Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، کریم صادق زاده در گفت و گو با خبرنگاران به مناسبت هفته کارگر اظهار داشت: با وجود آنکه تعداد شرکت ها و کارخانجات دارای بحران شدید استان از 18 مورد به یک مورد کاهش یافته که خود جای تقدیر دارد ولی مشکلات در حوزه شرکت های پیمانکاری همچنان باقی است .

وی گفت: اغلب این شرکت های پیمانکاری در پرداخت حقوق به کارگرن دچار مشکل می باشند علاوه بر اینکه این شرکت ها به لحاظ ماهیت  شکل گیری همواره و به انحاء محتلف حقوق کارگران را پایمال می کنند و باید این شرکت ها برچیده شوند و اگر هم الزام قانونی برای استفاده از شرکت های پیمانکاری وجود دارد امور به خود کارگران در قالب شرکت های تعاونی سپرده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صادق زاده با اشاره به اینکه استان آذربایجان شرقی یکی از قطب های بزرگ صنعتی وتولیدی به شمار می رود،  تصریح کرد: این استان بر همین اساس از گذشته دارای پتانسیل های فراوانی در امر تولید، اشتغال و سرمایه گذاری بوده اما از آنجا که قریب به اتفاق واحدهای بزرگ صنعتی که اشتغال اساسی صنعت استان را برعهده دارند با ماشین آلات فرسوده به فعالیت می پردازند در صورت عدم بازسازی خطوط تولید با مشکلات دیگری بغیر وضعیت موجود بر صنعت و اقتصاد کشور روبه‌رو می شوند و بروز هر مشکلی در فعالیت این شرکت ها  امنیت شغلی  کارگران و نیروی کار را تهدید می کند.

دبیر اجرایی خانه کارگر آذربایجان شرقی افزود: لذا انتظار می رود اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان که وظیفه اصلی اش تثبیت و ساماندهی مشاغل است از یک سو و سازمان صنعت معدن و تجارت آذربایجان شرقی از سوی دیگر به این مهم توجه کنند به ویژه سازمان صمت که تنها به فکر افزایش تعداد واحدهای صنعتی نباشد بلکه می‌تواند با اجرای طرح های توسعه ای این واحدها ایجاد اشتغال  را که شعار اصلی سال ۱۴۰۱ بر اساس تولید دانش بنیان می باشد با سرعت بیشتری تحقق بخشد.

دبیر اجرایی خانه کارگر آذربایجان شرقی در عین حال از ثبت حدود نزدیک به ۱۳ هزار پرونده هیات حل اختلاف در اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان خبر داد وگفت: ۴۵ تا ۵۰ درصد این پرونده ها مربوط به تبریز می باشد که ۳۰ درصد رای سازشی و معرفی ۸۵۰۰ تا ۹۰۰۰ به بیمه بیکاری منجر شده است

صادق زاده در عین حال بر لزوم ساماندهی و تثبیت اشتغال موجود تأکید کرد و گفت: یکی از راهکارهای در حفظ آرامش محیط کاری و حیات اقتصادی واحدهای تولیدی تشکیل کمیته ای برای عارضه یابی درون کارگاهی است علاوه بر آن تلاش برای تشکیل تشکل های کارگری و دفاع از فعالیت های آنان و  ایفای نقش بیشتربه تشکل ها می تواند در این زمینه موثر باشد.

وی گفت: اجرای مفاد قانون کار در تمام ابعاد  از جمله رفع تبعیض در پرداخت حقوق و اجرای طرح طبقه مشاغل، اجرای مقررات بازنشستگی پیش از موعد و مواردی از این دست می تواند انگیزه  کارگران این سربازان گمنام اقتصادی را برای فعالیت بیشتر کند.

دبیر اجرایی خانه کارگر آذربایجان شرقی با اشاره اعتراض‌های کارگری در معدن مس سونگون افزود:  کارگرانی که با خود شرکت قرارداد دارند مشکل ندارند اما کارگرانی که با پیمانکاران این شرکت قرارداد دارند از تبعیض‌ها ناراحت و رنج می برند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کریم صادق زاده فارس تبریز معدن مس سونگون شرکت های پیمانکاری آذربایجان شرقی شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۶۳۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موانع تامین مسکن ایثارگران در شهر جدید سهند بررسی شد

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر سلمانی، سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی صبح شنبه در این جلسه که در شرکت عمران شهر جدید سهند برگزار شد، گفت: برابر یکی از توافق‌های منعقد شده بین بنیاد شهید آذربایجان شرقی و شرکت عمران شهر جدید سهند، باید زمین مسکونی ۶۰۰ نفر از ایثارگران استان توسط شرکت عمران شهر جدید سهند تأمین شود که در جریان سفر اخیر وزیر محترم راه وشهرسازی به آذربایجان شرقی شاهد واگذاری قرارداد زمینِ ۱۷۷ نفر از این تعداد بودیم و انتظار داریم زمین‌های باقی مانده، در اسرع وقت تحویل ایثارگرانِ مشمول شود.

وی افزود: یکی دیگر از توافق‌هایی که در سال‌های ماضی منعقد شده بود و صورتجلسۀ آن به امضای مدیرعامل اسبق شرکت عمران شهر جدید سهند و به تائید مرحوم عابدین خرم، استاندار پیشین آذربایجان شرقی رسیده بود، واگذاری گروهیِ زمین برای ساخت ۲۵۸ واحد مسکونی ایثارگران بود که احیا و اجرایی شدن آن نیازمند مساعدت و پشتیبانی شرکت عمران شهرهای جدید ایران و اهتمام شرکت عمران شهر جدید سهند است.

سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی همچنین خواستار عملیاتی شدن مفاد مصوبۀ پنجمین جلسۀ کارگروه مسکن ایثارگران شد و گفت: برابر این مصوبه باید شرکت عمران شهر جدید سهند، ۷ هزار واحد مسکونی را به ایثارگران آذربایجان شرقی واگذار کند.

سلمانی یادآوری کرد: هزاران ایثارگرِ فاقد مسکن یا بد مسکنِ آذربایجان شرقی چشم انتظار گشایش‌های جدید و تحقق تکالیف قانونیِ دستگاه‌های اجرایی در قبال تأمین مسکن جامعۀ ایثارگران هستند.

وی افزود: حراست از آرمان‌های شهدا و تکریم فرهنگ ایثار و شهادت از مهم‌ترین زیربناهای تقویت نظام جمهوری اسلامی است و یکی از مهم‌ترین مصادیق تحقق این رسالت، صیانت از جامعۀ ایثارگران و خانواده‌های معظم آنان در قالب ارائۀ انواع خدمات شهروندی در ساحت‌های اقتصادی و اجتماعی است. به این منظور و برای تعیین چارچوب ارائۀ خدمات به این قشر معزّز، قوانین و مقرراتی در کشور وضع شده که یکی از آنها قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران است.

سلمانی گفت: ماده ۷ این قانون، تکلیف تأمین مسکن ایثارگران را به روشنی مشخص کرده و انتظار ایثارگران عزیز و خادمان ایشان در بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی نیز اهتمام دستگاه‌های اجراییِ مسئول، برای تسریع و تسهیل در صاحبخانه شدن خانوارهای ایثارگر است.

وی تاکید کرد: بسیاری از خانواده‌های ایثارگران به خاطر صدماتی که در راه حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی و دفاع از کیان و استقلال کشور در طول هشت سال جنگ تحمیلی و ادوار دیگر به آن‌ها وارد شده است، توانایی کسب درآمد کافی را از دست داده‌اند. این مشکل باعث شده درصد بزرگی از آن‌ها برای تهیه مسکن مناسب برای خود و خانواده‌شان با چالش روبرو شوند.

سعید غفوری، معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس هیأت مدیره و سرپرست شرکت عمران شهرهای جدید ایران نیز در این جلسه وعده پیگیریِ ویژۀ موضوع مسکن خانواده‌های شاهد و ایثارگر آذربایجان شرقی در شهر جدید سهند را داد و دستیارش را مأمور ارتباط با بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی برای حل موانع و چالش‌های احتمالیِ فرا روی تحقق تکالیف قانونی شرکت عمران شهر جدید سهند در قبال تأمین مسکن ایثارگران کرد.

در این جلسه اجرا نشدن قانون تبدیل وضعیت استخدامی ایثارگران در خصوص برخی از فرزندان شهدا و جانبازانِ شاغل به خدمت در شرکت عمران شهر جدید سهند نیز مورد پیگیری قرار گرفت که سرپرست شرکت عمران شهرهای جدید ایران قول داد مراتب را تا حصول نتیجۀ مطلوب و رفع مشکل، تعقیب کند.

کد خبر 6089554

دیگر خبرها

  • رشد ۱۵۳ درصدی امانت کتاب در آذربایجان شرقی
  • ۱۱ کشته و ۷۵ مجروح در سقوط باورنکردنی آسانسور
  • خانواده محور بودن برنامه‌های دهه کرامت در آذربایجان شرقی
  • موانع تامین مسکن ایثارگران در شهر جدید سهند بررسی شد
  • کارگران مایه رشد و شکوفایی کشور هستند
  • مشکل آذربایجان شرقی در تأمین اتوبوس و حمل و نقل عمومی
  • شاهد سرعت گرفتن اجرای نهضت ملی مسکن در آذربایجان شرقی هستیم
  • آذربایجان شرقی مشکل تامین اتوبوس و حمل و نقل عمومی دارد
  • اطلاعیه قطعی آب شهرک خاوران تبریز
  • واگذاری زمین به خانوارهای ایثارگر در آذربایجان شرقی