Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهران مهام تهیه کننده سینما و تلویزیون که آثاری پر خاطره از او به یاد داریم درخصوص صحبت های رئیس سازمان صدا و سیما و علت کاهش مخاطبان رسانه ملی به نکاتی اشاره کرده است که در ذیل می خوانید

مهران مهام تهیه کننده ی با سابقه ی سینما و تلویزیون که آثار پرخاطره ای از او در تلویزیون داشته ایم و این آثار در زمان های مختلف، چه در پخش اصلی و چه در بازپخش آن همچنان مورد استقبال مردم قرار می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از کارنامه او می توان به آثاری چون"خانه به دوش"، "ترش و شیرین"، "ترانه مادری"، متهم گریخت"، "خوش نشین ها"، "دلنوازان" و دیگر آثارهایی که جزء پر مخاطب ترین آثار تلویزیونی بوده است اشاره کرد. او در گفت و گو با خبرنگار  سرویس فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا و درپی صحبت های رئیس سازمان صدا و سیما مبنی بر کاهش مخاطبان رسانه ملی و علت های آن اظهار داشت: یکی از علت های اصلی کاهش مخاطبان رسانه ملی پلتفرم ها و کوچ نخبگان به آن سمت است

وی افزود: این پلتفرم ها مانند نماوا، فیلیمو و...ماهی یک برنامه و حتی برنامه های گفت و گو محور دارند و درواقع در مسابقه با صدا و سیما است. همین پلتفرم ها هم با هزینه های بالا و بازیگران گران زمین خورده اند، به نمونه های زیادی می توان اشاره کرد. بودجه ی این پلتفرم ها برای ساخت آثار 2 3 برابر صدا و سیما است و طبیعتا وقتی اینگونه است بازیگران و عوامل هنری به آن سمت می روند و این یکی از نکات کوچکی است که می توان به آن اشاره کرد.

تهیه کننده سریال "ترش و شیرین" اظهار داشت: در گذشته اینگونه بود که ما تنها با مدیر گروه و مدیر شبکه طرف بودیم و هر آنچه که اتفاق می افتاد تنها جوابگوی رئیس صدا و سما و مدیر شبکه بودیم دقیقا در چهار سال دوره ی اول ریاست آقای ضرغامی اما بعد از آن به درست یا غلط نظارت عجیبی بر سریال ها وارد شد و باعث شد نویسندگان به دلیل سختگیری هایی که شاید لزومی نداشت کوچ کردند. این افت دقیقا از جایی شروع شده است که نظارت های طبقه بندی زیادی اتفاق افتاده است و هیچ کمکی به آثار نکرده است، چون به هر حال همه ی ما و افرادی که در تلویزیون کار می کنیم خط قرمز ها و چارچوب های این رسانه را می شناسیم. من در خطاب به آقای جبلی می گویم اگر او یک مدیر شبکه انتصاب کرده است و به او اعتماد دارد پس چرا مانند قدیم ما تنها با مدیر شبکه طرف نیستیم و تهیه کنندگان در حال حاضر نمی دانند باید پاسخگوی کدام نهاد باشند و این یکی از مشکلاتی است که پیش آمده. این ساختاری است که باعث افت کیفی و ریزش مخاطبان این رسانه شده است و اگر ساختار قبل از آن، که رسانه ملی پرمخاطب بود را قبول ندارند یعنی مخاطب های قبل را نمی خواهیم داشته باشیم و این روش درست است. اگر می خواهیم مخاطب به این رسانه برگردد با منویاتی که این سازمان دارد به نظرم باید ساختار اساسی این سازمان و تمام مسئولیت ها به مدیر شبکه که سردبیر یک روزنامه ی تصویری است برگردد.

او در ادامه بیان این نکات گفت: بحث دیگری که وجود دارد این است که در بخش خصوصی بودجه بیشتری وجود دارد و درحال حاضر تهیه کنندگانی که اصلا تهیه کننده نیستند وارد این حوزه شدند و تصور می کنند تهیه کننده شخصیست مانند عابر بانک که فقط پول دمی دهد و متاسفانه این مسئله در حل باب شدن است و تهیه کنندگان خوب صدا و سیما مانند آقای مولایی، لطیفی و جودی و.. درحال حاضر مدت ها است که در تلویزیون نیستند.

