Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها_ در حالی که روغن مایع در بازار شیراز به شدت با کمبود روبه‌رو است به گفته عمده‌فروشان شیراز بیش از ۱۰۰۰ تن روغن جامد در انبارهای آنها مانده و خریدار ندارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازشیراز،  مشاهدات میدانی نشان می‌دهد که عرضه روغن در فروشگاه‌ها به ویژه سوپرمارکت‌ها کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کمبود بیشتر در زمینه روغن مایع خوراکی و سرخ کردنی رخ داده است. 

مجید جوانمردی، رئیس اتحادیه بنکداران شیراز در گفت‌وگو با تسنیم با اشاره به بحث کمبود روغن در بازار، گفت: این کمبود مربوط به روغن مایع است و در انبارهای بنکداران و عمده‌فروشان روغن جامد بیشتر از 1000 تن  موجود است اما خریدار ندارد. 

وی اظهار امیدواری کرد که در روزهای آینده مشکل تامین و توزیع روغن مایع برطرف شود و افزود: بنکداران نیز نسبت به کمبود روغن در بازار اعتراض دارند که این موضوع را با مسئولان استان در میان گذاشته‌‌ایم  و امید است که این مشکل هر چه زودتر برطرف شود.

شرکت‌ها تولید را آغاز کرده‌اند
صمد رنجبری، مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس در گفت‌‌وگو با تسنیم با بیان اینکه شرکت‌های تولیدکننده روغن شروع به تولید روغن کرده‌اند و روغن در حال تزریق بازار است، اظهار داشت: هنوز قیمت جدید روغن اعلام نشده است و شرکت‌ها با قیمت قبل روغن را عرضه می‌کنند اما با توجه به افزایش جهانی قیمت روغن این موضوع اجتناب‌ناپذیر است و به زودی قیمت جدید روغن از سوی سازمان حمایت اعلام می‌شود. 

وی با بیان اینکه در استان فارس از لحاظ تامین روغن جامد هیچ مشکل و کمبودی ندارد، عنوان کرد: هر جا که نیاز باشد بنکداران  می‌توانند روغن جامد به بازار تزریق کنند و این کمبود پیش آمده مربوط به روغن مایع خوراکی و سرخ‌کردنی است که  آن هم روغن خام تخصیص پیدا کرده و شرکت‌ها از امروز شروع به تولید کرده‌اند. 

رنجبری با بیان اینکه روغن خام توسط دولت تامین شده و اگر مشکل قیمت جدید روغن نیز حل شود مطمئنا سبب تسهیل و تسریع توزیع روغن در بازار می‌شود، گفت: استان فارس ماهانه به 8500 تن روغن نیاز دارد که از طریق شرکت‌های تولید‌کننده تامین و توزیع می‌شود. 

گزارش| کمبود روغن در بلوچستان و گلایه مردم از وضعیت نامساعد بازار/ سودجویان روغن را قاچاق می‌کنند + فیلم25 تن روغن خوراکی قاچاق در محورهای مواصلاتی بلوچستان کشف شد34 تن روغن خوراکی قاچاق در سیستان و بلوچستان کشف شد

آخرین بار قیمت روغن در اردیبهشت سال گذشته افزایش یافته و تولیدکنندگان با توجه به افزایش 100 درصدی قیمت روغن خام در بازار جهانی، منتظر دریافت نرخ جدید هستند به همین منظور برخی از آنها عرضه خود را در بازار کاهش داده‌اند تا محصولات خود را با قیمت جدید به فروش برسانند.

درخواست افزایش قیمت روغن طی روزهای اخیر در سازمان حمایت و  وزارت جهاد کشاورزی بررسی شده و منتظر تصمیم نهایی در ستاد تنظیم بازار است.

انتهای پیام/422/ی

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: روغن مایع روغن جامد قیمت جدید قیمت روغن تن روغن شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۴۰۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود برق مانع توسعه اقتصادی تیران شده است

ایسنا/اصفهان فرماندار تیران و کرون گفت: کمبود ظرفیت تولید برق در این شهرستان مانعی برای توسعه مراکز تولید صنعتی و کشاورزی شده است.

