Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر مرکز درمان ناباروری ابن‌سینا با اشاره به چالش‌های حمایت مالی از زوجین نابارور، گفت:‌ فرآیند درمان ناباروری با استفاده از روش‌های پیشرفته بیش از ۱۳ میلیون تومان هزینه دارد و میزان حمایت بیمه‌ها ۷ میلیون تومان است. - اخبار اجتماعی -

دکتر علی صادقی‌تبار در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم‌ به مناسبت روز چهارم هفته سلامت که به عنوان "نقش مردم، مسئولین و سمن‌ها در ارتقای سلامت خانواده و جوانی جمعیت" نام‌گذاری شده،‌ درباره میزان دسترسی مردم کشور به خدمات درمان ناباروری اظهار کرد:‌ در کشور ما 110 مرکز درمان ناباروری وجود دارد که حدود 11 مرکز متعلق به جهاد دانشگاهی است و حدود 45 مرکز دولتی و در بیمارستان‌‌های دانشگاهی و مابقی مراکز خصوصی است بنابراین دسترسی اکثر استان‌ها به خدمات درمان ناباروری برقرار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه 15 تا 20 درصد زوجین ایرانی ناباروند؛‌ ادامه داد:‌ طبق آماری که ما در پژوهش‌های جهاد دانشگاهی داشته‌ایم 20.2 درصد زوجین ایرانی نابارور هستند.

وی در پاسخ به سؤالی درباره مشکلات پیش‌روی زوجین برای درمان ناباروری افزود:‌ بر اساس قانون مصوب مجلس،‌ درمان ناباروری باید تحت پوشش قرار بگیرد و به این امر بودجه‌ای اختصاص یافته و وزارت بهداشت نیز مراکز درمان ناباروری را موظف کرده که خدمات ناباروری را با پوشش بیمه‌ای ارائه کنند؛‌ قرار است پوشش بیمه‌ای خوبی برای درمان ناباروری داده شود اما هنوز این حمایت‌ها با چالش‌هایی از جنس قوانین و مقررات اداری مواجه است.

صادقی‌تبار ادامه داد: ما در جهاد دانشگاهی به عنوان پیشکسوتان درمان ناباروری در کشور و بر اساس تجارب خود به سازمان‌های بیمه‌گر و مجلس شورای اسلامی پیشنهاد کردیم که این خدمات و حمایت‌ها با بروکراسی کمتری در اختیار بیماران قرار بگیرد؛ به عبارت دیگر زوجی که تحت درمان ناباروری قرار می‌گیرد نباید درگیر ارائه مستندات و اسناد پزشکی شود زیرا مدت زمان صرف شده برای جمع آوری این مستندات، دسترسی مراکز درمان ناباروری و بیماران را به منابع مالی حمایتی برای درمان ناباروری کُند می‌کند.

به گفته وی، باید به ازای هر دوره درمانی آی‌وی‌اف یا درمان‌های پیشرفته‌تری که انجام می‌شود به زوجین نابارور 6 میلیون و 900 هزار تومان اختصاص یابد؛‌ اما روند این حمایت باید به نوعی باشد که زوجین بدون بروکراسی پیچیده اداری بتوانند از این حمایت بهره ببرند.

مدیر مرکز درمان ناباروری ابن سینا تصریح کرد:‌ برای هر دوره درمانی آی‌وی‌اف یا درمان‌های پیشرفته‌تر برای هر زوج نابارور باید مبلغ 6 میلیون و 900 هزار تومان درنظر گرفته شود اما علی‌رغم اینکه این موضوع به مراکز ابلاغ شده و سازمان بیمه عقد قرارداد کرده بروکراسی‌های پیچیده و طولانی اداری بر سر راه ارائه حمایت‌های مالی در زمینه خدمات درمان ناباروری وجود دارد.

صادقی‌‌تبار خاطرنشان کرد:‌ درمان ناباروری یک کار تیمی است و تیم پزشکی متشکل از متخصصین زنان، اورولوژی،‌ جنین‌شناسی،‌ داخلی، ‌پاتولوژی، سونوگرافی و رادیولوژی، آزمایشگاه، ژنتیک و ... ممکن است در درمان ناباروری ایفای نقش کنند و تولید اسناد پزشکی یعنی جمع‌آوری همه مستندات مربوط به بررسی‌ها و آزمایشات، ارائه آنها به سازمان‌های بیمه و مهر و امضا کردن این اسناد، فرآیند دست و پاگیری است که جز تلف کردن وقت بیماران و کُند شدن وصول این منابع مالی به دست مراکز و بیماران نتیجه دیگری ندارد.

