Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیسی اگرچه قبلا در کلام بارها تاکید کرده بود که فرمانده اقتصادی دولت محمد مخبر است، اما در عمل هم این را ثابت کرد. کنار گذاشتن محسن رضایی یعنی معاون اقتصادی رئیس جمهور و صولت مرتضوی از کمیسیون اقتصادی دولت پیام واضحی دارد و آن هم تقویت جایگاه معاون اول است. این تصمیم از یک سو می‌تواند به انتقاداتی که به خاطر چندصدایی بودن تیم اقتصادی دولت مطرح بود، پایان دهد اما از سوی دیگر این نگرانی را ایجاد می‌کند که از این پس شاهد تصمیمات کمتر کارشناسی شده باشیم!

داریوش قنبری، فعال سیاسی اصلاح‌طلب از جمله افرادی است که این نگرانی را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: «اینکه معاون اقتصادی دولت در ترکیب کمیسیون اقتصادی نباشد، مساله قابل پذیرشی نیست.»

وی افزود: «شاید برخی بگویند که در حوزه مسائل اقتصادی باید یک صدایی و حاکمیت یک تفکر واحد مطرح باشد اما دقت داشته باشید که افراد مختلفی در داخل حاکمیت تصمیم می‌گیرند که دیدگاه های مختلفی دارند و هنر این است که با وجود دیدگاه های مختلف، به تصمیم خوبی برسیم. تضارب آرا و اندیشه های امر مثبتی تلقی می‌شود و نباید با این شکل عمل کرد و این اختلاف دیدگاه ها را منفی تلقی کرد.»

بیشتر بخوانید:

واکنش خبرگزاری دولت به ارزیابی «مبالغه‌آمیز آغاز فروپاشی تیم اقتصادی دولت»/ پیگیری از «منبع آگاه در دفتر محسن رضایی» درباره علت غیبت امروز او نماینده ادوار مجلس : محسن رضایی اصلا در جلسات کمیسیون اقتصادی دولت شرکت نمی‌کرد / دولت ، اساساً تیم اقتصادی منسجمی ندارد

قنبری ادامه داد: «به هرحال خروجی دیدگاه های مختلف باید تصمیمات واحد باشد. آن تصمیم واحد هم باید چکش کاری شده و نوعی نگاه کارشناسانه از دل آن خارج شود. از این لحاظ به نظر می رسد که حذف افراد از درون تیم اقتصادی سبب شود که آن مسائلی که مربوط به نوع نگاه کارشناسی است، آسیب ببیند و این نگرانی وجود دارد که از این پس، کارهای کارشناسی با مشکل مواجه شود.»

وی تاکید کرد: «قطعا و یقینا هرچه تعداد افراد در فرایند تصمیم گیری بیشتر باشد، روند آن کند می‌شود اما ضریب خطا هم کاهش پیدا می‌کند. در مجموع کاهش اعضای کمیسیون است».

این نماینده پیشین مجلس این تصمیم را نتیجه اختلافات درون دولت دانست و گفت: «آنچه که هست اختلاف وجود داشته که افرادی از درون کمیسیون کنار گذاشته شدند، اینکه در دولت یک تفکر حاکم است به این معنا نیست که این تفکر واحد به معنی یکدست بودن باشد. قطعا اینطور نیست و همین اتفاقات اخیر ناشی از اختلافات در درون بدنه تصمیم گیری است. بهتر این است که در درون دولت دیدگاه های مختلف مورد توجه قرار بیگیرد تا آسیب تصمیمات کاهش یابد.»

وی درباره تبعات این تصمیم دولت نیز گفت: «الان موقعیت آقای مخبر تقویت شده است. معاون اول بوده و با کنار گذاشتن این افراد، دست برتر را خواهد داشت و در این تردیدی نیست منتها با تیم اقتصادی قوی و کارکشته‌ای را کنار خود داشته باشد که بتواند تصمیمات مناسب بگیرد و کارشناسان است».

۲۱۲۱۷

کد خبر 1625364

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: دولت سیزدهم محسن رضایی کمیسیون اقتصادی اقتصادی دولت تیم اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۷۳۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دفاع عجیب عضو حزب موتلفه از عملکرد اقتصادی دولت رئیسی /کسی اعتراضی ندارد

به گزارش خبرگزاری دولت، در هفته‌های اخیر و پس از افزایش قیمت ارز و سکه در بازار، بحث بر سر تغییر یا عدم تغییر تیم اقتصادی دولت در میان موافقان و مخالفان دولت افزایش یافته است. بحثی که دامنه آن حتی به مجلس و نمایندگان حامی ابراهیم رئیسی نیز کشیده است و چه در نطق‌های میان دستور خود و چه در تذکرها از تغییر تیم اقتصادی می‌گویند، گاهی حتی کار به تهدید نیز کشیده و برخی از نمایندگان خواهان اخراج رئیس کل بانک مرکزی و وزیر اقتصاد شدند.

