Web Analytics Made Easy - Statcounter

سحر فلاحی با بیان اینکه پس از ماه، روال تغذیه سالم باید ادامه پیدا کند، گفت: پس از ماه مبارک رمضان افراد خوردن صبحانه را حتما مد نظر قرار دهند؛ چرا که نخوردن صبحانه عاملی برای افزایش وزن، چاقی و ایجاد بیماری زمینه ای مانند دیابت و فشار خون می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سحر فلاحی در گفتگو با راه آرمان؛ با بیان اینکه در ماه رمضان ساعات غذا خوردن افراد تغییر می کند و این مسئله تمرینی است تا کمتر بخوریم و بیشتر غذاهای سالم را مصرف کنیم، گفت: این رویه را باید بعد از ماه مبارک رمضان ادامه دهیم و سعی کنیم نظم غذا خوردن حفظ شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی ادامه داد: تا جایی که امکان دارد غذاهای پر کالری را در برنامه خود قرار ندهیم و چنانچه این موارد را در ماه رمضان رعایت کرده باشیم؛ قطعا افراد با این روند کاهش وزن دو تا سه کیلوگرم را تجربه خواهند کرد.

وی بیان کرد: در ماه رمضان ممکن است فعالیت های بدنی به بهانه جلوگیری از گرسنگی کم می شود؛ اما افراد پس از ماه حتما در طول روز سی دقیقه پیاده روی و ورزش سبک را داشته باشند تا چربی هایی که در طول یازده ماه دیگر سال انباشته شده اند، از بدن پاک شود.

فلاحی با بیان اینکه پس از ماه، روال تغذیه سالم باید ادامه پیدا کند، عنوان کرد: متأسفانه برخی افراد در طول ماه عادت های نامناسب غذایی همچون خوردن زلوبیا و بامیه، آش ها و سوپ های چرب را داشته اند؛ بنابراین بعد از ماه مصرف شیرینی و غذاهای چرب را کم کنند تا مشکلی برای سلامتی آنها ایجاد نشود.

کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به اینکه یکی از راهکارهای حفظ سلامتی خوردن صبحانه است، اظهار کرد: پس از ماه مبارک رمضان افراد خوردن صبحانه را حتما مد نظر قرار دهند؛ چرا که نخوردن صبحانه عاملی برای افزایش وزن، چاقی و ایجاد بیماری زمینه ای مانند دیابت و فشار خون می شود؛ گرسنگی های طولانی مدت سوخت و ساز بدن را کاهش می دهد و این مهم باید پس از ماه رمضان رعایت شود.

وی تأکید کرد: مصرف سبزیجات در طول ماه رمضان بسیار مهم است و لازم است که حتما استفاده شود چرا که در روزهای پایانی ماه رمضان به دلیل کم آبی بدن، ممکن است عوارضی همچون یبوست ایجاد شود و برای درمان یبوست خوردن سبزیجات توصیه می شود؛ خوردن سبزیجات با غذا، مصرف سالاد، خیار و گوجه و غیره علاوه بر تأمین آب بدن فیبر لازم را به دستگاه گوارش و بدن می رساند.

فلاحی اظهار کرد: حتما در روزهای ماه مبارک رمضان، بعد از ماه که در فصل گرما قرار می گیریم و با توجه به شیوع بیماری کرونا، با مصرف سبزیجات، سیستم ایمنی بدن را تقویت کنیم؛ همچنین مصرف میوه های آبدار در این ایام توصیه می شود.

کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی ابراز کرد: پس از ماه رمضان مواد غذایی که به دلیل فرهنگ حاکم بر زندگی مان استفاده می شد، همچون خوردن شربت و غیره را کمتر کرده و بیشتر آب و دمنوش ها را استفاده کنیم و البته مصرف قند و شکر برای دمنوش ها نباید بیش از حد باشد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا مصرف مکمل های دارویی در ماه رمضان توصیه می شود، گفت: در افطاری مواد غذایی که در صبحانه خورده می شود، مصرف می شود؛ مواد غذایی که در ناهار استفاده می شود، در سحری خورده می شود و شام هم که در وعده خود مورد استفاده قرار می گیرد؛ همچنین خوردن میوه و یک لیوان شیر قبل از خواب چنانچه خورده شود، دیگر نیازی به مصرف مکمل های دارویی نیست.

