Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@22:28:16 GMT

۲ هزار و ۱۷۳ طرح اشتغال روستایی به بانک‌های قزوین ارسال شد

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۵۷۸۲۹

۲ هزار و ۱۷۳ طرح اشتغال روستایی به بانک‌های قزوین ارسال شد

عین الله کشاورز ترک روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: معرفی این تعداد طرح به بانک های عامل برای چهار هزار و ۸۵۹ نفر در سطح روستاهای استان، اشتغالزایی خواهد کرد.

وی اضافه کرد:از این تعداد، ۲ هزار و ۶۹ طرح موفق شده اند تاکنون از بانک های عامل استان ۳۰۰ میلیارد و ۵۹۲ میلیون تومان دریافت کرده و برای چهار هزار و ۵۵۴ نفر اشتغالزایی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قزوین با قدردانی از همکاری بانک ها در این زمینه، افزود: تسهیلات اشتغال روستایی با همکاری چهار بانک توسعه تعاون، کشاورزی، پست بانک و صندوق کارآفرینی امید در سطح استان پرداخت می شود.

وی تصریح کرد: در پرداخت این تسهیلات بانک کشاورزی به ۷۵۷ طرح ۱۱۹ میلیارد و ۱۱۰ میلیون تومان، صندوق کارآفرینی امید به ۵۱۳ طرح مبلغ ۶۵ میلیارد و ۱۲۰ میلیون تومان، پست بانک به ۴۸۸ طرح مبلغ ۵۳ میلیارد و ۴۷۲ میلیون تومان و بانک توسعه تعاون به ۳۱۱ طرح، مبلغ ۶۲ میلیارد و ۸۸۹ میلیون تومان پرداخت کردند.

کشاورز ترک با اشاره به وضعیت اعتبارات اشتغال روستایی به تفکیک شهرستان ها، افزود:در شهرستان قزوین به ۶۴۲ طرح مبلغ ۱۰۱ میلیارد و ۶۱۰ میلیون تومان، در شهرستان بویین زهرا به ۶۳۹ طرح مبلغ ۸۲ میلیارد و ۵۷۴ میلیون تومان، در تاکستان به ۳۰۲ طرح مبلغ ۴۱ میلیارد و ۲۴ میلیون تومان، در آوج به ۲۸۶ طرح مبلغ ۱۳ میلیارد و ۵۶۲ میلیون تومان، در آبیک به ۱۰۸ طرح مبلغ ۴۷ میلیارد و ۵۷۴ میلیون تومان و در البرز به ۹۲ طرح مبلغ ۱۴ میلیارد و ۲۴۶ میلیون تومان پرداخت شده است.

وی با اشاره به وضعیت اعتبارات اشتغال روستایی به تفکیک دستگاه های اجرایی، گفت: سازمان جهاد کشاورزی به هزار و ۳۸۴ طرح مبلغ ۱۹۴ میلیارد و ۹۹۲ میلیون تومان، سازمان صنعت، معدن و تجارت به ۲۹۹ طرح مبلغ ۳۳ میلیارد و ۲۳۰ میلیون تومان، اداره میراث فرهنگی به ۱۳۱ طرح مبلغ ۵۳ میلیارد و ۵۲۱ میلیون تومان، اداره ارتباطات به ۶۷ طرح مبلغ چهار میلیارد و ۵۲۱ میلیون تومان، اداره کل ورزش و جوانان به چهار طرح مبلغ ۳۸۰ میلیون تومان و سایر دستگاه ها به ۱۸۴ طرح مبلغ ۱۳ میلیارد و ۹۴۷ میلیون تومان پرداخت کرده اند.

کشاورز ترک با اشاره به دستاوردهای طرح اشتغال پایدار روستایی، گفت: انحراف نداشتن طرح اشتغال روستایی نسبت به طرح های اجرا شده قبلی، مهاجرت معکوس و رونق اقتصادی در روستاها، توجه به مقوله گردشگری و بومگردی در روستاها، افزایش سهم گردشگری در روستاها، اختصاص منابع مالی به مناطق محروم و توجه به قانون آمایش سرزمین از جمله دستاوردهای طرح اشتغال پایدار روستایی است.

وی درباره چالش های این تسهیلات، گفت: فقدان نظارت کافی از سوی بانکهای عامل و دستگاههای اجرایی پس از پرداخت تسهیلات، کمبود نیروی انسانی و تجهیزات نسبت به تعداد طرح ها، وجود برخی مشکلات در آیین نامه اجرایی نظارت اشتغال پایدار روستایی و شرایط اقتصادی و شیوع بیماری کرونا از جمله چالش هایی این بخش است که باید برای رفع آنها برنامه ریزی لازم صورت گیرد.

در سال جاری ایجاد ۲۶ هزار و۲۳۰ فرصت شغلی جدید در استان هدفگذاری شده که بخشی از آن باید در روستاهای استان محقق شود.

برچسب‌ها اشتغال زایی سال تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین اشتغال زایی اشتغال فراگیر استان قزوین اشتغال پایدار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اشتغال زایی اشتغال زایی اشتغال زایی اشتغال زایی اشتغال فراگیر استان قزوین اشتغال پایدار اشتغال روستایی اشتغال پایدار میلیون تومان طرح اشتغال طرح مبلغ بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۷۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت سیل به زیرساخت‌های خراسان جنوبی تشریح شد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی، گفت: خسارت سیل به تأسیسات و زیرساخت‌های استان در حال ارزیابی است البته تا دهم اردیبهشت ماه جمع‌بنده شده و همچنان ادامه دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محمدعلی آخوندی امروز با اشاره به ارزیابی‌های صورت گرفته درباره میزان خسارت‌های سیل اخیر در استان، اظهار داشت: در بارندگی‌های اخیر که اکثر نقاط استان را متأثر کرد، ضمن برنامه‌ریزی برای پیگیری و آمادگی دستگاه‌های ذی‌ربط، به مردم و کشاورزان و دامداران نیز اطلاع‌رسانی گسترده صورت گرفت.

وی افزود: علی‌رغم بارندگی‌های بسیار شدید در زمان کم در بعضی نقاط مثل زیرکوه 64 میلی‌متر و خوسف 59 میلی‌متر، اما خوشبختانه خسارت جانی در پی نداشته است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی تصریح کرد: به واسطه سیلاب‌های شدید و بارندگی همزمان با آن، خسارت زیادی به بخش‌های مختلف وارد شده که بیشترین این خسارت‌ها مربوط به زمین‌های کشاورزی، قنوات، جاده بین مزارع، عمران شهری، دیواره‌های حفاظتی و جاده‌های اصلی و فرعی و روستایی در سطح استان است.

آخوندی در گزارشی از میزان خسارت‌های واره به تأسیسات استان اشاره کرد و با بیان اینکه این ارزیابی‌ها تا دهم اردیبهشت‌ماه جمع‌بنده شده و همچنان ادامه دارد، گفت: سیلاب و بارندگی‌های اخیر بر اساس بررسی‌های اولیه به بخشی از زیرساخت‌‌های استان به ویژه کشاورزی و راه‌ها خسارت زد که مجموع ارزش آن 19 هزار و 553 میلیارد ریال برآورد شد.

وی به بیان جزئیات خسارات ناشی از سیل اخیر پرداخت و ادامه داد: سیلاب به 29 کیلومتر کانال انتقال آب در حوزه جهاد کشاورزی به مبلغ 185 میلیارد ریال، 125 استخر ذخیره آب بالغ بر 50 میلیارد ریال، 13 هزار و 200 هکتار باغات و مزارع به مبلغ 458 میلیارد ریال، 126 کیلومتر جاده‌های بین مزارع به مبلغ 480 میلیارد ریال خسارت وارد کرده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی با اشاره به اینکه سیل به 101 رشته قنات به طول 34 کیلومتر به مبلغ 940 میلیارد ریال خسارت زد، عنوان کرد: 849 رأس دام سبک (95 میلیارد ریال) نیز در اثر جاری شدن سیل تلف شدند.

آخوندی به خسارت سیل اخیر به پنج واحد مرغداری و تأسیسات آبیاری و دامی روستایی به مبلغ 140 میلیارد ریال اشاره کرد و گفت: بارندگی اخیر و جاری شدن سیل 130 میلیارد ریال به تأسیسات برق استان خسارت زد.

وی خسارت وارده به 10 بند خاکی و آبخیزداری را بالغ بر 600 میلیارد ریال و به پنج مورد سیل‌بند روستایی را بالغ بر 75 میلیارد ریال برآورد کرد و افزود: در جریان این حوادث 5 هزار و 400 کیلومتر از راه های اصلی، فرعی و روستایی بالغ بر 10 هزار میلیارد ریال خسارت دیده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه میزان خسارات به هزار و 635 ابنیه فنی نظیر  پل، آبنما و غیره بیش از  2 هزار و 200 میلیارد ریال است ادامه داد: این سیل به 4 هزار و 800 کیلومتر ایل راه عشایری بالغ بر 90 میلیارد ریال و 6 طرح هادی روستایی بالغ بر 180 میلیارد ریال و 48 واحد مسکونی حدود 100 میلیارد ریال خسارت زد.

آخوندی بیان کرد: خسارت وارده به 30 کیلومتر خطوط انتقال آب به مبلغ 590 میلیارد ریال و چهار حلقه چاه آب بالغ بر 40 میلیارد ریال است.

به گفته وی؛ براساس برآوردها سیلاب‌های شدید و بارندگی همزمان با آن، به دیواره‌های حفاظتی و لایروبی فوری رودخانه‌‌ها یک‌ هزار و 250 میلیارد ریال و سیل‌بند حفاظتی فرودگاه بیرجند 100 میلیارد ریال و عمران شهری معابر، آسفالت، کانال‌‌ها، پل‌ها و فضای سبز یک‌ هزار و 850 میلیارد ریال خسارت وارد کرده است.

انتهای پیام/ 252/

دیگر خبرها

  • پرداخت ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزند آوری در سال جاری
  • خسارت سیل به زیرساخت‌های خراسان جنوبی تشریح شد
  • خسارت سیل در خراسان جنوبی چند میلیارد تومان بود؟
  • پرداخت تسهیلات مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد به ۶۲ درصد رسید
  • پرداخت بیش از ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزند آوری از ابتدای سال تاکنون
  • بانک‌ها بیش از ۵.۶ همت وام ازدواج و فرزند پرداخت کردند
  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت
  • جزییات افزایش وام بازنشستگان و مبلغ اقساط
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی