Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@04:23:27 GMT

شهرستان ملایر در وضعیت نارنجی کرونا قرار گرفت

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۲۷۰۸۸

شهرستان ملایر در وضعیت نارنجی کرونا قرار گرفت

«حسین فارسی» روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: شرایط کنونی در صورت سهل‌انگاری و عادی‌انگاری همه گیری ویروس کرونا شکننده و بدتر خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه توجه به اجرای ضوابط بهداشتی و مصوبات ستاد ملی و استانی مدیریت کرونا الزامی است، افزود: تزریق واکسن به ویژه دُز سوم، رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی برای همه شهروندان لازم است و نباید با عادی‌انگاری، وارد وضعیت قرمز و خطرناک شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه ملایر با اشاره به اینکه نظارت بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی و واکسیناسیون و ضوابط مربوط به رنگ‌بندی کرونا همچنان اعمال می‌شود، گفت: تمامی آیین‌های ویژه شب‌های قدر در ماه مبارک رمضان و برگزاری هرگونه تجمع منوط به وضعیت رنگ بندی کرونا است.

فارسی تاکید کرد: هیات‌های مذهبی که قصد برگزاری مراسم‌ شب های قدر را دارند، باید نسبت به برگزاری این آیین‌ها نظارت کامل را داشته باشند و اجرای مراسم باید در فضای باز و رعایت پروتکل‌های بهداشتی، زدن ماسک و فاصله‌گذاری اجتماعی باشد.

وی ادامه داد: چنانچه مراسم شب‌های قدر در ماه مبارک رمضان در فضاهای بسته برگزار می‌شود باید با ظرفیت ۵۰ درصد باشد که در غیر اینصورت اجازه برگزاری مراسم داده نخواهند داشت.

معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه ملایر افزود: تزریق دُز سوم واکسن کرونا برای مردم این شهرستان و تمامی کارکنان دستگاه‌های اجرایی ضروری است و باید در اولویت قرار گیرد.

فارسی تاکید کرد: اصحاب رسانه باید در راستای اقناع‌سازی، ترویج و تبلیغ تزریق نوبت‌های مختلف واکسن کرونا توسط اقشار مختلف مردم اهتمام جدی داشته باشیم تا وارد پیک‌های بعدی کرونا نشویم.

وی ادامه داد: طبق اعلام شبکه بهداشت و درمان ملایر در حال حاضر پنج بیمار کرونایی در بیمارستان امام حسین(ع)، ۶ بیمار در بیمارستان دکتر غرضی و حدود هشت بیمار در بیمارستان مهر ملایر بستری هستند و خوشبختانه با اجرای طرح واکسیناسیون، میزان مرگ و میر و بستری بیماران کرونایی کاهش یافته است.

وی گفت: تعداد بیماران سرپایی کرونا در بیمارستان‌های ملایر در حال افزایش است و مردم باید موارد بهداشتی را در دورهمی‌های فامیلی، تجمع‌ها و برگزاری مراسم‌های ویژه ماه مبارک و شب‌های قدر به جد رعایت کنند.

به گزارش ایرنا؛ در حال حاضر از مجموع ۱۰ شهرستان تابعه استان همدان، کبودرآهنگ در وضعیت قرمز، بهار، ملایر و نهاوند در وضعیت نارنجی و شهرستان‌های همدان، تویسرکان، اسدآباد، رزن و درگزین در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.

برچسب‌ها ویروس کرونا ملایر ماه رمضان محدودیت های کرونا پروندهٔ خبری ماه مبارک رمضان؛ روزگار کرونایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا ملایر ماه رمضان ویروس کرونا ملایر ماه رمضان محدودیت های کرونا شب های قدر ماه مبارک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۲۷۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان گفت: در راستای حفظ آثار تاریخی به جای مانده از نیاکان، یک خانواده ملایری ۵۹ شیء تاریخی را به اداره میراث‌فرهنگی،گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان ملایر اهدا کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، محسن معصوم علیزاده امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: آثار باستانی، دفینه‌ها و گنجینه‌های مادی و معنوی هر ملت و میراث‌فرهنگی آن‌ها محسوب می‌شود.

