Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد احتمال ابتلا به کووید ۱۹ از طریق هوایی که تنفس می‌کنید، ۱۰۰۰ برابر بیشتر از سطوحی است که لمس می‌کنید.

محققان دانشگاه میشیگان نمونه‌های هوا و سطح اطراف محوطه دانشگاه خود را آزمایش کردند و دریافتند احتمال استنشاق ذرات ویروس بیشتر از برداشتن آنها از انگشتان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«ریچارد نیتزل»، سرپرست تیم تحقیق، توضیح داد: «در این مطالعه، ما تصمیم گرفتیم تا تماس‌های احتمالی با کروناویروس را در چندین محیط دانشگاه بررسی کنیم.»

این محل‌ها شامل دفاتر، کلاس‌های درس، فضاهای نمایش، کافه تریا، اتوبوس و سالن بدنسازی بود.

نیتزل افزود: «ما همچنین از اطلاعات مربوط به عفونت‌های کووید ۱۹ دانشگاه برای تخمین احتمال عفونت مرتبط با اندازه‌گیری‌های محیطی خود استفاده کردیم.»

او گفت: «خطر کلی قرار گرفتن در معرض ویروس در همه مکان‌هایی که اندازه‌گیری کردیم کم بود.»

وی خاطرنشان کرد: «با این حال، نتایج ما نشان می‌دهد که خطر ابتلاء به عفونت ناشی از استنشاق بسیار بالاتر از تماس با سطوحی مانند دستگیره درها، کیبورد، میز، سینک و کلیدهای نور است.»

در مجموع، بیش از ۲۵۰ نمونه از هوا جمع آوری شد که ۱.۶ درصد از آنها از لحاظ کروناویروس مثبت بودند. از بالغ بر ۵۰۰ نمونه سطحی هم ۱.۴ درصد مثبت بودند.

مخاطره‌آمیزترین محیط ورزشگاه بود که ۷۵ درصد از نمونه‌های هوا و ۵۰ درصد از تمام نمونه‌های سطح مثبت بودند.

با این وجود، نتایج نشان می‌دهد که مردم باید بیشتر نگران خطر استنشاق ویروس کرونا باشند تا خطرات ناشی از دست زدن به سطوح.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۴۲۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هلی کوپتر ایرباس رکورد سرعت را شکست

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، این بالگرد علاوه برآنکه با سرعت ۴۰۰ کیلومتر برساعت و ۵۰ درصد سریع تر از نمونه های فعلی پرواز می کند، ۲۵ درصد سوخت کمتری مصرف می کند.

شرکت ایرباس هلی کوپترز در سال ۲۰۱۳ میلادی با ابزار آزمایشی X۳ رکورد سرعت بالگرد را شکست، به طوریکه سرعت آن به ۴۷۲کیلومتر برساعت رسید. اکنون شرکت با هلی کوپتر جدید خود قصد دارد همان فناوری را در پروژه تحقیقاتی اروپاییClean Sky ۲ برای بازار تجاری به کار گیرد و همزمان آن را به وسیله پروازی کارآمدتر و حافظ محیط زیست تبدیل کند.

هرچند هلی کوپتر جدید که ریسر(Racer) نام دارد، ظاهری مشابه نمونه های معمول در بازار دارد اما برای پرواز با سرعت بالا طراحی شده است. آئرودینامیک این هلی کوپتر برای سرعت های زیرسرعت صوت بهینه شده و از سوی دیگر سیستم پیش رانش ۲ موتور دارد که روی جعبه های بال ها تعبیه شده اند تا هنگام پرواز با سرعت ۵۰ درصد سریعتر از هلی کوپتر های معمول نیروی لیفت را فراهم کنند.

دلیل این امر آن است که هلی کوپترها در سرعت بالا با مشکلات زیادی روبرو می شوند زیرا هنگامیکه پروانه های هلی کوپتر می چرخند، یک طرف به سمت جلو و سمت دیگر به طرف عقب حرکت می کند. در سرعت پایین چنین امری تاثیر زیادی ندارد اما در سرعت بالا چنین تمایز ممکن است عملکرد ابزار را در هم بریزد.

برای اجتناب از چنین امری هلی کوپتر ریسر هنگامیکه به سرعت بالا می رسد، اتکا به پروانه ها را ۱۵ درصد کاهش می دهد و کنترل را به موتورهای به جلو پیش راننده و جعبه های روی بال ها واگذار می کند. علاوه بر آن ۲ موتور Aneto-۱X توسعه یافته اند که بخشی از سیستم جدید هیبریدی-برقی- حافظ محیط زیست هستند. با کمک این بحش یکی از موتورها در وضعیت کروز می تواند خاموش شود. این به معنای انتشار دی اکسید کربن کمتر و کاهش ۲۵ درصدی مصرف سوخت به ازای هر مایل است.

به گفته ایرباس هلی کوپتررز نخستین پرواز نمونه اولیه ریسر ۳۰ دقیقه طول کشید.

کد خبر 6088918 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • محققان : مغز انسان در حال بزرگ‌تر شدن است
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • با عفونت دستگاه ادراری بیشتر آشنا شوید
  • مغز انسان در حال بزرگ‌تر شدن است
  • تشخیص چند دقیقه‌ای سرطان با یک قطره خون
  • هلی کوپتر ایرباس رکورد سرعت را شکست
  • ادامه روزهای کابوس وار مدافع عنوان قهرمانی در لیگ عربستان
  • وب‌سایت‌هایی که بازدید می‌کنید چقدر ایمن هستند؟
  • افزایش انتقال باکتری‌های مقاوم به دارو به طبیعت
  • شناسایی ۳ نوع سرطان با یک قطره خون