Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: با توجه به شیوع بیماری سرخک در کشور افغانستان در نظر داریم تا جمعیت غیرایرانی گروه سنی ۹ ماهه تا ۳۰ ساله را تحت پوشش واکسیناسیون سرخک قرار دهیم.

دکتر محمدمهدی گویا در نشست با معاونان بهداشت  تعدادی از دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور که با موضوع برنامه‌ریزی جهت ارائه خدمات بهداشتی به جمعیت مهاجر و پناهنده برگزار شد، اظهار کرد: بیماری سرخک یک بیماری ویروسی بوده که از طریق دستگاه تنفسی منتقل می‌شود و مردم بیشتر این بیماری را به جهت بثورات جلدی آن می‌شناسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به شیوع سرخک در کشورهای همسایه شرقی گفت: سرخک در کشور ما از سال ۱۳۹۶ حذف شده و از آن زمان تاکنون موارد مثبت ابتلا به سرخک در ایران نداشته‌ایم و نمی‌خواهیم که مجدد این بیماری در کشورمان طغیان کند؛ لذا با توجه به سرایت شدید این بیماری عفونی در بین جامعه نباید اجازه تکثیر و انتشار آن را که در برخی از مواقع منجر به ایجاد عوارض شدید همچون گرفتگی دستگاه تنفسی و حتی مرگ می‌شود بدهیم.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: به طور معمول مبتلایان به سرخک غیرایرانی‌ها بودند و اکنون این نگرانی بابت انتقال این بیماری به ساکنین کشور توسط پناهندگان وارد شده به ایران و یا مهاجرین وجود دارد .

 گویا با بیان اینکه تمامی گروه‌های سنی و جنسی در معرض خطر ابتلا به بیماری سرخک قرار دارند، خاطرنشان کرد: اینگونه نیست که بگوییم این بیماری تنها در یک سن و جنس خاص شایع است، اما بیشتر مبتلایان در سنین زیر ۳۰ سال هستند، البته این موضوع بستگی به سابقه واکسیناسیون این گروه سنی هم دارد، اما بیشتر کودکان زیر ۵ سال مبتلایان به سرخک را شامل می‌شوند.

به گزارش وبدا، وی اضافه کرد: در زمستان سال گذشته یک میلیون و ۲۰۰ هزار کودک ۹ ماهه تا ۷ ساله جنوب شرق کشور تحت پوشش واکسن سرخک قرار گرفتند و در مناطق سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و کرمان از حاشیه امن خوبی از این جهت برخوردار هستیم.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با ذکر این نکته که در حال حاضر به‌طور جدی در حال دنبال کردن بحث واکسیناسیون سرخک در جمعیت غیرایرانی هستیم تا اگر کسی در گروه هدف ۹ ماهه تا ۳۰ ساله واکسن دریافت نکرده هرچه سریع‌تر واکسینه شوند، تأکید کرد: بخشی از افراد گروه هدف واکسیناسیون سرخک جزو گروه هدف واکسیناسیون کرونا هم هستند، اما این دو واکسن نیازمند فاصله زمانی نیستند و می‌توانند دریافت همزمان هر دو واکسن را داشته باشند و این مهم در خصوص واکسن فلج اطفال هم صدق می‌کند و هیچگونه محدودیتی ندارد.

 همچنین در این جلسه دکتر سیدجواد حسینی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: با توجه به وضعیت موجود در برخی از همسایه‌های شرقی کشور در خصوص شیوع بیماری سرخک در نظر داریم تا جمعیت غیرایرانی گروه سنی ۹ ماهه تا ۳۰ ساله حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد و همچنین افراد در همین گروه سنی که از طریق مرزهای زمینی و هوایی وارد کشور می‌شوند را تحت پوشش واکسیناسیون سرخک قرار دهیم.

وی تصریح کرد: پس از این جلسه و از ابتدای اردیبهشت ماه امسال برنامه ویژه واکسیناسیون سرخک در گروه‌های سنی هدف در پایگاه‌های ثابت و سیار آغاز می‌شود تا بتوانیم در مدت زمانی کوتاه این گروه‌های سنی را تحت پوشش واکسن سرخک قرار دهیم و از آسیب‌های ناشی از این بیماری به‌دور باشیم.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در خراسان رضوی در زمینه بیماری کرونا هم در وضعیت بهتری به نسبت سایر استان‌های کشور قرار داشته و در برخی روزها نیز ثبت عدد صفر را در آمار فوتی‌های روزانه کرونا در این استان داشته‌ایم، خاطرنشان کرد: طبق آخرین آمارهای کرونایی به ثبت رسیده به لحاظ ابتلاها، مراجعات، سرپایی‌ها، بستری‌ها و فوتی‌های کرونایی به جز موارد بستری در سایر موارد خوشبختانه شاهد آمار کاهشی بوده‌ایم.

