Web Analytics Made Easy - Statcounter

«سمینار مدیریتی سرمایه‌گذاری جسورانه شرکتی» با هدف تدوین نقشه راه سرمایه‌گذاری در شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و استارتاپ‌ها ۹ خردادماه سال ۱۴۰۱ برگزار می‌شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، «سمینار مدیریتی سرمایه‌گذاری جسورانه شرکتی» با هدف تدوین نقشه راه سرمایه‌گذاری در شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و استارتاپ‌ها ۹ خردادماه سال ۱۴۰۱ برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رویداد که با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و توسط دانشگاه صنعتی شریف برگزار می‌شود به دنبال «تحقق ارائه گزارشی از وضعیت و فضای سرمایه گذاری جسورانه در کشور»، «ارائه فرصت‌های سرمایه گذاری جسورانه در شرکت‌های دانش بنیان، خلاق و استارتاپ ها»، «معرفی نحوه و چگونگی ارزش گذاری شرکت‌های دانش بنیان و خلاق برای سرمایه گذاری» و «ارائه نگاهی جامع به سرمایه گذاری جسورانه شرکتی در دنیا و تاثیر آن در رشد پایدار سازمان ها» است. در این رویداد فرصت‌های سرمایه گذاری در این شرکت‌ها نیز معرفی می‌شود.

مدیران و نمایندگانی از شرکت‌های بزرگ تمامی صنایع کشور، مدیران ارشد سازمان ها، مدیران سرمایه گذاری شرکت‌ها و سرمایه داران حقیقی و حقوقی در این سمینار حضور خواهند داشت.

همواره سرمایه‌گذاری به عنوان یک فرآیند پیچیده پیرامون مدیریت مالی قلمداد می‌شود. حال آنکه این فرآیند در شرکت‌ها علاوه بر مزایای اهرمی که در اقتصاد کشور میتواند ایجاد کند، داری پیچیدگی‌ها و گلوگاه‌های متفاوتی است.

سرمایه گذاری جسورانه شرکتی (CVC) به عنوان روش نوین سرمایه گذاری در شرکتها، با تکیه بر توامندی‌های درون و برون سازمانی و اصول نوآوری باز، امکان رشد و نوآوری‌های پایدار را برای شرکت‌ها فراهم می‌کند. در این سمینار سعی شده است علاوه بر تدوین نقشه راه سرمایه گذاری در شرکت‌های فناور و دانش بنیان، شرح مبانی CVC و مورد کاوی‌های داخلی و بین المللی در این حوزه، فرصت‌های سرمایه گذاری در فناوری، محصولات و خدمات مختلف شرکت‌های استارتاپی، فناور و دانش بنیان ارائه شود

شرکت‎‌های دانش بنیان، خلاق و استارتاپ‌هایی که نیازمند تامین سرمایه و یا مشکلات در زمینه فروش و تجاری سازی محصولات و خدمات خود دارند، می‌توانند از فرصت فراهم شده در این رویداد اطلاعات این شرکت‌ها به مدیران ارشد شرکت‌های بزرگ مقیاس کشور برای معرفی محصولات و سرمایه گذاری در روز سمینار ارائه خواهد شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سمینار سرمایه گذاری دانش بنیان استارت آپ شرکت های دانش بنیان سرمایه گذاری در شرکت خلاق و استارتاپ ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۶۲۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم

به گزارش خبرنگار مهر، به مناسبت روز جهانی مالکیت فکری رویدادی با مشارکت معاونت علمی، جهاد دانشگاهی، صندوق نواوری و شکوفایی، کانون مدیریت مالکیت فکری و قوه قضائیه برگزار شد.

در این رویداد روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور ضمن تاکید بر اینکه مالکیت فکری باید به صورت جدی در کشور مورد توجه قرار گیرد، گفت: معتقدیم اگر قرار باشد ساختمان و بنای اقتصاد دانش بنیان در کشور بنا شود نیاز به بن سازه‌ای دارد که این بن‌سازه فقط مالکیت فکری است.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور مزیت نسبی اقتصاد دانش بنیان را ارزشی دانست که توسط علم و فناوری در مقابل دارایی‌های فکری ایجاد می‌کند و گفت: ما سال‌ها در حوزه اقتصاد دانش بنیان و توسعه شرکت‌های دانش بنیان کار کرده‌ایم ولی مشاهدات نشان می دهد حدود ۹۸ درصد ارزش بازار ۱۰۰ شرکت بزرگ دنیا مربوط به دارایی‌های نامشهود است.

دهقانی ضمن بیان این مطلب که ان چیزی که برای شرکت‌ها ایجاد ارزش می‌کند، نیروهای‌ انسانی، فناوری‌ها، اعتبار و برند است، خاطرنشان کرد: در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم و باید با سرعت بسیار زیادی در حوزه مالکیت فکری، ارزیابی و اعتبار بخشی کاری کنیم.

معاون علمی رئیس جمهور همچنین از توافق با مدیر وایپو (سازمان جهانی مالکیت فکری) برای برگزاری دوره‌هایی در حوزه مالکیت فکری برای اعتباربخشی به مجموعه های کارگذاری در ایران خبر داد و گفت : امیدواریم به زودی چندین تجربه موفق را در حوزه دارایی های نامشهود شرکت های دانش بنیان داشته باشیم.

وی با بیان این مطلب که ۹۰ درصد دارایی‌های شرکت‌های دانش بنیان دارایی‌های نامشهود است، گفت: امیدوارم با توجه به عزم جدی که در مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری وجود دارد به زودی شاهد یک نظام کارا برای ارزیابی و اعتبار بخشی در کشور باشیم.

کد خبر 6090812 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • برگزاری دومین نمایشگاه حمل و نقل دانش‌بنیان در اصفهان
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • کسب‌وکارهای دانش‌بنیان را نباید تعطیل کرد، باید به جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها فرصت رقابت داد
  • افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود
  • سرمایه‌های وقف باید علمی اداره شود
  • صنعت نفت و گاز پیشتاز مسیر حرکت به سمت دانش‌بنیان شدن
  • نشست استاندار مازندران با نخبگان و شرکت‌های دانش‌بنیان استان