Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-08@08:01:29 GMT

سلامت جامعه در گروی سلامت خانواده است

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۵۹۸۰۰

سلامت جامعه در گروی سلامت خانواده است

رئیس شورای اسلامی شهر کاشان گفت: سلامت جامعه در گروی سلامت خانواده است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، علی هاشمی‌طاهری روز یکشنبه -چهارم اردیبهشت‌ماه - در پنجاه و پنجمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر و در دیدار با بانوان فعال در محلات، اظهار کرد: اگر خواهان جامعه‌ای سالم هستیم قدم اول آن سلامت خانواده‌ها است؛ یعنی جایی که دقیقاً مورد حمله و هجمه دشمن قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: بانوان به عنوان مادر خانواده جهت افزایش استحکام بنیان خانواده بیشتر مورد حمله دشمنان واقع هستند، لذا تمام دستگاه‌ها به ویژه سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری باید در راستای افزایش توانمندی خانواده‌ها قدم بردارند.

رئیس شورای اسلامی شهر کاشان تصریح کرد: در ابلاغی که مقام معظم رهبری در خصوص سیاست‌های کلی جمعیت فرمودند، به موضوع تحکیم بنیان خانواده و پایداری خانواده با اصلاح و تکمیل آموزش‌های عمومی درباره اصالت کانون خانواده و فرزندپروری با تاکید بر آموزش مهارت‌های زندگی و ارتباطی و ارائه خدمات مشاوره‌ای بر مبنای فرهنگ و ارزش‌های اسلامی و ایرانی، توسعه و تقویت نظام تأمین اجتماعی، خدمات بهداشتی و درمانی و مراقبت‌های پزشکی در جهت سلامت باروری و فرزندآوری اشاره کردند.

وی سخنان رهبری را چراغ راه و پایه و اساس فعالیت‌های فرهنگی جامعه دانست و افزود: موظف هستیم با ارائه راهکار و هم‌افزایی در این مهم گام برداشته و به ارتقای سطح دانایی منطقه کمک کنیم.

هاشمی‌طاهری اظهار کرد: یکی از مشکلات امروز طلاق است که فراگیر شده و امیدواریم با هم‌اندیشی و هم‌افزایی بانوان در محلات و دستگاه‌های اجرایی منطقه راه‌حل‌هایی را برای رفع این مشکل ارائه شود.

وی با اشاره به اهمیت آموزش آئین‌های دینی به نسل جوان، گفت: در گذشته مشکلات اقتصادی بیشتری در زندگی وجود داشت، اما به دلیل تعلیم و توجه به آئین‌های دینی، سبک زندگی مناسبی و به دور از تجمل‌گرایی وجود داشت و بنیان خانواده نیز مستحکم‌تر بود.

رئیس شورای اسلامی شهر کاشان با اشاره به لزوم توجه به مسائل اقتصادی در تحکیم بنیان خانواده، گفت: درآمدهای خانوارها با توجه به مشکلات اقتصادی موجود جوابگوی نیازهای یک خانواده نیست و به‌مرور درروند برخورد و سست شدن زوج‌ها و بنیان خانواده تأثیرگذار است.

وی تولید صنایع دستی و محصولات خانگی را توسط بانوان یکی از راهکارهای مؤثر در رفع مشکلات اقتصادی دانست و گفت: شهرداری نیز می‌تواند با ایجاد نمایشگاه‌ها و بازارچه‌های فروش این محصولات کمک شایانی به اقتصاد خانواده کند.

بانوان کاشانی در راستای تحکیم خانواده به میدان آمدند

عفت پدرام‌فر، رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر کاشان نیز در این جلسه، اظهار کرد: خوشحال هستیم که بانوان شهرمان در راستای تحقق سخنان مقام معظم رهبری و تحکیم خانواده همت گماشته و به میدان آمده‌اند.

وی با اشاره به اینکه شادی و نشاط زایش انگیزه و ایده را در پی دارد، گفت: ایجاد شور و نشاط خانواده‌ها نیز یکی از تأکیدات رهبری است و قطعاً فعالیت‌های فرهنگی دستگاه‌ها در این خصوص مؤثر است.

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر کاشان افزود: فرهنگ‌سراهای محلات به عنوان اولین واسطه بانوان مکان‌های مؤثری در افزایش سطح آگاهی جامعه محسوب شده و نقش مهمی دارند و با داشتن یک نیروی متخصص فرهنگی در ایجاد شور و نشاط اجتماعی و پرورش استعدادهای نهفته در محلات نقشی مؤثر خواهند داشت.

به گزارش ایمنا، در پایان این جلسه بانوان محلات و مدیر فرهنگ‌سرای بانو به طرح مشکلات موجود در مناطق مختلف از جمله کمبود فضای تفریحی و ورزشی، بازارچه‌های فروش محصول، کمبود اتوبوس جهت تردد به مکان‌های ورزشی، و نبود متخصصان فرهنگی در فرهنگ‌سراها پرداختند و از مسئولان خواستند تا در این موارد چاره‌اندیشی کنند.

