Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-در آستانه روز ایمنی حمل و نقل برخی اعضای شورای شهر تهران نقطه نظرات خود را در این خصوص پیرامون پایتخت مطرح کردند.
به گزارش خبرگزاری آریا، ناصر امانی در شصت و یکمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در واکنش به گزارش رئیس کمیسیون حمل و نقل عمومی شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه این گزارش جهانی بوده و کمتر به مدیریت شهری پرداخته شد، اظهار کرد: موضوع دروازه های ورودی شهر تهران یکی از موضوعات مهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تهران در بین کلانشهرها بدترین دروازه ها را از لحاظ طراحی، منظر شهری و فنی و مهندسی دارد.
ضرورت بهینه سازی ورودی های شهر
وی با اشاره به وضعیت دروازه های جنوب غرب و جنوب شرق شهر تهران، تصریح کرد: بیشترین تصادفات در ورودی های شهر اتفاق می افتد.
امانی همچنین تصریح کرد: نحوه طراحی میادین شهر یکی از عوامل تصادفات در شهر تهران است. ایمنی حمل و نقل عمومی شهر تهران از جمله اتوبوس ها، مترو و همچنین ایمنی پل های هوایی از دیگر عوامل حوادث ترافیکی در پایتخت هستند.
وی با بیان اینکه نبود تابلوهای هدایت مسیر در برخی مناطق بزرگراه ها  باعث می شود که خودروها ناچار شوند با دنده عقب مسیری که اشتباه طی کرده اند را به عقب بازگردند و باعث تصادف شوند، اظهار کرد: باید برای داخل شهر فکری شود و در این خصوص آمار ارائه شود.
لزوم تشریک مساعی معاونت های ترافیک، عمران و اجتماعی
سید احمد علوی عضو کمیسیون فرهنگی، اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران نیز با بیان اینکه حیف است که معاون ترافیک، عمران و اجتماعی در جلسه حضور ندارند، گفت: پس از بودجه معمولا دوستان امور را خودشان پیش می برند. پیشنهاد من این است که معاونت های ترافیک، عمران و اجتماعی در این زمینه تشریک مساعی داشته باشند چراکه بحث جان مردم مطرح است. انتظار داریم اتفاقات بهتری بیفتد.
ورود وسایل نقلیه متفرقه در خطوط بی.آر.تی کاربری اصلی این سامانه را مختل کرده است
مهدی عباسی رئیس کمیسیون شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه امروز در تهران با رفتارها و ناهنجاری های ترافیکی روبه رو هستیم، گفت: امروز ما بیشتر در خصوص خودروساز، راه و مباحثی از این قبیل سخن گفتیم اما می بینیم که سامانه بی.آر.تی به دلیل ورود وسایل نقلیه غیرمجاز به این خطوط ناایمن و بی مصرف شده است.
وی افزود: من در یکی از بزرگراه ها شاهد بودم به همان اندازه که خودرو در لاین مجاز تردد می کرد در لاین بی آر تی نیز تردد داشت. علاوه بر این عبور و مرور در خیابان ها و مسیرها جریان دارد و سرعت غیرمجاز را شاهد هستیم.
عباسی تأکید کرد: این مساله باید به فرهنگ عمومی تبدیل نشود و از پلیس بابت برخورد با متخلف حمایت شود و پلیس را همیشه در جایگاه پاسخگو قرار نداد.
وی با بیان اینکه چهار میلیون موتورسوار در تهران ساختارها را به هم می ریزند، یادآور شد: موضوعات باید در کمیسیون مربوطه مورد بررسی قرار بگیرد.
پرویز سروری نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران نیز با بیان اینکه در مشهد حتی یک موتور در خط ویژه تردد ندارد، گفت: در ایام پرترافیک مشهد حتی یک موتور در خط ویژه حضور نداشت و باید بپرسیم که چگونه عمل کرده اند.
قرارگاه حمل و نقل به مسائل سخت افزاری و نرم افزاری توامان توجه کرده است
سید جعفر تشکری هاشمی نیز در پاسخ به این واکنش ها گفت: موضوع حمل و نقل ایمنی یکی موضوع جهانی و ملی است اما در خصوص تهران مسائل بسیار پیچیده است.
رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران گفت: قرارگاه حمل و نقل به موضوعات سخت افزاری توجه نخواهد داشت و مسائل نرم افزاری را نیز مورد توجه قرار داده است که در یک جلسه شورا  در خصوص مباحث مفصل توضیح داده خواهد شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سخت افزاری و نرم افزاری شورای اسلامی شهر تهران حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۷۶۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ بازار باید منصفانه و اسلامی باشد/ ضرورت توجه به حق و حقوق کارگران

حجت‌الاسلام حسینی امام جمعه بافق در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهرستان گفت: امروز یکی از دغدغه‌های مردم ما گرانی اجناس در بازار است که این مسئله‌ای کشوری است و دولت باید فکری اساسی کند.

او افزود: امروز خواروبار فروشی دست کم از طلافروشی ندارد و لحظه به لحظه قیمت‌ها را چک می‌کند چراکه بازار ما بازار متعادلی نیست و ماهم گلایه داریم و باید مسئولان تدبیری بیاندیشند. 

حسینی بیان کرد: مغازه داران هم باید انصاف را رعایت کند تا برکت آن را ببیند. 

او تصریح کرد: بازار، سودآوری، نرخ و بهره وری آن باید منصفانه و اسلامی باشد که مردم معترض نشوند؛ باید بازار ما بازار آسانی باشد که نه فروشنده ضرر کند نه خریدار. 

خطیب جمعه بافق گفت: امروز برخی از بازاریان رحم ندارند و به هم نوع خود ترحم نمی‌کنند؛ برخی به راحتی خرید می‌کنند، بدون اینکه به قیمت‌ها توجهی داشته باشند و برخی هم وارد مغازه می‌شوند و نمی‌دانند چه کنند و این بی عدالتی است. 

او با اشاره به روز کارگر گفت: اگر چرخ جامعه می‌چرخد و پیشرفت‌هایی را در حوزه‌های مختلف می‌بینیم، به برکت تلاش‌های کارگران عزیز است. 

حسینی بیان داشت: باید هوای کارگران را داشت و دغدغه‌های آنها را شنید، اما متاسفانه در سال گذشته ظلم فراوانی به قشر کشاورزان شد. 

او گفت: نسخه‌ای برای خاموشی چاه‌ها پیچیدند و همه کشور را با همان یک نسخه مدیریت کردند در حالی که برای شهر و استان ما، که شهری کویری و کم آب است به کشاورزان ضرر رساند. 

امام جمعه بافق افزود: باید تدبیری اتخاذ شود تا نسخه استان‌های کویری با استان‌های پر آب متفاوت باشد. 

او بیان داشت: رهبر معظم انقلاب در جمع کارگران بر امنیت شغلی کارگران، بیمه، معیشت و حقوق، آموزش و ارتقای مهارت و... تاکید کردند و فرمودند هنوز عرق کارگر خشک نشده باید حقوقش را داد در حالی که می‌بینیم گاهی حقوق کارگر چند ماه عقب می‌افتد. 

حسینی تصریح کرد: اگر این کارگران نباشند تمام پیشرفت‌ها، زیبایی‌ها و فضاسازی‌ها از بین می‌رود و کسی که به کارگری ظلم کند و مزد و حقوقش را ندهد، خداوند تمام اعمال خوبش را از او می‌گیرد و بوی بهشت را بر او حرام می‌کند. 

او با اشاره به روز معلم نیز گفت: معلم یک شغل دارد و یک مسئولیت و شغل معلم، شغل خدای متعال است چراکه خدای متعال اول معلم بشریت است، اما مسئولیت معلمان، مسئولیت انبیا و تربیت و پرورش است. 

خطیب جمعه بافق افزود: یک معلم باید هم رفتار خدایی و هم منش پیامبرگونه داشته باشد. 

او عنوان کرد: با کمال تاسف باید بگویم فضای حاکم بر آموزش و پرورش در کل کشور فضای پرورشی نیست ضمن اینکه امروز معلم ما آن شأن و جایگاهی که در ۴۰ سال قبل داشت، ندارد و امروز حرمت معلمان حفظ نمی‌شود. 

حسینی گفت: قداست و شأن معلم باید حفظ شود چراکه این معلم در حکم خدا و کار او کار خدایی است و امروز اگر ما نخبگانی داریم، در اثر زحمات معلمین گذشته است و اساتید و معلمان بدانند آینده را شما باید تامین و تضمین کنید. 

او افزود: آیندگان معلمین امروز را قضاوت می‌کنند و این یک هشدار اشت و اگر آینده ما بدون نخبه و عالم باشد، معلمان امروز فضاوت می‌شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • شورایی که به‌دنبال مسائل حاشیه‌ای باشد موفق نیست
  • نام‌گذاری معبر ورودی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان به‌نام «استاد فروغی»
  • برای رفع مشکل مصرف انرژی باید صندوق بهینه‌سازی سوخت را فربه کنیم
  • عزم ملی برای حل مشکلات پایتخت شکل بگیرد/ضرورت استفاده از ظرفیت معتمدین محلات در سایر کلانشهرها
  • تشکیل شوراها اسباب تحکیم پایه‌های نظام را فراهم کرده است
  • ترویج اهدای عضو نیازمند فرهنگ سازی بیشتر است
  • سه راهه ورودی شهرعالیشهر به زودی روشن می‌شود
  • نرخ بازار باید منصفانه و اسلامی باشد/ ضرورت توجه به حق و حقوق کارگران
  • هدف از اعلام انقلاب فرهنگی اسلامی‌سازی دانشگاه‌ها بود
  • در قم مطرح شد: ضرورت توجه به عوامل کاهش‌دهنده جمعیت