حسینی افزود: در بحث واکسیناسیون کرونای انجام شده در خراسان رضوی و حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد آخرین آمار به‌گونه‌ای بوده که در گروه‌های سنی هدف ۹۸ درصد دوز اول، ۸۷ درصد دوز دوم و ۳۸ درصد دوز سوم را دریافت کرده‌اند، ما در دوزهای اول و دوم از وضعیت قابل قبولی برخوردار هستیم و بالاتر از میانگین کشوری قرار داریم، اما آمار در دوز سوم مناسب نیست و از میانگین کشوری پایین‌تر هستیم.

وی اظهار کرد: در میان غیرایرانی‌های حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد که تعدادشان ۳۳ هزار نفر بوده، تاکنون ۳۰ درصد این افراد دوزهای اول و دوم واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

منبع: الف

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی مشهد واکسیناسیون سرخک گروه های سنی بیماری سرخک سرخک قرار تا ۳۰ سال ۹ ماهه گروه سنی تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۴۵۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتباع مجاز در کرمانشاه ساماندهی می‌شوند

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استان کرمانشاه از اقامت حدود ۴۰۰۰ تبعه خارجی مجاز در استان خبر داد و گفت: طبق برنامه سازمان ملی مهاجرت وزارت کشور، ساماندهی تمام اتباع خارجی در استان آغاز شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، حمزه سلیمانی امروز _ چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت _ در جمع خبرنگاران با اشاره به آغاز طرح ساماندهی اتباع و مهاجرین خارجی در کرمانشاه، اظهار کرد: در سطح استان کرمانشاه حدود ۴۰۰۰ نفر تبعه خارجی شامل دارندگان کارت‌های هویتی، گذرنامه، دفترچه و پناهندگی حضور دارند.

وی افزود: ۱۰۰ درصد دارندگان کارت‌های هویتی در سطح استان اتباع کشور عراق هستند که در طول چهار دهه اخیر در کرمانشاه ماندگار شده‌اند و مردم این دیار همواره سنگ صبور آنها بوده‌اند، در بحران‌ها کنارشان ایستاده‌اند و به شایستگی از آنان میزبانی و پذیرایی کرده‌اند.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استان کرمانشاه اضافه کرد: دارندگان گذرنامه نیز عموماً دانشجویان خارجی دانشگاه‌های رازی، آزاد و علوم پزشکی هستند که بیشتر آن‌ها از کشورهای عراق، سوریه، فیلیپین، هند و سومالی برای تحصیل به کرمانشاه آمده‌اند.

سلیمانی با بیان اینکه طبق برنامه سازمان ملی مهاجرت وزارت کشور ساماندهی تمام اتباع خارجی کشور از جمله در کرمانشاه در دستور کار قرار گرفته است، تصریح کرد: اجرای این طرح در استان از دارندگان کارت‌های هویتی، دفترچه و پناهندگی آغاز شده است و پیش‌بینی می‌شود ظرف یکی دو هفته آینده به اتمام برسد.

وی اضافه کرد: پس از ساماندهی دارندگان کارت‌های هویتی، ساماندهی دانشجویان خارجی و به دنبال آن سرمایه‌گذاران خارجی که در استان فعالیت می‌کنند، آغاز خواهد شد.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استان کرمانشاه عنوان کرد: در راستای اجرای این طرح تمام اتباع خارجی مقیم استان باید به سامانه «سهما» مربوط به سازمان ملی مهاجرت مراجعه و مشخصات خود را به صورت کامل وارد کنند.

کد خبر 749769

دیگر خبرها

  • ساماندهی اتباع مجاز در کرمانشاه
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • انجام مرحله نخست واکسیناسیون فلج اطفال اتباع خارجی در کردستان
  • اتباع مجاز در کرمانشاه ساماندهی می‌شوند
  • اتمام واکسیناسیون مرحله اول فلچ اطفال اتباع خارجی در کردستان
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • طرح واکسیناسیون اتباع خارجی + فیلم
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • جلسه هم اندیشی ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان