Web Analytics Made Easy - Statcounter

شاخص کل هم وزن با حدود ۳.۵ درصد رشد از ارتفاع ۳۸۷ هزار و ۶۳۹ واحد به ۴۰۱ هزار و ۴۳۶ واحدی رسید. شاخص کل فرابورس نیز مانند دو شاخص دیگر روند مثبتی داشت و از پله ۲۰ هزار و ۲۴۷ واحد به پله ۲۰ هزار و ۷۶۳ واحد افزایش یافت و رشد ۲.۵ درصدی را تجربه کرد.

در هفته ای که گذشت بازار شاهد خروج  ۳۱۸ میلیارد تومان پول حقیقی بود 

آقای امید پور محمود تحلیلگر بازار سرمایه گفت: در رابطه با جریانات نقدینگی روز شنبه ۳۷۰ میلیارد تومان ورود نقدینگی حقیقی را بازار شاهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در روز یکشنبه ورود و خروج پول برابر بود، روز دوشنبه ۱۲۷ میلیارد تومان، روز سه شنبه ۸۷ میلیارد تومان و امروز نیز ۱۰۴ میلیارد تومان خروج پول را شاهد بودیم، پس در مجموع در این هفته کاری که به اتمام رسید شاهد خروج پول در بازار بودیم.

به گفته او، بررسی‌ها نشان می‌دهد برخلاف روند خروج پول حقیقی از کلیت بازار صنایع، صنایع محصولات شیمیایی، سرمایه گذاری‌ها، چند رشته‌ای صنعتی، محصولات غذایی و تامین سرمایه در  پنج روز اخیر شاهد ورود پول بوده‌اند.

از لحاظ بازدهی نیز گروه محصولات کامپیوتری، سایر معادن، صنایع چرم، چند رشته‌ای صنعتی و هتل رستوران در رتبه‌های نخست بازار در هفته کاری که به اتمام رسید بوده‌اند.

نقش حقوقی ها در این هفته پررنگ تر از قبل بود

در هفته‌ کاری که به اتمام رسید حقیقی‌ها بیشتر از بازار خروج داشته‌اند و نقش حقوقی‌ها در رشد بازار پررنگ‌تر بوده است. البته که در انتهای بازار در روز سه شنبه و امروز نقش کاهش قیمت دلار در بازار مشهود بود، همچنین شاخص کل و شاخص کل هم وزن هر دو در یک ناحیه مقاومتی هستند و جایگاه تکنیکالی نیز بر روند بازار اثر گذار بود.

آقای حسین مرید سادات گفت: در هفته‌ای که به اتمام رسید از لحاظ ارزش معاملات وضعیت مناسبی در بازار حاکم بود. شنبه ۷ هزار و ۱۶۵ میلیارد تومان، یکشنبه ۷ هزار و ۶۶۵ میلیارد تومان، دوشنبه ۸ هزار و ۷۱۱ میلیارد تومان، سه شنبه ۷ هزار و ۸۲ میلیارد تومان و امروز ۷ هزار و ۲۵۰ میلیارد تومان ارزش معاملات بوده است.

در هفته‌ای که گذشت عملکرد بازار قابل پیش بینی بود خریداران جسورانه در قیمت‌های فعلی اقدام به خرید کردند و هدف بالاتر از محدوده یک میلیون و ۵۰۰ هزار واحد بود، بعد از این که شاخص این هدف را رد و تثبت کرد، طبیعی بود که فشار فروش در بازار ایجاد شود.

عملکرد سهم ها و صنایع کوچک در این هفته مطلوب تر بود 

در این هفته نیز سهم‌های کوچک و متوسط بازار عملکرد بهتری را داشته اند و هفته‌ها است که شاهد خروج پول از صنایع بزرگ گروه فلزات اساسی و فرآورده‌های نفتی هستیم.

او گفت: مصوبه وزارت صمت در مورد دریافت عوارض از صادرات محصولات فولادی و فلزی‌ها در هفته قبل همچنان بازار را تحت تاثیر قرار داده بود. در این هفته از روز دوشنبه دامنه نوسان یک درصد افزایش پیدا کرد و به ۶ درصد مثبت و منفی رسید که این موضوع نیز سبب پویا‌تر شدن بازار  می‌شود و  بر روند بازار اثری مثبت داشت، نکته مهم دیگر درخواست هندوستان برای خرید نفت  ایران بود که بر روی صنایع نفتی  اثر داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بازار سرمایه بورس ایران اتمام رسید میلیارد تومان خروج پول ۷ هزار شاخص کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۳۶۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورس در سکوت

آفتاب‌‌نیوز :

بازار سهام اولین روز کاری هفته را کاملا متعادل آغاز کرد، به طوری که به نظر می‌رسد فعلا نه انگیزه‌ای برای صعود دارد و نه آنقدر فروشنده در بازار حضور دارند تا بتوانند شاخص کل را منفی کنند.

در پایان معاملات امروز شاخص کل بورس اوراق بهادار با رشدی جرئی به ۲ میلیون و ۳۰۴ هزار واحد رسید. همچنین نیز شاخص کل هم‌وزن نیز با رشدی ۱۴۰۰ واحدی به ارتفاع ۷۶۵ هزار واحد رسید.

گفتنی است سه نماد «فملی»، «شپنا» و «شستا» بیشترین تأثیر در شاخص کل بورس و سه نماد «آریا»، «شگویا» و «تجلی» بیشترین تأثیر را در شاخص فرابورس داشته‌اند، همچنین سه نماد «ذوب»، «کاما» و «خزامیا» سه نماد پرتراکنش بازار بورس و سه نماد «خاور»، «کرمان» و «کرومیت» سه نماد پرتراکنش در بازار فرابورس در روز جاری بودند.

لازم به ذکر است که ارزش معاملات خُرد در بازار امروز مورخ ۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲، مبلغ ۵ هزار میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان بود. گفتنی است حقیقی‌ها در روز جاری حدود ۵۱ میلیارد تومان از بازار سهام خارج کردند.

دیگر نکته‌ای که در معاملات امروز بازار سرمایه به چشم می‌خورد، بازگشایی منفی صندوق‌های طلا با توجه به افت نرخ ارز در بازار غیر رسمی و همچنین نزول انس جهانی بود.

در بازار امروز ۱۶۳ نماد در محدوده مثبت و ۲۶۶ نماد در محدوده منفی و در بازار فرابورس ۱۶۰ نماد در محدوده مثبت و ۱۸۰ نماد در محدوده منفی معامله شدند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • شاخص بورس ۲۰ هزار واحد کاهش یافت
  • گزارش بورس امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • شاخص بورس امروز ۹ اردیبهشت/افت ۲۰۱۴۵ واحدی
  • رشد ۶۵۲ واحدی در پایان معاملات
  • ثبات نسبی در بازار سرمایه | افزایش ۶۵۲ واحدی شاخص کل
  • بورس در سکوت
  • شاخص بورس امروز ۸ اردیبهشت/رشد ۶۵۲ واحدی
  • رشد اندک بورس؛ ارزش بازار به ۷۹ همت رسید
  • روند حرکتی شاخص‌های بازار سرمایه چگونه خواهد بود؟ +عکس
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت