Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار قرآن و فعالیت‌های دینی خبرگزاری فارس اظهارت موهن فائزه هاشمی درباره پیامبر (ص) و حضرت خدیجه (س) خشم مردم و علما را برانگیخته و چهره‌های مختلف نسبت به این سخنان سخیف واکنش نشان دادند.

خدیجه کبری (س)، اولین بانویی است که به پیامبر اکرم (ص) ایمان آورد. او از ثروتمند‌ترین زنان دوران خود بود که در راه پیشبرد اسلام همه اموال خود را هزینه کرد تا جایی که در هنگام وفاتش حتی یک کفن برای خود نداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بخشش اموال آنچنان برای اسلام اثربخش بود که مشهور شد: گسترش اسلام و برافراشته شدن پرچم آن به برکت دو چیز است؛ شمشیر حضرت امیرالمؤمنین علیه‌السلام و اموال حضرت خدیجه کبری سلام الله علیها. حال در چنین شرایطی که دین اسلام استحکامش را مدیون ام‌المؤمنین خدیجه (س) است، فائزه هاشمی بیان می‌کند که پیامبر (ص) اموال خدیجه (س) را حرام کرده است.

حضرت خدیجه (س) از منظر قرآن

حجت‌الاسلام علیرضا خاتم کارشناس مذهبی و پژوهشگر اهل بیت (ع) در گفت‌وگو با فارس درباره جایگاه حضرت خدیجه (س) از منظر قرآن گفت: با توجه به روایات اسلامی، زمانی که آیه «رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا؛ (سوره فرقان آیه ۷۴) و کسانی که گویند: پروردگارا، ما را زنان و فرزندانی مرحمت فرما که مایه چشم روشنی ما باشند و ما را پیشوای اهل تقوا قرار ده.» نازل شد، رسول خدا (ص) به جبرئیل فرمودند: منظور از «مِنْ أَزْوَاجِنَا» کیست؟ حضرت جبرئیل عرض کرد: خدیجه (س). سپس پیامبر (ص) فرمودند: «ذُرِّیَّاتِنَا» چه کسانی هستند؟ حضرت جبرئیل گفت: فاطمه (س). پیامبر (ص) پرسیدند: مراد از «قُرَّةَ أَعْیُنٍ» چه کسانی هستند؟ جبرئیل پاسخ داد: حسن و حسین (ع). ایشان گفتند: منظور از«وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا» چه کسی است؟ جبرئیل گفت: علی بن ابی طالب (ع).

حضرت خدیجه (س) در آینه روایات بزرگان/ بهترین بانو

وی درباره جایگاه والا و با عظمت حضرت خدیجه (س) بر اساس روایات موجود در منابع فریقین گفت: طبق روایات شیعه و سنی، حضرت خدیجه (س) یکی از چهار زنی است که در دنیا به کمالی دست یافت که دیگر زنان عالم به آن جایگاه دست نیافته و نخواهند یافت. این بانوی بزرگ اسلام، در بندگی خدا آن‌چنان اوج گرفت که در کنار دخترش، عنوان برترین زنان بهشت را دارا است. پیامبر اکرم (ص) فرمودند: «أفضلُ نساءِ أهلِ الجنةِ خدیجةُ بنتُ خویلدٍ و فاطمةُ بنتُ محمدٍ و مریمُ بنتُ عمرانَ وآسیةُ بنتُ مزاحمٍ امرأةُ فرعونَ، بهترین زنان بهشت، حضرت خدیجه، حضرت فاطمه، حضرت مریم و حضرت آسیه همسر فرعون هستند.»

غبطه حضرت آدم علیه‌السلام بر پیامبر اسلام (ص)

این کارشناس مذهبی بااشاره به غبطه حضرت آدم بر پیامبر (ص) گفت: طبق روایات، زمانی که حضرت آدم (ع) از جایگاه حضرت خدیجه (س) و بذل و بخشش اموالش در راستای آبیاری نهال جوان اسلام آگاه شد، نسبت به پیامبر اکرم غبطه خورد و فرمود: «مِمّا فَضَّلَ الله به إبنی عَلَیّ أن زوجته خَدیجهً کانَت عَوناً لَه عَلَى تَبلیغِ أمرِ الله (عزّ و جلّ) وَ أن زَوجَتی کانَت عَوناً لی عَلَى المَعصِیَه، (عمده القاری، ج۱، ص۶۳) یکی از تفضلات خداوند عالم بر فرزندم حضرت محمد این است که همسرش خدیجه، همکار و همیار او برای تبلیغ امر الهی بود، اما همسر من، همیار من برای معصیت خداوند بود.»

بصیرت خدیجه سلام‌الله علیها

حجت‌الاسلام خاتم با اشاره به بصیرت و تواضع حضرت خدیجه (س) گفت: زمانی که حضرت خدیجه کبری (س) احساس کرد مرگش فرا رسیده است به پیامبر اکرم (ص) به عنوان وصیت جملاتی را عرضه داشت که نشان از اوج بصیرت و معرفت این بانوی بزرگ اسلام است. وی در اولین جمله خود خطاب به پیامبر چنین فرمود: اگر من در حق تو کوتاهی کرده‌ام مرا عفو کن. پیامبر اکرم (ص) فرمود: ای خدیجه! من از تو کوچک‌ترین قصوری ندیده‌ام و تو تمام تلاش خود را در خدمت به من و اسلام به کار بردی و بسیار خسته شدی و تمام زندگی‌ات را خرج کردی. (شجره طوبی، ج ۲، ص۲۳۵)

وی در پایان گفت: حضرت خدیجه تمام ثروت خود را در مسیر اعتلای اسلام خرج کرد ولی از آنجایی که عظمت اسلام را درک کرده است نه تنها این عمل خود را بزرگ نمی‌پندارد بلکه خود را مقصر نیز می‌داند. این است بصیرتی که بزرگان عالم خلقت همچون حضرت آدم (ع) به آن غبطه می‌خورند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: حضرت خدیجه آیینه قرآن خدیجه کبری پیامبر ص حضرت محمد ص پیامبر اکرم حضرت خدیجه حضرت آدم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۸۵۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیامبر منطقه محروم بشاگرد کیست؟! + فیلم

حاج عبدالله والی، مسئول کمیته امداد امام خمینی و نماینده امام در منطقه محروم بشاگرد بود که با هدف انسان سازی و فقرزدایی به بشاگرد هرمزگان رفت و در مدت ۲۳ سال در آنجا خدمات ارزنده‌ای را انجام داد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان فیلم و صوت فیلم و صوت

دیگر خبرها

  • پیامبر منطقه محروم بشاگرد کیست؟! + فیلم
  • اکران آنلاین «روز مبادا» با حضور هدیه تهرانی
  • لزوم بازشناسی بقیع به جهان اسلام
  • روشنفکری ایرانی و تشویق حرام‌کاری
  • حجاب، مسیر مصلحت جامعه
  • چرا غرب دنبال ترویج بی‌بند‌وباری در ایران است؟
  • سکوت مجامع بین المللی نسبت به کشتار مسلمانان از حد وجدانی فراتر رفته است
  • امت اسلام در کنار همدیگر به یک دشمن واحد توجه کنند
  • کارگران نقش مهمی در استقلال اقتصادی کشور دارند
  • زنان نباید از تحصیل محروم شوند