارس در زمینه ایجاد زنجیره‌های ارزش قابل توجه است
  • لزوم برندسازی محصولات برای جلوگیری از خام فروشی در مازندران
  • حضور همدان با بسته‌های سرمایه‌گذاری جدید در نمایشگاه اکسپو
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی
  • زنجیره ارزش پسته باید با کمک تولیدکنندگان و صادرکنندگان تکمیل شود