Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- شهردار رشت گفت: عملیات ساماندهی و بهسازی سراوان از پنجشنبه اول اردیبهشت آغاز می‌شود با این اولویت که ابتدا شیرآبه را کنترل سپس پوشش روی زباله را تکمیل کنیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، سیدامیرحسین علوی شامگاه سه‌شنبه در جمع خبرنگاران از آخرین اقدامات انجام شده برای حل مشکل پسماند سراوان خبر داد و اظهار داشت: در 6 ماه گذشته اقدامات اجرایی و رایزنی‌هایی برای پیگیری اعتبارات لازم جهت حل مشکل ساماندهی پسماند سراوان رشت انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار رشت افزود: اکنون یک سوله 6 هزار متری نیمه‌کار در کارخانه کود آلی و یک سوله بزرگ مربوط به تجهیزات زباله‌سوز نیز در سایت لاکان به اتمام رسیده است همچنین خط جدید پردازش کود آلی و کمپوست را وارد کردیم و آماده نصب است که به زودی ظرف چند ماه آینده این موارد به بهره‌برداری می‌رسد.

علوی ابراز داشت: در چند روز گذشته برای کاهش حجم زباله ورودی به سراوان نیز اقداماتی انجام شد که در برای کوتاه مدت در نظر داریم 300 الی 400 تن از این حجم را کاهش دهیم و با دو شیفته کردن خط یک سپس دو کارخانه کمپوست از فردا و پس فردا این امر عملیاتی می‌شود.

برنامه‌های ویژه دولت سیزدهم برای ساماندهی سایت ‌دپوی پسماند سراوان‌/ شناسایی سایت جدید آغاز شدپیشرفت ساخت زباله‌سوز رشت فقط 15 درصد!/تولید روزانه 3800 تن زباله در گیلان و مازندرانامام جمعه رشت: بودجه‌ گیلان به دور از تبعیض در سراسر استان توزیع شود

وی با بیان اینکه به مناطق دیگر نیز توصیه کردیم که زباله‌های خود را در مناطق خود پردازش کنند خاطرنشان کرد: در ماه‌های اخیر از روش‌های به‌کارگیری شده در شهرهای مختلف برای مدیریت پسماند حوزه‌های خود بازدید کردیم و طی 6 ماه گذشته سرعت انجام امور افزایش یافته است.

شهردار رشت از اجرای عملیات ساماندهی و بهسازی سراوان از پنجشنبه خبر داد و اظهار داشت: از پنجشنبه ساماندهی و بهسازی سراوان آغاز می‌شود با این اولویت که ابتدا شیرآبه را کنترل سپس پوشش روی زباله را تکمیل کنیم تا با انجام این اقدامات طی چند سال آینده پسماند سراوان را بپوشانیم.

علوی با بیان اینکه این اقدام یک فرآیند مهندسی عمرانی دارد که طراحی و به مناقصه گذاشته شده است و آمادگی برای اجرای آن به طور کامل وجود دارد عنوان کرد: مردم سراوان به حق از وضعیت به وجود آمده از گذشته تاکنون گله‌مند هستند اما برای حل هر مشکل به صورت مهندسی و جهادی باید یک زمانی طی شود.

وی با اشاره به اینکه تفکیک از مبدأ زباله حدود 10 الی 15 درصد زباله را از توناژ کلی پسماند حذف می‌کند اذعان داشت: بخشی از زباله انتقالی به لندفیل سراوان زباله‌های روستایی است که البته بخش زیادی از آن مربوط به حضور مسافران بوده که در فصل بهار افزایش چشمگیری نیز پیدا می‌کند.

شهردار رشت با اشاره به اینکه در گذشته بسیاری از این زباله‌ها در همان محل روستاها پردازش و تبدیل به کود می‌شد تصریح کرد: دهیاران روستاها باید به این زمینه ورود کنند که البته برخی از آنان در روستاهای نمونه استان پسماند انتقالی به سایت سراوان را به میزان قابل توجهی کاهش دادند.

علوی با بیان اینکه در شهرداری رشت نیز اقداماتی در حال انجام است گفت: اکنون 16 کانکس جمع‌آوری زباله خشک در سطح رشت وجود دارد که در ادامه این برنامه با به‌کارگیری یک پیمانکار و با راه‌اندازی یک شماره تلفن ساماندهی می‌شود تا به مجتمع‌ها یا مراکز تجاری مراجعه و زباله خشک از آن‌ها اخذ و یا خریداری شود.

