Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-29@23:56:15 GMT

وقتی تئاتری‌ها اینفلوئنسر می‌شوند

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۷۱۴۸۰

در ابتدای کرونا و با تعطیلی تئاترها، خیلی از هنرمندان اصفهانی این رشته بیکار شدند و ناچار به شغل اینفلوئنسری روی آوردند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، اینفلوئنسری شغلی است که درآمد بالایی نیز دارد و هنرمندان برای هر تبلیغ مبلغ هنگفتی نیز دریافت می‌کنند. کلمه اینفلوئنسر بیشتر برای توصیف کسانی به‌کار می‌رود که از طریق کانال‌های دیجیتالی خود در ذهن مردم نفوذ می‌کنند و اجتماع رایج این روزها هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عموماً تعداد دنبال‌کننده‌های این افراد بسیارزیاد است و معمولاً همه از او حرف شنوی دارند.

درآمد اینفلوئنسرهای فضای مجازی گاهی از دستمزد بازیگران سینمای ایران نیز بیشتر است.

این روزها از تبلیغ راگا گرفته تا طلای اقساطی و ترمیم ناخن تا تبلیغ لباس فروشی آنلاین در دستورکار این تئاتری‌ها برای تبلیغ قرار دارد.

متأسفانه این افراد بازیگران کودکان خردسال خود را نیز برای جذب فالوور بیشتر وارد این بازی کرده اند واز تأثیرات منفی و از بین رفتن حریم خصوصی این کودکان بی خبرند. زن پوشی که یکی از انتقادات شورای شهر سابق بود نیز در این تبلیغات دیده می‌شود و سعید یاردوستی با آرایش و لباس زنانه سعی در جذب مخاطب برای خرید لواز م خانگی دارد، چیزی که نه در عرف جامعه جاافتاده و باعث انتقاد بسیاری از طرفداران حقوق زنان شده است.

مخاطبان این اینفلوئنسرها برنامه روزانه این زوج‌های هنرمند وکودکانشان از صبح تا شب را می‌دانند واین ظلمی به کودکی است که قرار است در آینده در جامعه حریم خصوصی داشته باشد.

اانتظار می‌رفت با پایان تقریبی پاندمی کرونا و باز شدن سالن‌های تئاتر بازیگران شاخص تئاتر اصفهان دست از اینفلوئنسری بردارند وبه شغل اصلی خود یعنی هنرنمایش بپردازند.اما گویا درآمد بالای تبلیغات باعث فاصله آنها از فضای تئاتر شده است. قبلاً افراد هنرمند، با تجربه‌های درست، در جای درست می‌نشستند. اما متأسفانه امروزه این‌گونه نیست و مسائل مالی روی همه چیز تأثیر گذاشته است.

هزینه‌های بالای تبلیغات اینفلوئنسری به هزینه بازی در تئاتر می چربد و این بازیگران ترجیح می‌دهند همچنان به تبلیغات لوازم خانگی، روسری، لباس، طلای اقساطی و…به جای بازی در تئاتر بپردازند.

یکی از دیگر معضلات بازیگری در سینما انتخاب تقش ها براساس تعداد فالوورهای هنرمند است. ساناز سماواتی، بازیگر سریال «قصه هزار افسون» نیز در این رابطه می‌گوید زمانی انتخاب بازیگر برای یک نقش بر اساس صلاحیت و توانایی بود، اما امروزه متأسفانه برخی بر اساس تعداد فالوئر (دنبال‌کننده) بازیگر انتخاب می‌کنند. یعنی اینفلوئنسرها (تاثیرگذارهای مجازی) بازیگر شده‌اند.

در کنار اینفلوئنسری بازیگران تئاتر این روزها شاهد بازیگری و چهره شدن افرادی هستیم که کوچک‌ترین تلاشی برای جایگاهی که در آن قرار دارند نکرده‌اند. تکیه به افرادی که اصطلاحاً اینفلوئنسر نامیده می‌شوند و دارای شهرت مجازی هستند از اصل، کاری غیرحرفه‌ای است.

امیدواریم با پایان پاندمی کرونا هنرمندان به صحنه تئاتر بازگردند و عرصه تبلیغات را به اینفلوئنسرها واگذار کنند هرچند با هزنه هنگفت تبلیغات چنین چیزی بعد به نظر می‌رسد.

کد خبر 570880

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تئاتر تئاتر اصفهان بازیگران بازیگران زن هنرمندان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۷۱۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینفلوئنسر عراقی و ستاره «تیک تاک» به ضرب گلوله در بغداد کشته شد

ام فهد اینفلوئنسر عراقی سال گذشته به اتهام انتشار ویدئو‌هایی که «خلاف عفت» تشخیص داده شده بود به زندان محکوم شد. دو مقام امنیتی عراق که نخواستند نامشان فاش شود گفته‌اند که ام فهد در یکی از خیابان‌های بغداد به ضرب گلوله یک مرد موتورسوار به قتل رسید. 

این زن جوان در شبکه‌های اجتماعی «تیک تاک» و «اینستاگرام» صد‌ها هزار دنبال‌کننده (فالوئر) داشت. 

او در بسیاری از ویدئو‌هایی که منتشر می‌کرد در حال رقص با ترانه‌های خواننده‌های عراقی بود. 

دادگاهی در عراق در ماه فوریه سال ۲۰۲۳ ام فهد را به دلیل انتشار ویدئو‌های «خلاف عفت» و «جریحه دار کردن عفت و اخلاق عمومی» به شش ماه زندان محکوم کرده بود. 

تصاویر ویدئویی طی ساعات گذشته در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است که گفته می‌شود لحظه تیراندازی به ام فهد را نشان می‌دهد.

مقام‌های عراق از کاربران اینترنتی خواسته‌اند تا با مراجعه به یک پلتفرم ویژه، موارد «غیر اخلاقی» در شبکه‌های اجتماعی را گزارش کنند. شماری از ستاره‌های شبکه‌های اجتماعی عراق از زمان معرفی این پلتفرم یا به زندان محکوم شده‌اند یا مجبور به عذرخواهی علنی بابت محتوای منتشرشده در حساب‌های خود شده‌اند. 

تاره فارس، مانکن و اینفلوئنسر عراقی پیش از این در سال ۲۰۱۸ به ضرب گلوله در بغداد کشته شده بود.

منبع: یورونیوز

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • مقامات عراقی در حال تحقیق درباره قتل یک اینفلوئنسر هستند
  • نقد فیلم مست عشق + خلاصه، بازیگران و مدت زمان
  • حمله به بازیگران زن معروف در تجمع امـروز دانشجویـان تهرانی | تصویر
  • تونس حوزه هنری را نماینده تئاتر ایران می‌داند/مفاهیم مشترک تئاتری
  • برای تماشای بازیگران ترکیه‌ای یا قصۀ شمس و مولانا؟
  • اینفلوئنسر عراقی و ستاره «تیک تاک» به ضرب گلوله در بغداد کشته شد
  • از رکوردها تا یک تفاهم‌نامه تئاتری و...
  • اینفلوئنسر عراقی و ستاره « تیک تاک » کشته شد
  • سلبریتی عراقی تیک‌تاک به ضرب گلوله کشته شد | عکس
  • ام فهد، زن مشهور عراقی کیست و چرا کشته شد؟