Web Analytics Made Easy - Statcounter

وحیدی گفت: وزیر نیرو از استاندار و مسئولان یزد خواست تا خسارت سیل را در اسرع وقت برآورد کرده و برای تامین خسارات به وزارت کشور اعلام کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزدرسا، احمد وحیدی وزیر کشور شنبه شب در جلسه ستاد مدیریت بحران استان یزد که با موضوع سیل هفته گذشته یزد برگزار شد، اظهار داشت: این وقایع ممکن است هر سال اتفاق نیفتد اما قرار نیست چون هر سال اتفاق نمی افتد، نسبت به آن بی توجه باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به وضعیت مسیل یزد گفت: جایی که ممکن است روزی در آن سیل جاری شود، نباید اشغال شود و در همه شرایط باید آزاد باشد و حریم آن باید رعایت شود.

وحیدی ادامه داد: کار غیرقانونی حتی اگر به طور رسمی انجام شود، باز هم غیرقانونی است و باید به طور جدی برای آزادسازی و باز کردن مسیر آن اقدام شود.

وزیر کشور تاکید کرد: اگر دستگاه های دولتی تصرف و تعرض انجام داده اند باید تخریب شود و اگر مردم این کار را کرده اند، باید توجیه شوند و رفع تصرف اتفاق بیفتد.

وی با ابراز خرسندی از اینکه این حادثه خسارت جانی نداشته است، تصریح کرد: باز کردن راه عبور سیلاب کاری است که باید با جدیت دنبال شود.

وحیدی ادامه داد: شهرداری ها و دهیاری ها باید برای آزادسازی مسیل ها اقدام کنند و مسیل هایی که در خارج از مناطق شهری و روستایی هستند باید توسط وزارت نیرو ساماندهی شود.

وزیر کشور عنوان کرد: قنات ها یک تکنولوژی و فناوری برای بهره وری آب بوده و می توان از ظرفیت آن برای هدایت سیلاب استفاده کرد اما به حال خود رها شده اند که باید احیا شوند.

وی بیان کرد: سیل بندها از یک سو آبخیزداری و آبخوان داری را تحت پوشش قرار می دهند و از طرف دیگر سیل را کنترل می کنند که باید به آن توجه ویژه شود.

وحیدی اظهار داشت: آب باید برای عبور، مسیر داشته باشد در غیر این صورت وارد خانه مردم می شود بنابراین به آن در اسرع وقت رسیدگی شود.

وزیر کشور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بحث سرمازدگی تاکید کرد: علم پیشرفت کرده و این مشکلات پاسخ دارد و جهاد کشاورزی باید به طور جدی وارد شود و راهکارها را به کشاورزان معرفی کند.

وی در مورد صندوق بیمه خسارات کشاورزی عنوان کرد: این صندوق موظف است برای کشاورزان توضیح و توجیه داشته باشد و با آنها شفاف باشد تا کشاورزان بتوانند در مواقع بروز بحران از کمک آنها استفاده کنند.

وحیدی در مورد هزینه های مورد نیاز برای کمک به سیل زدگان ادامه داد: تیم های ارزیابی را هر چه سریعتر اعزام کنید تا در زمینه خسارت ها به جمع بندی برسید و تا دو هفته آینده اعلام کنید بتوانیم با فاصله کمی این خسارت ها را پرداخت کنیم.

وی در مورد تامین خسارت لوازم خانگی نیز گفت: چهار قلم را ستاد اجرایی تقبل کرده و تلاش ما این است که بقیه موارد را از منابعی تامین کنیم.

وحیدی ادامه داد: جبران خسارت دام های دامداران به میزان 550 دام و هزار قطعه طیور را نیز به سرعت پیگیری کنید.

وزیر کشور در مورد تجهیزات و ادوات مدیریت بحران، تجهیزات مورد نیاز شهرداری و پول مورد نیاز برای رهن منزل برای سیل زدگان آسیب دیده نیز دستور پیگیری و اعلام مبلغ نهایی به وزارت کشور شد.

وحیدی گفت: یزد یک شهر جهانی است و اینکه شهرداری آن تجهیزات و ادوات ندارد قابل توجیه نیست همچنین بحث فاضلاب آن باید با جدیت پیگیری شود.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: وزیر کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۴۸۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد استان تهران شرقی و غربی به منظور اداره بهتر انجام می شود

به گزارش خبرنگار مهر، احمد وحیدی، بعد از ظهر سه شنبه در شورای اداری استان تهران طی سخنانی با بیان اینکه تهران یک پنجم جمعیت کشور را در خود جا داده است، گفت: تقسیمات کشوری یک ابزار برای اداره بهتر و رسیدگی بهتر به این جمعیت است.

وی گفت: در استان تهران توازن خوبی نداریم، در بعضی شهرهای استان وضع خوب است و در برخی شهرها وضعیت مناسبی نداریم.

وزیر کشور با بیان این که بحث تقسیم استان تهران مدتی است، مطرح شده است، گفت: هدف از تقسیمات استان تهران جلوگیری از تمرکززدایی و امکان رسیدگی بهتر به شهرهای کمتر توسعه یافته و اداره بهتر است.

وی اضافه کرد: سیاست دولت در راستای ایجاد عدالت و بهبود رفاه برای شهروندان است و برای بهتر اداره شدن، تشکیل استان‌های غربی و شرقی تهران را در برنامه داریم.

وحیدی جمعیت شهرستان‌های غرب تهران را سه میلیون نفر عنوان کرد و گفت: این جمعیت از میزان جمعیت بسیاری از استان‌های کشور بیشتر است لذا به منظور ابزار اداره، توسعه، توازن و عدالت بهتر استان‌های جدید در غرب و شرق تهران تشکیل‌ می‌شود.

وی با بیان این که تقسیم تهران توسط دولت در دست بررسی است، گفت: برای این امر مصوبه مجلس را لازم دارد که باید توسط مجلس بعدی بررسی و تصویب شود.

وحیدی به انتقال پایتخت نیز اشاره کرد و گفت: این امر ۱۰۰ میلیارد دلار هزینه دارد.

کد خبر 6093580

دیگر خبرها

  • از لزوم جدیت در تفکیک زباله، تا سهم فاضلاب خانگی در آلودگی رودخانه های رشت
  • ظرفیت کشور از اتباع اشباع شده است
  • ایجاد استان تهران شرقی و غربی به منظور اداره بهتر انجام می شود
  • ۵۰ واحد مسکونی در خراسان جنوبی بر اثر سیلاب اخیر خسارت دید
  • جبران خسارت‌های سیل به روستای قطرم بافق
  • وحیدی: ۷۰۰ همت برنامه سرمایه‌گذاری در فارس تعریف شده است
  • خسارت ۳.۲ میلیاردی سیل اخیر به تأسیسات پارک ملی هفتادقله
  • توضیحات وزیر کشور درباره انسداد مرز‌ها
  • خسارت هزار و ۴۷۰ میلیارد ریالی بارش‌های بهاری در خراسان رضوی
  • مهار ۱۷ میلیون متر مکعب رواناب در سازه های آبخیزداری خراسان جنوبی