Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از خبرگزاری آناتولی؛ آمار یورواستات نشان می دهد که واردات واکسن ۲۷ عضو این نهاد در ۲۰۲۱ عمدتا از سوئیس با ۶۵ درصد، ایالات متحده با ۲۹ درصد و چین با سه درصد بوده است.

بزرگ ترین واردکننده واکسن های کووید – ۱۹ در میان اعضای این نهاد در سال گذشته آلمان با ۳۰ درصد سهم بوده و پس از آن اسپانیا با ۲۱ درصد و بلژیک با ۱۴ درصد قرار داشته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اتحادیه اروپا در سال گذشته میلادی معادل ۲۰ میلیارد و ۱۰۰ میلیون یورو واکسن صادر کرده که مقصد نخست آن ژاپن با ۲۱ درصد، انگلیس با ۱۴ درصد، کره جنوبی با ۶ درصد و ترکیه با پنج درصد بوده است.

آمار یورواستات می گوید که بلژیک با ۶۱ درصد، بالاترین جایگاه را در میان کشورهای صادر کننده واکسن عضو اتحادیه اروپا، در اختیار داشته و پس آن آلمان با ۲۱ درصد و اسپانیا با ۱۱ درصد قرار داشته اند.

بر اساس ارزیابی های دانشگاه جان هاپکینز ایالات متحده؛ از هنگام آغاز همه گیری جهانی ویروس کرونا در ۲۰۱۹ بیش از ۱۱ میلیارد و  ۲۰۰ میلیون واحد واکس تزریق شده، شمار مبتلایان به ۵۰۷ میلیون تن رسیده و بیش از ۶ میلیون نفر جان خود را از دست داده اند.  

این آمار حاکیست که کشورهای آسیایی به استثنای ژاپن و کره جنوبی با سهم ۲۴ درصدی، مهم ترین مقصد محموله های صادراتی اتحادیه اروپا بوده اند و ژاپن و بریتانیا نیز به ترتیب ۲۱ و ۱۴ درصد واکسن‌های صادراتی اتحادیه اروپا را خریداری کرده‌اند.

برچسب‌ها انگلیس واکسن کووید 19 ژاپن چین آلمان کره‌ جنوبی کرونا ویروس کرونا اسپانیا اتحادیه اروپا بلژیک سوئیس واکسن کرونا ترکیه بریتانیا پروندهٔ خبری اُمیکرون ؛ سویه تازه کرونا واکسن کرونا، از نظریه تا عمل هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انگلیس واکسن کووید 19 ژاپن انگلیس واکسن کووید 19 ژاپن چین آلمان کره جنوبی کرونا ویروس کرونا اسپانیا اتحادیه اروپا بلژیک سوئیس واکسن کرونا ترکیه بریتانیا اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۷۱۱۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ فقر در نوار غزه از ۹۰ درصد نیز فراتر رفت

به گزارش قدس آنلاین، بر اساس بیانیه این دفتر که به مناسبت روزجهانی کار و کارگر منتشر شده است، نرخ بیکاری پیش از آغاز جنگ، ۴۶ درصد بود و در ابتدای سال جاری میلادی و در سایه جنگ ویرانگر به ۷۵ درصد افزایش یافت.

براساس آمار دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه، رژیم صهیونیستی ۱۵ بخش اقتصادی نوار غزه را هدف قرارداده است و هزاران کارگر در تجاوز اخیر، قتل عام شده اند.

در بیانیه این دفتر اطلاع رسانی دولتی آمده است: ۹۵ درصد از بنگاه های اقتصادی در نوار غزه بر اثر بمباران و کشتار نیروی کار، به طور کامل تعطیل شده است.

این بیانیه افزود: در سه ماهه نخست جنگ بیش از ۲۰۰ هزار نفر از جمله حدود پنج هزار ماهیگیر، شغل خود را از دست داده اند.

دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوارغزه اعلام کرد که رژیم صهیونیستی، آمریکا و جامعه جهانی را مسوول وضعیت شرایط سخت و غیرانسانی نوار غزه هستند.

این دفتر از کشورهای جهان و همه سازمان های بین المللی خواست به وظیفه خود برای توقف نسل کشی ساکنان نوار غزه اقدام و به قشر کارگر در این منطقه که شغل خود را از دست داده اند، کمک های مستقیم ارائه کنند.

گفتنی است؛ پس از گذشت ۲۰۸ روز از تجاوز بدون نتیجه و دستاورد رژیم صهیونیستی به نوار غزه، این رژیم روزبه‌روز بیشتر در بحران‌های داخلی و خارجی خود فرو می‌رود.

رژیم اسرائیل طی این مدت دستاوردی غیر از قتل‌عام، ویرانی، جنایت‌های جنگی، نقض قوانین بین‌المللی، بمباران نهادهای امدادرسان و قحطی و گرسنگی در این منطقه نداشته است.

رژیم صهیونیستی این جنگ را بدون در نظر گرفتن هر دستاوردی در آینده، باخته و حتی پس از ۲۰۸ روز نتوانسته گروه‌های مقاومت در یک منطقه کوچک را که سال‌ها در محاصره است، شکست دهد و حتی همراهی افکار عمومی جهانی را به‌ خاطر ارتکاب جنایت‌های آشکار در غزه، از دست داده است.

وزارت بهداشت فلسطین امروز (چهارشنبه) اعلام کرد که شمار شهدای نوار غزه از هفتم اکتبر سال ۲۰۲۳ میلادی تاکنون، به ۳۴ هزار و ۵۶۸ نفر افزایش یافته است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • حقوق روسای اتحادیه اروپا چقدر است؟
  • سازمان بانکداری اروپا: بیش از ۹۰ درصد از بانکداران ثروتمند اتحادیه اروپا مرد هستند
  • بسته یک میلیارد یورویی اتحادیه اروپا برای حمایت از لبنان
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • نرخ فقر در نوار غزه از ۹۰ درصد نیز فراتر رفت
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال