Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@07:23:58 GMT

مشکل انرژی واحدهای صنعتی کرمانشاه تولید آن ها را نصف کرد

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۷۸۸۱۷

مشکل انرژی واحدهای صنعتی کرمانشاه تولید آن ها را نصف کرد

به گزارش خبرنگار ایرنا، «محسن دارابی» عصر سه‌شنبه در نشست فعالان اقتصادی استان با «عبدالرضا مصری» نایب رئیس مجلس که در اتاق بازرگانی کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: با وجود همه تلاش های انجام شده امروز در حوزه تولید مشکلات زیادی داریم و واحدهای صنعتی نیازمند یاری و حمایت بیشتر هستند.

وی افزود: یکی از این مشکلات، افزایش قیمت گاز واحدهای تولیدی است که همین امر باعث افزایش قیمت کالا و در نهایت افزایش فشار بر مصرف کننده و کاهش قدرت خرید می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دارابی تصریح کرد: از سوی دیگر واحدهای تولیدی در فصل گرما نیز با مشکل افزایش هزینه و قطعی برق مواجه می‌شوند که این خود مشکلات عدیده ای را ایجاد می‌کند.

رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان کرمانشاه یادآوری کرد: وجود این مشکلات باعث می‌شود ظرفیت تولیدی برخی واحدهای صنعتی بزرگ مثل سیمان سامان ظرفیت تولیدی آن ها تا ۵۰ درصد کاهش می یابد.

وی گفت: در چنین شرایطی ادامه فعالیت برای واحدهای صنعتی بزرگ و مهم استان که بین ۴۰ تا ۵۰ واحد می شوند بسیار سخت و دشوار است و اگر می‌خواهیم ادامه روند تولیدی آن ها بیشتر از این با اختلال روبرو نشود لازم است تدبیری اندیشیده شود.

دارابی با تاکید بر اینکه تولید کنندگان استان به آرامش فکری و آسودگی خاطر برای تولید نیاز دارند، خاطرنشان کرد: در چنین شرایطی که آن ها به تولید ادامه می دهند و نیروهای کاری خود را حفظ می کنند نوعی ایثار و جهاد است تا مشکلی به مشکلات استان در حوزه اشتغال افزوده نشود.

رئیس سازمان صمت کرمانشاه گفت: تغییر در نحوه واگذاری حامل های انرژی به واحدهای صنعتی استان از سوی مدیران دستگاه‌های مسئول موضوعی است که باید به صورت جدی مطرح و اجرایی شود.

وی حذف عوارض وارد شده بر زنجیره فولاد و پتروشیمی که فشار سنگینی را بر تولید کنندگان وارد می‌کند را نیز مورد تاکید قرار داد و گفت: در سال حمایت از تولید و اهمیت بحث اشتغال آفرینی که در شعار سال رهبری قرار دارد باید برخی قوانین و اقدامات انجام شده در قبال واحدهای صنعتی اصلاح شود.

دارابی در پایان گفت: ۶۰ درصد واحدهای مهم و بزرگ استان در شهرستان های کرمانشاه و هرسین قرار دارد که امید می رود این واحدها به صورت ویژه مورد حمایت قرار گیرند تا رونق اتفاق بیفتد.

در این نشست همچنین مدیران برخی واحدهای صنعتی استان کرمانشاه به بیان مشکلات، نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.

حدود ۹۰۰ واحد صنعتی و تولیدی در استان کرمانشاه با ظرفیت ایجاد حدود ۳۰ هزار فرصت شغلی فعالیت دارند.

برچسب‌ها وزارت صنعت معدن و تجارت رونق تولید کرمانشاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت رونق تولید کرمانشاه وزارت صنعت معدن و تجارت رونق تولید کرمانشاه واحدهای صنعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۷۸۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری صنعتی ۱۰ هزار میلیارد تومانی در کرمانشاه با تسهیلات سفر رئیس جمهور

ایسنا/کرمانشاه به گفته مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه با تسهیلات سفر رئیس جمهور به استان کرمانشاه حداقل ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صنعتی و معدنی در کرمانشاه به نتیجه می‌رسد.

محسن دارابی، امروز(هشتم اردیبهشت) با حضور در دفتر ایسنا در کرمانشاه، با اشاره به آخرین وضعیت پرداخت تسهیلات سفر رئیس جمهور به استان، گفت: در سفر رئیس جمهور به استان ۶۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای بخش صنعت و معدن کرمانشاه مصوب شد که تا دی ماه ۱۴۰۱ تنها ۵۰ میلیارد تومان آن تعیین تکلیف شده بود، اما با عزم جدی که در مجموعه مدیریت استان در این خصوص شکل گرفت، اکنون ۴۴۰۰ میلیارد تومان از این تسهیلات مصوب، انعقاد قرارداد و پرداخت شده است.

وی با بیان اینکه در مجموع تاکنون حدود ۶۰ درصد این تسهیلات پرداخت شده، ابراز امیدواری کرد ۴۰ درصد مابقی این تسهیلات نیز که پرونده‌های مربوط به آن در بانک‌ها قرار دارد، تا پاییز امسال تعیین تکلیف شود.

مدیرکل صمت استان کرمانشاه تاکید کرد: تلاش شده این تسهیلات در اختیار واحدهایی قرار بگیرد که هم سرمایه‌گذار آن توانمندی مالی و فنی داشته باشد و هم  پروژه برای اقتصاد استان مفید و اثرگذار باشد.

