Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-29@17:18:37 GMT

کمپ وی آی پی با امکانات خاص در ایران

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۲۱۱۵۱

کمپ وی آی پی با امکانات خاص در ایران

متاسفانه این روزها بسیاری از افراد به خصوص جوانان دچار مشکل اعتیاد شده اند. هرکدام از این افراد می‌توانند از قشرهای مختلف جامعه باشند.

طبق آماری که منتشر شده است حتی بسیاری از افرادی که از قشرهای مرفه جامعه هستند، به بیماری اعتیاد گرفتار می‌شوند. در واقع آنها مشکلی برای خرید مواد مخدر هم ندارند.

این موضوع باعث می شود تا راحت تر به سمت مواد مخدر گرایش پیدا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین علت کمک هایی هم به عنوان کمپ وی آی پی در سطح تهران و دیگر شهرستان ها ایجاد شده است.

بیمارانی که مشکلی بابت هزینه برای کمپ ترک اعتیاد نداشته باشند، به دنبال این نوع کمپ ها می‌روند. به طور کلی باید بدانید که کمپ ترک اعتیاد وی آی پی در سطح تهراندر بهترین نقاط آب و هوایی قرار گرفته اند.

در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا اطلاعات در مورد بهترین کمپ های وی آی پی با امکانات خاص در ایران به شما بدهیم.

علت مصرف مواد مخدر در جامعه

عوامل مختلفی وجود دارد که افراد را به سمت گرایش به مواد مخدر سوق میدهند. از جمله این عوامل می توان به مشکلات اقتصادی، مشکلات روحی و عاطفی، مشکلات اجتماعی، مشکلات خانوادگی و ... اشاره کرد.

بسیاری از افراد از رفتن به کمپ‌های ترک اعتیاد برای رهایی از این بیماری خودداری می کنند. این خودداری می تواند ترس از اعتیاد و یا حتی ترس از آبرو باشد. به طوری که حتی برخی از خانواده ها هم راضی نیستند تا فرزندان خود در محیط های کمپ اقدام به ترک نمایند. اما باید بدانید که این باورها کاملاً غلط است.

ترک اعتیاد در محیطی مانند کمپ های ترک اعتیاد وی آی پی در ایران می تواند بسیار تاثیرگذار باشد. به همین علت توصیه می شود که افرادی که شرایط اقتصادی خوبی دارند، مراحل و پروسه ترک خود را در یکی از کمپ‌های وی آی پی بگذرانند.

اعتیاد موضوعی است که ممکن است برای هر فردی در هر برهه ای از زندگی پیش بیاید. اقدام زودهنگام برای ترک اعتیاد و انتخاب کمپ مناسب بیش از هر چیز اهمیت دارد.

به همین علت است که توصیه می شود در انتخاب کمپ وی آی پی نهایت دقت را داشته باشید. قسمتی بالاتر در مورد عوامل ایجاد اعتیاد صحبت کرده‌ایم.

در ادامه این مطلب با کمپ آجودانیه همراه باشید تا اطلاعاتی در مورد ویژگی های کمپ وی آی پی در ایران به شما بدهیم.

امکانات کمپ های ترک اعتیاد وی آی پی در ایران

حال می خواهیم بدانیم که کمپ های ترک اعتیاد در ایران دارای چه نوع ویژگی‌ها و امکاناتی هستند؟

از جمله این امکانات می توان به پلی استیشن، میز بیلیارد، فوتبال دستی، جکوزی، منوی غذا، فضای سبز و ... اشاره کرد. اما باید بدانید که این موارد مختص به امکانات رفاهی کمپ های ترک اعتیاد در ایران هستند.

خدمات کمپ های ترکی اعتیاد وی آی پی در ایران

از جمله خدمات بسیار خوب این کمپ ها هم می توان به آموزش مهارت های زندگی، روان درمانی و مشاوره های فردی، مشاوره های خانوادگی، جلسات ماتریکس، سم زدایی و ... اشاره کرد. به طور کلی باید بدانید که خدمات و امکانات کمپ های ترک اعتیاد در ایران به گونه‌ای هستند که بیمار تصور می‌کند در خانه خود است.

منظور این است که این کمپ ها چیزی کمتر از امکانات یک خانه لوکس را ندارند. کمپ ترک اعتیاد آجودانیه در یکی از بهترین نقاط تهران از جمله این کمپ های ترک اعتیاد وی آی پی است. برای برقراری ارتباط با کارشناسان این مجموعه می توانید وارد سایت کمپ آجودانیه شوید. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا اطلاعات بیشتری به دست آورید.