وی افزود: اشیا و آثار باستانی بیان کننده پیشینه تاریخی و تمدن هر کشور و سرزمین است. قدمت تاریخی این اشیا سبب ارزشمند بودن آن‌ها و اعتبار تاریخی ملت‌ها می‌شود، به نحوی که برای نگهداری و مراقبت از این هویت‌های تاریخی هر ملت باید همه احساس مسئولیت کند و هزینه‌های هنگفتی در سال از سوی دولت‌ها برای این موضوع پرداخت می‌شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان خاطرنشان کرد: در هر خانه‌ای کتابی، نوشته‌ای، فرشی، گلدانی، تابلو و میراثی از پدران و مادران و گذشتگان وجود دارد که با حساسیت خاصی نگهداری می‌شود و برای اعضای آن خانه از ارزش و اعتبار ویژه‌ای برخوردار است، چراکه نشان‌دهنده هویت فرهنگی، میراث خانوادگی و ارزش‌های یک خاندان است.

معصوم‌علیزاده اضافه کرد: حفظ آثار تاریخی و فرهنگی در یک منطقه نیز همین جایگاه را میان اعضای یک جامعه دارد و نشان‌دهنده هویت و تمدن یک ملت است، به ویژه ملتی همچون ایران که تمدنی بسیار قدیمی و درخشان دارد و زمانی که بسیاری از جوامع غربی و شرقی هنوز به وجود نیامده بود، ایران از تمدن غنی و پیشرفته برخوردار بود.

وی اضافه کرد: این اشیا و آثار تاریخی و فرهنگی همچون اجداد ما هستند و به دلیل اینکه حاصل هنر و نبوغ پیشینیان ما است، باید در حفاظت و حراست از این میراث نهایت دقت و کوشش را به عمل آوریم و چه خوب است که برای ماندگاری بهتر آثار تاریخی در اختیار موزه‌ها و مخازن امن قرار گیرد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان تاکید کرد: اهدای آثار تاریخی یکی از راه‌های حفظ اشیا، اموال فرهنگی و غنی‌سازی موزه‌ها به لحاظ داشته‌های فرهنگی و آثار است که در راستای حفظ آثار تاریخی به جای مانده از نیاکان، یک خانواده ملایری ۵۹ شیء تاریخی را به اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان ملایر اهدا کرد که امیدواریم این کار پسندیده در جامعه ما ادامه‌دار باشد.

معصوم‌علیزاده اضافه کرد: با توجه به رویه موجود در قوانین و ضوابط موزه‌های دنیا مبنی بر اینکه اگر فرد یا سازمانی آثار تاریخی خود را به مرجع و منبع اصلی بازگردانند، آثار اهدایی به نام آن‌ها در تاریخ کشور ثبت و بر همین اساس اشیا به نام خانواده محبی ثبت خواهد شد.

وی گفت: این اشیا توسط مسعود محبی از ایرانیان ساکن آمریکا و بعد از فوت پدرشان به موزه لطفعلیان ملایر اهدا شد که شامل ۵۹ شیء تاریخی با قدمت‌های مختلف است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان گفت: این اشیا برای دوران مختلف پیش از تاریخ، دوران تاریخی اسلامی و معاصر از جمله پیه‌سوز، پیکرک‌های کوچک، انگشتر، باروت‌دان، ابریق و ظروف مختلف کاربردی است که پس از کارشناسی به منظور طی فرآیندهای قانونی تحویل امین اموال استان شد.

معصوم‌علیزاده با اشاره به اینکه اصالت و هویت بیش از نیمی از این مجموعه به صورت قطعی تأیید شده است، افزود: تعیین اصالت تعدادی دیگر از این آثار به پژوهش و مطالعات دقیق‌تری نیاز دارد.

کد خبر 749012

دیگر خبرها

  • اجرای ۶۴ برنامه در هفته عقیدتی و سیاسی شهرستان زهک
  • بازگشت وضعیت نارنجی به یزد
  • برگزاری مراسم گرامیداشت تولد مختومقلی فراغی شاعر ایرانی قوم ترکمن در همه شهرستان‌های گلستان
  • وضعیت «نارنجی» هوا در دو شهر خوزستان
  • همدان، میزبان برگزاری مسابقات قهرمانی وزنه‌برداری کشور
  • برگزاری مراسم گرامیداشت تولد مختومقلی فراغی شاعر شعر ترکمن در همه شهرستان‌های گلستان
  • ویژه برنامه‌های هفته معلم در شاهرود
  • جشن تکلیف هزار و ۶۳۰ فرشته زمینی در ملایر
  • اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر
  • به تعویق افتادن زمان برگزاری ویژه برنامه صعود سراسری به ارتفاعات بازی دراز