Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران با اشاره به کارنامه تولیدی فروردین ماه سال جاری، گفت: همت و تلاش جهادی پرسنل شرکت مس باعث شد تا بتوانیم رکوردهای قابل توجهی را در زمینه تولید مس کاتد، کنسانتره مس و اسید سولفوریک به ثبت برسانیم. - اخبار بازار -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از مس پرس، دکتر «علی رستمی» مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران گفت: با تولید 26،673 تن مس محتوی معدنی در فرودین ماه سال 1401 رشد 9 درصدی رقم خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل شرکت ملی مس با اشاره به نتایج گزارش های تهیه شده در زمینه تولید و عملکرد شایسته پرسنل زحمت کش در جهت پیشرفت شرکت، گفت: خوشبختانه گزارش ها  نشان می دهد شرکت مس در سال جدید در مسیر رشد و ترقی با سرعت حرکت می کند.  
دکتر رستمی با اشاره به این که مقام معظم رهبری سال1401 را سال «تولید؛ دانش بنیان و اشتغالزایی» معرفی کردند، تأکید کرد: شرکت ملی مس در همین راستا برای تحقق شعار سال 1401 تمرکز بر افزایش تولید را در اولویت برنامه های خود قرار داده است.
دکتر رستمی میزان تولید کاتد در فروردین ماه سال جاری را 25،145 تن اعلام کرد و افزود: میزان تولید کاتد در سال گذشته 24،615 تن بوده است که امسال نسبت به برنامه با رشد 4 درصدی همراه بوده است.  
مدیرعامل شرکت ملی مس در ادامه به رشد 10 درصدی تولید کنسانتره مس اشاره کرد و افزود:  امسال به یاری خداوند و زحمات پرسنل پرتلاش و ولایت مدار شرکت توانستیم تولید کنسانتره مس را به 111،237 تن برسانیم که البته این میزان در سال گذشته 109،144 تن بوده است.
وی افزود: میزان تولید اسید سولفوریک در فروردین ماه سال گذشته 64،076 بوده که در سال جاری با ثبت 85،882 تن نسبت به برنامه 35 درصد پیشی گرفته است.    
رستمی در ادامه به رکورد‌های به دست آمده در تولیدات شرکت ملی صنایع مس ایران در فروردین ماه سال جاری اشاره کرد و گفت:  تولید 4 میلیون و 817 تن سنگ سولفوری نسبت به برنامه با رشد 7 درصدی همراه بوده است.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مدیرعامل شرکت ملی فروردین ماه سال سال جاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۶۶۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پارک فناوری پردیس، حمزه کازرونی مدیرعامل شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا در خصوص فعالیت‌های این شرکت گفت: حوزه فعالیت این شرکت در تولید کاتالیست ها و مواد نانوساختار است که از سال ۱۳۸۹ فعالیت خود را آغاز کرده است. مأموریت شرکت، ورود در فناوری‌های سطح بالا در نانوفناوری است.

وی افزود: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا در اختیار چند شرکت محدود در جهان بوده که توسط متخصصان این شرکت بومی سازی شده است. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست های ریفرمینگ نفتا فعالیت داشته است که در تولید بنزین کاربرد دارد.

کازرونی ادامه داد: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت می‌باشد و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در پایان از تولید لیسانس بر اساس فناوری ODH خبر داد که برای اولین بار در جهان توسط این شرکت ایجاد شده است و برنامه ریزی جهت توسعه فناوری آن در مقیاس صنعتی در جریان است.

بر اساس این گزارش، شرکت دانش‌بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا از سال ۱۳۸۹ در پارک فناوری پردیس مستقر است و درزمینه تولید مواد نانو ساختار فعالیت دارد. این شرکت در بیست و یکمین اجلاس سالانه پارک فناوری پردیس توانست به عنوان شرکت برتر در حوزه توسعه فناوری و خلق نوآوری معرفی و مورد تقدیر قرار گرفت.

کد خبر 6091160 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود
  • «اشتغال تخصصی و گردش مالی» نوع تقسیم‌بندی دانش‌بنیان‌ها و حمایت‌ها را مشخص می‌کند/ سازوکار‌های حمایتی متناسب‌تر شدند + فیلم
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی
  • نقش آفرینی جوانان نخبه در توسعه جهش تولید/جلوی مونتاژ‌ها را بگیرید