دارابی خاطرنشان کرد: در کنار تسهیلات بانکی مصوب سفر رییس جمهور، آورده قابل توجی نیز از سوی سرمایه‌گذاران طرح ها داریم و می‌توان گفت با این تسهیلات حداقل ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صنعتی و معدنی در کرمانشاه به نتیجه خواهد رسید.

مزایده ۹۰ محدوده معدنی کرمانشاه

وی به وضعیت محدوده‌های معدنی استان نیز اشاره کرد و با بیان اینکه اکنون دیگر چیزی به عنوان پهنه معدنی که متقاضی نتواند درخواستی برای آن ثبت کند در استان نداریم، خاطرنشان کرد: ۹۰ محدوده معدنی قابل مزایده در استان داریم که سال گذشته ۵۷ مورد آن به مزایده رفت و از این تعداد ۱۹ مورد واگذار شد. امسال نیز بنا داریم مابقی محدوده‌ها را به مزایده بگذاریم.

به گفته مدیرکل صمت استان کرمانشاه چنانچه بعد از دو دوره مزایده هیچ برنده‌ای برای یک محدوده معدنی وجود نداشته باشد، طبق قوانین موجود به اولین متقاضی - که شرایط کافی و صلاحیت فنی و مالی متناسب با نوع ماده معدنی آن محدوده را دارد- واگذار خواهد شد.

هدفگذاری برای صادرات بالغ بر 4 میلیارد دلاری کرمانشاه

مدیرکل صمت استان کرمانشاه در ادامه از صادرات حدود ۳.۵ میلیارد دلاری کرمانشاه در سال گذشته خبر داد و عنوان کرد: از این میزان حدود نیمی از آن مربوط به واحدهای تولیدی استان و یا فعالیت تجار ما بوده و نیم دیگر آن فقط از مرزهای ما عبور کرده و خدمات گرفته است.

وی از هدفگذاری برای رشد ۲۳ درصدی صادرات استان در سال جاری یاد و ابراز امیدواری کرد صادرات سال ۱۴۰۳ کرمانشاه به بالغ بر چهار میلیارد دلار برسد.

مدیرکل صمت استان کرمانشاه با بیان اینکه در کنار صادرات باید به واردات و برقراری موازنه بین صادرات و واردات نیز توجه داشته باشیم، گفت: بر اساس قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی(کولبری و ملوانی)، تخفیفاتی برای واردات در نظر گرفته شده که استان کرمانشاه نیز باید از این ظرفیت استفاده کند و این امر می‌تواند در رونق واردات استان موثر باشد.

مشروط شدن تخصیص ارز واردات به صنایع

نکته مهم دیگری که مدیرکل صمت استان کرمانشاه به آن اشاره کرد لزوم ثبت آمار تولید واحدهای صنعتی در سامانه جامع تجارت برای «ثبت سفارش» بود و گفت: چنانچه واحدهای صنعتی آمار تولید خود را ثبت نکنند، امکان ثبت سفارش برای مواد اولیه، تجهیزات و ماشین آلات را نخواهند داشت .

به گفته مدیرکل صمت استان کرمانشاه، هدف از این طرح مدیریت ذخایر ارزی کشور و اختصاص ارز به واحدهایی است که واقعا در زمینه تولید فعال هستند.

تحقق شعار سال نیازمند همبستگی دستگاه‌ها است

دارابی در ادامه از نامگذاری امسال با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» یاد کرد و افزود: جهش تولید یعنی کارهایی متفاوت با آنچه که در گذشته بوده را انجام دهیم.

وی رونق تولید، اشتغال و صادرات را از وظیفه یک دستگاه به تنهایی خارج دانست و با بیان اینکه تمام ارکان اجرایی استان باید برای تحقق جهش تولید و اشتغال پای کار بیایند، عنوان کرد: تمام دستگاه‌ها در حوزه مالیات، بیمه، تامین اجتماعی، دستگاه‌های خدمت رسان، دستگاه‌های قضایی و نظارتی، بانکها و ... در این خصوص مسئولیت دارند.

مدیرکل صمت استان کرمانشاه بر لزوم پرهیز از عملکرد جزیره‌ای و بخشی نگری و اهمیت وجود نگاه سیستماتیک و پیوسته برای پیشبرد امور تاکید کرد و گفت: مسیر توسعه هر استان از دیدگاه مدیران آن استان می‌گذرد و هرچقدر این نگاه به سمت بهبود فضای کسب و کار و تسهیل‌گری باشد، کار آسانتر خواهد شد و قطعا با تنگ کردن فضا راه به جایی نخواهیم برد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ممنوعیت خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان‌کار
  • به نتیجه رسیدن حداقل ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صنعتی و معدنی در کرمانشاه
  • سرمایه‌گذاری صنعتی ۱۰ هزار میلیارد تومانی در کرمانشاه با تسهیلات سفر رئیس جمهور
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی
  • بازدید هیئت هرمزگانی از نمایشگاه صنعت پلاستیک چین
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • رسیدگی قضایی به مشکلات ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان
  • بازدید هیات هرمزگانی از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک کشور چین
  • رسیدگی به مشکلات حقوقی ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان
  • بررسی و رفع مشکلات ۱۷ طرح تولیدی و صنعتی چهارمحال و بختیاری