کد خبر 570489

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شوراي شهر خانواده تحکیم خانواده فرهنگسراهای شهر کاشان شورای اسلامی شهر کاشان رییس شورای اسلامی شهر کاشان شورای شهر کاشان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شورای اسلامی شهر کاشان بنیان خانواده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۵۹۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ عنوان برنامه جمعیتی در آذربایجان غربی اجرا شده است

به گزارش خبرنگار مهر، پیروز قادری، صبح چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: جوانی جمعیت یکی از موضوعات مورد تاکید رهبر معظم انقلاب و از برنامه‌های مهم دولت سیزدهم بوده که تاکنون نیز اقدامات مختلفی در این زمینه انجام شده است.

وی با بیان اینکه برای مقابله با بحران جمعیت همه باید وارد میدان شوند، افزود: شرعا و قانونا مکلف هستیم به مساله جمعیت و فرزندآوری در فعالیت‌های فرهنگی و هنری توجه نمائیم که در این اداره کل نیز توجه ویژه ایی به این امر می‌شود.

قادری ادامه داد: زنان نیمی از جمعیت کشور هستند، اما تأثیر زنان در سرنوشت کشور بیش از تأثیر نیمی از کل جمعیت در سرنوشت جامعه تأثیر دارد و نقش زنان در رسالت خطیر مادری، تحکیم خانواده و تربیت نیروی انسانی متعهد به نسل آینده و فعالیت‌های اجتماعی در جامعه بسیار با اهمیت است.

وی گفت: حوزه‌های اصلی فعال در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان شامل فرهنگی، هنری، قرآنی و کانون‌های مساجد در این زمینه مسؤولیت دارند و باید طرح‌های ابتکاری خود را امسال با قدرت و کیفیت بیشتری ارائه دهند.

معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان‌غربی، تولید موشن گرافی در مورد طلاق، تولید و در قبح مصرف الکل، ساخت کلیپ‌های مختلف در خصوص جمعیت، برگزاری کارگاه آموزشی نقش تصورات منفی در روابط زوجین و راهکارهای درمان از دیدگاه اسلام، فرهنگ ارتباط، نفوذ و صمیمیت بین خانواده‌ها و جوانان، تولید محتوای جمعیتی مشکلات ایران در سال ۱۴۳۰، تولید و بازنشر فرزندآوری و ترویج ازدواج، نخستین جشنواره مطبوعاتی و تبلیغاتی «جوانی جمعیت»، برگزاری محفل ادبی زوج‌های شاعر، تبلیغات محیطی و نصب بنرهای تبلیغاتی و برگزاری کارگاه آموزشی خطرات سالخوردگی جمعیت را از جمله برنامه‌های اداره کل در حوزه جمعیت و جوانی عنوان کرد.

وی افزود: همچنین تولید تئاتر و حمایت از تولید سرود با محوریت خانواده و جوانی جمعیت، شرکت فعالانه در جشنواره ملی زرسا، نشر و بازنشر تولید محتواهای مربوط به جوانی جمعیت در پایگاه‌های خبری و مطبوعات، عقدتفاهم نامه همکاری با دانشگاه و دستگاه‌های اجرایی و انجمن‌ها، برگزاری نمایشگاه پوشش ایران اسلامی و تبلیغ جوانی جمعیت در لابه لای نمایشگاه، برگزاری کارگاه‌ها، نشست‌های تبیینی، هم اندیشی‌ها و تولید محتواهای سمعی بصری توسط دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان، اهدای کتاب به محافل و هم اندیشی‌های برگزار شده در راستای جوانی جمعیت، تشویق به چاپ کتاب در مورد جوانی جمعیت و نشر نرم افزار کتاب‌های گویا در این عرصه، تشویق به ثبت تشکل‌های فعال در این زمینه تحت عنوان مؤسسات تک منظوره فرهنگی و هنری از دیگر برنامه‌های اداره کل ارشاد است.

امسال در این راستا رویداد جایزه ملی جوانی جمعیت سال جاری در استان آذربایجان غربی به همت امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان غربی و با دبیری ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان برگزار خواهد شد.

کد خبر 6100092

دیگر خبرها

  • ۴۰ عنوان برنامه جمعیتی در آذربایجان غربی اجرا شده است
  • اقتدار، رشد اقتصادی و نظامی کشور در گروی افزایش جمعیت
  • برپایی همایش واقع‌گروی معرفتی در فلسفه اسلامی و چالش‌های پیش‌رو
  • ضرورت الگوسازی و معرفی بانوان ایثارگر و شهید به نسل جوان
  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت
  • حقوق فرهنگی خانواده در نظام حقوقی ایران
  • ۲ انتصاب جدید در دانشگاه آزاد آذربایجان غربی
  • توجه به عفاف و حجاب ارزش نهادن به کرامت زن است
  • طهرانچی: بانوان باید برای نقش‌آفرینی‌های جدی در جامعه آماده شوند
  • دیدگاه‌های متعدد در اسلامی‌سازی علوم انسانی بررسی شد