Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد علیرضا بیگی، عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس، درباره انتخابات هیات رئیسه مجلس گفت: با توجه به شرایطی که در حال حاضر وجود دارد و آرای ثابتی که قالیباف دارد، او رئیس مجلس است. اساساً به این ترتیب نیست که رئیس از داخل مجلس تعیین شود بلکه بر مبنای توافقاتی که بیرون از مجلس صورت می‌گیرد، آن طیفی که خودش را فاتح انتخابات ریاست جمهوری می‌داند، در حال تعیین رئیس برای مجلس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حقیقت جریان‌های سیاسی که خودشان را فاتح انتخابات 1400 می‌دانند، رئیس مجلس را تعیین می‌کنند.

وی ضمن تایید اینکه در سال سوم مجلس، همچنان قالیباف ریاست مجلس را برعهده خواهد داشت، در پاسخ به اینکه حتی اگر تعداد کمی از نمایندگان به قالیباف رأی بدهند، هم فایده‌ای ندارد، تصریح کرد: تلاش بر این است که نظر نمایندگان را هم جلب کنند. البته شاید نظر نمایندگان میزان آرای قالیباف را کاهش دهد اما مانع از ریاست او نمی‌شود.

بیشتر بخوانید:

یارانه‌ها یک کاسه شد/ جاماندگان از یارانه چه باید بکنند؟

آغاز چالش جدی رئیس مجلس در دوران پساسیسمونی گیت / اولین رقیب قالیباف با توپ پر آمد

علیرضا بیگی در پاسخ به اینکه در انتخابات هیات رئیسه برای ریاست مجلس به قالیباف رأی می‌دهید؟ اظهار کرد: خیر، برای ریاست مجلس به قالیباف رأی نمی‌دهم و دلایل فراوانی برای این موضوع دارم. یکی از دلایل این است که معتقد بودم در سال‌ پایانی دولت دوازدهم می‌توانستیم، آن دولت را به دلیل بسیاری از کارکردهایی که متوجه آن بود، مورد بازخواست قرار بدهیم. به عنوان مثال فاجعه‌ای مثل آبان 98 را شاهد بودیم، که در حقیقت افزایش قیمت بنزین، ضایعات بسیاری به ما تحمیل کرد لذا در آن زمان باید وزیر اقتصاد را به واسطه همین تاراج بزرگی که در بورس صورت گرفت، به مجلس می‌آوردند و به عنوان نمایندگان ملت او را مورد بازخواست قرار می دادیم، علاوه بر این باید وزیر کشور را به واسطه اتفاقاتی که در 28 آبان ماه رخ داد، مورد بازخواست قرار می‌دادیم.

وی ادامه داد: ما نمایندگانی که درباره جنایت آبان 98 احساس مسئولیت می‌کردیم به نمایندگی از ملت ایران، ایفای نقش کردیم، استیضاح را برای هیات رئیسه بردیم اما هیات رئیسه زیر بار اعلام وصول نرفت و نتیجه‌اش این است که الان یک علامت سؤال جدی، نسبت به مجلس شکل گرفته است. علاوه بر قضیه آبان 98 موضوعات دیگری که باز مطرح است، برای نمونه در بودجه سال 1400 لوایحی مطرح بود که در واقع این بودجه دستخوش تغییر شد و آنچه صورت پذیرفت مصوبه نمایندگان نبود. البته ما هم مرتب تذکر دادیم، نوشتیم، اعلام کردیم. همچنین دخالت‌هایی که رئیس مجلس در کمیسیون‌های اساسی انجام می‌دهد و عملاً این کمیسیون‌ها را از حیز انتفاع خارج کرده، دخل و تصرف‌هایی که بر طرح‌ها و لوایح صورت می‌گیرد، همه اینها حکایت از این می‌کند که از یک مدیریت ناکارآمد در مجلس رنج می‌بریم.

این نماینده مجلس در پایان ضمن تایید این نکته که حواشی، پیرامون قالیباف به ویژه درباره ماجرای ترکیه در رأی نمایندگان به او تاثیر دارد، یادآور شد: در حقیقت موضوعات و اطلاعاتی از طریق فضای مجازی دریافت می‌کنیم که این موارد در ذهنیت نمایندگان تأثیر بسزایی دارد.