فلاحی خاطر نشان کرد: چنانچه در خانواده ها فردی روزه اولی و لاغر هستند و مقداری ضعف بدنی دارند، می توانند از مکمل های دارویی استفاده کنند؛ اما چنانچه غذایشان کافی است و از همه گروه های غذایی در برنامه غذایی آنها است، دیگر نیازی به مصرف مکمل ها وجود ندارد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مکمل های دارویی ماه مبارک رمضان خوردن صبحانه ماه رمضان مصرف مکمل ها پس از ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۶۶۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش سازمان غذا و دارو به توصیه به مصرف آب چاه

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، دکتر مهدی انصاری با بیان اینکه اظهار نظر در مورد اینکه مصرف آب چاه فقط منجر به بروز سنگ کلیه می‌شود، غیرمسئولانه و غیرکارشناسی است، یادآور شد: آب چاه‌ها ممکن است آلودگی‌های زیادی داشته باشند که ممکن است به دلیل نزدیکی به مناطق مسکونی، کشاورزی، مراکز صنعتی و منابع دیگر آبهای زیرزمینی متصل آلودگی به ترکیبات آلی، نیترات و سولفات داشته باشد.

وی ادامه داد: در تولید و عرضه آب‌های بسته بندی، فرآیندهای صنعتی رعایت شده و مجوزهای لازم پس از بررسی‌ها و آزمایشات متعدد اخذ می‌شود. هر محصولی یک شرایط نگهداری دارد که توسط تولید کننده در بسته‌بندی محصول، اعلام می‌شود که مصرف کننده، فروشنده و توزیع کننده ملزم به رعایت الزامات انبارداری، حمل و نقل و نگهداری هستند.

مدیر کل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو تاکید کرد: اگر شرایط نگهداری هر محصولی رعایت نشود، طبیعی است که شاید خطراتی برای مصرف کننده به همراه داشته باشد و این هم محدود به یک فرآورده مانند آب بسته بندی شده نیست. ظروف بسته بندی پت در ایران و دنیا، مختص آب‌های آشامیدنی نیست بلکه در نوشابه‌ها، روغن های خوراکی، برخی لبنیات و شیشه های شیرخوری کودکان نیز از مواد پت استفاده می شود.

وی در ادامه صحبت‌هایش به روغن‌های خوراکی اشاره کرد و با بیان اینکه روغن‌های زیروترانس مورد تایید سازمان غذا و دارو هستند، تاکید کرد: برای هر شاخص روش اندازه‌گیری وجود دارد که از دقیق‌ترین و حساس‌ترین روش‌ها استفاده می‌شود و عبارت زیرو معنی عام داشته؛ در حالی که به صورت فنی عبارت غیر قابل ردیابی (not detectable) اعلام می شود. باید اذعان نمود نمی توانیم و نباید علایق و سلایق شخصی خودمان را در رسانه‌ها عمومیت دهیم.

انصاری در خصوص کیفیت برنج‌های غیر ایرانی موجود در بازار نیز گفت: تمامی برنج های وارداتی در مبادی ورودی کشور و حتی در مبداء تولید نمونه‌برداری شده و آنالیزهای لازم بر روی آنها انجام می‌شود و تنها محصولاتی قابلیت عرضه به بازار مصرف را دارند که با ضوابط و مقررات ملی کشور مطابقت داشته باشند.

بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، کلیه کالاهای سلامت از جمله آبهای بسته بندی مورد نظارت و پایش مستمر سازمان غذا و دارو بوده و با هر گونه عدم انطباق با ضوابط موجود به صورت قانونی برخورد می‌شود. نظرات ارائه شده از سوی افراد غیرمسئول در حوزه سلامت غذایی، جنبه شخصی دارد و موضع ارگان‌های رسمی نیست. اطلاعات ارائه شده بر اساس اطلاعات بسیار محدود و ناقص یک آزمایشگاه بخش خصوصی، فاقد عمومیت بخشی به کل جامعه است.

دیگر خبرها

  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی با تغذیه مناسب
  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • اقدام عجیب وزارت بهداشت؛ تعیین سهمیه دارویی داروخانه‌ها براساس حجاب!
  • وزارت بهداشت: سهمیه دارویی داروخانه‌ها براساس وضع حجاب تعیین می‌شود!
  • واکنش سازمان غذا و دارو به توصیه به مصرف آب چاه
  • مصرف این چهار مکمل را بعد از ۴۰ سالگی جدی بگیرید
  • چگونه به فاسیولا مبتلا می شویم؟
  • بخور نخور های تغذیه در تقویت چشم و بینایی + نکات مهم
  • مکمل‌های ورزشی فقط باید در داروخانه‌ها عرضه شود
  • عرضه مکمل‌های ورزشی تنها از طریق داروخانه‌ها مجاز است