در این میان، حسین انواری، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی، در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین، درباره انتقادات و درخواست‌ها چهره‌های سیاسی برای تغییر تیم اقتصادی گفت: «اینکه دولت تصمیم به تغییر تیم اقتصادی دارد یا خیر، یک بحث جدا است اما باید دید انگیزه افرادی که این مسئله را مطرح می‌کنند چیست؛ آیا به دنبال تضعیف دولت هستند یا به دنبال تقویت آن. گاهی اوقات دلسوزی‌ها به گونه‌ای است که در پشت ماجرا شیطنت‌هایی برای تضعیف و کاسته شدن توامندی‌های دولت وجود دارد.»

پشت زمزمه‌ها برای تغییر تیم اقتصادی یک شیطنتی وجود دارد

وی با بیان اینکه در حال حاضر دولت مشغول به کار است، گفت: «اگر چه دولت با فراز و نشیب‌ها و یک‌سری مشکلاتی دست به گریبان است اما اعضای مدت در طی این مدت گذشته، سوار بر کار شده و تجربیات جدیدی به دست آوردند؛ اینکه الآن می‌گویند باید تیم اقتصادی تغییر کند باید دید انگیزه‌شان چیست؟ باور من این است که پشت این زمزمه‌ها، یک شیطنتی وجود دارد.»

این چهره سیاسی اصولگرا، با اشاره به اظهارات برخی از اعضای دولت درپی گرانی ارز و دلار، خاطر نشان کرد: «دیگر دولت قبل، دولت قبل مطرح نیست؛ دولت می‌گوید در مواردی که نیاز به ارز هست، من با نرخ خودم تامین می‌کنم و هر کسی اگر مسئله‌ای دارد مطرح کند. یک‌سری بحث‌ها مانند قاچاق یا جوسازی روانی نیز مطرح است که ربطی به دولت ندارد.»

کسی اعتراضی ندارد

وی افزود: «در حال حاضر، دولت کار خود را دارد انجام می‌دهد و خزانه ارزی آن بد نیست. آن چیزی هم که به صورت قانونی و رسمی به مردم مربوط می‌شود را تامین کرده و کسی هم اعتراضی ندارد. برخی می‌خواهند خارج از این قواعد عمل کرده و اقداماتی مانند قاچاق و اختلال در نظام اقتصادی کشور به وجود بیاورند. دولت دارد کار خود را انجام می‌دهد و اینکه دولت قوی یا ضعیف است، به شیطنت‌هایی که مبنی بر جو روانی است، باز می‌گردد.»

انواری درباره سکوت دولت سیزدهم درباره پرونده‌های فساد به خصوص چای دبش گفت: «چه کسی گفته است که دولت این پرونده را بایکوت کرده است؟ پرونده در دستگاه قضایی در حال پیگیری است. خیلی مباحث مطرح می‌شود اما باید آگاهانه‌تر برخورد کرد و یک عده که ناآگاه هستند شروع به تکثیر آن کرده و غافل هستند.»

وی گفت: «باید در انگیزه افرادی که این موارد را تولید کرده و به میان افکار عمومی می‌فرستند، تردید کرد. می‌خواهند به هر بهانه‌ای مانند مسکن، ارز یا بنزین امنیت روانی و اجتماعی را بر هم بزنند و زمانی که موضوعی را پیدا نکردند کی‌گویند چرا اسامی مفسدان را اعلام نمی‌کنید. مگر همه کارهایی که دستگاه قضایی انجام می‌دهد باید اعلام کرد؟ وقتی روی آن کار کردند نتایج مشخص می‌شود.»

27215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896978

دیگر خبرها

  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا درد دندان غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست راهبرد برد- برد است
  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست، راهبرد برد- برد است
  • ببینید | اولین واکنش معاون ابراهیم رئیسی به خبر فشار دولت بر شرکت‌های اقتصاد دیجیتال
  • مجلس پیگیر اجرای سند تحول رئیس‌جمهور در حوزه ارز است
  • پاسخ معاون رئیسی به انتقادات ارزی قالیباف
  • دفاع عجیب عضو حزب موتلفه از عملکرد اقتصادی دولت رئیسی /کسی اعتراضی ندارد
  • (ویدیو) عصبانیت تروریست‌های پاکستان از سفر رئیسی از زبان معاون سیاسی دفتر رئیس‌جمهوری
  • نظر دولت رئیسی درباره ریاست مجلس آینده از زبان معاون پارلمانی /کرسی های نمایندگی تهران اهمیت زیادی دارد