Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@23:11:36 GMT

مدارس شهرستان خلخال عمر بالای ۵۰ سال دارند

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۷۱۹۰۴

مدارس شهرستان خلخال عمر بالای ۵۰ سال دارند

به گزارش خبرنگار مهر، رضا محمدی بعدازظهر سه شنبه در همایش بازنشستگان که در سالن اجتماعات آموزش و پرورش در خلخال برگزار شد، اظهار کرد: در شهرستان خلخال در بیش از ۱۲ مدرسه، عملاً مدارس دو شیفته بوده و تمامی مدارس سطح شهرستان بالای ۵۰ سال عمر بنا داشته که نیاز اساسی برای حضور دانش آموزان، وجود ساختمان‌های امن و مدارس نوساز برای آموزش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از معلمی به عنوان شغل مقدس و فاخر یاد کرد و گفت: شیوع کرونا و آموزش در فضای مجازی نشان داد بدون وجود معلم تعلیم و تربیت در جامعه معنا ندارد و هیچ چیز نمی‌تواند جای تحصیل حضوری معلم و تدریس چهره به چهره را در سیستم تعلیم و تربیت بگیرد.

رئیس آموزش و پرورش خلخال ادامه داد: سن بازنشستگی، سن پیری و کهنسالی نیست بلکه بازنشستگی بازگشت به آغوش خانواده و تربیت دوباره نسلی سالم در کنار فرزندان و جامعه است.

محمدی با بیان اینکه امسال بیش از یکصد نفر از معلمان شهرستان خلخال بازنشسته می‌شوند، افزود: بازنشستگان الگوهای تجربه برای جامعه هستند که امسال با فرا رسیدن موعد بازنشستگی تعداد ۱۱۴ معلم، شهرستان خلخال با کمبود نیروی انسانی در حوزه آموزش و پرورش روبه رو خواهد بود.

در این مراسم به همت آموزش و پرورش شهرستان خلخال از ۶۰ فرهنگی بازنشسته شهرستان خلخال به مناسبت روز معلم و گرامیداشت معلم شهید، مرتضی مطهری (ره) تجلیل شد.

کد خبر 5486652

منبع: مهر

کلیدواژه: آموزش و پرورش هفته معلم تجلیل از معلمان نمونه خلخال رضا محمدی مدارس فرسوده نوسازی مدارس تجلیل از معلمان بوشهر کرمانشاه ویروس کرونا خطبه های نماز جمعه آمار کرونا گروههای جهادی بسیج سازندگی احتکار ایلام خراسان رضوی مشهد گردشگری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای البرز نانوایی شهرستان خلخال آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۱۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تزکیه و پرورش اسلامی در دستور کار آموزش و پرورش باشد

جمعی از معلمان پیشکسوت اصفهانی با حضور در صحن علنی شورای اسلامی شهر درباره امر تعلیم و تربیت و دغدغه‌های آموزش و پرورش نکاتی را بیان کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، در آئین تقدیر از مقام معلم که امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در صحن شورای اسلامی شهر اصفهان برگزار شد، برخی مسئولان، اساتید و معلمان پیشکسوت آموزش‌وپرورش به بیان دیدگاه‌ها و دغدغه‌های خود پرداختند.

معرفی معلمان فداکار در فراخوان «پای درس ایثار»

جلال سلمانی، مدیر روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان با اشاره به شناسایی معلمان شاخص گفت: در گذشته آنچه در بخش خروجی رسانه‌ای آموزش و پرورش وجود داشت، اتفاقات منفی و چالش‌ها بود در حالی که اتفاقات بسیار خوبی در سطح مدارس با تلاش معلمان صورت می‌گرفت، بنابراین برای معرفی این معلمان، طی یک فراخوان با عنوان «پای درس ایثار» از دانش آموزان و اولیا آن‌ها خواستیم که معلمان فداکار را معرفی کنند که سال گذشته طی یک هفته چند هزار رکورد در این زمینه ثبت شد.

تزکیه و پرورش اسلامی در دستور کار آموزش و پرورش باشد

عبدالوهاب طالقانی از مفاخر فرهنگی کشور و معلمان پیشکسوت در این جلسه اظهار کرد: در تعلیم و تربیت باید همچون باغبانی باشیم که ابتدا علف‌ها را از گل‌ها دور می‌کند؛ اگر به عنوان معلم تشخیص دادیم کسانی مزاحم هستند، باید آن‌ها را پاکسازی کنیم.