نحوه درمان در کمپ های وی آی پی در ایران

نکته قابل توجه این است که تمامی کمپ‌های وی‌آی‌پی در سطح ایران دارای امکانات و خدمات بسیار خوبی برای بیماران هستند.درباره یکی از نگرانی های افراد برای مراجعه به کمپ‌های ترک اعتیاد همین نحوه خدمات رسانی و امکانات آنها است. بسیاری از بیماران به دنبال شرایطی هستند که بسیار ایده آل برای ترک اعتیاد باشد به همین علت کمپ های وی آی پی مراجعه می کنند.

نحوه درمان در کمپ های وی آی پی در تهران و دیگر نقاط ایران به صورت کاملاً ریشه ای انجام می شود. به گونه ای که افراد بعد از ترک اعتیاد دیگر تمایل به سوی مصرف دوباره ندارند.

به همین علت توصیه می شود که حتما ترک اعتیاد باید به صورت ریشه ای انجام شود. همان طور که می دانید مصرف مواد مخدر علاوه بر جسم، روح انسان را هم مورد هدف قرار می دهد.

خدماتی که در کمپ های وی آی پی در ایران وجود دارد، این است که برای هر فردی یک متخصص، روانشناس، روان درمان و ... به صورت جداگانه وجود دارد. در واقع در هر ساعتی از شبانه روز این افراد در اختیار بیمار هستند.

کمپ ترک اعتیاد آجودانیه با در نظر گرفتن تمامی این موارد برای بیماران فضای بسیار مناسبی را برای ترک اعتیاد فراهم کرده است. امکانات این مجموعه به قدری منحصر به فرد است که افراد هیچ گونه احساس ناراحتی نخواهد داشت.

کد خبر 1627443

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: کمپ های ترک اعتیاد آی پی در ایران باید بدانید کمپ ترک اعتیاد ترک اعتیاد ترک اعتیاد همین علت مواد مخدر کمپ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۲۱۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی

بسیاری از افرادی که به اینترنت اعتیاد دارند هرگز آن را نمی‌پذیرند، زیرا برای آن‌ها اینترنت جزئی از زندگی محسوب می‌شود ولی با وجود این روانشناسان بر این باورند که فرد معتاد به اینترنت دارای نشانه‌هایی است که می‌توان از این طریق به وابستگی فرد به اینترنت پی ببرد.

خبرگزاری ایمنا؛ فرزانه دهقانی، دکترای ارتباطات و رسانه در یادداشتی با موضوع آسیب‌های نوپدید فضای مجازی نوشت:

«گسترش جامعه اطلاعاتی و ارتباطی و نیز شکل شکل‌گیری جهان مجازی در کنار جهان واقعی فرایند زندگی را دستخوش تغییرات زیادی کرده است؛ افزایش تصاعدی ضریب نفوذ اینترنت در ایران و تأثیر استفاده بیش از حد بروی خانواده‌ها، چنانچه به‌صورت برنامه، برنامه‌ریزی و مدیریت نشده در این فضا قرار گیرند خانواده و جامعه را نیز دچار مشکل خواهند کرد، اما قسمت مهم این پژوهش مؤلفه اعتیاد مدرن و آسیب‌های نوپدید که به‌عنوان عنصر اساسی و اصلی است، در واقع استفاده بیش از حد و بیمار گونه از اینترنت که باعث دور شدن فرد از دوستان و خانواده خانواده‌اش شود و اختلالات رفتاری یا شخصیتی را در وی ایجاد کند، اعتیاد به اینترنت یا شبکه‌های اجتماعی نامیده می‌شود، این اعتیاد که سرآمد همه اعتیادهای رفتاری است رشد روزافزونی پیدا کرده و عوارض ناگواری به همراه دارد. اعتیاد به اینترنت نیز با علائمی همراه است: همچون اضطراب، افسردگی، کج خلقی، بی قراری، تفکرهای وسواسی، کناره کناره‌گیری، اختلالات عاطفی و از هم گسیختگی روابط اجتماعی (علوی و جنتی فرد ،۱۳۹۰، ص .۲۲؛ سهراب زاده ،۱۳۸۹).

استفاده از اینترنت علاوه بر اینکه مزایای تأثیرگذار متعددی بر جوامع دارد ولی از سوی دیگر اثرات منفی از جمله اطلاع رسانی جهت‌دار و غیر منصفانه، نادیده گرفتن هویت ملی و دینی جوامع مختلف، تخریب باورهای اخلاقی، فرهنگی، آداب و سنن پیشرو و شبهه افکنی و تردید پردازی‌های کاذب، تزلزل بنیان خانواده، پوچی گرایی، القای ناهنجاری‌های انسانی، تضییع نیرو و استعدادهای انسانی، مشکلات جسمانی و… از جمله جنبه‌های منفی این شبکه‌های ارتباطی جدید است (علوی وجنتی فرد ،۱۳۹۰).

گسترش فضای مجازی و استفاده بیش از حد در حوزه فردی شامل تغییرات سبک زندگی به منظور گذراندن زمان بیشتر در شبکه و کاهش کلی فعالیت‌های بدنی و بی‌توجهی به سلامت فردی در نتیجه فعالیت اینترنتی، اجتناب از فعالیت‌های مهم زندگی، کمبود خواب و یا تغییر الگوهای خواب برای گذراندن زمان بیشتری در شبکه، کاهش معاشرت و در نتیجه ازدست دادن دوستان، غفلت از خانواده و دوستان، بی‌توجهی به مسئولیت‌های شغلی و شخصی، خشونت بیش از حد، پرخاشگری، تغییر عادت‌های رفتاری، بی توجهی به نظافت شخصی و… در حوزه رابطه فرزندان و والدین نیز تغییراتی به وجود آورده است که از جمله آن به کاهش نقش خانواده به عنوان مرجع، کاهش ارتباط والدین با فرزند، شکاف نسلی به دلیل رشد تکنولوژی، از بین رفتن حریم بین فرزندان و والدین و ایستادن در برابر یکی از والدین یا هر دو را می‌توان نام برد. در بحث ازدواج‌ها نیز مسائلی چون ناپایداری ازدواج‌ها، تغییر الگوی همسرگزینی، نداشتن مهارت‌هایی برای ازدواج ناتوانی والدین برای آموزش به فرزندان، افزایش روابط دختر و پسر در زمان نامزدی بدون عقد، تمایل به دریافت مهریه‌های سنگین، بالا رفتن سن ازدواج و افزایش تنوع‌طلبی جنسی مردان و … را می‌توان اشاره کرد (جعفری و دیگران ،۱۳۹۱؛ منایز ،۲۰۱۵)

بسیاری از افرادی که به اینترنت اعتیاد دارند هرگز آن را نمی‌پذیرند، زیرا برای آن‌ها اینترنت جزئی از زندگی محسوب می‌شود ولی با وجود این روانشناسان از جمله سامسون و کین بر این باورند که فرد معتاد به اینترنت دارای نشانه‌هایی است که می‌توان از این طریق به وابستگی فرد به اینترنت پی ببرد، هرچند که این نشانه‌ها به تنهایی نمی‌توانند معیار مستقل و کاملی برای اعتیاد مجازی به شمار آیند، انجمن روانپزشکان آمریکا (APA ) معیارهایی را مشخص کرده است که فرد باید حداقل ۳ مورد از این معیارها را حداقل به مدت ۱۲ ماه داشته باشد:

۱- زمان پرداختن به امور شخصی خود را صرف شبکه‌های اجتماعی می‌کند؛ از جمله ساعات ضروری برای خواب را در این فضاها سپری می‌کند.

۲- تغییر عادت رفتاری؛ استفاده از اینترنت باعث می‌شود که شخص از سایر فعالیت‌هایی که قبلاً برای او لذت بخش بوده، دست بکشد.

۳- زمانی که باید تکالیف درسی یا کاری انجام دهد، در اینترنت سپری می‌کند. (رابرتس ،۱۳۹۲)

۴- چنانچه ارتباط با شبکه‌های اجتماعی به دلیلی قطع شود، احساس افسردگی، بی قراری و بدخلقی می‌کند.

۵-خسته‌تر و کج خلق تر از زمانی است که اینترنت جزئی از زندگی وی نبود . دامنه تنش‌های عصبی او بالاتر است و از سردردهای عصبی رنج می‌برد .

۶- بیش از حد خشونت نشان می‌دهد و پرخاشگری و قانون شکنی می‌کند.

۷-در زمان دل مشغولی‌های فکری و ذهنی، ساعات متمادی را صرف چک کردن شبکه‌های اجتماعی می‌گذرانند .

۸- هنگامی که فرد دسترسی به شبکه‌های اجتماعی ندارد دائم به استفاده مجدد از آن فکر می‌کند و ذهن خود را مشغول نوع فعالیت‌های موردنظر می‌کند.

۹- روزی چند بار و به‌طور مرتب شبکه‌های اجتماعی و گروه‌ها و کانال‌های خود رابررسی می‌کند.

۱۰-در حین اتصال به شبکه‌های اجتماعی ، زمان خود را از دست می‌دهد و متوجه گذشت زمان نیست.

۱۱- زمان بسیار کوتاهی برای وعده‌های غذایی صرف می‌کند و به علت از بین رفتن وعده‌های غذایی کمبود وزن پیدا می‌کند. (امیدوار و صارمی ،۱۳۸۱)

۱۲- هنگام استفاده از شبکه‌های اجتماعی احساسی آمیخته به خوشنودی و گناه می‌کند

۱۳- ترجیح می‌دهد به اینترنت وصل شود تا اینکه با دوستان یا خانواده باشد. و به عبارتی دیگر به دوستان خانواده و کلیه مسئولیت‌های خود پشت پا می‌زند.

۱۴- روابط جدیدی با افرادی که هنگام ورود به شبکه‌های اجتماعی با آنها آشنا شده، تشکیل می‌دهد و بیشتر مایل است با آنها ارتباط برقرارکند .

۱۵- کمتر از خانه بیرون می‌رود و فعالیت‌های اجتماعی او کاهش چشمگیری پیدا می‌کند.

۱۶- راجع به اینکه چه مدت برخط بوده است یا در مورد میزان ساعات صرف شده در فضای شبکه‌های اجتماعی به خانواده، والدین، همسر و یا رئیس خود دروغ می‌گوید .

۱۷- دیگران از او به علت صرف زمان طولانی در اینترنت ناراحت هستند و مرتب از او گله می‌کنند.

۱۸- در موقعی تنهایی و خلوت و زمانی که کسی در خانه نیست، به سراغ فضا می‌رود.

۱۹- از محدودیت‌های زمانی که برای وی به منظور استفاده از اینترنت تعیین شده است، سرپیچی می‌کند.

۲۰- تمام تلاش‌ها برای محدود ساختن ساعات استفاده از اینترنت بی نتیجه مانده است. (جعفری و دیگران ،۱۳۹۱)

مخاطب ایرانی با رسانه‌های مدرن از قبیل اینترنت و تلفن همراه که مجهز به امکانات پیامک و بلوتوث است نیز مواجه است، سبد فرهنگی خانواده ایرانی دچار تغییرات فراوانی شده است که همگی به نوعی مروج سبک زندگی مدرن است که خاستگاه این نوع سبک زندگی تمدن غربی است و ترویج این شیوه از زندگی، لاجرم تمام مؤلفه‌های معرفتی تمدن غرب را شایع می‌سازد و موجب می‌شود بی‌سامانی در مسائل فرهنگی و اجتماعی در کشور افزایش یابد؛ در این خصوص مدیران و برنامه ریزان و سیاست گذاران اجرایی و کاربردی، لازم است که در راستای کاهش مشکلات ناشی از استفاده شبکه‌های اجتماعی با برگزاری دوره‌ها، جلسات کارگاهی، بازدیدهای علمی و آموزشی و تصویب سیاست‌ها، نظام‌های کنترل کیفی و فنی برنامه‌ریزی‌هایی انجام دهند.»

کد خبر 748386

دیگر خبرها

  • مرگ اسرار آمیز دو جوان در پایتخت
  • برای موفقیت فوتسال در جام جهانی به امکانات زیادی نیاز است
  • توزیع کننده غیر مجاز دارو در فلاورجان دستگیر شد
  • ویدئو دیدنی از بازیگرانی که از کودکی مشهور شدند
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • سایپا سیتروئن C۵ Aircross را در ایران مونتاژ می‌کند
  • آموزش فنی و حرفه ای رایگان برای ترک کنندگان
  • ماجرای گاز «خنده» در قلیان اکسیژن صحت دارد؟/ قلیان اکسیژن اعتیاد آور نیست؟
  • درخواست دیه اولیای دم از قاتل مجنون
  • ترک مصرف کافئین با ۲ روش ساده