Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- استاندار لرستان با بیان اینکه ۱۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات صرف‌ نظر از بودجه عمرانی در سفر رئیس‌ جمهور برای ایجاد سرمایه‌گذاری‌های این استان در نظر گرفته شده‌ است گفت: صنایع تبدیلی شیر در استان لرستان ایجاد شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، فرهاد زیویار امروز در حاشیه جلسه با مدیرعامل شرکت پگاه کشور که به‌منظور همکاری، جذب سرمایه‌گذاری، راه‌اندازی گاوداری صنعتی و تأمین شیر مورد نیاز استان لرستان برگزار شد در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امیدوارم این جلسات منجر به اقدام ‌‌و عمل شود و ماحصل آن تولید و اشتغال را برای مردم این استان به‌دنبال داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه لرستان جزو چهارمین یا پنجمین استان‌های  کشور در حوزه دامپروری است، افزود: این استان علی‌رغم داشتن مزیت و رتبه خوب دامپروری در کشور به‌لحاظ صنایع شیر حائز رتبه 12  است که باید این نقیصه بررسی و برطرف شود.

بحران صنعت دامداری در قطب تولید شیر کشور/ گرانی نهاده‌های دامی دامداران استان لرستان را زمین‌گیر کردسلماس به قطب نخست دامداری کشور تبدیل می‌شودطرح بزرگ رصد و پایش بیماری‌ها در دامداری‌های کشور اجرا می‌شوداستاندار لرستان با بیان اینکه راه‌اندازی صنایع شیر لرستان قبل از انقلاب بوده  و سابقه وجود این صنعت در این استان به نیم‌قرن می‌رسد، عنوان کرد: باید به صنایع شیر استان لرستان نگاهی کارشناسی  شود و در چارچوب سیاست‌های کنونی شرکت صنایع شیر ایران قرار بگیرد.

وی بر ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی شیر در لرستان تأکید و بیان کرد: زیرساخت‌های اولیه برای ایجاد صنایع تبدیلی شیر در این استان فراهم است  و از جهت تأمین اعتبارات وضعیت خوبی در لرستان داریم.

زیویار با اشاره به اینکه در سفر رئیس‌ جمهور به با صرف‌نظر از بودجه عمرانی بالغ بر 10 هزار میلیارد تومان تسهیلات برای ایجاد سرمایه‌گذاری‌های این استان در نظر گرفته شده‌ است، گفت: این فرصت مغتنمی است تا صنایع تبدیلی شیر در استان لرستان ایجاد شود و می‌توان تا سال 1402 از این اعتبارات استفاده کرد.

استاندار لرستان با بیان اینکه شرکت پگاه استان لرستان ظرفیت تولید 350 تا 400 تن محصول را دارد و می‌تواند توسعه پیدا کند، تصریح کرد: علی‌رغم اینکه لرستان  جزو پنج استان اول کشور به‌ لحاظ دامپروری است اما هنوز دو سوم خوراک شیر خام از استان‌های غیردامپروری وارد می‌‌شود که این جای تعجب و سؤال دارد.

زیویار گفت: شاهد طرح‌های ناقص و نیمه‌تمام در استان لرستان هستیم و باید سیاست‌های انجام کار باهم تطابق لازم را داشته باشد؛ چنانچه به زبان مشترک برسیم قطعا جلسات به اقدام ‌و‌ عمل منجر می‌شود.

انتهای پیام/645/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: صنایع تبدیلی استان لرستان صنایع شیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۳۲۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست هم اندیشی پژوهشگران علوم شناختی با حضور سید محمد مهدوی، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری شناختی و مدیران و مسئولان دانشگاه خلیج فارس در بوشهر برگزار شد. در این نشست راه‌های توسعه همکاری‌های علمی و تحقیقاتی درحوزه علوم شناختی مورد بررسی قرار گرفت.

مهدوی، با اشاره به اهداف و سیاست‌های این ستاد برای حمایت از اجرای طرح‌های علمی، پژوهشی و تحقیقاتی درحوزه‌های مختلف علوم شناختی گفت: با تلاش‌های این ستاد و به منظور تربیت نیروی کارآمد و متخصص تاکنون ۲۲ هسته پژوهشی در حوزه‌های علوم و فناوری‌های شناختی در مراکز علمی و دانشگاهی کشور تشکیل و فعال شده است.  

وی با اشاره به اینکه توسعه فعالیت‌های پژوهشی به همکاری‌های مشترک میان محققان و اساتید نیاز دارد، گفت: ستاد یکی از حلقه‌های رابط در توسعه علوم و فناوری‌های شناختی محسوب می‌شود و برای تحقق این هدف حمایت‌های لازم را ارائه می‌کند.

وی توجه به حوزه‌های سلامت و سرمایه شناختی، آموزش و پرورش شناختی و شناخت اجتماعی را از جمله اولویت‌های ستاد بر شمرد و گفت: رویکرد ستاد بهره گیری و بهره‌مندی ازدستاورد‌های علوم و فناوری‌های شناختی برای ارتقاء و افزایش توانمندی مهارت‌های شناختی درسطح جامعه و نیز کمک به امر یادگیری و یاددهی با شیوه‌های شناختی در نظام آموزشی است و ستاد آماده است با حمایت همه جانبه از طرح‌های پژوهشی و تحقیقاتی بستر‌های لازم را برای تحقق این اهداف مهم فراهم آورد.

وی اضافه کرد: پژوهشگران و فناوران می‌توانند از طریق سایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی و همچنین سامانه خدمت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری از اطلاعیه‌ها آگاه شده و برای دریافت حمایت اقدام کند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • گلستان با ۸۸ درصد تحقق الگوی کشت جزو استان‌های پیش ‌رو است
  • ایجاد ۵۷ شهرک در کشور مصوب شده است
  • یمن میهمان ویژه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شد
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • لیتیوم را خام‌فروشی نمی‌کنیم/ پای ماندگاری صنایع تبدیلی در همدان می‌مانیم
  • لیتیوم را خام‌فروشی نمی‌کنیم/ پای ماندگاری صنایع تبدیلی لیتیوم در همدان می‌مانیم
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • کمیته امداد، نهاد پیشران در حوزه اشتغال کشور است