وی افزود: آموزش و پرورش صاحب دو بال است؛ در مسئله آموزش وزارتخانه اقداماتی انجام داده است، اما موضوع مهم پرورش است که آموزش و پرورش باید بگوید برای تزکیه و پرورش اسلامی دانش آموزان چه گام‌هایی برداشته است.

معلمان، علم و ایمان را در کنار هم آموزش دهند

حسنعلی زهتاب از دیگر معلمان پیشکسوت در این جلسه اظهار کرد: انسان برای پرواز به دو بال علم و ایمان نیاز دارد و قرآن دومی را مقدم داشته است.

وی افزود: کار معلم نه‌تنها کار پیامبر که کار خداست، خداوند اولین معلم هستی است و این جایگاه والای معلمان در تعلیم و تربیت انسان‌ها را نشان می‌دهد.

این معلم پیشکسوت با بیان اینکه باید شرایطی فراهم شود که معلمان، علم و ایمان را در کنار هم آموزش دهند، گفت: باید به جایگاه معلمی نگاهی ویژه داشت، همان گونه که شهیدان مطهری و بهشتی به معلمی نگاه داشتند.

تعلیم و تربیت ویژه، وضعیت کشور را تغییر می‌دهد

بهاء‌الدین صدر از دیگر معلمان پیشکسوت اظهار کرد: مسئولان ما اگر به موضوع تعلیم و تربیت به صورت ویژه بپردازند قطعاً وضعیت کشور در همه زمینه‌ها تغییر خواهد کرد.

وی با بیان اینکه معلمانی باید جذب شوند که به این شغل عشق می‌ورزند، افزود: معلمان ما باید افرادی باشند که بخواهند حتی اگر روزی بمیرند و زنده شوند نیز باز همین شغل را انتخاب کنند.

منزل، مدرسه و مسجد سه کانون تربیتی

مصطفی نیلی‌پور، دیگر معلم پیشکسوت اصفهانی در این جلسه گفت: منزل، مدرسه و مسجد سه کانون تربیتی هستند که امروز با چالش مواجه شده‌اند. ضلع چهارم، بحث رسانه است که تربیت جوانان ما امروز از این کانال صورت می‌گیرد.

وی افزود: رهبر معظم انقلاب فرمودند «جامعه ما بالقوه فرهنگی است اما بالفعل نه» و راهکار آن را نیز جهاد تبیین فرمودند؛ ایشان همچنین بر امر سرمایه گذاری روی جوانان تاکید دارند، بنابراین جهاد تبیین که یک فریضه است و سرمایه گذاری بر جوانان باید مورد توجه مسئولان قرار گیرد.

معلم باید عاشق شغل خود باشد

فقیه معلم پیشکسوت در این جلسه اظهار کرد: اگر کسی عاشق معلمی نباشد، وقت خود و بچه‌های مردم را تلف کرده است؛ معلم باید عاشق شغل خود باشد و تلاش مسئولان نیز بر این امر باشد که افراد برای فرار از بیکاری به سراغ معلمی نروند.

وی افزود: اثرگذاری یک معلم بسیار مهم است. معلمان باید بدانند قضاوت واقعی درباره عملکرد آن‌ها، ۳۰ سال بعد انجام می‌شود و این موضوع بسیار مهمی در امر پرورش است.

به گزارش ایمنا، فروغ توسلی، مینا جدیدی، شیرین حیران یزدی و رشیده‌سادات بدری فر از معلمان فداکار اصفهانی هستند که در این جلسه تقدیر شدند.

کد خبر 750704

دیگر خبرها

  • معلمان، آموزش مهارت‌های زندگی به نوجوانان را جدی بگیرند
  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان به آموزش و پرورش بوشهر اختصاص یافت
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • پیشرفت و تغییر در جامعه از خط سیر مدرسه و معلم می‌گذرد
  • حیات یک کشور وابسته به معلمان است
  • معلم، عنصری تاثیرگذار در تربیت دینی و اخلاقی دانش آموزان است
  • معلمان نقش اصلی و تأثیرگذار در توسعه و بالندگی جامعه دارند
  • اساس و توسعه هر کشور، توجه به آموزش و پرورش و تربیت نسل جوان است
  • تزکیه و پرورش اسلامی در دستور کار آموزش و پرورش باشد
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند