Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-28@23:20:06 GMT

سازماندهی ۱۵۰ گروه جهادی برای محرومیت‌زدایی در سوادکوه

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۵۱۱۹۸

سازماندهی ۱۵۰ گروه جهادی برای محرومیت‌زدایی در سوادکوه

محمدباقر قزلباش از سازماندهی ۱۵۰ گروه جهادی بسیجی برای حضور در میادین محرومیت‌زدایی در سوادکوه خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدباقر قزلباش در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ، با اشاره به آغاز رزمایش جهادگران فاطمی به تشریح عملکرد بسیج سازندگی پرداخت و بسیج سازندگی را نیرویی برآمده از دل مردم دانست و اظهار کرد: بسیج سازندگی در هر شرایط و موقعیتی متناسب با شرایط پیش آمده ، برای دفاع از ارزش های انقلاب اسلامی وارد صحنه می‌شود و تمام توان خود را برای انجام صحیح ماموریت خود به کار می‌گیرد و کار نیمه تمام در کارنامه خدماتش به این مردم ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امروز مهمترین عرصه‌ای که بسیج سازندگی می‌تواند در آن نقش ایفا کند، فضای خدمت‌رسانی به این مردم است که نقش موثری در مقابله با جنگ روانی دشمن دارد و به نوعی عاملی برای شکست راهبرد دشمن نیز است.
  فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان سوادکوه اقدامات و ماموریت  بسیج سازندگی را  در ۴ محور خدمت‌رسانی، محرومیت‌زدایی، اقتصاد مقاومتی و حضور در حوادث غیرمترقبه عنوان کرد و گفت: امروز بسیج سازندگی با همان مولفه‌های دفاع مقدس در جهادی دیگر و نبرد با رفع محرومیت به مدد الهی قلب محرومان را شاد می‌کند.
  این مسئول خاطرنشان کرد: بسیج سازندگی نیرویی برآمده از دل مردم است که در هر موقعیتی متناسب با شرایط پیش آمده، برای دفاع از ارزش‌های انقلاب اسلامی وارد صحنه می‌شود و تمام توان خود را برای انجام صحیح ماموریت خود به کار می‌گیرد.
  قزلباش با تشریح عملکرد بسیج سازندگی شهرستان سوادکوه خاظرنشان کرد:هفته بسیج سازندگی فرصت خوب و مغتنمی برای نگاه عمیق به جایگاه و نقش این نیروی مردمی در پیشرفت کشور است.
  وی افزود: بسیج سازندگی سوادکوه ۱۵۰ گروه جهادی را ازبین جوانان بسیجی جهت حضور در میادین محرومیت‌زدایی در سطح پایگاه‌ها سازماندهی کرد، این گروه‌های جهادی در سال ۱۴۰۰ به تعداد ۴۵۷۰ نفر روز در قالب ۱۱۰ اردو جهادی به مناطق محروم در طرح‌های محرومیت‌زدایی شرکت کردند.
  فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان سوادکوه خاطرنشان کرد: بسیج سازندگی در سال ۱۴۰۰ در اعزام تیم پزشکی به مناطق محروم از ۱۵ تیم پزشکی متخصص و عمومی جهت ویزیت رایگان استفاده کرد.
  این مسئول افزود: در طول سال ۱۴۰۰ بسیج سازندگی شهرستان با برگزاری ۲۰ میز خدمت مستقیما در بحث محرومیت‌زدایی مشارکت کرد. وی با بیان اینکه سازماندهی ۱۲ شبکه همگام با کشاورز و آموزش و ترویج دامپروری با همکاری جهاد کشاورزی بصورت هر ۱۵ روز یکبار انجام می‌شود، گفت:ایجاد صندوق‌های قرض‌الحسنه مردم‌یار به تعداد ۴۵ صندوق که بصورت خوداتکا و خودیاری در عرصه‌های اشتغال‌زایی مثل دامداری، پرورش مرغ بومی محلی، دام و طیور، خیاطی و پرورش قرقاول و بلدرچین، پرورش ماهی، گلخانه در حال فعالیت هستند.
  قزلباش اظهار کرد:به موازات همه فعالیت‌های بسیج سازندگی در زمینه‌های فوق تعداد ۱۰ واحد منزل مسکونی در سطح شهرستان سوادکوه به همت سپاه و‌ خیرین محرومیت زدایی ساخته شد و تحویل عزیزان ما در شهرستان شد و درحال حاضر نیز ۲۵ واحد در دست ساخت دارد.
  وی با اشاره به رسیدگی مزار شهدا خاطرنشان کرد:به همت بسیج سازندگی سپاه شهرستان، بازسازی و ساخت تعداد ۲ مزار شهید در سال ۱۴۰۰به اتمام رسید و تعداد ۲ مزار هم در سال ۱۴۰۱ هم به اتمام می‌رسد.
  فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان سوادکوه به پروژه آب‌رسانی در سطح شهرستان اشاره و اظهار کرد: برای سال جاری، ۱۰ پروژه آب‌رسانی روستایی به بسیج سازندگی شهرستان واگذار شد که در حال حاضر ۲ پروژه شروع شده است و تا پایان سال ۱۴۰۱ تمام پروژه‌ها به شرط پایداری جوی به اتمام می‌رسد و مردم از انتفاع آن بهره‌مند می‌شوند.   قزلباش در پایان ضمن گرامیداشت این هفته و تشکر از همه دلسوزان و خیرین، فرماندار و روسای ادارات ، شوراهای اسلامی شهرها و روستاها،بخشداران، شهرداران و دهیاران ساعی شهرستان در امر کمک به احداث منازل محرومین تاکید کرد:مهم این است که  همه ما در یک سنگر و با یک دغدغه مشترک برای دفاع از کشور و سازندگی آن تلاش کنیم و هر کسی در این مسیر گام بردارد بسیجی نام دارد و قطعا با امام امت که آرزوی محشور شدن با بسیجیان را داشت همنشین می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شهرستان سوادکوه محرومیت زدایی بسیج سازندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۱۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲

به گزارش قدس آنلاین، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، اظهار کرد: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است. 

وی بیان کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌ شده‌اند. 

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند. 

وی با بیان اینکه محرومیت مناطق کشور یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های سیاست‌گذاران و برنامه ریزان کشور محسوب‌می‌شود، گفت: این مهم هر ساله در قوانین بودجه سنواتی نیز مورد توجه قرار گیرد. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

وی توضیح می‌دهد: به‌طور متوسط سهم اعتبارات این استان از بودجه محرومیت‌زدایی نسبت به سهم استان‌های تهران، اصفهان و آذربایجان شرقی از این اعتبارات به‌ترتیب حدود ۴، ۳ و ۲.۵ برابر است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای پروژه‌های محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان درنظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است. 

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

انتهای پیام

پایان پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • اردو‌های جهادی، گام‌هایی استوار در مسیر محرومیت‌زدایی
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • یکی از اولویت‌های لرستان باید ایجاد زیرساخت‌ها باشد
  • بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل
  • امداد رسانی گروه‌های جهادی بسیج در سیل بم
  • اجرای ۶۰ طرح محرومیت‌زدایی در پلدشت