Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-30@13:52:32 GMT

گوشت از دامدار کیلویی چند خریداری می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۸۵۳۴۱

گوشت از دامدار کیلویی چند خریداری می‌شود؟

علیرضا عباسی درباره افزایش قیمت گوشت قرمز گفت: بخشی از گوشت کشور توسط دامداران سنتی و بخش دیگر آن از دامداران صنعتی تأمین می‌شود. دامداران سنتی تقریبا ارز ترجیحی نمی‌گیرند؛ چرا که کمتر از ۱۰ درصد نهاده دامی دریافت می‌کنند. تعداد دامداران صنعتی کشور هم کمتر از سنتی‌ها است و در نهایت می‌توان گفت که نوسانات قیمت گوشت ارتباط چندانی به ارز ترجیحی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ارتباط گرانی گوشت و حذف ارز ترجیحی بی‌مبنا است

نایب رئیس دوم کمیسیون کشاورزی مجلس ارتباط افزایش قیمت گوشت به حذف ارز ترجیحی را «بی مبنا» خواند و گفت: اگر ارز ترجیحی کاملا حذف می‌شد، نهایتا گوشت کیلویی ۱۱۰ هزار تومان قدیم، به ۱۵۰ هزار تومان می‌رسید. علت اصلی نوسانات بازار گوشت مرتبط با افزایش قیمت جهان است. به عنوان مثال قیمت جهانی یک تن گندم از ۳۰۰ دلار به ۵۶۰ – ۵۷۰ دلار رسیده است. همچنین جو و ذرت هم افزایش پیدا کرده است.

افزایش قیمت کاه و کسری علوفه مرتعی منجر به فروش زودتر از موعد دام و در نهایت کسری گوشت شد

عباسی افزایش قیمت محصولات کشاورزی را مرتبط با جنگ روسیه و اوکراین دانست و گفت: البته بخشی از افزایش قیمت محصولات به پیش از جنگ روسیه و اوکراین بازمی‌گردد. در کنار همه این‌ها باید گفت که دام غیر از نهاده، علوفه هم مصرف می‌کند. قیمت سال گذشته کاه از ۸۰۰ تومان به ۳۰۰۰ تومان رسیده است. سال گذشته نزدیک به ۱۰ میلیون تن علوفه مرتعی کسری داشتیم و علتش خشکسالی بود؛ بنابراین کمبود علوفه سال گذشته ما منجر به فروش دام زودتر از موعد شد. این مسئله در نهایت منجر به کسری گوشت در کشور شد.

نماینده مردم کرج در مجلس از برابری عرضه و تقاضا در بازار گوشت ایران خبر داد و گفت: با یک نوسان کوچک در عرضه و تقاضا قیمت تغییر می‌کند. سال گذشته به وزارت جهاد کشاورزی هشدارهای لازم را درباره نهاده را دادیم اما کسی جدی نگرفت. افزایش قیمت گوشت یک شبه اتفاق نیفتاده است.

گوشت از دامدار ۶۵ تا ۷۵ هزار تومان خریداری می‌شود

عباسی از پدیده «تورم انتظاری» سخن به میان آورد گفت: عده‌ای تورم را انتظاری می‌فهمند. یعنی با توجه به افزایش قیمت نهاده‌های دامی، کسری نهاده و مسئله حذف ارز ترجیحی انتظار افزایش قیمت گوشت را ایجاد می‌کنند. این در حالی است که قیمت‌های سرسام آور گوشت در بازار ایران واقعی و منطقی نیست. گوشت از دامدار ما کیلویی ۶۵ – ۷۵ هزار تومان خریداری می‌کنند. صادرات دام ممنوع است، واردات هم انجام شد، اختیارات وزارت جهاد برای محصولات دامی و کشاورزی هم که کامل است؛ پس دلیل نوسان قیمت چیست؟

نایب رئیس دوم کمیسیون کشاورزی مجلس با انتقاد از وزارت جهاد کشاورزی گفت: تفاوت قیمت بین خرید از دامدار و قیمت بازار پذیرفته نیست. تنظیم بازار به‌عهده جهاد کشاورزی است. ما باید در عین حمایت تولیدکننده، از مصرف‌کننده هم حمایت کنیم. پایین آمدن سرانه مصرف گوشت هم به دامدار آسیب می‌زند و هم به سلامت مردم.

۲۲۳۲۲۷

کد خبر 1625892

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: گوشت قیمت گوشت قرمز گرانی تورم افزایش قیمت گوشت ارز ترجیحی هزار تومان سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۸۵۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات ۲۰ تن گوشت گرم گوسفندی به استان یزد

سرپرست مدیریت توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد گفت: در همین هفته گوشت گرم وارداتی وارد استان می‌شود و گوشت منجمد گوسفندی هم به میزان ۲۰ تن در این مرحله در شهرستان‌ها در حال توزیع است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از جهاد کشاورزی استان یزد، یحیی شفیعی با اشاره به برنامه‌ریزی برای تامین گوشت در استان یزد اظهار کرد: گوشت گرم و منجمد وارداتی امسال طی دو مرحله در استان توزیع شده و در همین هفته هم گوشت گرم وارداتی وارد استان می‌شود.

وی افزود: گوشت منجمد گوسفندی هم به میزان ۲۰ تن در این مرحله در شهرستان‌ها در حال توزیع است.

سرپرست مدیریت توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد گفت: برنامه‌های مختلفی در سازمان جهاد کشاورزی برای ساماندهی بازار گوشت در برنامه داریم و افزایش ظرفیت دامی استان، راه‌اندازی واحدهای راکد و نیمه فعال و افزایش ظرفیت مراتع از جمله این برنامه‌ها است.

شفیعی ادامه داد: قیمت مصوب گوشت گرم گوسفندی هر کیلو ۵۸۰,۰۰۰ تومان است و فروش بیشتر از این قیمت تخلف محسوب می‌شود.

سرپرست مدیریت توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد ادامه داد: با هر گونه تخلف و گران فروشی برخورد و پرونده متخلفان به تعزیرات حکومتی ارجاع داده می‌شود.

به گزارش ایمنا، قیمت مصوب گوشت گرم گوسفندی در بازار رعایت نمی‌شود و این امر موجب گلایه‌مندی مردم شده است.

کد خبر 749186

دیگر خبرها

  • توزیع روزانه ۴ تن گوشت قرمز در بازار روزهای کرج
  • وعده رییس اتحادیه بارفروشان برای قیمت پیاز/یک کیلو پیاز چند؟
  • قیمت پیاز کاهشی می‌شود؟
  • امحاء۲۰۰ کیلوگرم گوشت منجمد فاسد در آمل
  • قیمت پیاز کاهشی می‌شود
  • توزیع گوشت قرمز در بازارهای روز کرج + قیمت
  • واردات ۲۰ تن گوشت گرم گوسفندی به استان یزد
  • تورم تولید گوشت از مرز ۱۰۰ درصد عبور کرد
  • روزانه ۱۵۰ تن گوشت مرغ در مازندران خریداری می شود
  • خرید بیش از ۵۶۰ هزار تن گندم در خوزستان