Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «تابناک» به نقل از ایکوپرس- دکتر مهدی خطیبی از کاهش ۵۵ درصدی خودروهای متوقف و متوقع در شبکه خدمات پس از فروش از بهمن ماه ۱۴۰۰ تا فروردین ۱۴۰۱ خبر داد و گفت: با اولویت‌دهی به تامین قطعات شبکه، شاهد افزایش رضایتمندی مشتریان هستیم.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو گفت: در راستای تحقق منویات رهبری معظم، حضرت امام خامنه‌ای، ابلاغیه هشت گانه رییس جمهوری محترم و ارج نهادن به مطالبات به حق مشتریان محترم، تدوین و اجرای طرح تحول کیفیت در زنجیره ارزش و در حوزه‌های تامین، مهندسی و طراحی، ساخت و تولید، فروش، خدمات پس از فروش و لجستیک را در سه محور طراحی و عرضه خودروهای جدید، توقف تولید محصولات قدیمی و رفع عیوب مزمن و کیفی سازی محصولات تولیدی جاری، در دستور کار قرار داده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


خطیبی، افزود: از نیمه‌های بهمن ماه سال گذشته، به منظور عملیاتی شدن اهداف کیفی محصولات، حدود ۷۰ پروژه بهبود مشخصه‌های کیفی محصولات جاری و قریب به ۱۹۰ برنامه زیرساختی در جهت ارتقای کیفیت در طول زنجیره ارزش ایران خودرو برای سه بازه زمانی کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت تعریف شده و در حال اجرا است.
وی ادامه داد: با تمرکز و توجه به برنامه های اثربخش و نتیجه گرا، موضوع ارتقای کیفیت محصولات گروه صنعتی ایران خودرو به‌طور مستمر نظارت و مراقبت می‌شود.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو با بیان این‌که در مدت زمان کوتاه گذشته از تعریف پروژه‌ها، نتایج بررسی روند شاخص‌های کیفی قبل از تحویل و نحوه پشیبرد برنامه‌های کیفی، حکایت از اثربخش بودن برنامه ها و بهبود این شاخص‌ها دارد، گفت: اعمال گارانتی سه سال یا ۶۰ هزار کیلومتر برای تمامی محصولات تولید مدل ۱۴۰۱ و ایجاد زیرساخت‌های لازم و ظرفیت سازی در شبکه خدمات پس از فروش، الزام به تولید بدون کسری محصولات با توجه به تاثیرات قابل ملاحظه تولید به‌صورت عبور مستقیم بر شاخص‌های کیفی از عمده اقدامات پیش برنده اهداف کیفی شرکت ایران خودرو، طی سال جاری هستند.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو، در ادامه گفت: باتوجه به نقش و سهم بالای کیفیت قطعات در ارتقای کیفی محصولات تولیدی، زنجیره تامین و مجموعه سازندگان قطعات، تلاش کردیم با ایجاد تعاملات مناسب و افزایش هم افزایی با سازندگان، زمینه های اجرای بهبود کیفیت قطعات و محصولات را فراهم کنیم که این رویکرد مورد استقبال قطعه‌سازان نیز قرار گرفته است.
دکتر خطیبی، با تاکید بر رویکرد پشتیبانی و حمایتی از قطعه سازان، گفت: در عین حال سال ۱۴۰۱ الزامات کیفی مشخصی را برای حوزه تامین قطعات در نظر گرفته‌ایم، پشتیبانی فنی و مهندسی برای ارتقای قابلیت سازندگان، الزام و نظارت به تضمین هم‌زمان کیفیت، کمیت و زمان تحویل قطعات توسط سازندگان، همکاری با سازندگان با رتبه معتبر (AوB) بر اساس رتبه‌بندی ساپکو و ابطال تاییدیه قطعه سازنده‌ای که از اهداف کیفی تبعیت نکرده، از جمله رویکردهای گروه صنعتی ایران خودرو در ارتباط با حوزه کیفیت تامین و قطعات است.
وی افزود: گروه صنعتی ایران خودرو با ایجاد همدلی و جلب مشارکت حداکثری قطعه‌سازان و با بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های انسانی و تخصصی موجود، تمام تلاش خود را برای ارتقای کیفیت محصولات به کار خواهد بست.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو، تمرکز بر خواست مشتری در شاخص‌های کیفیت، گسترش نظارت کیفی به همه واحدهای موثر در زنجیره ارزش شرکت، تمرکز بر بهینه سازی الگوهای رفتاری، استانداردسازی رویه‌ها و مشخصه‌ها و دست‌یابی به بالاترین استانداردها در کیفیت محصولات و خدمات و برنامه های متعدد دیگر از اقدامات اصلی این شرکت خواهد بود.
وی اظهار امیدواری کرد، با استعانت از خداوند سبحان و با پشتوانه سرمایه انسانی متعهد و تلاشگر، شاهد رشد روزافزون کیفیت فرآیندها و محصولات، تحقق منویات رهبری معظم حضرت امام خامنه‌ای و رضایتمندی حداکثری مشتریان عزیز باشیم.

منبع: تابناک

کلیدواژه: ماه رمضان کفاره روزه فطریه نادر طالب زاده روز ملی خلیج فارس دعای روز بیست و نهم رمضان ایران خودرو تولید خودرو صنعت خودرو خدمات پس از فروش ماه رمضان کفاره روزه فطریه نادر طالب زاده روز ملی خلیج فارس دعای روز بیست و نهم رمضان مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو خدمات پس از فروش شاخص های کیفی ارتقای کیفی برنامه ها شاخص ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۱۰۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از مکمل‌های بهبود کیفیت سوخت به خودرو آسیب خودرو می‌زند

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از سازمان ملی استاندارد ایران، استاندارد ملی و بین المللی مواد افزودنی به سوخت با عنوان مکمل سوخت (After Market) یا عناوین دیگر وجود ندارد و این مکمل‌ها تحت نظارت استاندارد نیست.

برپایه این گزارش، از آنجایی که استفاده از این فرآورده‌ها منجر به آسیب دیدگی خودرو خواهد شد، بر عدم استفاده از این دسته از محصولات تاکید می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استفاده از مکمل‌های بهبود کیفیت سوخت به خودرو آسیب می‌زند
  • استفاده از مکمل‌های بهبود کیفیت سوخت به خودرو آسیب خودرو می‌زند
  • هوای اصفهان ناسالم برای گروه‌های حساس
  • گزارش بورس امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • روند خوب تولید؛ توقف فروش رسمی/خودروهای تولیدی کجا هستند؟
  • زورآزمایی JAC با غول های خودروسازی جهان در نمایشگاه پکن ۲۰۲۴
  • ◄ لوازم یدکی ماکسیما اصل را از کجا تهیه کنیم؟
  • اردبیل و اهواز ابتدا و انتهای مدار کیفیت هوای کشور
  • زورآزمایی جی ای سی (JAC) با غول های خودروسازی جهان در نمایشگاه پکن 2024
  • گزارش بورس امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