به گفته مدیر مرکز درمان ناباروری ابن سینا،‌ فرآیند درمان ناباروری با استفاده از روش‌های پیشرفته مذکور بیش از 13 میلیون تومان هزینه دارد و این درحالی است که میزان حمایت بیمه‌ها در این مرحله تنها نزدیک به 7 میلیون تومان است و نباید زوجین برای دریافت این مبلغ با بروکراسی اداری پیچیده روبرو شوند.

وی افزود:‌ باید این مبلغ به ازای هر زوج نابارور در اختیار مرکز درمان ناباروری قرار بگیرد و مرکز به محض تأیید متخصص ناباروری، این مبلغ را در اختیار زوج نابارور قرار دهد.

صادقی‌تبار تأکید کرد: اگر بیمه این روند را تسهیل کند نرخ مراجعه افراد نابارور برای دریافت این درمان‌ها در مراکز افزایش می‌یابد و هدف افزایش جمعیت به سهولت قابل برآرورده شدن است؛ چرا که باید توجه داشت که تقریباً‌ تمام زوجین نابارور تمایل به فرزندآوری دارند و اگر حمایت خوبی صورت بگیرد حتماً عمده این زوجین به مراکز درمانی مراجعه و درمان خود را پیگیری می‌کنند.

کاهش 40 درصدی ازدواج در شرایط طلایی باروری در 8 سال گذشتهوزیر بهداشت: "افزایش نرخ باروری" در جامعه ضروری استشبکه درمان ناباروری در کشور ایجاد می‌شود

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بهداشت و درمان وزارت بهداشت ناباروری بهداشت و درمان وزارت بهداشت ناباروری مرکز درمان ناباروری میلیون تومان درمان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۶۹۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامه همکاری صندوق‌های حمایت از صنایع پیشرفته و ضمانت صادرات امضا شد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاهم‌نامه صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات با هدف تامین مالی شرکت‌های صادراتی در صنایع پیشرفته به امضا رسید.

سمانه توکلی مدیر بازاریابی و امور مشتریان صندوق ضمانت صادرات در مراسم این تفام‌نامه که امروز در محل نمایشگاه اکسپو برگزار شد، گفت: مشارکت در زمینه تعریف مدل‌های جدید حمایتی و تامین مالی با محوریت صادرات و صدور ضمانتنامه‌های مشترک جهت حمایت از شرکت‌های صادراتی دانش‌بنیان و بنگاه‌های فعال در صنایع پیشرفته از اهداف این تفاهم‌نامه است.

وی افزود: استفاده از ظرفیت‌های حمایتی و وثایق ترجیحی برای شرکت‌های دانش‌بنیان و همکاری در زمینه اعتبارسنجی شرکت‌ها از اهداف این تفاهم‌نامه همکاری است.

توکلی عنوان کرد: همچنین تسهیل ارائه خدمات هر دو صندوق به ذی‌نفعان فعال در زمینه صادرات و صنایع پیشرفته در اولویت برنامه‌های امسال هر دو مجموعه قرار گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: همکاری در زمینه انتقال دانش فنی و تبادل تجارب و اطلاعات در ارزیابی ریسک و توسعه زمینه‌های آموزشی و پژوهشی، مشارکت در تامین مالی طرح‌های صادراتی با نرخ ترجیحی و حمایتی و هدایت جامعه هدف صنایع پیشرفته بالقوه به استفاده از ظرفیت‌های بیمه‌ای و ضمانت‌نامه‌ای صندوق ضمانت صادرات برای شرکت‌های صادراتی از دیگر اهداف این تفاهم‌نامه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ادارات کردستان خارج از بروکراسی اداری به کمک راهیان نور بیایند
  • میزان موفقیت روش IVF در درمان ناباروری چقدر است؟
  • بررسی میزان موفقیت درمان ناباروری با IVF در ایران
  • درمان ناباروی با IVF در ایران چقدر موفقیت‌آمیز است؟
  • ۴۰ درصد افراد نابارور بچه دار می‌شوند
  • درمان ناباروی با IVF در ایران چقدر موفقیت‌آمیز است؟ |‌ احتمال بارداری از یک ماه تا یک سال پس از ازدواج چند درصد است؟
  • ۳۵ تا ۴۰ درصد از افرادی که از روشهای IVF برای درمان ناباروی اقدام می کنند بچه دار می شوند 
  • درصد موفقیت درمان ناباروی با روش IVF در ایران
  • صنایع پیشرفته برای صادرات تامین مالی می‌شوند
  • تفاهم‌نامه همکاری صندوق‌های حمایت از صنایع پیشرفته و ضمانت صادرات امضا شد