Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان گفت: ۶۸ واحد راکد استان را هدف‌گذاری کرده‌ایم که با رفع مشکلات، آن‌ها را مجدداً وارد مدار تولید کنیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، تیمور پورحیدری پیش از ظهر امروز در نشست هیئت اندیشه‌ورز سازمان بسیج کارگران، جمعی از نخبگان و فرهیختگان عرصه تولید استان با استاندار گیلان اظهار داشت: کارگروه‌ها و کمیته‌های شناسایی برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی استان تشکیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان با اشاره به برخی مصوبات کارگروه‌های مذکور تصریح کرد: 14 واحد تولیدی استان که تحت تملک بانک‌ها بودند اخیراً با مصوبه‌ای که گرفته شده قرار است ظرف مدت یک یا دو ماه مشکلات‌شان حل شود و به تولید خود ادامه دهند.

پورحیدری با بیان اینکه کمیته‌های آسیب‌شناسی برای رفع و شناسایی چالش‌های مسیر تولید نیز در گیلان تشکیل شده و در حال فعالیت است افزود: بازدید از واحدها به‌طور مستمر در حال انجام است اما یکی از مشکلاتی که وجود دارد قوانین و مقرراتی است که بانک‌ها از حوزه ملی خود می‌گیرند و گاهی دست و پا گیر است.

"سیاست‌زدگی" علت ترک فعل برخی از دستگاه‌های اجرایی استان گیلان است5000 شغل مستقیم با بهره‌‌داری 126 طرح صنعتی امسال در استان گیلان ایجاد می‌شود"قرارگاه جهاد فرهنگی" برای حل مشکلات استان گیلان راه‌اندازی شد

وی از ایجاد کمیته‌‌ای در حوزه صنعت برای کارخانه پوشش در گیلان خبر داد و بیان کرد: برای کارخانه رشت الکتریک نیز پیشنهادی ارائه شده که از توانمندی‌های زمین این شرکت به‌عنوان شهرک پارک علم و فناوری و شرکت دانش‌بنیان استفاده شود که نیاز به پیگیری ملی دارد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان با اشاره به ضرورت رفع مشکلات واحدهای راکد استان خاطرنشان کرد: در حال حاضر 68 واحد راکد استان را هدف‌گذاری کرده‌ایم که با رفع مشکلات آن‌ها، این واحدها را مجدداً وارد مدار تولید کنیم.

مسئول هیئت اندیشه‌ورز بسیج کارگری نیز در این جلسه بانک‌ها و مشکلات سرمایه در گردش را جزو دغدغه‌های بسیاری از واحدهای تولیدی استان برشمرد و اظهار داشت: تلاش برای رفع مشکلات سرمایه در گردش واحدها در دستور کار هیئت اندیشه‌ورز بسیج کارگری است.

معصومی گفت: کارخانجاتی وجود دارند که دارای سوله و امکانات هستند تنها بایستی فعالیت خود را آغاز کنند لذا یکی از انتظاراتی که وجود دارد این است که صاحب این کارخانجات شناسایی و این‌ واحدها مجدداً واگذار یا احیاء شود و از ظرفیت بسیج در شناسایی و رفع مشکلات واحدهای بزرگ بهره گرفته شود.

رئیس کانون شوراهای اسلامی کار استان گیلان نیز در این جلسه با بیان اینکه امنیت شغلی و معیشت نابه‌سامان کارگری همیشه از دغدغه‌های اصلی کارگران است اظهار داشت: همسان‌سازی حقوق بازنشستگان و راه‌اندازی کارخانجات تعطیل شده و نیمه فعال جزو دیگر دغدغه‌ها به شمار می‌رود.

غلامرضا خوالگر گفت: افزایش حقوق 50 درصدی کارگران جای تقدیر دارد اما هنوز حقوق کارگر با خط فقر فاصله زیادی دارد و بایستی مورد توجه باشد از سوی دیگر حمایت دولت از کارفرمایان در حوزه انرژی، آب، برق و سایر موارد می‌تواند پرداختِ این حقوق را برای کارفرمایان آسان‌تر کند.