تهیه کننده سریال "متهم گریخت" با اشاره اینکه تهیه کننده وظایف گسترده ای دارد و تنها وظیفه اش پول نیست خاطر نشان کرد: من مخالف ورود نیروز جوان نیستم اما زمانی که ما شروع به کار کردیم اینگونه بود که با آثاردال شروع می کردیم و به جیم می رسیدیم و در نهایت به الف می رسیدیم. در حال حاضر تهیه کنندگان به این موارد اهمیت نمی هند و وقتی درام، نور،تصویر و... را نشناسند روی آثار تاثیر گذار است.  برابری بین تهیه کننده و کارگردان از نظر تجربه و عملکرد در تولید بسیار مهم است، تهیه کننده هم امانت دار سازمان است و پول سازمان را می گیرد. ما یک مثلث تولید داریم، مثلث نویسنده، تهیه کننده و کارگردان، این مثلث باید با هم در توازن باشند. در این 4/5 سال اخیر این برابری و توازن دیگر وجود ندارد و این نکات و آسیب هایی است که من در طول این سال ها که در خدمت سازمان هستم دیده ام و به نظرم این نظارت ها باید بر عهده ی یک نفر که امین سازمان است باشد و تنها او در مسائل ورود کند. در گذشته هم اینگونه بود و برای ما چارچوب ها را مشخص می کردند و ما بر طبق آن جلو می رفتیم. درحال حاضر هم باید به هنرمندان اعتماد شود به هر حال همه ی ما در این کشور زندگی می کنیم و به طور اصلاح بچه ی این کشور هستیم.

مهران مهام تهیه کننده "خوش نشین ها" در پایان گفت: این آسیب ها شاخه های مختلف دارد اگر در حال حاضر کمبود نویسنده و کارگردان داریم اگر افرادی مانند رضا عطاران مهران مدیری و.. دیگر نداریم علتش این است که برنامه هایی مانند قبل که این افراد از آن جا ظهور کردهاند دیگر نداریم. آن زمان با هزینه های خیلی کم چنین برنامه هایی ساخته می شد و از آن چنین افرادی بیرون می آمدند درحال حاضر هم می توان این رویه را پیش گرفت و چنین برنامه هایی ساخت و همچنین بازیگران، نویسندگان، کارگردانان و تهیه کننده های تازه وارد هم طبق دستوری از سوی سازمان زیر نظر تهیه کنندان ارشد کار و تجربه کسب کنند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تلویزیون رسانه ملی سازمان صدا و سیما سینما و تلویزیون صدا و سیما مهران مهام تهیه کننده تلویزیون تهیه کنندگان مهران مهام درحال حاضر تهیه کننده صدا و سیما مدیر شبکه پلتفرم ها رسانه ملی حال حاضر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۰۱۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهروندان فرآورده‌های خام دامی را از مراکز مجاز تهیه کنند

ایسنا/هرمزگان مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان گفت: یکی از مهمترین و حیاتی‌ترین نیازهای روزمره انسان بر امنیت غذایی، غذای سالم، کافی و پایدار است و در آموزه‌های اسلامی حلیت و پاکیزگی غذا از اصول سبک زندگی و از مؤلفه‌های مهم زندگی سالم به حساب می‌آید.

حجت‌الاسلام و المسلمین رضا حمزه‌ای (امروز هشتم اردیبهشت ماه) در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا افزود: بدون شک تزکیه استحصال فرآورده‌های خام دامی و آبزیان از برجسته‌ترین احکام فقهی دین مبین اسلام است.

وی خاطرنشان‌ کرد: به برکت جمهوری اسلامی در حوزه مایحتاج سفره مردم به‌ویژه صنعت دامپروری، طیور و آبزیان و فرآورده‌های خام دامی توجه خاص به این صنعت شده و پیشرفت‌های مهمی ایجاد شده است و در راستای عمل به فرامین حیات‌بخش و احکام نورانی اسلام و رفع دغدغه‌های مسلمین و متدینین جامعه اسلامی قانون نظارت بر ذبح و صید شرعی در سال ۱۳۸۷ در مجلس شورای اسلامی تصویب و اجرای این امر خطیر در سطح جامعه به حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان دامپزشکی با درایت نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد کشاورزی محول شده است.

