Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-28@13:51:41 GMT

جاسوسی امارات از رهبر سابق اپوزیسیون انگلیس

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۷۶۵۴۲

جاسوسی امارات از رهبر سابق اپوزیسیون انگلیس

یک محافظ سابق و اخراج شده سفارت امارات در لندن ادعا کرد، مقامات اماراتی تلاش کرده‌اند بر وزرای دولت انگلیس "اعمال نفوذ" کرده و مردم انگلیس را در قبال امور بین‌المللی مهم "گمراه" کنند. آنها جرمی کوربین را هم تحت نظر داشتند.

به گزارش ایران اکونومیست، روزنامه دیلی تلگراف نوشت، بر اساس اسناد حقوقی دادگاه که مشاهده کرده است، از جمله سیاستمداران سرشناسی که هدف این تلاش امارات متحده عربی واقع شده‌اند بن والاس و گاوین ویلیامسون، وزرای دفاع فعلی و سابق محافظه‌کار انگلیس، لئو دوچرتی، وزیر امور کهنه‌سربازان ارتش انگلیس و آلیستر برت، یک مقام ارشد سابق امور خاورمیانه در دولت انگلیس بوده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین بر اساس این گزارش، لی هرفورد، یک افسر حراست نزدیک به سلیمان المزروعی، سفیر سابق امارات متحده عربی در سفارت انگلیس در شهر لندن، در این پرونده ادعا کرده که امارات متحده عربی به یک شرکت "پول پرداخته کرده تا جرمی کوربین، رهبر سابق حزب اپوزیسیون کارگر انگلیس را تحت نظر قرار دهد."

او همچنین مدعی شد، این کشور حوزه خلیج فارس تلاش‌هایی در راستای "بی‌اعتبار کردن" شبکه خبری الجزیره و "تضعیف" کمپینی در حمایت از آزاد کردن شاهزاده لطیفه، دختر شیخ محمد بن راشد آل مکتوم، نخست‌وزیر امارات متحده عربی انجام داده است؛ شاهزاده‌ای که زمانی از دست خانواده‌اش فرار کرد اما بعدا دوباره دستگیر و به دبی بازگردانده شد.

شهادت‌های این محافظ سفارت بخشی از مجموعه دفاعیه‌های جمع‌آوری شده از سوی وکلای پرونده است که بعد از متهم شدن او به دسیسه‌چینی برای ارعاب سفیر سابق آماده کردند.

هرفورد که یک تفنگدار دریایی سابق است، پذیرفت که اسناد محرمانه و پول را در سال ۲۰۱۸ از محل سفارت امارات دزدیده اما اتهام دسیسه‌چینی برای ارعاب سفیر را رد کرد. پس از آن محاکمه او از بابت اتهام ارعاب و باجگیری لغو و حکم به قرار گرفتن اتهام او در پرونده صادر شد.

ادعاهای هرفرود در حالی مطرح شده‌اند که چند روز پیش امارات متحده عربی متهم شد به این که در پشت اتهام آلوده‌سازی تلفن‌های همراه کارمندان مقر نخست‌وزیری و وزارت خارجه انگلیس با جاسوس‌افزار در سال‌های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ قرار داشته است.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: دولت انگلیس ، بن والاس ، انگلیس ، جاسوسی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: دولت انگلیس بن والاس انگلیس جاسوسی امارات متحده عربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۷۶۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابراز نگرانی اپوزیسیون از بیداری دانشجویان آمریکایی + فیلم

گروه‌‌های اپوزیسیون در شبکه‌های خود از بیداری دانشجویان و استادان دانشگاه در آمریکا و اروپا در دفاع از فلسطین ابراز نگرانی کردند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان فیلم و صوت فیلم و صوت

دیگر خبرها

  • ابراز نگرانی اپوزیسیون از بیداری دانشجویان آمریکایی + فیلم
  • فارن افرز: احتمال شکل گیری ائتلاف منطقه ای اعراب و اسرائیل علیه ایران چقدر است؟
  • فارن افرز: از اتحاد عبری-عربی علیه ایران خبری نیست/ همسایگان عربی ایران به دنبال جنگ با تهران نیستند
  • افزایش خشم چین علیه اتهام زنی‌های جاسوسی از طرف آلمان
  • راه‌اندازی اکوسیستم تاکسی هوایی الکتریکی در ابوظبی
  • امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می سازد
  • امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می‌سازد
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته ای جدید
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید
  • دانشگاه‌های انگلیس بابت ارتباط با چین زیر ذره‌بین سرویس‌ امنیتی می‌روند