علی محمدی کیا، امروز (شنبه، هشتم اردیبهشت) در نشست مشترک فعالان اقتصادی تیران و کرون با حضور مدیر توزیع برق منطقه اصفهان و مدیرعامل شرکتبرق استان اصفهان، اظهار کرد: با وجود توسعه اقتصادی در بخش کشاورزی و صنعتی در این شهرستان، اما کمبود ظرفیت برق‌رسانی مانعی برای راه‌اندازی گلخانه و شرکت‌های صنعتی شده است.

وی افزود: ۵۰۰ درخواست راه‌اندازی گلخانه به جهاد کشاورزی ارائه شده اما به دلیل کمبود ظرفیت برق امکان صدور مجوز برای آنان وجود ندارد.

به گزارش ایسنا، به گفته فرماندار تیران و کرون با توجه به راه‌اندازی شهرک‌های صنعتی جدید در این منطقه توسعه شبکه برق برای فعالیت آن نیاز است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه کمبود گاز برای گلخانه‌ها طی سال‌های گذشته وجود داشت، اما با احداث یک ایستگاه تقلیل، این نگرانی رفع شد و امروز معضل کمبود برق پیش روی فعالان اقتصادی قرار گرفته است.

به اعتقاد محمدی‌کیا تسریع شرکت برق در تأمین انرژی مشکل کمبود برق مصارف خانگی در فصل تابستان را نیز رفع خواهد کرد.

پروژه‌های برق‌رسانی در دستور کار وزارت نیرو

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای استان اصفهان در این جلسه به معضل کمبود برق در استان اشاره و اظهار کرد: توسعه صنعتی، کشاورزی و مصارف خانگی منجر به کمبود برق شده که چند پروژه جدید برای تأمین این نیاز پیش‌بینی شده و در حال اجرا است.

سعید محسنی افزود: پست جدید انتقال برق در حال احداث و راه‌اندازی است که پیش‌بینی می‌شود تا تابستان امسال در مدار قرار گیرد.

وی اضافه کرد: پست جدید نیز در دستور کار برای انتقال برق منطقه نجف‌آباد و حومه پیش‌بینی شده که این بستر نیز تا ۱۴۰۴ روی خط بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

به گفته مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای اصفهان تقاضا برای تأمین برق صنعتی و خانگی افزایش‌یافته و با توجه به هزینه‌های بالای تولید این انرژی، شرایط سخت اقتصادی برای وزارت نیرو به وجود آمده است.

وی مشارکت بین بخش‌های صنعتی و شرکت برق منطقه‌ای را راهکاری برای تأمین هزینه‌ها و تسریع در اجرای این پروژه اعلام کرد.

محسنی با بیان اینکه افت ولتاژ در بعضی از مناطق اصفهان داریم، تصریح کرد: فاصله زیاد پست توزیع با پست بالادستی منجر به این مشکل می‌شود که باید پست‌های جدید ایجاد شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تلاش برای اتمام خط ۲ مترو شیراز تا ۲ سال آینده / مشکل اصلی، کمبود واگن است
  • تعرفه تاکسی‌های اینترنتی را شرکت‌ها تعیین کنند یا شورای رقابت؟
  • ارسال بیش از ۳۰ میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه سبلان اردبیل
  • ورود شورای رقابت به نرخ گذاری تاکسی‌های اینترنتی به صلاح نیست
  • قیمت روغن خوراکی در بازار امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • برنامه های شاخص ساینا در سال مالی جدید تشریح شد
  • کمبود برق مانع توسعه اقتصادی تیران شده است
  • شهر صدرا کمبود مدرسه دارد/ آماده استقرار ادارات مختلف هستیم
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • یکی از نایاب ترین مدل های بسیار سریع مرسدس بنز (+فیلم و عکس)