حجت‌الاسلام و المسلمین حمزه‌ای بیان‌کرد: متخصصین حلیت و کارشناسان مذهبی (ناظر شرعی) به استناد ماده چهار قانون نظارت شرعی در کنار مسئولین بهداشتی بر استحصال گوشت حلال، سالم و پاک گام موثری برداشته و این امر را اولویت برنامه‌های خود می‌دانند.

وی اظهار کرد: دفتر نمایندگی ولی‌فقیه دامپزشکی هرمزگان به منظور جلب اعتماد مردم بر غذای حلال و شرعی با حضور ناظران شرعی مجرب و آموزش‌دیده نظارت‌های دقیق و مستمر به طور شبانه‌روزی بر مراکز تولید و عرضه این محصول داشته و نیز نسبت به فرهنگ‌سازی بهینه مصرف شهروندان عزیز در جهت تأمین محصولات استحصالی تحت نظارت کادر شرعی و بهداشتی با هماهنگی مراکز آموزشی و فرهنگی استان (حوزه‌های علمیه، سازمان تبلیغات و آموزش و پرورش) گام‌های موثری برداشته است که بخشی از فعالیت‌های این دفتر در سال ۱۴۰۲ در زمینه تامین غذایی سالم و پاک شامل تهیه محتوای آموزشی از طریق پوستر، بروشور، کلیپ آموزشی و استقرار ۶۰ ناظر شرعی در مراکز مشمول قانون از قبیل کشتارگاه‌ها، مبادی خروجی و ورودی کشور، بازار ماهی‌فروشان، سردخانه‌ها و کارگاه‌های عمل‌آوری و همچنین تعداد ۴۰ نفر ذابح آموزش‌دیده که در کشتارگاه‌های دام و طیور مرکز استان مشغول به امر ذبح شرعی هستند.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه اداره کل دامپز شکی هرمزگان خاطرنشان‌کرد: با عنایت به اینکه سفره مردم دارای جایگاه مقدسی برای جذب و محبت خدا در دل‌ها، رشد فضائل اخلاقی، تقویت معنویات، آرامش زندگی، تقرب الهی، رفتارهای صالح و شایسته می‌باشد، خالق هستی در آیه ۲۴ سوره عبس به همه مردم توصیه موکد دارند به آورده‌های سفره خود توجه ویژه کنند.

وی از شهروندان خواست این فرآورده‌ها را از مراکز مجاز در سطح شهر تهیه کنند و به استناد آیه مزبور و تمسک به دستورات دین مبین اسلام از تهیه این محصول از مراکز غیر مجاز جداً اجتناب کنند تا عامل به دستورات دین مبین اسلام و نیز از جامعه‌ای سالم بدون آسیب‌های اجتماعی برخوردار باشیم.

حجت‌الاسلام حمزه‌ای با اشاره به معضل بهداشتی و شرعی کشتار غیرمجاز استان اعلام کرد: رفع معضل کشتار غیر مجاز دام علاوه بر فرهنگ‌سازی، نیازمند عزم و اراده جدی، مطالبه عمومی و همکاری تمامی دستگاه‌های مرتبط حوزه سلامت است و اگر دامپزشکی به تنهایی در میدان عمل باشد و دیگر دستگاه‌ها همکاری نکنند، به نتیجه‌ای در شان نظام جمهوری اسلامی نخواهد رسید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نمرهِ عملکرد شورای شهر را مردم باید بدهند
  • پخش «در مرز غبار آلود» از سیما/ روایتی متفاوت از نادر طالب‌زاده
  • اعلام زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب
  • زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب اعلام شد
  • طعنه رسانه فرانسوی به بارسلونا؛ دمونتادا جواب ریمونتادا
  • هشدار حماس در مورد تعیین هر نهادی بجز سازمان ملل برای نظارت بر آنروا
  • اختصاص ۲۵ هزار میلیارد تومان به حوزه رسانه در سال جاری
  • تحول در بودجه تولید با شاخص‌های کیفی
  • شهروندان فرآورده‌های خام دامی را از مراکز مجاز تهیه کنند
  • اجرای ۱۶ طرح طبقه بندی مشاغل جدید در کارگاه های گیلان