کد خبر 1629983

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: محمد باقر قالیباف هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی هیات رئیسه رئیس مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۷۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنجال بزرگ علیه قالیباف از سوی یاران رائفی پور /غضنفری: در عوض رأی دادن به قالیباف، وعده خودرو و وام چندصدمیلیونی دادند/حبیب زاده: تکذیب می کنم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اخیرا کامران غضنفری که با لیست صبح امید(رائفی پور) جزو منتخبان تهران برای ورود به مجلس دوازدهم است در یادداشتی که منتشر کرده، مدعی دادن وعده هایی از جنس وام و خودرو و عضویت در کمیسیون مورد علاقه در عوض رأی دادن به ریاست قالیباف شده است. او در این یادداشت مدعی شده؛« یکی از اطرافیان جناب قالیباف، تلفنی از اینجانب برای دیداری در مجلس شورای اسلامی دعوت کرد. موضوع را که سوال کردم، گفتند که حضوری با هم صحبت خواهیم کرد. در زمان وعده کرده شده به طبقه دهم ساختمان شیخ فضل الله نوری رفتم. در آنجا به غیر از خود میزبان، دو نفر دیگر از نمایندگان منتخب شهرستان ها هم حضور داشتند. پس از احوالپرسی و بیان مقدماتی، متوجه شدم که موضوع اصلی، جلب نظر نمایندگان جدید برای ریاست آقای قالیباف می باشد. از بنده در مورد کمیسیونی که مایل به عضویت در آن هستم سوال کردند و هنگامی که گفتم کمیسیون مربوطه ظاهراً متقاضی زیاد دارد و احتمالاً نوبت به بنده نخواهد رسید، گفتند این چه حرفی است؟ چه کسی از شما شایسته تر! بعد هم لیست افرادی که اظهار تمایل برای عضویت در آن کمیسیون کرده بودند را یکی یکی می خواندند و می گفتند مثلاً آقای شماره یک را به کمیسیون الف می فرستیم، آقای شماره ۲ را به کمیسیون ب می فرستیم، آقای شماره ۳ را به کمیسیون ج می فرستیم و … یعنی که جای شما در این کمیسیون محفوظ است و دغدغه رفتن به آن کمیسیون را نداشته باشید و ما خودمان آن را حل خواهیم کرد!»

او سپس مدعی شده که بحث اعطای وام های چند صد میلیونی و خودرو نیز مطرح شد، و تاکید کرده؛« برداشت بنده از جلسه مذکور آن بود که با دادن وعده قرار گرفتن در کمیسیون مورد نظر، دادن وعده خودرو، وام و … قرار است نظر نمایندگان منتخب را نسبت به ریاست جناب قالیباف، جلب کنند. البته از یک ماه قبل نیز بنده از دوستان متعددی اخبار مشابهی را دریافت کرده بودم که با منتخبین شهرستان ها تماس گرفته می شود و آنها را به مجلس دعوت می کنند و با دادن وعده های مشابه، از آنان خواسته می شود که به ریاست ایشان رای بدهند.»

این ادعا اما آیا صحت دارد؟

حبیب‌زاده، منتخب مردم مرند در مجلس شورای اسلامی روایت کامران غضنفری از دیدار با یکی از مدیران مجلس را ناصحیح دانست و به تسنیم گفت: «من در آن جلسه مورد اشاره دکتر غضنفری بوده‌ام، به هیچ وجه بحثی درباره قول و وعده برای رأی دادن به ریاست مجلس نبوده و خلاف‌گویی است».

حبیب‌زاده که در این جلسه حاضر بوده، در ادامه به آنچه در این جلسه اتفاق افتاده اشاره کرد و گفت: « آنچه بوده توضیحات اینجانب درباره اعتقادم به مدیریت آقای قالیباف بوده که آقای غضنفری در این میان از آن مقام محترم اجرایی درخواست کرد که درباره عدم تصویب طرح صیانت و فضای مجازی از رئیس محترم مجلس سوال کند، من یک سرباز حضرت آقا و فردی بدون وابستگی به هیچ جریانی هستم و آقای غضنفری را هم فردی دلسوز دیدم اما روایت ایشان صحیح نیست».

این نماینده منتخب مجلس دوازدهم در پایان تصریح کرد: «در آن جلسه آن مسئول مربوطه از آقای غضنفری مدارکش را گرفت و کارهای کارت تردد ایشان به مجلس را برایش انجام داد و خیلی هم احترامش کرد و حرفهای وعده مالی و کمیسیون غیرواقعی هست، در آستانه آغاز کار مجلس دوازدهم بدون حاشیه ها باید دنبال خدمت بی منت به مردم و فداکاری برای انقلاب و مردم باشیم».

2727

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899685

دیگر خبرها

  • قالیباف: جداول بودجه برای نخستین بار به رای گذاشته می‌شود
  • قالیباف: نباید به مجلس ظلم شود، نخستین بار است که مجلس یازدهم جداول را به رأی نمایندگان می گذارد
  • نوری قزلجه: ریاست قالیباف از بیرون مجلس حمایت می‌شود /طرح‌های «صیانت» و «شفافیت» سفارش شده بودند /نگران رادیکال‌های مجلس آینده نیستم
  • جبهه پایداری به دنبال تصاحب هیات رئیسه مجلس است
  • ۵ رقیب قالیباف در کرسی ریاست مجلس /تندروها به صف شدند /وزیر احمدی نژاد هم هست
  • ۵ رقیب قالیباف برای ریاست مجلس مشخص شدند / این ۵ نفر می‌خواهند قالیباف را ناک اوت کنند
  • جنگ بر سر صندلی «شماره یک»؛ همه در برابر قالیباف!
  • جنگ زودهنگام بر سر صندلی «شماره یک» مجلس دوازدهم؛ همه در مقابل یک نفر؛ قالیباف!
  • جنجال بزرگ علیه قالیباف از سوی یاران رائفی‌پور در مجلس آینده | وعده‌ها عجیب واقعیت دارد؟
  • جنجال بزرگ علیه قالیباف از سوی یاران رائفی پور /غضنفری: در عوض رأی دادن به قالیباف، وعده خودرو و وام چندصدمیلیونی دادند/حبیب زاده: تکذیب می کنم