Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - وزیر کشور با بیان اینکه نباید نسبت به بحران‌ها به دلیل فاصله زمانی آن بی توجه باشیم،‌ گفت: خسارت مردم یزد در سیل اخیر به سرعت جبران شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد،‌ احمد وحیدی دقایقی قبل در نشست ستاد مدیریت بحران استان یزد با اشاره به اینکه قرار نیست بحران‌ها هر روز به وقوع بپیوندند اظهار داشت: فاصله زمانی که بین بحران‌ها هست نباید سبب بی‌توجهی ما به آن شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بحث مسیل‌ها به معنای عبور آب سیلاب‌هاست و اینکه مسیر رودخانه گرفته شود و در آن ساخت‌و‌ساز انجام گیرد گفت: در مسیل یزد ساخت و سازهایی که صورت گرفته حتی اگر به صورت رسمی هم انجام شده غیرقانونی بوده و باید هرچه سریع‌تر نسبت به رفع آن اقدام شود.

وزیر کشور با اشاره به اینکه امسال بخشی از مباحث مربوط به رودخانه ها در داخل شهرها به شهرداری ها واگذار شده گفت: در هر صورت چه وزارت نیرو و چه شهرداری ها باید اقدامات لازم برای رفع مسدودی های مسیل یزد را انجام دهند.

وحیدی با بیان اینکه قنوات از دیرباز نشان دهنده فناوری برتر برای بهره‌برداری آب بوده گفت: اینکه امروز قنوات خشک شده و جلوی آن بسته شده اصلا خوب نیست و  در شرایطی الان آبرسانی زیرسطحی در جهان به عنوان بهترین راه انتقال آب مطرح است که ما از هزاران سال قبل این تکنولوژی را در کشور داشتیم و باید برای احیای آن تلاش شود.

وی خاطرنشان کرد: مسئله بعدی در ارتباط با سیل یزد ضرورت تقویت سیل‌بندها است که نه تنها جلوی بحران را بگیرد بلکه زمینه بهره‌مندی از این نعمت خداوند هم فراهم شود و سیلبندها را تقویت کنیم.

وزیر کشور ادامه داد: با توجه به اینکه باز شدن مسیل فعلی یزد بسیار سخت است باید مطالعات لازم انجام شود که در صورت امکان مسیل جدیدی برای سیلاب‌ها ایجاد شود و به این صورت زمینه جلوگیری از بحران به وجود آید.

وحیدی در ارتباط با سرمازدگی‌های محصولات باغی و زراعی استان یزد گفت: با توجه به پیشرفت علم راهکارهای گسترده‌ای برای جبران این مشکل به وجود آمده و می‌توان جلوی این مشکلات به خوبی گرفته شود.

کمک‌رسانی گروه‌های جهادی به سیل‌زدگان بیدخت گناباد/ اینجا جوانان درس خدمت مشق می‌کنند + فیلمشهردار یزد: نیروهای شهرداری بدون استراحت در رفع مشکلات سیل تلاش کردندواکاوی بحران سیل در یزد؛‌ از تخریب سیل بندها تا بحران در حریم رودخانه یزد

وی افزود: برای خسارت سرمازدگی امسال کشاورزان باید تمهیدات لازم اندیشیده شود اما از سال‌های بعد لازم است که با استفاده از تکنولوژی‌های کارآمد جلوی سرمازدگی و از بین رفتن محصولات گرفته شود.

وزیر کشور در ارتباط با جبران خسارت‌های صورت گرفته به شهروندان در اثر سیل اخیر یزد گفت:‌ لازم است که این خسارت در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام شود تا فشار ناشی از این خسارت‌ها کاهش پیدا کند.

وحیدی با بیان اینکه شهر یزد یک شهر با تمدنی بسیار عظیم است گفت: اینکه در شهری با این تمدن مشکل فاضلاب وجود داشته باشد مناسب نیست و لازم است که طرح اجرای فاضلاب هرچه سریعتر انجام شود.

وی به زمان 4 ساله اعلام شده از سوی آبفا یزد برای اجرای این پروژه اشاره کرد و گفت: این زمان کمی زیاد است و علاوه بر پیگیری برای اجرای زودتر پروژه انجام شود،‌ بخشی از پساب حاصله هم برای فضای سبز شهری یزد مورد استفاده قرار گیرد.

انتهای پیام/781/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزیر کشور انجام شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۴۸۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا عباس زاده صبح امروز یکشنبه در ستاد مدیریت بحران استان گفت: در هر دستگاه اجرایی باید بخشی برای مدیریت بحران وجود داشته باشد تا در زمان بحران با هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی و بسیج امکانات در کوتاه مدت بتوانیم اقدامات لازم را انجام و بحران را مهار کنیم.

وی با اشاره به این که مردم روستای نوده شهرستان زیرکوه به دلیل شکسته شدن سد این روستا چون به موقع تخلیه شدند، خسارتی در این خصوص نداشتیم، خاطر نشان کرد: با توجه به این که خسارت به بخش کشاورزی شهرستان زیرکوه بر اثر سیل زیاد است با تشکیل تیم‌های تخصصی بررسی‌های لازم در خصوص میزان خسارات وارده به این بخش در این شهرستان انجام شود.

به گفته وی برای تخلیه سدهای خاکی که پر آب شده‌اند با هدف جلوگیری از بحران در روزهای آینده با توجه به احتمال بارش، اقدامات مورد نیاز باید انجام شود.

وی با توجه به خسارات وارده به راه‌های عشایری تاکید کرد: ایل راه‌ها باید به شکل ویژه دیده شوند.

مدیر کل مدیریت بحران استان هم در ادامه گفت: با توجه به این که در سیل اخیر به قنوات شهرستان زیرکوه خساراتی وارد شده است باید از مادر چاه‌ها با لوله کشی در کوتاه مدت آب مورد نیاز تأمین شود.

آخوندی افزود: ۱۸۹ سد خاکی بدون متولی در استان داریم که تاکنون برای مدیریت آنها اعتبار مورد نیاز اختصاص نیفتاده است.

قاسم تنها مدیر کل بنیاد مسکن استان بیان داشت: ۷ میلیارد و ۵۰۰ تومان خسارت به سیل بندهای شهرستان زیرکوه وارد شده و در مجموع ۱۷ میلیارد تومان خسارت به این بخش وارد شده و در حوزه مسکن هم به ۴۸ واحد خسارت دیده‌اند که ۱۰ مورد آن شهری و ۳۸ واحد مسکونی دیگر روستایی است.

فرمانده ارشد آجا در خراسان جنوبی هم با تشریح اقدامات انجام شده توسط یگان‌های ارتش حاضر در منطقه گفت: با به‌کارگیری پنج خودروی ارتش در زمان سیل در شهرستان زیرکوه اقدامات لازم انجام شد.

کد خبر 6090891

دیگر خبرها

  • خسارت ۳.۲ میلیاردی سیل اخیر به تأسیسات پارک ملی هفتادقله
  • دستگاه های حمایتی از خسارت دیدگان سیل اخیر زرند حمایت کنند
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر زرند کرمان بررسی می‌شود
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر بررسی می‌شود
  • ۴۲ راه روستایی و یک راه فرعی در بلوچستان همچنان بسته است
  • برآورد اولیه خسارات ناشی از بارندگی‌های اخیر در خراسان جنوبی
  • راه‌های مواصلاتی قربانی سیلاب‌های اخیر در خراسان جنوبی/ خسارت‌ها برآورد می‌شود
  • سیل ۵۲ میلیارد تومان به اردستان خسارت زد
  • بارندگی در زارچ با ثبت کمترین خسارت