وی با بیان اینکه طی 10 روز آینده این شماره تلفن راه‌اندازی می‌شود افزود: بخشی از تفکیک زباله خشک در فرآیند جداسازی کارخانه کمپوست انجام می‌شود و تمام تلاش ما این است که با انجام اقدامات مذکور حجم زباله خشک ورودی به لندفیل سراوان را به حداقل ممکن برسانیم.

انتهای پیام/614/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ساماندهی و بهسازی پسماند سراوان شهردار رشت زباله خشک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۳۲۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازیافت پسماند زباله توسط دانش‌بنیان‌ها و تبدیل به سوخت پاک

یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی با تبدیل پسماندهای پلاستیکی غیرقابل بازیافت به سوخت جامد، به کمک رفع معضل پلاستیک‌های غیرقابل بازیافت آمده است. در فرایند تبدیل این پسماندها به سوخت جامد، نه آب قابل توجهی مصرف شده و نه آلایندگی ایجاد می‌شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، معضل همیشگی پلاستیک‌های غیرقابل بازیافت هم چهره طبیعت را زشت می‌کند و هم تهدیدی برای طبیعت و حیوانات است که البته به یک معضل جهانی تبدیل شده است.

یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی با تبدیل پسماندهای پلاستیکی غیرقابل بازیافت به سوخت جامد، به کمک رفع این معضل آمده است. در فرایند تبدیل این پسماندها به سوخت جامد، نه آب قابل توجهی مصرف شده و نه آلایندگی ایجاد می‌شود.

سوخت‌های جامدی که از این محصول دانش‌بنیان خارج می‌شود قابلیت اشتعال چندبرابری سوخت‌های سنگین را دارد.

سمیه شایسته‌پور؛ مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان گفت: ضایعات پلاستیکی بدون نیاز به تفکیک و سورت‌شدن، به صورت یکجا و همزمان به غیر از پلاستیک‌هایی که بازیافت می‌شوند را وارد این سیستم می‌کنیم و طی یک فرایند شیمیایی و دستگاهی، پیوندهای پلیمری تمامی پلاستیک‌های بازیافتی را شکسته و پلاستیک‌ها که به صورت یک ماده نفتی ناپایدار حرارتی است به یک ماده پایدار حرارتی تبدیل می‌کند.

بازیافت پلاستیک چگونه بر تقاضای جهانی نفت تاثیر می‌گذارد؟

شایسته پور تأکید کرد: در این سیستم، مصرف آب بسیار پایینی داریم و آب مصرفی مجدد به سمت سیستم بازمی‌گردد.

وی ادامه داد: در این سیستم هیچگونه آلایندگی زیست محیطی نداریم و پلاستیک‌های به صورت مستقیم به سوخت تبدیل می‌شوند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به مصارف این سوخت جامد تصریح کرد: مصارف خانگی برای کشورهای فاقد نفت و گاز، کوره‌های حرارتی و نیروگاه از جمله مصارف این سوخت جامد است.

وی با اشاره به قابلیت اشتعال بالای این سوخت جامد گفت: ارزش حرارتی این سوخت جامد 2 تا 3 برابر ذغال سنگ و مازوت است.

شایسته‌پور گفت: ایده اولیه این فناوری 17 سال پیش کلید خورد و محصول نهایی آن تأییدیه جهانی را به همراه دارد. در سال 2019 این تکنولوژی را در آمریکا به ثبت جهانی رساندم و امتیاز علمی آن را دریافت کردم.

علی سلاجقه؛ رئیس سازمان محیط زیست درباره این محصول دانش‌بنیان ایرانی گفت: ما از جنبه محیط زیستی به این محصول نگاه می‌کنیم و این دستاورد بزرگی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • از لزوم جدیت در تفکیک زباله، تا سهم فاضلاب خانگی در آلودگی رودخانه های رشت
  • زباله بهشهر پس از ۶۰ سال ساماندهی شد
  • هر ثانیه ۲۰ کیلو گرم پسماند در مشهد تولید می‌شود
  • به کارگیری اتباع مجاز منع قانونی ندارد
  • واکنش شهرداری تهران به ارقام خرید پسماند خشک در قالب نوماند
  • بازیافت پسماند زباله توسط دانش‌بنیان‌ها و تبدیل به سوخت پاک
  • تصاویر| سراوان از دفن زباله بهسازی شد؛ استان گیلان
  • تولید زباله در سراب ۴۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است
  • آمادگی پلیس قم برای ساماندهی زباله‌ گرد‌ها
  • وعده شهردار سنندج برای ساماندهی وانت‌های میوه‌فروش ‌