وی با بیان اینکه سال‌هاست در آرزوی دیدار مجمع نمایندگان استان گیلان برای بیان مشکلات هستیم تصریح کرد: صدای کارگر در بسیاری از جلسات شنیده نمی‌شود لذا انتظار می‌رود حداقل تریبون نماز جمعه در اختیار نمایندگان قشر کارگری قرار بگیرد و صدا و سیما نیز برای‌ کارگران برنامه داشته باشد.

مسئول سازمان بسیج کارگری سپاه گیلان نیز در این جلسه با اشاره به برنامه‌های این سازمان در هفته بسیج کارگری اظهار داشت: هدف سازمان بسیج کارگری کمک به دولت انقلابی و مردمی در جهت اسلامی کردن فضای کسب و کار، تسهیل امور و انجام مأموریت‌های مختلف است.

سرهنگ پاسدار عباس اسکندری با اشاره به نقش بسیج کارگری در عرصه مبارزه با کرونا گفت: برنامه‌های متعددی به‌مناسبت هفته بسیج کارگری در سطح استان گیلان و رشت پیش‌بینی شده است و به نیت 418 شهید کارگر استان گیلان، بیش از 400 بسته معیشتی در این هفته بین کارگران توزیع می‌شود.

انتهای پیام/612/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان گیلان بسیج کارگری راکد استان رفع مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۷۶۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، هاشم علایی اظهار کرد: بر اساس ماده ۱۰ قانون نحوه واگذاری مالکیت و اداره امور شهرک‌ها و نواحی صنعتی، دفاتر اسناد رسمی موظفند در صدور هرگونه خرید و فروش و وکالت نامه‌های تنظیمی واحد‌های تولیدی مستقر در شهرک‌های صنعتی، از این شرکت استعلام و کسب مجوز کنند.
وی افزود: همچنین بر اساس این قانون، هرگونه نقل و انتقال واحد‌های تولیدی منوط به اخذ پایان کار و دریافت پروانه بهره برداری از دستگاه‌های ذیصلاح است و خریداران و فروشندگان موظفند نسبت به انجام مراحل نقل و انتقال واحد تولیدی از طریق شرکت شهرک‌های صنعتی اقدام کنند.
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل، اجرای این قانون را در راستای جلوگیری از بروز مشکلات آتی برای خریداران و حمایت از سرمایه گذاران واقعی دانست و خاطرنشان کرد: ممکن است برخی از قرارداد‌ها دارای مشکلاتی از قبیل بدهی اقساط زمین، ترهین و یا اجرائیات صادره از سوی بانک‌ها، تخلفات ساختمانی، مشکلات زون بندی و زیست محیطی، احتمال فسخی بودن زمین مورد معامله را داشته باشند که وجود هریک از این موارد به طور حتم منتهی به مشکلات آتی برای خریداران خواهد شد.
علایی تصریح کرد: در موارد متعددی مشاهده می‌شود که این نوع خرید و فروش‌ها منجر به طرح پرونده‌های کیفری دایر بر خرید و فروش مال غیر و کلاهبرداری شده که لازم است خریداران ضمن توجه به الزامات قانونی، موارد پیشگیرانه را در خصوص جلوگیری از ضرر و زیان‌های احتمالی در نظر داشته باشند.

دیگر خبرها

  • بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی از دو واحد تولیدی در ارومیه
  • نقش حیاتی تولید در گره گشایی مشکلات جامعه
  • جامعه کارگری پیشتاز جهش تولید و جنگ اقتصادی است
  • ممنوعیت خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان‌کار
  • احیای واحدهای تولیدی راکد در دستور کار دولت است
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی
  • وجود بیش از ۱۹ هزار واحد کارگری و کارگاه‌های تولیدی در کردستان
  • اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به ۱۲ واحد تولیدی برتر
  • رسیدگی قضایی به مشکلات ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان
  • خواسته‌های بحق جامعه کارگری، تشکیل تشکلات کارگری در واحد‌های تولیدی