Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، سمیه رفیعی رییس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: چرا نباید این تفنگ‌ها در همه پاسگاه‌های محیطبانی باشد و دامپزشکان معتمد نیز در شهرستان‌ها آموزش ببینند تا در مواجهه با این گونه وقایع بتوان از کمک آنها استفاده کرد؟

رفیعی با انتقاد از مدیریت ماجرای پلنگ قائمشهر گفت: متاسفانه وظیفه بخش‌های مختلف در مواجهه با این واقعه درست نبوده و همین امر موجب شده تا مردم زیادی در محل جمع شوند و پلنگ با استرس زیاد مواجه شود و سرانجام به دو مامور ناجا حمله کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به تصاویر منتشرشده از این واقعه اشاره کرد و گفت: باید پروتکل مشخصی برای مواجهه با این گونه حوادث در سازمان محیط زیست تدوین می‌شد تا وظایف دستگاه‌های مختلف در این گونه وقایع کاملا مشخص شود.

رییس فراکسیون محیط زیست مجلس با انتقاد از کمبود تجهیزات در استان‌ها گفت: چه توجیهی دارد که یک استان پهناور فقط یک تفنگ بیهوشی برای حیات وحش داشته باشد؟ چرا نباید این تفنگ‌ها در همه پاسگاه‌های محیط بانی باشد و دامپزشکان معتمد نیز در شهرستان‌ها آموزش ببینند تا در مواجهه با این گونه وقایع بتوان از کمک آنها استفاده کرد؟

وی با اشاره به تعرضات انسانی به حیات وحش کشور تصریح کرد: با توجه به کاهش شکارها پیش‌بینی می‌شود مشاهده حیوانات گوشتخوار در اطراف شهرها برای یافتن غذا بیشتر شده که انتظار می‌رود سازمان حفاظت محیط زیست هرچه سریعتر برنامه مشخصی برای این امر آماده کند.

رییس فراکسیون محیط زیست مجلس آموزش جوامع محلی اطراف زیستگاه‌های حیات وحش را ضروری خواند و گفت: سازمان محیط زیست به جای صرف بودجه برای برنامه‌های نمایشی، آموزش جوامع محلی و ارتقای آگاهی آنها را در اولویت خود قرار دهد. در حادثه تلف شدن یک قلاده خرس قهوه‌ای در استان اردبیل اگر آموزش صحیحی به جوامع و مردم محلی داده شده بود، قطعا الان با مرگ این حیوان روبرو نبودیم.

رییس فراکسیون محیط زیست مجلس با اشاره به اختصاص ردیف بودجه مجزا به یگان حفاظت محیط زیست برای نخستین بار در بودجه سال گذشته گفت: تجهیز یگان محیط زیست هرچه سریعتر با تجهیزات بروز باید انجام می‌شد. یگان حفاظت محیط زیست باید به جای اقداماتی مانند نوشتن دستورالعمل نحوه تردد در پارک پردیسان یا اعمال محدودیت برای بیان مشکلات محیطبانان به امور حفاظتی مناطق چهارگانه، تجهیز هرچه سریعتر محیطبانان و برخورد با شکار حیات وحش بپردازد.

رفیعی گفت: قطعا ارتقای سطح حفاظتی مناطق و افزایش شمار حیات وحش و کاهش تعرضات انسانی به زیستگاه‌ها موجب کاهش ورود حیات وحش به شهرها و روستاها می‌شود. باید در مقوله حفاظت از حیات وحش اقدامات پیشگیرانه انجام شود تا شاهد چنین حوادث ناگواری نباشیم.

کد خبر 672276 برچسب‌ها استان مازندران حیوانات - حیات وحش حوادث ایران محیط زیست ایران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان مازندران حیوانات حیات وحش حوادث ایران محیط زیست ایران رییس فراکسیون محیط زیست مجلس حیات وحش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۶۷۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از فاضلاب برای کشاورزی جرم است

به گزارش خبرآنلاین البرز؛امیدرضا تونی روز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت گفت: در فروردین ماه امسال، شش نفر از عاملین آلودگی محیط زیست شامل اشخاص حقیقی و حقوقی با تشکیل پرونده به محاکم قضایی معرفی و چهار فقره دادنامه و رأی محکومیت در این خصوص صادر شده است.

تونی افزود: آلودگی‌های نفتی، عدم مدیریت پسماندهای بیمارستانی و شهری و تخلیه فاضلاب‌خام در محیط از جمله تخلفات زیست محیطی بوده که برای آنها پرونده قضایی تشکیل شده و تا حصول نتیجه، توسط کارشناس اداره محیط زیست کرج پیگیری خواهد شد.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان کرج ادامه داد: هر اقدامی که تهدید علیه محیط زیست شناخته شود از قبیل دفع غیربهداشتی فضولات انسانی و دامی و مواد زاید، ریختن مواد مسموم‌کننده در رودخانه‌ها و استفاده‌ غیرمجاز از فاضلاب خام یا پساب تصفیه‌ خانه‌های فاضلاب برای مصارف کشاورزی ممنوع است و مرتکبین چنانچه طبق قوانین خاص مشمول مجازات شدیدتری نباشند به حبس محکوم خواهند شد.

این مسئول اظهار کرد: محیط زیست سالم و طبیعی هر روز هم در حال تحدید و هم در حال تهدید است. رشد جمعیت در کنار توسعه فعالیت‌های صنعتی به خطر بزرگی برای آینده محیط زیست در جهان بدل شده و اگر امروز کاری برای محیط زیست نشود، دیگر چیزی از آن برای آیندگان باقی نمی‌ماند.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901300

دیگر خبرها

  • بازدید جمعی از مسئولان قضایی استان قم از منطقه حفاظت شده پلنگ دره
  • همکاری با آفریقای مرکزی در حوزه محیط زیست
  • درخشش دانشجوی دانشگاه صنعتی بهبهان در جشنواره محیط زیست کشور+فیلم
  • استفاده از فاضلاب برای کشاورزی جرم است
  • لایحه بودجه و برنامه در دستورکار مجلس/اسامی غایبان جلسه
  • یک بزمجه بیابانی در زیستگاه‌ طبیعی نیک‌شهر رهاسازی شد
  • مشاهدۀ پلنگ ایرانی در لرستان
  • ۸۰ درصد تالاب کجی نمکزار نهبندان آبگیری شد
  • رده‌بندی مناطق حفاظتی محیط‌زیست 
  • پایان زمستان‌گذرانی ۲۰۰هزار پرنده مهاجر مازندران